واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
جوش زدن در کسانی که روزه می گیرند زیاد است مثلا بسیاری از افراد روزه دار صورتشان بیش از هر زمان دیگر جوش می زند ما برای این افراد شیوه های درمانی داریم و میخواهیم شیوه های نادرست را با این توصیه ها از خود دور کنید تا صورتی صاف و بدون جوش دراین ماه مبارک داشته باشید اگر از روزه دارانی هستید که در ماه رمضان صورتی پر از جوش های پوستی دارند، باید به دنبال راه درمان باشید. امّا راه درمان جوش های پوستی شاید به نظرتان دشوار برسد. بهترین راه این است که باورهای غلط را کنار بگذاریم.
با کنار گذاشتن باورهای غلط درباره ی درمان جوش، درمان آن برای شما راحت تر می شود. بنابراین باورهای غلط را بشناسید… باور غلط اول: نور خورشید، جوش های پوستی را بهبود می بخشید. نور خورشید، نه تنها جوش های پوستی را درمان نمی کند، بلکه قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید باعث می شود جوش های پوستی بیشتری را روی صورت خود ببینید، پوست پیرتری داشته باشید و در خطر ابتلا به سرطان پوست قرار بگیرید.
اگرچه توصیه ی متخصصان این است که روزانه ده دقیقه در معرض نور خورشید قرار بگیرید تا پوست تان پاکسازی شود و ویتامین های لازم به بدن تان برسد امّا نورخورشید اگر به صورت مداوم باشد، پوست شما را می سوزاند و پوست های سوخته مستعد جوش های بیشتری هستند.
بنابراین اگر در طول روز ناچارید در معرض نور خورشید باشید، از کرم های ضد آفتابی که چربی ندارند، استفاده کنید تا جوش نزنید. باور غلط دوم: شستشوی صورت باعث بهبود جوش های پوستی می شود. متخصصان پوست، شستشوی صورت را روزانه دو بار لازم می دانند. اگر بیش از دوبار در روز، صورت تان را با صابون ها بشویید، پوست تان چربی بیشتری ترشح می کند. در نتیجه، جوش های پوستی بیشتری روی صورت تان ظاهر می شوند.
بنابراین در انتخاب صابون مناسب پوست دقت کنید و بیش از دو بار صورت تان را نشویید تا پوست تان تحریک نشود. باور غلط سوم: با کاهش رابطه ی جنسی در ماه رمضان، باید جوش های کمتری بر پوست ظاهر شوند. شاید این باور برایتان عجیب به نظر برسد امّا سطح هورمون تستسترون و استروژن که هورمون های جنسی زنانه و مردانه هستند، بر جوش های پوستی تاثیر می گذارد. به میزانی که این هورمون ها بیشتر ترشح شوند، جوش های بیشتری را روی پوست تان خواهید دید.
کاملاً درست است که در ماه رمضان رابطه ی جنسی کاهش می یابد. امّا آن چه که باید بدانید این است که کاهش رابطه ی جنسی در ماه رمضان، طبق آخرین تحقیقات، ناشی از عوامل فرهنگی و دینی و محدودیت زمان و کاهش انرژی است.
داشتن رابطه ی جنسی در ماه رمضان کاملاً ممنوع نیست امّا خط قرمزهای فکری و فرهنگی، عامل اصلی نداشتن رابطه ی جنسی در ماه رمضان است. این درحالی است که طبق تحقیقات اخیر، سطح هورمون جنسی افراد در ماه رمضان بیش از روزهای عادی سال است، در نتیجه، بدن برای جوش های پوستی، مستعدتر است. باور غلط چهارم: جوش های پوستی در مکان های گرم، کمتر ظاهر می شوند. کاملاً نادرست است. محیط های گرم، چربی پوست را تحریک می کنند و جوش های بیشتری را ایجاد می کنند. از سوی دیگر، باعث التهاب و قرمزی بیشتر جوش ها می شوند.
شما می توانید پیش از آرایش کردن، قاشق سردی را که به مدت دو ساعت در یخچال مانده، روی جوش هایتان بگذارید تا التهاب و قرمزی جوش ها کمتر شود.
25 تیر 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]