تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833429235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادرار خونی هشداری برای بروز یک بیماری


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: در بسیاری از مواقع دیده می‌شود که کودکان از تغییر رنگ ادرار و قرمز شدن آن نزد والدینشان شکایت می‌کنند. اما متأسفانه شیطنت کودک و یا تصور استفاده از مواد خوراکی رنگی توسط وی باعث می‌شود والدین از کنار این ماجرا به سادگی عبور کنند. این درحالی است که تغییر رنگ ادرار به واسطه وجود خون می‌تواند زنگ خطری برای یک بیماری باشد. بیماری که از آن به یاد می‌شود اگر در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود براحتی قابل درمان است.
بیماری ادرار خونی یا هماچوری هماچوری یا ادرار خونی عارضه‌ای است که با وجود خون در ادرار نمایان می‌شود. ممکن است میزان این خون آنقدر زیاد باشد که به‌طور واضح دیده شود و یا اینکه مقدار آن آنقدر ناچیز باشد که تنها به‌وسیله میکروسکوپ تشخیص داده شود.دکتر حسین بیک محمد لو با اشاره به علل متعدد ایجاد ادرار خونی ، می‌گوید: عفونت‌های ادراری ناشی از عفونت مثانه یا کلیه،‌ایجاد سنگ‌های کلیه یا مثانه، ضربه‌های وارده به دستگاه ادراری، تومورهای موجود در دستگاه ادراری و همچنین بزرگی پروستات می‌تواند باعث بروز ادرار خونی شود.البته گاهی هم اختلالات خونی و انعقادی ناشی از برخی بیماری‌ها مانند هموفیلی به هماچوری یا ادرار خونی منجر می‌شود. اما در برخی موارد بخصوص در سنین بالا مشاهده شده این عارضه ناشی از برخی بیماری‌های خطرناک مانند تومورهای مثانه است.آنچه مسلم است اینکه تشخیص بموقع و درمان علت ایجاد هماچوری از اهمیت بالایی برخوردار است.
این متخصص بیماری‌های کلیه در مورد راه‌های تشخیص علل ادرار خونی می‌افزاید: هنگامی که بیمار با شکایت از وجود خون در ادرارش به پزشک مراجعه می‌کند،‌ متخصص برای یافتن علت بیماری آزمایش‌های متعددی را تجویز می‌کند.برای مثال معمولاً برای تأیید وجود گلبول قرمز در ادرار و همچنین مشخص شدن وجود عفونت کلیه یا مثانه،‌ انجام آزمایش ادرار و کشت ادرار توصیه می‌شود.آزمایش هایی نظیر سیتولوژی برای بررسی سلول‌های سرطانی و یا رشد غیر طبیعی سلول‌ها، روش سیتوسکوپی برای مشاهده مستقیم مجاری ادرار و مثانه توسط دستگاه‌های مخصوص، تست‌های انعقاد خون برای تشخیص بیماری‌های خونی، سونوگرافی از کلیه‌ها و دستگاه دفع ادرار از دیگر راه‌هایی هستند که پزشک برای یافتن دلیل وجود خون در ادرار از آنها استفاده می‌کند.به گفته این استادیار دانشگاه، اگر آزمایش‌ها و بررسی‌های لازم به شکل دقیق صورت بگیرد و نتایج بررسی‌ها علت خاصی برای هماچوری نشان ندهد، بیمار باید به صورت دوره‌ای و در زمان‌های مشخص شده توسط پزشک معاینه شده و برخی از آزمایش هایش را تکرار کند.دکتر بیک محمدلو با تأکید بر اهمیت یافتن دلیل بیماری تصریح می‌کند: با مشخص شدن علت عارضه درمان مناسب تجویز می‌شود. برای مثال اگر عفونت باعث این بیماری بود با تجویز آنتی بیوتیک مناسب می‌توان آن را درمان کرد و یا اگر سنگ کلیه یا مثانه خون ریزی ایجاد کرده باشند کمک به دفع آن می‌تواند به بهبود هماچوری کمک کند.وی در خاتمه عنوان می‌کند: باید توجه شود تغییررنگ ادرار درپی استفاده از برخی غذاهای خاص مانند لبو یا مصرف داروهای خاص مانند ریفامپین و فنازوپریدین نباید با ادرار خونی اشتباه گرفته شود.ایراناخبار مرتبط:روشی آسان در تشخیص زودهنگام سرطان مثانهخون در ادرار را جدی بگیریدادرار خونی (هماچوری)


چهارشنبه 24 تیر 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن