محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853024745
محصولات کشاورزي لرستان جزو سالمترينها در کشور هستند
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۴۸ب.ظ)
رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي اتاق خرمآباد: محصولات کشاورزي لرستان جزو سالمترينها در کشور هستند موج - خرم آباد - رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد در جلسه اين کميسيون که پيش از ظهر امروز با موضوع بررسي موانع صادرات محصولات کشاورزي لرستان برگزار شد، گفت: بر اساس آمار موجود، محصولات کشاورزي لرستان جزو سالمترينها در کشور هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي هاديپور با تقسيمبندي موانع صادرات محصولات کشاورزي لرستان به سه بخش: قبل از توليد، حين توليد و بعد از توليد، گفت: عدم توليد متوازن و يکنواخت به دليل نداشتن برنامه کشت از جمله مشکلات پيش از توليد ماست که باعث شده توليدات استان ما نوساني باشند.
وي افزود: همين مسأله باعث شده در برخي سالها با مازاد محصولات توليد شده مواجه باشيم و در مواقع ديگر با کمبود آن، که بر همين اساس قيمت محصولات هم نوساني ميشود.
هاديپور از نبود انجمنها و تعاونيهاي خريد محصولات کشاورزي در استان به عنوان يکي ديگر از مشکلات پيش از توليد لرستان نام برد و عنوان داشت: بحران کمبود آب هم در همين حوزه قابل بررسي است که متأسفانه در سالهاي اخير شدت هم يافته است.
در حوزه موانع حين توليد هم، رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد به ترکيب نامناسب کودهاي شيميايي توسط کشاورزان و مشکلات ناشي از اين مسأله اشاره کرد و بيان داشت: از نظر مقدار مصرف سموم کشاورزي در ايران و جهان بر اساس آمارهاي موجود، در توليد محصولات کشاورزي استان ما از کمترين ميزان سموم استفاده ميشود که همين مسأله باعث شده محصولات کشاورزي لرستان جزو سالمترينها در کشور باشند.
مرتضي هاديپور بالا بودن هزينه توليد محصولات کشاورزي در کشور و به تبع آن در استان لرستان را از جمله ديگر موانع و مشکلات حين توليد دانست و گفت: عدم کاربرد ماشينآلات، سوءمديريت و همچنين بالا بودن هزينه تأمين آب مورد نياز محصولات کشاورزي از جمله دلايل بالا بودن هزينهي توليد ميباشد.
وي در ادامه به موانع و مشکلات پس از توليد اشاره کرد و عنوان داشت: نداشتن اطلاعات بازارهاي هدف محصولات کشاورزي به دليل نبود بازرگانان قوي در استان يکي از موانع پس از توليد محسوب ميشود.
هاديپور گفت: در زمينه بستهبندي و فردوري واقعاً مشکل داريم؛ به صورتي که ميتوانيم بگوييم اصولاً در حوزه محصولات کشاورزي استان بستهبندي نداريم.
رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد با تأکيد بر اين که در زمينه فراوري محصولات صيفي و سبزي در استان هيچ کاري صورت نگرفته است، تصريح کرد: در واقع ما توليدکننده مواد خام استانهاي ديگر هستيم که محصولات خودمان را با بستهبندي مناسب دوباره به بازار استان خودمان عرضه ميکنند.
لرستان بيشترين قابليت توليد محصولات سالم را دارد
معاون توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي لرستان هم در اين جلسه با اشاره به اين که در استان لرستان استعدادهاي طبيعي فراواني وجود دارد، اظهار داشت: بر اساس بررسيهايي که سازمان جهاد کشاورزي انجام داده، استان لرستان بيشترين قابليت توليد محصولات سالم کشاورزي را دارد.
حسين پيرحياتي بيان داشت: در همين زمينه، برخي از محصولات استان بيآنکه کسي دنبالش بوده باشد، به صورت کاملاً سالم و ارگانيک توليد ميشوند.
وي با اشاره به غلط بودن الگوي مصرف آب در توسط کشاورزان لرستاني گفت: از آنجا که همواره آب فراواني در اختيار آنها بوده، به فکر شيوههاي استفادهي بهينه از آن نبودهاند و مشکلاتي که اخيراً در زمينهي کمبود آب شدت گرفته، باعث گرديده کشاورزي اين استان شرايط ناپايداري پيدا کند.
پيرحياتي با تأکيد بر اين که نبايد منتظر دستورالعملها و بخشنامههايي باشيم که از تهران ابلاغ ميشوند، عنوان داشت: بايد خودمان در زمينه برطرف نمودن مشکلات و موانع صادرات محصولات کشاورزي استان برنامهريزي کنيم.
معاون توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي لرستان با اعلام اين خبر که در سال گذشته مصرف کود شيميايي در استان کاهش چشمگيري داشته، بيان داشت: اين کاهش در شرايطي اتفاق افتاده که محدوديتي در عرضه کود نداشتهايم و خوشبختانه 8 هزار تن در انبارها به صورت توزيع نشده باقي مانده است.
حسين پيرحياتي با اشاره به اين که در حوزه مصرف سموم هم شاهد اين کاهش بودهايم، ادامه داد: بر اساس دستورالعملي که از تاريخ 21 مرداد به اجرا درميآيد، تمامي کارگاههاي توليد کود شيميايي و واردکنندگان اين محصولات موظف به ثبت مشخصه توليداتشان ميشوند و دقيقاً از سه ماه بعد از اين تاريخ، کنترل و نظارت بر اين توليدات آغاز خواهد شد و محصولاتي که ثبت نشده باشند، قاچاق قلمداد خواهند شد.
وي افزود: در زمينه مصرف سموم هم يک کد 16 رقمي تدارک ديده شده که روي همه محصولات کشاورزي کشور درج ميشود و بر اساس آن مشخص ميشود که دقيقاً در کدام نقطه از کشور توليد شده و توسط چه کسي.
پيرحياتي در بخش ديگري از سخنانش گفت: از اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد هم انتظار داريم به دنبال جذب سرمايهگذار، کارآفرين و بازارياب محصولات کشاورزي باشد.
معاون توليدات گياهي سازمان جهاد کشاورزي لرستان افزود: از انجمن ارگانيک لرستان هم ميخواهيم براي محصولات سالم استان بازار مناسب پيدا کند تا ساير توليدکنندگان محصولات کشاورزي هم به اين سمت گرايش پيدا کنند.
بايد علوفهي دانهاي را جايگزين علوفهي خَشَوي کنيم
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي لرستان هم در اين جلسه با اعلام اين نکته که در حال حاضر ميزان توليد گوشت قرمز در استان 32 هزار تن ميباشد، اظهار داشت: سرانه توليد گوشت قرمز ما به 18 کيلو رسيده که با توجه به اينکه اين رقم در سطح کشور حدوداً 12 کيلو ميباشد، با مازاد 10 هزار تن در اين زمينه مواجه هستيم که ميتوانيم در حوزه صادرات آن را مورد توجه قرار دهيم.
ناصر نجيبزاده به صادرات 69 هزار رأس دام در سال گذشته از استان لرستان اشاره کرد و گفت: متأسفانه اين ميزان صادرات از طريق گمرک لرستان صورت نگرفته و پس از حمل به استان خوزستان به کشورهايي مانند کويت صادر شده است.
وي افزود: در همين زمينه ضروري است جلسهاي با مسوولان گمرک استان داشته باشيم تا در اين زمينه بتوانيم چارهانديشي کنيم.
نجيبزاده به صادرات شير از استان هم اشاره کرد و بيان داشت: در زمينه توليد شير در استان نسبت به سال گذشته با افزايش 54 درصدي از نظر حجمي مواجه بودهايم که عمده آن به کشور عراق صادر شده است.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي لرستان ادامه داد: در همين حوزه سرانه شير در استان 134 کيلو ميباشد که با توجه به ميزان سرانهي کشوري که کمتر از 100 کيلو است، وضعيت مناسبي داريم.
ناصر نجيبزاده عنوان داشت: در زمينه توليد عسل با اينکه ميانگين سرانهي ما از کشور پايينتر است اما از نظر کيفيت جزو چند استان برتر کشور هستيم.
وي با بيان اين که در بخش طيور از نظر شرايط کشتارگاهي با مشکلات و کمبودهايي مواجه هستيم، اظهار داشت: در حال حاضر برخي کشتارگاههاي استان به سيستم سورتبندي مناسبي مجهز شدهاند که اميدواريم اين اتفاق در مورد بقيهي کشتارگاهها هم بيفتد.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي لرستان در پايان با تأکيد بر اينکه توليد علوفههاي خشوي مستلزم مصرف آب فراواني است، گفت: بهتر است در اين زمينه به سمت استفاده از علوفههاي دانهاي وارداتي برويم که بهصرفهتر است و شايد بتوانيم از آن به "واردات آب" تعبير کنيم.
در برنامهريزي و هدفگذاري براي صادرات هيچگونه تعللي جايز نيست
دبير کميسيون بازرگاني اتاق خرمآباد هم که به منظور طرح مشکلات صادرکنندگان استان در اين جلسه حضور داشت، گفت: اساساً در حوزه صادرات بايد به فکر محصولاتي باشيم که مزيت رقابتي دارند.
سپيده کوشکي با تأکيد بر اينکه ممکن است مزيت رقابتي در اشکال مختلفي وجود داشته باشد، اظهار داشت: برخي محصولات کشاورزي استان به صورت ذاتي داراي مزيت رقابتي هستند و در اين زمينه لازم نيست کار خاصي روي آنها صورت بگيرد.
وي با اشاره به اين که صادرات پايدار، اتفاقي نيست و هدفگذاري و برنامهريزي لازم دارد، بيان داشت: در گام نخست ضروري است به يک شناخت کامل و جامع از وضع موجود برسيم و پس از آن، کشورهاي هدف را مشخص کنيم.
کوشکي با بيان اين که سازمان جهاد کشاورزي به تنهايي قادر به انجام اين مهم نيست، تصريح کرد: در گام بعدي لازم است محصولات مورد نظرمان را با الزامات کشورهاي هدف تطبيق بدهيم.
دبير کميسيون بازرگاني اتاق خرمآباد با تأکيد بر اين که لازم نيست روي همه محصولات استان در بحث صادرات تمرکز کنيم، گفت: اولويت با محصولات مزيتدار و برطرف کردن مشکلات و موانع پيش روي صادرات آنها بايد باشد.
سپيده کوشکي به جاي خالي آموزش در نزد توليدکنندگان محصولات کشاورزي استان هم اشاره کرد و گفت: متأسفانه هم در حوزهي توليد و هم در حوزهي برداشت محصولات، دستاندرکاران امر، آموزشهاي لازم را نديدهاند و همين مسأله بعضاً باعث ميشود از کيفيت توليدات کاسته شده و آسيبپذير شوند.
وي مشخصاً به محصول انار لرستان اشاره کرد و گفت: اين محصول داراي مزيت رقابتي خوبي است اما اگر در هنگام برداشت و بستهبندي محصول کمترين ضربهاي به آن وارد شود، مقدمات فساد آن فراهم ميشود و ممکن است پيش از رسيدن به دست مصرفکننده نهايي، از بين برود.
کوشکي افزود: فسادپذيري محصولات داراي مزيت رقابتي استان (مثل انجير) باعث ميشود عمده تمرکزمان را بر روشهاي بستهبندي و سرعت بخشيدن به زمان ارائهي آن به بازار بگذاريم تا فرصتهاي موجود در اين حيطه را از دست ندهيم.
دبير کميسيون بازرگاني اتاق خرمآباد، از شفاف و واقعي نبودن اطلاعات موجود در زمينه محصولات کشاورزي لرستان هم به عنوان يکي ديگر از مشکلات پيش روي صادرات اين محصولات ياد کرد و بيان داشت: متأسفانه اين اطلاعات هم واقعي نيست و هم بهروز، و همين باعث ميشود صادرکنندگان محصولات کشاورزي آگاهي کاملي از وضع موجود نداشته باشند تا بر اساس آن بتوانند نسبت به انجام برنامهريزي مناسبي اقدام کنند.
سپيده کوشکي با بيان اين که در برنامهريزي و هدف گذاري براي صادرات هيچگونه تعللي جايز نيست، زيرا رقبا به راحتي بازار را از آن خود ميکنند، گفت: اتاق بازرگاني خرمآباد اين آمادگي را دارد که با سازمان جهاد کشاورزي در زمينهي هدفگذاري همکاري نمايد و تجربيات صادرکنندگان را در اختيار توليدکنندگان قرار دهد.
وي؛ ارائه اطلاعات شفاف و بهروز، ساماندهي و نظارت بر توليدات، ايجاد ارتباط بين کشاورزان و صادرکنندگان و اتاق بازرگاني، کمک به ايجاد تشکلها و اتحاديهها در مناطق توليد محصولات داراي مزيت صادراتي، کمک به ايجاد تشکلها و اتحاديهها در مناطق توليد محصولات داراي مزيت صادراتي و همچنين تسريع در بهرهبرداري از ظرفيت گلخانههاي استان را از جمله انتطاراتي دانست که در همين زمينه از سازمان جهاد کشاورزي لرستان وجود دارد.
بازرگان به ثبات بازار نياز دارد
نايب رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي خرمآباد هم در ادامهي اين جلسه با ذکر اين نکته که: بازرگان به ثبات بازار نياز دارد، گفت: بخشي از مشکلات صادرکنندگان محصولات کشاورزي استان، مربوط به ميزان توليد است که اگر کم باشد، طبيعتاً مقرون به صرفه نخواهد بود، چون پاسخگوي هزينههايي مانند بستهبندي و بازاريابي و... نخواهد بود.
سميه قرباني با تأکيد بر اين که عمده مشکلات اين حوزه ناشي از عدم ارتباط مناسب ميان کشاورزان و بازرگانان ميباشد، اظهار داشت: کيفيت محصولات توليدي براي صادرات و سرعت ارائه آن به بازار هم در اين ميان نقش تعيينکنندهاي دارند.
وي، در بخش ديگري از سخنانش به بحران آب اشاره کرد و افزود: در کنار اين مسأله، خردهپا بودن کشاورزي و کوچک بودن مساحت زمينهاي زراعي هم باعث گرديده امکان انجام کشاورزي مکانيزه وجود نداشته باشد که همين امر باعث افزايش قيمت تمامشده محصولات ميشود.
قرباني به ضرورت تغيير الگوي کشت در لرستان هم اشاره کرد و عنوان داشت: براي اجراي تغيير الگوي کشت ضروري است بازارهاي هدف محصولات را هم در نظر داشته باشيم و البته يکپارچهسازي زمينهاي زراعي هم اگر در دستور کار قرار بگيرد ميتواند تأثير بهسزايي در کيفيت محصولات کشاورزي و پايين آمدن قيمت تمامشدهي آنها داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]
صفحات پیشنهادی
برخی وزارتخانهها با سیاستهای غلط کشور را وابسته میکنند/ واردات محصولات کشاورزی به کشور امنیت غذایی را تهدید
تراز یکی از اقتصاددانان گفت گاهی اوقات مدیران عالی کشور تصمیمات غلطی می گیرند که اقتصاد کشور را به سمت وابستگی و پس رفت سوق می دهد اما هیچ برخوردی با آنان نمی شود وی افزود برخی وزارتخانه ها با سیاستهای غلط کشور را به سمت وابستگی بیشتر می برند مثلا در حوزه کشاورزی امروزه چنینسه درصد محصولات کشاورزی کشور در استان مرکزی تولید می شود
سه درصد محصولات کشاورزی کشور در استان مرکزی تولید می شود اراک- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت سه درصد از کل محصولات کشاورزی کشور در این استان تولید می شود به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان مرکزی علی بابایی افزود این استان با دارا بودناستاندار سمنان مطرح کرد احتمال ورود آلودگیهای خطرناک به کشور با قاچاق محصولات کشاورزی
استاندار سمنان مطرح کرداحتمال ورود آلودگیهای خطرناک به کشور با قاچاق محصولات کشاورزیاستاندار سمنان گفت واردات بیرویه امروز تهدیدی برای سمنان به حساب میآید و احتمال ورود آلودگیهای خطرناک به کشور با قاچاق محصولات کشاورزی بسیار زیاد است محمد زندوکیلی در حاشیه جلسه کارگروه توسعپیش بینی تولید ۲.۴ میلیون تن محصولات کشاورزی در لرستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خبر داد پیش بینی تولید ۲ ۴ میلیون تن محصولات کشاورزی در لرستان شناسهٔ خبر 2848937 - چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۶ استانها > لرستان خرم آباد - رئیس سازمان جهان کشاورزی لرستان از پیش بینی تولید دو میلیون و ۴۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی در این استانسه درصد از محصولات کشاورزی کشور در استان مرکزی تولید می شود
سه درصد از محصولات کشاورزی کشور در استان مرکزی تولید می شود اراک- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت سه درصد از کل محصولات کشاورزی کشور در این استان تولید می شود به گزارش روز شنبه روابط عمومی جهاد کشاورزی استان مرکزی علی بابایی افزود این استان با دارا بودن یک و هشعرضه محصولات کشاورزی چهار کشور در بورس کالای ایران
عرضه محصولات کشاورزی چهار کشور در بورس کالای ایرانروز دوشنبه 15 تیرماه 3300 تن برنج تایلند سه هزار تن برنج آرژانتین یکهزار تن برنج هندوستان و 1200 تن برنج اروگوئه در تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران عرضه می شود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بورس کالای ایران تالار مذصادرات محصولات کشاورزی لرستان ۱۲۲ درصد افزایش یافت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان صادرات محصولات کشاورزی لرستان ۱۲۲ درصد افزایش یافت شناسهٔ خبر 2849651 - شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۶ استانها > لرستان خرم آباد - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت صادرات محصولات کشاورزی در سه ماهه اول ۹۴ از رشد ۱۲۲ درصدی برخوردار بوده است مهردمحصولات کشاورزي چهار کشور در بورس ايران
۱۵ تير ۱۳۹۴ ۱۳ ۲۸ب ظ محصولات کشاورزي چهار کشور در بورس ايران موج - تالار محصولات کشاورزي بورس کالاي ايران امروز در محاصره چهار نوع برنج خارجي قرار دارد به گزارش خبرگزاري موج روز دوشنبه 15 تير سه هزار و 300 تن برنج تايلند سه هزار تن برنج آرژانتين يک هزار تن برنج هندوستانمعاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتوگو با فارس: نیاز کشور به ۱۱میلیون تن گندم/کسری ۲ میلیون تن/آغاز بررسی ضرر و من
معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتوگو با فارس نیاز کشور به ۱۱میلیون تن گندم کسری ۲ میلیون تن آغاز بررسی ضرر و منفعت صادرات محصولات آببرمعاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که نیاز کشور به گندم ۱۱ میلیون تن است گفت کسری ۲ تا ۲ ۵ میلیون تن گندم است عباس کشاورز معاون زراعت وزیر جهاد۸۱۰ تن محصولات بخش کشاورزی لرستان صادر شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خبر داد ۸۱۰ تن محصولات بخش کشاورزی لرستان صادر شد شناسهٔ خبر 2851669 - یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۸ استانها > لرستان خرم آباد - رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ۸۱۰ صادرات بخش کشاورزی این استان خبر داد مهرداد غضنفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظرئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران خبر داد صادرات 47 هزار تنی محصولات کشاورزی از مازندران به خارج از کشور
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران خبر دادصادرات 47 هزار تنی محصولات کشاورزی از مازندران به خارج از کشوررئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران از صادرات 47 هزار تنی انواع محصولات کشاورزی از گمرکات استان به خارج از کشور طی سه ماه نخست امسال خبر داد دلاور حیدرپور امروز در گفتوگو بامحصولات کشاورزی آذربایجان شرقی به ۶۵ کشور جهان صادر شده است
معاون برنامه ریزی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی به ۶۵ کشور جهان صادر شده است شناسهٔ خبر 2852224 - یکشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵ ۴۲ استانها > آذربایجان شرقی تبریز- معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از صادرات محصولامعاون جهادکشاورزی آذربایجانشرقی خبر داد صدور 60 میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجانشرقی/ رشد 8 درصدی صد
معاون جهادکشاورزی آذربایجانشرقی خبر دادصدور 60 میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجانشرقی رشد 8 درصدی صدور محصولات کشاورزیمعاون جهادکشاورزی آذربایجانشرقی از افزایش 8 درصدی صادرات محصولات کشاورزی استان در سه ماهه اول سال 94 نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت در این متبدیل مازندران به پایلوت تحقیقات کشاورزی کشور
تبدیل مازندران به پایلوت تحقیقات کشاورزی کشور استانها > مازندران - در نشست استاندار مازندران با رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی کشور بر تبدیل مازندران به پایلوت تحقیقات کشاورزی کشور تاکید شد به گزارش خبرانلاین منطقه استان مازندران در نشست ربیع فلابرگزاری مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان قهرمانی کشور در لرستان
رئیس هیئت کشتی لرستان خبر داد برگزاری مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان قهرمانی کشور در لرستان شناسهٔ خبر 2853379 - سهشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۱ استانها > لرستان خرم آباد - رئیس هیئت کشتی لرستان گفت مسابقات کشتی قهرمانی کشور در رده های خردسالان و نونهالان در لرستان برگزار میرئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان: 13 هزار و 600 هکتار از باغات لرستان در حال خشک شدن است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان 13 هزار و 600 هکتار از باغات لرستان در حال خشک شدن استرئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت سطح باغات استان در حال حاضر 52 هزار هکتار بوده که 13 هزار و 600 هکتار آن در حال خشک شدن است به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد مهرداد غضنفری ظهر61 هکتار از مراتع و اراضی کشاورزی دلفان لرستان در آتش سوخت
61 هکتار از مراتع و اراضی کشاورزی دلفان لرستان در آتش سوخت خرم آباد - ایرنا- معاون فرمانداری شهرستان دلفان لرستان گفت 61 هکتار از مراتع جنگلی و اراضی کشاورزی این شهرستان عصر جمعه در آتش سوخت خداکرم غلامی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود از این میزان 41 هکتار از زمین های کش-
گوناگون
پربازدیدترینها