محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830933596
نوسازی ناوگان هوایی مسافری نیازمند اختصاص 7.5 میلیارد دلار
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
نوسازی ناوگان هوایی مسافری نیازمند اختصاص 7.5 میلیارد دلار
توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل هوایی مسافر در برنامهای 5 ساله به اختصاص حداقل 7.5 ميليارد دلار (یک میلیارد و نیم دلار در سال) نیاز دارد.
به گزارش حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، صنعت حمل و نقل هوایی بهعنوان یکی از حوزههای مهم و تاثیرگذار در ابعاد مختلف توسعه اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشورها به حساب میآید.
آخرین مطالعات بینالمللی صورت گرفته نشان میدهد که سهم صنعت حمل و نقل هوایی از تولید ناخالص داخلی کشورهای جهان در سال 2012 به بیش از 2400 میلیارد دلار رسیده و این صنعت بیش از 58 میلیون شغل را در سراسر جهان پشتیبانی کرده و بیش از نیمی از توریسم بینالمللی از طریق این روش حمل و نقلی جابجا میشوند.
سال گذشته دقیقاً یکصد سال از آغاز حمل و نقل هوایی تجاری در سال 1914 گذشت و از آن زمان تاکنون حدود 65 میلیارد نفر مسافر با هواپیما جابجا شدهاند.
محققان پیشبینی میکنند در صورت ادامه روند رشد موجود، 65 میلیارد نفر دیگر فقط در طول 15 سال آینده از طریق هواپیما جابجا خواهند شد.
این حجم خیره کننده جابجایی بهعنوان یکی از مشخصههای قرن جدید که در آن مرزهای جغرافیایی به تدریج رنگ واصالت خود را از دست میدهند، شناخته شده و فرصت منحصر به فردی را در اختیار کشورهایی قرار میدهد که خود را برای استفاده حداکثری از این موقعیت آماده کرده و زیرساختهای لازم برای تحقق این هدف را فراهم کردهاند.
علاوه بر موارد فوق ارزش روزافزون عامل زمان در زندگی روزانه جوامع بشری و کاهش تبعات منفی حمل و نقل هوایی از جمله کاهش مصرف سوخت به میزان 50% در طول 10 سال گذشته باعث شده تا سریعترین روش حمل و نقل، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
در این میان، کشورهای واقع در منطقه خاورمیانه به عنوان یکی از معدود مناطق جغرافیایی جهان که در طول 10 سال گذشته همواره از بالاترین رشد حمل و نقل هوایی برخوردار بودهاند، مستعدترین کشورها جهت سرمایهگذاری در این بخش شناخته میشوند.
سفارشهای خرید حدود 800 فروندی هواپیما توسط مجموعه کشورهای هم جوار از قبیل ترکیه، امارات، قطر و عمان نشاندهنده بازاری است که در طول 15 سال آینده در انتظار این منطقه خواهد بود.
بدون شک استفاده از این فرصت مستلزم شناخت واقعبینانه وضع موجود و ارائه نقشه راه برای رسیدن به اهداف تعیین شده میباشد.
***وضعیت صنعت هوانوردی در ایران
در میان ده کشور منطقه شامل ایران، امارات، قطر، بحرین، عربستان، کویت، عمان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان در حالی که کشور ما یکی از پهناورترین این کشورهاست اما از نظر تعداد هواپیمای فعال پس از امارات، ترکیه و عربستان در جایگاه چهارم و از نظر شاخص تعداد هواپیما به ازای هر میلیون نفر که یک شاخص شناخته شده بینالمللی است، در رده نهم قرار داریم.
در حالی که کشور ما از نظر وسعت و جمعیت سهم حدود یک درصدی دنیا را به خود اختصاص داده، سهم ما از نظر تعداد ناوگان هوایی، تعداد صندلی عرضه شده و تعداد مسافر کمتر از یک درصد یعنی پائین تر از متوسط دنیا است.
این در حالی است که سهم کشور کوچکی مانند امارات از این بازار 5 برابر متوسط دنیاست.
بعلاوه ناوگان هواپیمایی کشور با سن متوسط حدود 20 سال در آخرین رتبه بین ده کشور منطقه قرار دارد. همگی شاخصهای فوق نشان از توسعه نیافتگی و یا عدم توازن قابلیتهای این بخش با نرمهای بینالمللی و تقاضای موجود بازار را دارد.
به منظور توسعه صنعت هواپیمائی به توسعه در چهار حوزه اصلی یعنی زیر ساخت، ناوگان، نیروی انسانی و سیستم نیاز داریم.
آمار موجود نشان میدهد که زیرساختهای فرودگاهی موجود کشور شامل حدود 60 فرودگاه، قابلیت پذیرش و اعزام حدود 85 میلیون مسافر در سال را دارا هستند، درحالی که هم اکنون فقط اندکی بیشتر از نصف این تعداد مسافر در فرودگاههای کشور پذیرش و اعزام میشوند.
بنابراین در حـوزة زیرساخت به غیـر از لـزوم تـوسعه ظرفیت در بــرخی فرودگاهها از جمله فرودگاههای حضرت امام، مهرآباد، اهواز، اصفهان و شیراز و ارتقاء سیستمهای کمک ناوبری برخی فرودگاهها با مشکل جدی مواجه نیستیم از نقطه نظـر نیروی انسانی نیز با وجود مراکز متعدد آموزشی و نیروهای جوان مستعد و تحصیلکرده چشم انداز روشنی در این زمینه وجود دارد، ولیکن جاری کردن این نیروی دانشی در بدنه صنعت و سازمان هواپیمایی کشوری نیازمند زمان و مساعدت دستگاههای ذیربط است.
در سال گذشته و با پیگیریهای به عمل آمده سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاههای کشور موفق به دریافت مجوز استخدام تعدادی نیروی متخصص شدند که مراحل جذب این افراد در حال انجام است اما در حوزه توسعه ناوگان و سیستم، نیازمند توجه و تلاش بیشتری هستیم.
در طول سالهای گذشته اقداماتی برای تسهیل ورود هواپیما به کشور در دولتهای مختلف به عمل آمده که به دلیل وجود موانع تحریم، برای اجراء با محدودیتهای بسیاری روبه رو بوده است.
بررسیها نشان میدهند که درحال حاضر با یک شکاف قابل توجه بین عرضه و تقاضا در حوزه ناوگان مواجه هستیم.
به عبارت دیگر با حدود 150 فروند هواپیمای فعال باید پاسخگوی بازاری با استعداد 300 فروند باشیم. این در حالی است که به دلیل فرسودگی ناوگان و غیراقتصادی بودن تعمیرات بهطور متوسط سالانه 10 تا 15 فـروند هواپیما نیز از رده عملیاتی خارج میشوند که در صورت عدم ورود هواپیماهای جایگزین حداقل به همان تعداد به ناچار با محدودیت و کاهش پرواز به بسیاری از نقاط کشور روبرو خواهیم بود.
علاوه بر این، محدودیت تعداد ناوگان در شرکتهای هواپیمایی با وجود هزینههای فزاینده موجب غیراقتصادی شدن این فعالیت در برخی شرکتهای دولتی از جمله ایران ایر و آسمان شده است.
همچنین این عدم تعادل بین عرضه و تقاضا مشکلات عدیدهای در نظم بازار از جمله بازار سیاه و گرانفروشی را دامن زده است.
لذا میتوان اذعان کرد که در حال حاضر گلوگاه اصلی توسعه بخش همانا عدم برخورداری از ناوگان مناسب به تعداد مورد نیاز است. به عبارت دیگر اولین اولویت بخش برای برون رفت از چالشهای موجود، تسهیل ورود هواپیمای مناسب به کشور است.
در طول سالهای گذشته برخی شرکتهای هواپیمائی با کسب تجربیات لازم برای دور زدن تحریم اقدام به ورود هواپیما کردهاند ولی ترغیب آنها به ورود هواپیماهایی با شرایط سنی و فنی مناسب تر که لاجرم سرمایه بالاتری را نیز نیاز دارد مستلزم حمایت و سرمایهگذاری لازم همانگونه که کشورهای هم جوار انجام میدهند، است.
بنابراین لازم است تا در یک برنامه 5 ساله مبلغ حداقل 7.5 میلیارد دلار (یک میلیارد و نیم دلار در سال) با باز پرداخت حداقل 10 ســاله و نــرخ سود مناسب بدون طی تشریفات وقت گیر در بانکهای عامل و صندوق توسعه ملی به امر توسعه و نوسازی ناوگان حمل ونقل هوائی مسافر اختصاص یابد.
در این صورت میتوان انتظار داشت که با ورود سالانه حداقل 30 فروند هواپیمای جدید، در طول 5 سال آینده نه تنها سن متوسط ناوگان به نحو قابل ملاحظه ای کاهش یابد بلکه ناوگان هــوائی کشور توانائی پاسخگــوئی به انتظارات بازار را در حد قابل قبولی دارا شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
جدیدترین هواپیمای فرسوده کشور به پرواز در آمد + اسناد و تصاویر
اجرای دستورالعمل بازرسی پروازی در مسیر توسط دفتر عملیات پرواز سازمان هواپیمایی کشوری
فرودگاه بدون "مهر" اما "آباد" در دل تهران/ مهرآباد قصد سفر ندارد
رئیس سازمان هواپیمایی استعفا داد
وقتی گرما بلیتهای "کیش" را مات کرد
۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
سازمان هواپیمایی اعلام کرد نوسازی ناوگان هوایی مسافری نیازمند اختصاص ۷.۵ میلیارد دلار در برنامه پنج ساله
سازمان هواپیمایی اعلام کردنوسازی ناوگان هوایی مسافری نیازمند اختصاص ۷ ۵ میلیارد دلار در برنامه پنج سالهناوگان حمل و نقل هوایی مسافر در برنامهای پنج ساله به اختصاص حداقل 7 5 میلیارد دلار ۱ 5 میلیارد دلار در سال با بازپرداخت حداقل 10 ساله و نــرخ سود مناسب نیاز دارد به گفیبرنوری نیازمند سرمایهگذاری 5 میلیارد دلاری
مروری بر احوال چهارمین اپراتور فیبرنوری نیازمند سرمایهگذاری 5 میلیارد دلاری اپراتور چهارم کشور که وعده ارائه اینترنت 20 مگابایتی در هفت کلانشهر را داده به گفته مسوولانش برای ایجاد شبکه فیبر نوری و برای 6 8 میلیون پورت بالغ بر پنج میلیارد دلار سرمایه نیازمند است به گزارش سرویسمعاون اول رئیس جمهور خبر داد اختصاص 5 میلیارد دلار یوزانس کوتاه مدت برای بخش خصوصی
معاون اول رئیس جمهور خبر داداختصاص 5 میلیارد دلار یوزانس کوتاه مدت برای بخش خصوصیمعاون اول رئیس جمهور از ارائه نامه بانک مرکزی به وی در مورد اختصاص 5 میلیارد دلار یوزانس کوتاهمدت برای بخش خصوصی خبر داد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اسحاق جهانگیری در مراسم بزرگداشت روزایران خواهان 100 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت است
ایران خواهان 100 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت است خبرگزاری پانا ایران امیدوار است با لغو تحریمهای بین المللی 100 میلیارد دلار در صنعت نفت و گاز خود سرمایه گذاری وجزئیات مدل تازه قراردادهای نفتی را برای جذب سرمایه های خارجی نهایی کند ۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير ساعت 06 01 به گزارش170 میلیارد ریال به طرح های عمرانی ساوجبلاغ اختصاص یافت
170 میلیارد ریال به طرح های عمرانی ساوجبلاغ اختصاص یافت ساوجبلاغ-کرج-ایرنا- فرماندار ساوجبلاغ ازاختصاص 170 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی به طرح های عمرانی این شهرستان خبرداد ابوالقاسم پالیزگیر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود این اعتبار در بخش های آبرسانی روستایی کشاودهه 80 فرصت بینظیر صنعتی شدن کشور بود که از دست رفت/950 میلیارد دلار درآمد ارزی و 700 میلیارد دلار واردات در
جهانگیری دهه 80 فرصت بینظیر صنعتی شدن کشور بود که از دست رفت 950 میلیارد دلار درآمد ارزی و 700 میلیارد دلار واردات در دولت گذشته جهانگیری گفت یکی از فرصتهای استثنایی که بین 8 تا 10 سال اخیر به وجود آمد بین سال 84 تا 92 حجم بالای در آمدهای ارزی حدود 950 میلیارد دلار بوده استحدود شش میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح پیشگیری از خشکسالی آمل اختصاص یافت
حدود شش میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح پیشگیری از خشکسالی آمل اختصاص یافت ساری- ایرنا- مدیرجهادکشاورزی شهرستان آمل از اختصاص 5 میلیارد و 750میلیون ریال اعتبار از محل پیگیرهای نماینده مردم آمل درمجلس شورای اسلامی برای اجرای طرح پیشگیری از خشکسالی دراین شهرستان خبر داد سیدمرتسرمايه بانک مشترک «بريکس» ۱۰۰ میلیارد دلار اعلام شد
سرمايه بانک مشترک بريکس ۱۰۰ میلیارد دلار اعلام شد شناسهٔ خبر 2855408 - جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۱ اقتصاد > اقتصاد جهان رئیس جمهور روسیه سرمایه بانک مشترک بریکس و صندوق ذخیره پولی این گروه را هرکدام ۱۰۰ میلیارد دلار اعلام کرد به گزارش خبرگزاری مهر ولادیمیر پوتین رئیس جمهودرآمد 950 میلیارد دلاری ارزی کشور در سالهای 84 تا 92 / منابع صندوق توسعه ملی در زمان تشکیل صفر بود
معاون اول رئیس جمهور درآمد 950 میلیارد دلاری ارزی کشور در سالهای 84 تا 92 منابع صندوق توسعه ملی در زمان تشکیل صفر بود معاون اول رئیس جمهور گفت طی سالهای 84 تا 92 درآمد ارزی کشور 950 میلیارد دلار بوده که با این حجم باز هم میزان قابل توجهی بدهی باقی ماند به گزارش خبرنگار حوزکاهش 47 میلیارد دلاری درآمد نفتی ایران
کاهش 47 میلیارد دلاری درآمد نفتی ایران سازمان کشورهای صادرکننده نفت اعلام کرد درآمد نفتی ایران در سال میلادی گذشته با کاهش ۸ ۳ میلیارد دلاری به ۵۳ ۶ میلیارد دلار رسید خبرگزاری تسنیم سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک از افت 140 میلیارد دلاری درآمد نفتی اعضای این سازمان در سالاتصال فرودگاه مهرآباد به شبکه مترو تا پایان شهریور ماه/ راهاندازی مترو پرند نیازمند 300 میلیارد تومان اعتبار
اتصال فرودگاه مهرآباد به شبکه مترو تا پایان شهریور ماه راهاندازی مترو پرند نیازمند 300 میلیارد تومان اعتبار مدیرعامل مترو از بهرهبرداری خط مترو برای فرودگاه تا پایان شهریور ماه خبر داد و گفت متروی شهر پرند نیازمند 300 میلیارد تومان اعتبار است که در صورت پرداخت ظرف شش ماه کاریارزش فراری از 11 میلیارد دلار فراتر میرود
شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۳ مدیرعامل فیات کرایسلر اتوموبیل انتظار دارد ارزش فراری در عرضه اولیه سهام حداقل 10 میلیارد یورو 11 میلیارد دلار باشد به گزارش ایسنا مارچیونه در مراسم معرفی ساب کامپکت جدید فیات 500 در تورین ایتالیا اظهار کرد از آنجا که برند فراری منحصر است ما انتظا11 میلیارد ریال اعتبار به پروژه فاصلاب خلخال اختصاص یافت
11 میلیارد ریال اعتبار به پروژه فاصلاب خلخال اختصاص یافت اردبیل - ایرنا - طرح توسعه شبکه فاضلاب شهری خلخال با تخصیص 11 میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده 180 تملک دارایی های شهرستان خلخال و منابع مالی شرکت آب و فاضلاب شهری استان اردبیل اجرا می شود نماینده مردم شهرستان های خلخالبا ادامه سقوط آزاد بازار سهام چين، 3.25 هزار ميليارد دلار از دست رفته است
۱۷ تير ۱۳۹۴ ۱۲ ۲۶ب ظ با ادامه سقوط آزاد بازار سهام چين 3 25 هزار ميليارد دلار از دست رفته است موج - با ادامه سقوط سريع بازار سهام چين تا امروز چهارشنبه هزاران ميليارد دلار سرمايه نابود شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج بيشتر شاخص ها در بازار سهام چين به ميزان ده درصد کدر شورای اقتصاد توسعه فاز اول میدان کیش با سرمایهگذاری 1.4 میلیارد دلار تصویب شد
در شورای اقتصادتوسعه فاز اول میدان کیش با سرمایهگذاری 1 4 میلیارد دلار تصویب شددر جلسه شورای اقتصاد درخواست وزارت نفت در خصوص طرح توسعه فاز یک میدان گازی کیش به استناد ماده 12 قانون رفع موانع تولید مطرح و با اعتباری معادل 1404 میلیون دلار به تصویب رسید به گزارش فارس به نقلسرمایه گذاری ٤,٧ میلیارد دلاری برای گازرسانی به ١.٥ میلیون نفر
عراقی مطرح کرد سرمایه گذاری ٤ ٧ میلیارد دلاری برای گازرسانی به ١ ٥ میلیون نفر معاون وزیر نفت در امور شرکت ملی گاز ایران گفت صنعت گاز برای اجرای پروژه های خود در سال ٩٤ به بیش از ١٠ میلیارد دلار منابع مالی نیاز دارد که با اختصاص این منابع رکورد سرمایه گذاری بخشهای دولتی و خصوصیهند آماده پرداخت ۶ میلیارد دلار نفتی به ایران
هند آماده پرداخت ۶ میلیارد دلار نفتی به ایرانتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۰۶ وزیر نفت هند در نامه ای به مدیران ۵ پالایشگاه این کشور از آنها خواسته است همزمان با نزدیک شدن به موعد توافق نهایی بین ایران و گروه ۵ ۱ آماده پرداخت دیون نفتی خود به ایران به یورو و دلار با-
اقتصادی
پربازدیدترینها