تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804046063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نهایی شدن پیش نویس لایحه نظام بانکی


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نهایی شدن پیش نویس لایحه نظام بانکی


معاون وزیر اقتصاد از نهایی شدن پیش نویس لایحه نظام بانکی کشور خبر داد و گفت: لایجه نظام بانکی با همکاری بانک مرکزی و وزارت اقتصاد تدوین شده است و بزودی به هیئت وزیران ارائه می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل ازخبرگزاری صداوسیما، معاون وزیر اقتصاد افزود: هم اکنون این پیش نویس به صورت فشرده درحال بررسی نهایی است و پیش بینی می شود مراحل آن درهیئت وزیران برای تقدیم به مجلس نیز با سرعت انجام شود.

معاون وزیر اقتصاد درامور بانک، بیمه و شرکت های دولتی با اشاره به دستور اخیر رئیس جمهور برای اصلاح نظام بانکی و تقویت بازار سرمایه گفت: لایحه نظام بانکی دو بخش اصلی دارد که یکی مربوط به بانک مرکزی و بازنگری در ارکان نظام پولی کشور، جایگاه بانک مرکزی و نهاد سیاستگذار و نهاد نظارتی است.

پاریزی ادامه داد: بخش دوم لایحه نیز به بازنگری و مهندسی مجدد عملیات بانکی شامل نحوه عقود، وام دهی، اعتبار دهی، بنگاهداری و سایرعملیات بانکداری است تا کارآیی نظام بانکی ارتقاء یابد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اهمیت دستور رئیس جمهور به معاون اول خود برای اصلاح نظام بانکی و تقویت بازار سرمایه گفت:‌ متاسفانه یکی از ویژگی های اقتصاد ایران بانک محور بودن و نقش اندک بازار سرمایه در تامین مالی و بازار پولی است.

پاریزی افزود: کسانیکه می خواهند در کشور سرمایه گذاری کنند، انتظار دارند به بانک مراجعه کنند و با دریافت تسهیلات ، تامین مالی شوند و سپس بدهی خود را به بانک پرداخت کنند .
معاون وزیر اقتصاد در امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی با تاکید بر اینکه این وابستگی به تامین مالی بانک ها در شرایط فعلی تشدید شده است، گفت: اتفاقاتی در اقتصاد ایران افتاد که نیازبه نقدینگی و نقدینه خواهی را افزایش داده است.

پاریزی گفت: همچنین افزایش نرخ ارز سبب شد بنگاههای اقتصادی به سرمایه در گردش بیشتری برای واردات مواد اولیه نیاز داشته باشند و این موضوع نیاز به تامین مالی از طریق بانک ها را افزایش داد.

وی افزود: از طرفی ساختارهای مالی بانک ها با مشکل مواجه است زیرا بخشی از منابع آنها از دسترس بانک خارج شده است و نمی توانند نیاز بنگاههای اقتصادی را اجابت کنند.

معاون وزیر اقتصاد در امور بانک ، بیمه و شرکت های دولتی گفت : رویارویی این عرضه و تقاضا با شکل غیرمتعارف سبب شد تا حساسیت به نظام بانکی چند برابر شود و ذهن سیاستگذاران و مسئولان عالی کشور برای اصلاح نظام بانکی بیش از سایر بخش ها ، معطوف شود.

پاریزی تصریح کرد: هر تصمیمی برای رونق اقتصادی کشور مستلزم تامین مالی است و در این تامین مالی بانک ها نقش اساسی دارند اما اکنون در شرایطی قرار دارد که نمی تواند این نقش را خوب ایفاء کند و به آسیب شناسی و حل موضوع نیاز دارد.

معاون وزیر اقتصاد درباره الزامات تحقق دستور رئیس جمهور برای اصلاح نظام بانکی و تقویت بازار سرمایه گفت : ابتدا میان بازار سرمایه و بانک ها باید تقسیم کار تخصصی انجام شود.
وی افزود: در این تقسیم کار همه نیازهای بلند مدت ، سرمایه گذاری جدید و موضوعات بنگاههای بزرگ باید به سمت بازار سرمایه هدایت شود و بانک ها نیز عهده دار تامین مالی کوتاه و میان مدت و تامین سرمایه در گردش بنگاههای کوچک و متوسط و کسب و کارهای خرد باشند.

پاریزی گفت: در این شرایط بازار پولی و تامین مالی در اقتصاد کشور متعادل تر خواهد شد.

معاون وزیر اقتصاد حل کردن مشکل ساختار مالی بانک ها را  اولویت دوم  اصلاح نظام بانکی بیان کرد و گفت : هم اکنون ساختار مالی بانک ها معیوب است و باید بتوانیم منابع مالی آنها را بازگردانیم.

وی افزود : بخشی از منابع مالی بانک ها که از دسترس آنها خارج شده است ؛ بدهی دولت به بانک هاست که باید تعیین تکلیف شود و سپس مطالبات معوق بانک هاست و همچنین سرمایه بانک ها نیز باید افزایش یابد.

پاریزی خاطرنشان کرد: هر چه سرمایه بانک ها جدی تر دیده شود قدرت وام دهی بانک ها افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر اقتصاد در امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی اولویت سوم را ساماندهی بازار پولی کشور اعلام کرد و  گفت: در بازار پولی کشور با پدیده ای مواجه هستیم که هزینه تامین مالی را به شدت بالا برده و سبب آشفتگی بازار پولی شده است .

پاریزی گفت : این پدیده وجود مجموعه هایی است که نمی توان نام موسسه مالی و اعتباری به آن اطلاق کرد زیرا فاقد مجوز هستند و قواعد را رعایت نمی کنند.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: ورود این موسسه های بدون مجوز تامین مالی را بدون اینکه ارتباطی با بازده تسهیلات داشته باشد، گران انجام می دهند.

وی افزود: تامین مالی گران قیمت این توقع را ایجاد کرده است که افراد سپرده بگذارند و سود بالا دریافت کنند که این سود بالا به  سرمایه گذاری و کسب و کار در قالب افزایش تورم و قیمت ها به  جامعه باز می گردد.

پاریزی با اشاره به اقدامات بانک مرکزی با همکاری سایر دستگاهها و مساعدت قوای سه گانه، گفت: همگرایی خوبی برای ساماندهی موسسه های مالی غیر مجاز ایجاد شده است تا بازار پولی به قاعده و سازوکار اصولی و منطقی خود بازگردد.


      
 


یک شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن