تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833087514




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت روی منافع ملی به‌شدت پافشاری کرده است/وحدت ملی به سود کشور است/دولت پس از رفع تحریم‌ها، به حوزه صنعت بپردازد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دولت روی منافع ملی به‌شدت پافشاری کرده است/وحدت ملی به سود کشور است/دولت پس از رفع تحریم‌ها، به حوزه صنعت بپردازد
بر عکس آنان که می‌گفتند "دولت واداده است"،"دولت دولتی است که منافع ملی را از بین برده است"، مشخص می‌شود که حرف آنان حرف درستی نبوده است و دولت روی منافع ملی به شدت پافشاری کرده و به هرقیمتی خواستار رسیدن به توافق نبوده است.
آفتاب : سرویس سیاسی- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 1+5، حفظ آرامش داخل کشور را بعد از توافق مهم ارزیابی کرده و می‌گوید‌: هرچقدر بتوانیم وحدت ملی را در یک چارچوب داشته باشیم حتما به سود کشور است و بدیهی است که فرقی نمی‌کند که چه در امضا توافقنامه و چه در شکست مذاکرات ما در هر دوحال احتیاج به وحدت ملی داریم.


عباسعلی منصوری آرانی در گفت‌وگو با «آفتاب»، روزهای پایان مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 1+5 را تحلیل می‌کند و می‌گوید: من فکر می‌کنم این لحظات و این روزهای واپسین مذاکرات هسته‌ای مانند وقت‌های اضافه در فوتبال است که طرفین سعی می‌کنند اول گل نخورند و سپس گل بزنند. لذا طبیعی است که روزها و لحظات پیچیده و سختی است که باید حل شود‌. به نظر من طرفین در لحظات پایانی به نتیجه مشترکی خواهند رسید. در چنین وضعیتی طرفین سعی می‌کنند که بیشترین استفاده را در راستای منافع ملی خود داشته باشند اما این به معنای آن نیست که رسیدن به توافق نهایی دور از دسترس باشد.


نماینده کاشان، آران و بیدگل در ادامه به تمدیدهای مستمر مذاکرات هسته‌ای اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد‌: تمدید مذاکرات به معنای آن نیست که ما در وضعیت بدی به سر می‌بریم‌. در حقیقت این تمدیدها نشان‌گر آن است که طرفین عزم جدی دارند تا بالاخره به یک نقطه‌ای برسند. آن هم نقطه‌ای که یک بازی برد-برد خواهد بود.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد که توافق نهایی انجام شده باشد و طرفین از تمدید مذاکرات به دنبال مهیا‌کردن شرایط داخلی در کشور هستند‌، پاسخ می‌دهد که «خیر.  واقعیت این است که پیچیدگی‌های خیلی زیادی در روند جاری مذاکرات وجود بنابراین طبیعی است که مذاکرات همواره با موانعی در مسیر رو به رو شود.»


منصوری آرانی در پاسخ به این سوال که دولت روحانی در صورت موفقیت در رسیدن به توافقنامه نهایی و یا ناکامی در آن چه راه کاری را برای آرام نگه‌داشتن شرایط داخلی کشور بهتر است دنبال کند‌، می گوید‌: «‌اگر ان شاءالله مذاکرات به نتیجه رسید که الحمدلله‌، دولت توفیق پیدا کرده که بیاد و منافع ملی را محقق کند و اگر هم به نتیجه نرسید اتفاقا بر عکس آنان که می‌گفتند "دولت واداده است"،"دولت دولتی است که منافع ملی را از بین برده است"، مشخص می‌شود که حرف آنان حرف درستی نبوده است و دولت روی منافع ملی به شدت پافشاری کرده و به هرقیمتی خواستار رسیدن به توافق نبوده است.


رییس گروه دوستی پارلمانی ایران انگلستان در ادامه توضیح می‌دهد‌: در مجموع تلاش‌های دولت در طول مذاکرات فشرده با گروه 1+5 بیان‌گر آن است که ما دولتی داریم که علی‌رغم آن‌که می‌خواست کارها در روال عادی خودش قرار بگیرد ولی منافع ملی اهمیت ویژه‌ای برای او دارد.


منصوری آرانی همچنین در واکنش به فضاسازی‌های احتمالی علیه تیم مذاکره‌کننده مبنی بر اینکه مذاکرات یک فرصت از دست رفته بود و می‌توانست در مباحث دیگر به کار گرفته شود‌، تصریح می‌کند: «فراموش نکنیم که شرایط دولت یازدهم با گذشته خیلی فرق می‌کند. دولت و وضعیت جهانی که در آن قرار داریم. آقای روحانی در شرایطی کار را در دست گرفت که یک بدبینی جهانی نسبت به ایران بود ولی ‌حالا آنچه شاهدش هستیم می‌بینیم که کاملا فضا عوض شده است‌، تبلیغات ضدایرانی بر هم زده شده است و اکنون کسی نمی‌تواند چنین ادعایی بکند که کشور ما یک کشور ناهنجار است.


او در حمایت از عملکرد تیم مذاکره‌کننده‌ طی 2 سال گذشته‌، اضافه می‌کند‌: ما بالاترین ‌استفاده‌مان آن بود که فضای روانی کشور را به سود خودمان کردیم. این یک کار بسیار بسیار بزرگ است‌. ضمن اینکه طی یک سال و نیم گذشته در بحث توافقنامه ژنو هم برداشت‌های زیادی داشتیم و آنجا نیز ما چیزی از دست ندادیم. بنابراین من اعتقادی به این حرف ندارم که یک سال و نیم ما هدر رفت چراکه پر از نکات مثبت برای منافع ملی‌مان بود.


نماینده کاشان، آران و بیدگل در جواب برخی کارشناسان که حفظ وحدت ملی و شریک کردن مخالفان مذاکرات با جشن توافق هسته‌ای را یک راه‌حل مناسب در حفظ آرامش جریان‌های داخلی کشور می‌دانند‌، می گوید‌: در هر زمانی ما اقداماتی که وحدت ملی را در پی داشته باشد‌، دنبال کنیم به سود کشور است. یعنی در هر حال هرچقدر بتوانیم وحدت ملی را در یک چارچوب داشته باشیم حتما به سود کشور است و بدیهی است که فرقی نمی‌کند که چه در امضا توافقنامه و چه در شکست مذاکرات ما در هر دوحال احتیاج به وحدت ملی داریم.


منصوری آرانی در پاسخ به این سوال که مجلس چه واکنشی نسبت به توافقنامه نهایی خواهد داشت، توضیح می‌دهد که «از حالا نمی‌توان پیش‌خوانی کرد. بالاخره مجلس مستقل است و دیدگاه خودش را دارد و کار به جای دیگری ندارد. اگر منافع ملی ما در توافقنامه باشد بدون شک مجلس کمک خواهد کرد و تسهیلات لازم را فراهم می‌کند و اگر به شکل دیگری باشد مجلس تصمیم خودش را باید بگیرد. ما از حالا نمی‌دانیم و نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم.


رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلستان در پایان نیز با اشاره به احتمال تلاش برخی جریان‌های مخالف مذاکرات در مجلس نیز‌، اضافه می‌کند «آنان تعدادشان در مجلس زیاد نیست. من بارها عرض کردم ‌که آقای ظریف چندین بار آمدند در صحن علنی آمده‌اند ولی کارت زردی از مجلس نگرفته است این یعنی آنکه بدنه مجلس و اکثریت پارلمان با ایشان همکاری دارند‌.»


دولت پس از رفع تحریم‌ها، به حوزه صنعت بپردازد


جمشید پژویان اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی هم معتقد است دولت یازدهم پس از توافق احتمالی هسته‌ای و رفع تحریم‌ها در حوزه اقتصاد باید توجه خود را به بخش صنعت معطوف کند. وی ایران را از  لحاظ داشتن انرژی و نیروی کار نیز دارای مزیت نسبی می‌داند، که می‌تواند به شکوفایی صنعت در ایران منجر شود.


جمشید پژویان با بیان این که دولت پس از رفع تحریم‌ها باید به حوزه صنعت توجه کند، گفت: بزرگترین حسن سیاست اصلاح قیمت نسبی که مربوط به یارانه‌ها بوده، این است که می‌تواند بخش صنعت را به سمت کارآمدی هدایت کند. بنابراین ایجاد کارایی در بخش صنعت باید در اولویت دولت قرار بگیرد. همچنین گسترش صنعت و رسیدن به جایی که بتوانیم کالا های صنعتی را تولید و حتی صادرات کنیم باید مورد توجه قرار بگیرد تا به تدریج  نیاز ما به صادارت نفت کاهش پیدا کند.


این اقتصاددان با تاکید بر این که ایران از لحاظ مزیت نسبی نیز امکان پیشرفت در حوزه صنعت را دارد، گفت: قیمت انرژی در ایران حتی اگر قیمت‌ها اصلاح شود، به دلیل این که مالیات اخذ نمی‌شود، همچنان ارزان است. از سوی دیگر نیروی انسانی و هزینه کارگر نیز در ایران پایین است. همچنین نیروی انسانی تحصیلکرده و در واقع ثروت انسانی نیز در کشور وجود دارد که می‌تواند به پیشرفت در بخش صنعت بیانجامد.


پژویان با طبیعی شمردن افزایش واردات پس از رفع تحریم‌ها و بازگشت پول‌های بلوکه شده ایران، گفت: پس از رفع تحریم‌ها در کوتاه مدت میزان واردات افزایش پیدا خواهد کرد، به ویژه به این علت که صنعت نیز خود به کالا‌های واسطه‌ای نیاز دارد. یکی از دلایلی که موجب شد بعد از اعمال تحریم‌ها با جهش قیمت در کشور رو به رو شویم، نیاز تولیدات داخلی به واردات بود. هر چند در کوتاه مدت با افزایش واردات رو به رو خواهیم شد اما در بازه زمانی متوسط و بلند مدت با واردات کالاهای واسطه ای صنعت رونق و پیشرفت را تجربه خواهد کرد.




تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن