تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833634369
جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی (5)
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: دلایل اعتیاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی
جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی (5)
هر روز که شاهد تأسیس و راه اندازی یک شبکه اجتماعی جدید و یک پیام رسان نوظهور هستیم، مشتاق میشویم که در آن پرتال هم عضو شویم تا نکند که فلان دوست ما و همکار ما، دران شبکه حضور داشته باشد و ما از اخبار و رویدادها و اتفاقات او و دیگران، بی خبر باشیم!
برترین ها: در سلسله گفتارهای "سبک زندگی دیجیتالی" در پرتال برترینها، تلاش میکنیم تا کاربران محترم سایت را با چالشها، فرصت و تهدیدات سبک زندگی دیجیتالی امروز که گریبان گیر طیف وسیعی از هموطنان شده است، آشنا کنیم و در این رهگذر، به جامعه شناسی خودمانی نسل اینترنت که نسل معتادان دیجیتال است، بپردازیم. در گفتارهای قبلی، سبک زندگی فیس بوکی، غرب زدگی دیجیتالی و انتقاداتی به سبک زندگی آنلاین و اعتیاد به اینترنت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این گفتار، به موضوع مهم اعتیاد به اینترنت میپردازیم.
سبک زندگی بسیاری از ما، سبک زندگی دیجیتالی شده است و هر روز، با چک کردن اکانت ما در شبکههای اجتماعی و لایک و فالو و چت و امثالهم سپری میشود. سبک زندگی خاصی که سبب شده است، کم تر بخوابیم، کم تر ورزش کنیم و حتی کم تر کتاب بخوانیم. در گفتار امروز، به بررسی دلایل اعتیاد به اینترنت و به خصوص، اعتیاد به شبکههای اجتماعی که امروزه جزو لاینفک زندگی روزانه میلیاردها نفر در دنیا شده است، بپردازیم.
هر روز که شاهد تأسیس و راه اندازی یک شبکه اجتماعی جدید و یک پیام رسان نوظهور هستیم، مشتاق میشویم که در آن پرتال هم عضو شویم تا نکند که فلان دوست ما و همکار ما، دران شبکه حضور داشته باشد و ما از اخبار و رویدادها و اتفاقات او و دیگران، بی خبر باشیم! الان اگر نگاه کنیم، روی گوشی هوشمند برخی از مردم، بیش از 15 نرم افزار نصب شده است که به طور لحظه ای، پیام و اطلاعات و اخبار و ای میل ارسال شده به آنها را نشان میدهد. این notification های دردسر ساز، که عمر باطری موبایل و در واقع عمر ما را هم بیهوده دارد صرف میکند، معضلی برای خیلیها شده است.
حقیقت این است که مطالعات متعددی تا به امروز در مورد دلایل زیر بنایی ایجاد کننده اعتیاد به اینترنت و شبکههای اجتماعی اینترنتی انجام شده است. نتایج این تحقیقات عوامل متعددی را در ایجاد این اختلال مؤثر نشان دادهاند.
فرضیههای فعلی موجود عبارتاند از:
1- عوامل شخصیتی
بعضی صفات شخصیتی، افراد را مستعد ابتلا به هر گونه اعتیاد از جمله اعتیاد به مواد، سیگار، قمار و اینترنت میکنند. یکی از این صفات که به خوبی نقشان در ایجاد هر گونه اعتیاد شناخته شده است، خجالتی بودن میباشد. افرادی که در زندگی واقعی خود، خجالتی هستند، و از ایجاد ارتباط صمیمانه با دیگر افراد دچار اضطراب و شرم میشوند مایل به ارتباط از طریق اینترنت هستند. چرا که این گونه افراد ناشناس میمانند و یا این که مجبور به ارتباط چهره به چهره نخواهند بود.
به عنوان مثال Sheldon میگوید:" یکی از دلایلی که انسان امروزی به شبکههای اجتماعی روی میآورد، غلبه بر هراسی است که از سخن گفتن در محیط غیر مجازی بر وی مستولی میشود. علاقمندی به برقراری روابط اجتماعی و توسعه H ن از طریق ابزارهای ارتباطات اجتماعی آنلاین به نظر میرسد در افراد خجالتی بیش تر از سایر افراد باشد و آنها در برقراری ارتباطات آنلاین با دیگران به نسبت محیطهای غیر آنلاین (سنتی) راغب تر هستند
- مطالعاتی که در حوزه روان شناسی سایبر صورت گرفته است این ادعا را ثابت میکند که افراد خجالتی تمایل زیادی به حضور در محیطهای مجازی دارند و این فاکتور روانی، تأثیر زیادی در محتاط بودن افراد در انتخاب دوست در این محیطها دارد و این افراد به نسبت افراد غیر خجالتی، زمان زیادی را صرف فیسبوک بازی میکنند. از سویی دیگر، افرادی که سطح خود اعتمادی و اعتماد به نفس پائینی دارند، بیش تر ترجیح میدهند روابط اجتماعی خود را در محیط غیر مجازی شکل دهند تا محیطهای واقعی و چهره به چهره
- در واقع این دسته از افراد، بیش تر علاقمند هستند در زندگی دوم خود، حضوری پر رنگ داشته باشند تا زندگی اول (دنیای واقعی). مطالعه ای در کشور خودمان بر روی دانشجویان رشتههای پزشکی و پیراپزشکی دانشکده علوم پزشکی بیرجند نشان داد که افرادی که در فیسبوک بیشترین فعالیت را دارا میباشند، با این ویژگیهای شخصیتی وارد این شبکه اجتماعی میشوند: در عامل رنجور خویی روان، نمرهٔ بیش تری کسب میکنند و در عوامل دیگر شخصیت هم چون برون گرایی، گشودگی انعطاف پذیری و وجدانی بودن، نمرهٔ کم تری را اخذ میکنند.
مطالعه ای دیگر نشان داد که آسیب پذیری در برابر استرس و ویژگیهای تکانشی افراد را مستعد اعتیاد به اینترنت میکند.
مطالعات دیگر نشان داد که هر چه قدر تعداد دوستان در فیس بوک بیش تر باشد، احتمال خصوصیات خود شیفتگی و نمایشی بودن و نیز ابتلا به بیماری خلقی دو قطبی بیش تر میشود.
یک روان شناس بالینی به نام Turkle برای نوشتن کتاب خود به نام " تنها و باهم: چرا ما از تکنولوژی بیش از یکدیگر انتظار داریم""، با صدها نفر که در فیس بوک فعالیت زیادی داشتند، مصاحبه کرد.
بسیاری از این افراد، علت ورود به سایتهای مجازی را عمل کردن به صورت طنز تر، با حال تر و جذاب تر از آن چه در زندگی واقعی عمل میکنند، ذکر کردند. جالب است که بدانید، برخی شرکتها برای دستیابی به خصوصیات شخصیتی افراد متقاضی برای کار، از پروفایل آن ها در فیس بوک کمک میگیرند. به عنوان مثال، مطالعه Golbeck و همکارانش بر روی 300 نفر از کاربران فیس بوک از طریق مطالعه پروفایل آن ها در این شبکه و سپس انجام یک پرسشنامه شخصیتی، نشان داد که افراد برون گرا دوستان زیادی در فیس بوک دارند. اما این دوستان، کم تر با هم علایق مشترک دارند. افراد مضطرب و عصبی (نوروتیک)، دوستان بیش تری نسبت به افراد سالم تر دارند که با علایق شبیه به هم میباشند.
Golbeck معتقد است که حتی سایت توییتر، بیش تر میتواند به تجزیه و تحلیل صفات شخصیتی افراد کمک کند. او معتقد است که با تجزیه و تحلیل کلماتی که افراد در رابطه با یک موضوع به کار بردهاند، و جملات رفت و برگشتی بین افراد میتوان شخصیت آن ها را حتی بهتر از فیس بوک مشخص نمود. نکته جالب دیگر که در بررسیها یافت شده است، به این موضوع اشاره میکند که هر چه تعداد دوستان واقعی فرد، کم تر باشد، دوستان فیس بوکی او بیش تر خواهند بود.
2- عوامل روانی
تحقیقات نشان داده است که افراد مضطرب و با سطح پایین وابستگی عاطفی، بیش تر از افراد بدون این خصوصیات، از فیس بوک استفاده میکنند. هم چنین تحقیقات محققان نروژی نشان دادهاند که افراد با برنامه منظم در زندگی، و جاه طلب، کم تر به فیس بوک معتاد میشوند و از آن فقط به عنوان انجام کارهای ضروری و ایجاد ارتباط مؤثر در راستای اهداف خود بهره میگیرند.
از دیگر عوامل مؤثر در ایجاد اعتیاد، میزان اعتماد به نفس فرد است. هر چه مقدار اعتماد به نفس فرد کم تر باشد، به احتمال بیش تری مبتلا به اعتیاد از جمله اعتیاد اینترنتی خواهد شد. بررسیها نشان میدهد که بین اعتیاد به اینترنت و افسردگی، رابطه وجود دارد که میتواند این رابطه دو طرفه باشد. به این معنا که هم افسردگی فرد را مستعد ابتلا به اعتیاد اینترنتی میکند و هم اعتیاد به اینترنت، فرد را دچار افسردگی میکند. مطالعه ای در ایران توسط فراهانی و همکاران نشان داد که افراد با میزان بالاتر حساسیت به طرد از طرف دیگران، بیش تر به سمت استفاده از فیس بوک تمایل نشان میدهند.
3- راه فرار
جاذیه اینترنت آن قدر قوی است که فرد برای فرار از رو به رو شدن با مسائل زندگی یا فرار از حسهای منفی خود، به آن پناه میبرد و در نتیجه وقتی که فرد به طور مزمن، راه حل مناسب تری برای مشکلات خود یا احساسات آزار دهنده خود پیدا نکند، مکرراً از اینترنت برای فرار از این حس بد، استفاده خواهد کرد که در نهایت، منجر به اعتیاد میشود. بنابراین، میتوان این گونه پیش بینی کرد که هر چه قدر افراد در رویارویی و حل صحیح مشکلات روزمره خود، ناتوان تر باشند، به احتمال بیش تری به سمت اینترنت و مشغولیت با شبکههای اجتماعی خواهند رفت.
اگر چه جنسیت، سواد، سن و بسیاری از مسائل بر روی نگرش و ترغیب کاربر به استفاده از شبکههای اجتماعی تأثیر دارد، اما بحثهای زیادی بر روی انگیزههای کاربران به استفاده از این شبکهها ارائه شده است. مثلاً) معتقد اند که اکثر دانشجویان از فیس بوک برای دوست یابی و سرگرمی استفاده میکنند اینترنت را فاکتور مهمی برای فرار کردن از مشکلات دنیای واقعی میداند. دنیایی که امروز، با نسل جدیدی که آن را نسل دیجیتال میدانند، رو به رو میباشد و به عقیده برخی، نیازمند راه حلهایی برای حفظ روابط اجتماعی خود و گسترش آن است.
می دانیم که نسل جدید ما، تا سنین بالا در بسیاری از حیطههای زندگی به والدین وابسته هستند و ما والدین فعلی، بیش از نسلهای قبل، مسئولیت زندگی فرزندان را به دوش میکشیم. لذا، به نظر میرسد که بچهها حتی در سنین بالا تر از 20 سالگی، هنوز استقلال کافی و مسئولیت پذیری و در نتیجه توان صحیح رو به رو شدن با مشکلات زندگی را ندارند و خود این مساله، برای کشاندن نسل جوان به سمت هر گونه اعتیاد، نقش مهمی بازی میکند.
4- رضایت بخشی سریع
موتورهای جست و جو گر اینترنت، به استفاده کنندگان کمک میکنند که سریع به ان چه میخواهند، دسترسی پیدا کنند. همین رضایت مندی سریع، و رسیدن به هدف در زمان کوتاه، باعث تداوم استفاده از اینترنت میشود. تحقیقات متعددی نشان میدهد که ایجاد لذت در فاصله کوتاه پس از انجام هر کاری باعث تداوم تکراران عمل میشود. لذا در مصرف مواد نیز هر چه قدر، ماده مورد نظر بتواند احساس لذت و سر خوشی را در زمان کوتاه تری برای فرد به ارمغان بیاورد، احتمال ایجاد اعتیاد و وابستگی روانی به ان ماده افزایش مییابد.
کلام آخر
همه مطالبی که درباره دلایل اعتیاد به اینترنت و مسائل مربوط به آن اشاره شد، ما رو به این موضوع رهنمون میکند که سبک زندگی دیجیتالی امروز ما، آسیبهایی را به همراه دارد و میتواند در بلند مدت، در صورتی که به خوبی به مسائل مربوط به آن نپردازیم، دردسر ساز و آسیب ساز شود. ما باید تلاش کنیم در سبک زندگی دیجیتالی امروز خود، از تهدیدها، فرصتها را ایجاد کنیم. تبدیل تهدیدها به فرصتها، فرصت آفرین و اثر بخش است و زندگی ما را با کیفیت بهتری همراه خواهد کرد. اما نباید فکر کنیم که ابزار دیجیتالی امروز، میتواند جایگیزین رفتارهای سنتی قبلی شود. اصلاً این طور نیست.
شما اگر هزاران مسیج الکترونیکی تبریک با استیکرهای زیبا و قشنگ و فایلهای ویدئویی جذاب برای تولد یکی از دوستانتان ارسال کنید، شک نداشته باشید که به اندازه تقدیم یک کارت پستال زیبا که رویان به خط خودتان، تولد وی را تبریک گفته باشید و با یک شاخه گل، به صورت حضوری به او تقدیم کنید، ارزشمند نخواهد بود. این کارت پستال، تا سالها حفظ خواهد شد، اما مسیج های الکترونیکی شما، بزودی فراموش میشود. تلاش کنید، در سبک زندگی دیجیتالی خود نیز، اصل متفاوت بودن را که روان شناسان به آن اشاره میکنند، در نظر بگیرید.
متفاوت بودن، به معنی خاص بودن و عجیب بودن نیست. متفاوت بودن یعنی اینکه اگر صدها نفر به دوست شما، الکترونیکی مسیج میدهند و حتی ان دوست، هزاران کیلومتر از شما دور هست، با ارسال یک کارت پستال زیبا با سرویس پست عادی، به وی تبریک بگویید. کار خلاقانه ای که شاید خیلی از شهروندان دنیای دیجیتالی امروز، در مورد موضوع تولد حداقل، بی توجه باشند! این را شما پیگیری کنید و نتایج ممتازان را مشاهده کنید. همه این رفتارها، شما را از هویتهای دیجیتالی مسخره! که امروزه، افیونی برای نسل جدید شده است، دور خواهد کرد و سبک زندگی شما را تلفیق از سنت و مدرنیته میکند. سبکی که شاید، نیاز امروزه نسل ما باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]
صفحات پیشنهادی
جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی!
جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی سؤال روشن هست چرا اوضاع و احوال زندگی ما این قدر دیجیتالیزه شده است چرا زندگی مردمان روزگار ما به فالووهای اینستاگرامی و لایک های فیسبوکی و پیامهای وایبری و گروههای تلگرامی عجین شده است برترین ها - علی محمد آقازمانیدر انجمن جامعه شناسی مطرح شد: سلامت جنسی تنها روابط جنسی نیست/چه کسانی سلامت جنسی کاملی دارند؟
در انجمن جامعه شناسی مطرح شد سلامت جنسی تنها روابط جنسی نیست چه کسانی سلامت جنسی کاملی دارند جامعه > آسیبها - رییس کلینیک سلامت جنسی مرکز فوق تخصصی ابن سینا گفت پژوهش های متعدد در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به خوبی نشان داده اند که وقتی محتوایراهنمای تحصیل در رشته جامعه شناسی
راهنمای زندگی و تحصیل در خارج از ایران راهنمای تحصیل در رشته جامعه شناسی در این مطلب به ارائه نکاتی برای علاقمندان به تحصیل در گرایشهای مختلف جامعه شناسی میپردازیم دانشجویانی که برای تحصیل در این رشته از ایران عزم فرنگ میکنند شمار زیادی هستند که امیدواریم مطالب زیر راهنماینماینده جامعه هتلداران همدان: گردشگر به استان خاموش نخواهد آمد/ بنیاد همدانشناسی ایجاد شود
نماینده جامعه هتلداران همدان گردشگر به استان خاموش نخواهد آمد بنیاد همدانشناسی ایجاد شودنماینده جامعه هتلداران همدان با بیان اینکه بنیاد همدانشناسی زیر نظر شهردار ایجاد شود گفت هیچ گردشگری استان خاموش را برای تفریح و سفر انتخاب نخواهد کرد به گزارش خبرگزاری فارس شهرام شیرواکتاب جامعه شناسی دین منتشر شد
به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب جامعه شناسی دین منتشر شد شناسهٔ خبر 2855942 - یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۶ دین و اندیشه > اندیشکده ها کتاب جامعه شناسی دین به همت پژوهشکده حکمت و دین پژوهی و به قلم قاسم اخوان نبوی توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شدتئاتر رام کردن مرد سرکش در حمایت از جامعه بیماران ام.اس ایران
تئاتر رام کردن مرد سرکش در حمایت از جامعه بیماران ام اس ایراننمایش رام کردن مرد سرکش نوشته نیل سایمون ترجمه شهرام زرگر و کارگردانی بهرام تشکر از روز جمعه نوزدهم تیرماه به مدت یک ماه برای حمایت از جامعه بیماران ام اس ایران در سالن البرز پردیس سینمایی کورش روی صحنه میرود بهتحصیل در رشته حقوق، روانشناسی و زبان
راهنمای زندگی و تحصیل در خارج از ایران تحصیل در رشته حقوق روانشناسی و زبان در این مطلب به ارائه نکاتی برای علاقمندان به تحصیل در گرایشهای مختلف حقوق روانشناسی زبانهای خارجی و علوم سیاسی میپردازیم برترین ها قصد دارد سلسله مقالاتی درباره فرآیند اخذ پذیرش در مقاطع عالی تحصیاسامی محلات و اماکن بخشی از عناصر عمده فرهنگ جامعه هستند
اسامی محلات و اماکن بخشی از عناصر عمده فرهنگ جامعه هستند زنجان - ایرنا - یک کارشناس مردم شناسی گفت یکی از عناصر عمده فرهنگ جامعه اسامی افراد اماکن یا اشیا است رضا محمدپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود با تجزیه و تحلیل اسامی موجود در یک جامعه می توان به نحوه نگرشبخشدار امام حسن بوشهر:طولانی شدن مدت حبس زندانیان غیرعمد به جامعه آسیب می زند
بخشدار امام حسن بوشهر طولانی شدن مدت حبس زندانیان غیرعمد به جامعه آسیب می زند گناوه - ایرنا - بخشدار امام حسن استان بوشهر گفت افرادی که به دلیل ارتکاب جرائم غیرعمد به مدت طولانی در زندان ها می مانند آسیب های جدی به کانون گرم خانواده آنها و بدنه جامعه وارد می شود به گزارش ایرنادو شهر ایران ثبت جهانی می شوند، می شناسید؟
دو شهر ایران ثبت جهانی می شوند می شناسید جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - ایسنا نوشت معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری از ثبت دو شهر اصفهان و تبریز در شورای جهانی صنایع دستی WCC خبر داد بهمن نامورمطلق در اینباره بیان کرد تاکنون دفرمانداری تهران خواستار جلوگیری از هرگونه اقدام غیرکارشناسی برای تخریب هویت تاریخی منطقه 12 شد
فرمانداری تهران خواستار جلوگیری از هرگونه اقدام غیرکارشناسی برای تخریب هویت تاریخی منطقه 12 شد تهران - ایرنا - معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری تهران در نامه ای از مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران خواست از هرگونه اقدام غیرکارشناسی که منجر به تخریب هویت تاریخیاقدامات غیرکارشناسی، هویت تاریخی منطقه12 تهران را تخریب می کند
معاون فرماندار اقدامات غیرکارشناسی هویت تاریخی منطقه12 تهران را تخریب می کند تهران - ایرنا - معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری تهران در نامه ای از مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران خواست از هرگونه اقدام غیرکارشناسی که منجر به تخریب هویت تاریخی منطقه 12 تهران مزمان برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته
زمان برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوستهتاریخ انتشار شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۵۸ مشاور عالی سازمان سنجش گفت آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۹۴ ۱۶ مرداد ماه برگزار خواهدشد و کارت ورود به جلسه این آزمون از ۱۳ مرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار میویژگیهای خاص نوجوانی را بشناسید!
بلوغ جسمانی نیز با افزایش تعارض والد-فرزند ارتباط دارد عوامل موقعیتی با تاثیرات هورمونی ترکیب میشوند و بر دمدمی بودن نوجوان تاثیر میگذارند نوجوانی مرحلهای است که فرد تلاش میکند از وابستگیهای کودکانه به والدین و دیگر بزرگسالان دور شود و به استقلال و خودکفایی در جنبههای مختمشاور رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح: لزوم برخورداری مجریان دستگاه غذا از فرهنگ ناب اسلامی/وظیفه اصلی دستگاه ق
مشاور رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح لزوم برخورداری مجریان دستگاه غذا از فرهنگ ناب اسلامی وظیفه اصلی دستگاه قضا برقراری عدالت در جامعه استمشاور فرهنگی رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت وظیفه اصلی دستگاه قضا برقراری عدالت در جامعه است و یکی از پیش زمینه های اجرای عدالت برخوردارکارشناس سازمان هواشناسی در گفتوگو با فارس: تهران خنک میشود/ تداوم گرد و غبار در اکثر مناطق کشور
کارشناس سازمان هواشناسی در گفتوگو با فارس تهران خنک میشود تداوم گرد و غبار در اکثر مناطق کشورکارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه تهران در دو روز آینده به تدریج خنک میشود گفت گرد و غبار هنوز در اکثر مناطق کشور ادامه دارد فریبا گودرزی در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعهتکدی گری؛ زخمی کاری بر پیکر جامعه
تکدی گری زخمی کاری بر پیکر جامعه اراک- ایرنا- تکدی گری با چهره ای احساس گونه سال هاست که در جامعه به عنوان زخمی کاری خودنمایی می کند و در پس نقاب چند وجهی آن طیفی از آسیب های اجتماعی جریان دارد بسیاری از مردم هنوز با نگاه ترحم آمیز زمینه های ارتزاق متکدیان خیابانی را فراهم می ک-
سبک زندگی
پربازدیدترینها