تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826898824




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گوگل به فکر شما نیست!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
گوگل به فکر شما نیست!




تحقیقات انجام شده نشان از این دارند که گوگل نتایج جستجو را با تغییراتی به نفع شبکه اجتماعی گوگل پلاس نمایش می دهد.











روزنامه هفت صبح: تحقیقات انجام شده نشان از این دارند که گوگل نتایج جستجو را با تغییراتی به نفع شبکه اجتماعی گوگل پلاس نمایش می دهد.

حتی لحظه ای هم به این فکر نکنید که شرکت های بزرگ دنیا همچون گوگل به کاربرها اهمیت می دهندت اصلی ترین هدف غول های فناوری و به طور کلی کمپانی های مطرح دنیا تنها رسیدن به سود بیشتر است. آنها حتی از دعواهای ایجاد شده میان کاربرها استقبال می کنند.

کاربرها با طرفداری از محصولی خاص بدون هیچ هزینه ای وظیفه تبلیغات داخلی شرکت های مختلف را برعهده دارند. گوگل که در حال حاضر پرکاربردترین موتور جستجوی اینترنتی را در اختیار دارد، سال هاست به واسطه محبوبیتش در فضای مجازی توانسته خود را در حوزه های دیگر مطرح کند. از طراحی سیستم عامل همراه گرفته تا تلاش مداوم برای ساخت رقیب فیس بوک از جمله مواردی هستند که در طول سال های اخیر تمام انرژی گوگل را به خود اختصاص داده اند.

در شرایطی که به طور مثال گوگل پلاس وضعیت خوبی را پشت سر نمی گذارد، شرکت سازنده آن سعی دارد با تغییرات در نتایج جستجو، کاربرها را به سمت شبکه اجتماعی خود جذب کند. مسئله ای که نه تنها تاثیری در انتخاب کاربرها نداشته بلکه باعث شده نتایج جستجوی آنها به شکل مناسبی نمایش داده نشود.


گوگل به فکر شما نیست!



1) براساس پژوهش تازه ای که توسط شخصیت حقوقی تیم وو و شرکت یلپ (که در زمینه انتشار نقد کاربران از خدمات و کالاهای مختلف فعالیت دارد) صورت گرفته، جزییات جدیدی درباره دستکاری گوگل در نتایج جستجوی اینترنتی منتشر شده است. یلپ یکی از رقبای گوگل محسوب می شود و به همین خاطر بهتر است با اندکی احتیاط به گفته های هر یک از طرفین نگاه کنیم. تیم وو هم یک محقق حقوقی و از مشاوران پیشین کمیسیون تجارت دولت مرکزی آمریکاست.

این فرد در سال 2013 میلادی و پس از انتشار نتایج بررسی های کمیسیون تجارت دولت فدرال آمریکا در مورد احتمال دستکاری گوگل در نتایج جستجویش، در مقام حمایت از این غول جستجو برآمد. مطالعه صورت گرفته در این رابطه نشان می دهد که گوگل در تلاش است تا بهره گیری از موتور جستجوی محبوب خود کنترل بازار را در دست بگیرد و رقبایش را محدود کند.

گفته می شود که این قبیل اقدامات گوگل به جای آنکه بهترین نتایج ممکن را در اختیار کاربران قرار دهد، بیشتر به آنها صدمه می زند.

2) بر اساس پژوهش انجام شده، برخی فاکتورهای مشخص و مهم برای اهالی مانتین ویو حتما در الگوریتم های آن وجود خواهد داشت که از آن جمله می توان به احتمال وجود محتوای گوگل پلاس و نقدهایش در نتایج جستجو اشاره کرد.

در پژوهش انجام شده توسط شرکت یلپ از پلاگینی استفاده شده که نتایج طبقه بندی شده آن موسوم به وان باکس (بخشی از نتایج جستجو که درون کادر متمایز می شوند، مانند عکس های مرتبط با عنوان موضوع) را در جستجوهای کلی به حساب نمی آورد.

به گزارش دیجیاتو، گفته می شود این افزونه به جای آنکه با کم کردن تعمدی تعداد نتایج به نفع گوگل عمل کند، انتخاب هایی را در اختیار مشتریان قرار می داد که به نفع آنهاست.

3) در این پژوهش از 2690 داوطلب کمک گرفته و مشخص شده زمانی که فاکتورهای اضافی در نظر گرفته نمی شوند، افراد برای دریافت جزییات یک موقعیت خاص، 45 درصد بیشتر روی نقشه ها کلیک می کنند و این نشان می دهد سیستم کنونی گوگل دارای نقص است.

نتایج جستجو زمانی که وان باکس (یا نتایج طبقه بندی شده) در آن وجود نداشت، نقدها و نظرات بیشتری را در بر می گرفتند که در واقع به نفع مشتریان بودند.

از طرف دیگر، گوگل نتایجی را در اختیار کاربران قرار می داد که تنها حاوی تعدادی نقد منتشر شده در فضای گوگل پلاس هستند. هیچ گونه تصور بدی در مورد خالقان اندروید وجود ندارد اما در نهایت این شرایط می تواند به ضرر مصرف کنندگان تمام شود.

علاوه بر این، می دانیم که این ادعاها نمی توانند از اساس هم دروغ باشند. حقیقت این است که در نتایج جستجوی گوگل، محتوای گوگل پلاس پیش از هر منبع دیگری در نظر گرفته می شود و گوگل اولویت را به سرویس های خودش می دهد اما کدام شرکت این کار را نمی کند؟ شرایط کمی مبهم است و مشخص نیست که آیا باید گوگل را برای این کار سرزنش کرد یا خیر.








تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن