تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870893130




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار کرمانشاه: لباس کُردی یکی از زیباترین لباس های موجود است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار کرمانشاه: لباس کُردی یکی از زیباترین لباس های موجود است کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه گفت: لباس کُردی یکی از زیباترین لباس های موجود است و از تنوع رنگ و ظرافت های خاصی برخوردار است.


به گزارش ایرنا روابط عمومی استانداری روز شنبه به نقل از ابراهیم رضایی بابادی در بازدید از مرکز بنیاد کرمانشاه شناسی افزود: لباس کردی می تواند یکی از جذابیت های فرهنگی استان کرمانشاه و کشور باشد و باید بیشتر به آن اهمیت داده شود و رواج پیدا کند.
وی در این نشست ضمن بیان اهمیت کار بنیاد کرمانشاه در حفظ و نگهداری داشته ها و سرمایه های فرهنگی استان اظهار داشت: کرمانشاه مرکز بسیاری از نژادها و گویش های مختلف و نیز ادیان و مذاهب است که به زبان کردی تکلم می کنند و این می تواند مبنای مهمی برای پژوهش و تحقیق باشد.
وی خواستار ارتباط بیشتر این مرکز با استانداری در جهت تبیین برنامه هایی در راستای اهداف این بنیاد شد و تصریح کرد: کرمانشاه نماد بارز و مشخص تنوع فرهنگی است و باید از این فرصت نهایت استفاده را در مباحثی چون گردشگری و میزبانی همایش ها و کنگره ها ببریم.
وی افزود: باید طرحی را در خصوص تاثیر داشته های استان کرمانشاه بر سایر مناطق کردنشین تهیه کنیم زیرا اثرگذاری کرمانشاهیان در طول تاریخ تاکنون، امری مشخص و معلوم است و این بنیاد می تواند در این زمینه نیز فعالیت نماید.
رضایی گفت: در قانون اساسی نیز بارها بر حقوق اقوام و آموزش به زبان محلی تاکید شده است و این یعنی قانون اساسی این موارد را به دید فرصت نگاه می کند نه تهدید، ضمن اینکه توجه و اهمیت دادن به فرهنگ های محلی و اقوام، نه تنها به هیچ وجه با همبستگی ملی منافات ندارد بلکه در جهت تقویت و چسبندگی بیشتر آن حرکت می کند.
وی اظهار داشت: در گذشته نسبت به فرهنگ های محلی و جذابیت های قومی و بومی قصور زیادی صورت گرفته اما دولت تدبیر و امید بنا دارد به دنبال تقویت این همبستگی، به مسائل قومی و محلی و فرهنگ های مختلف در گوشه و کنار کشور توجه بیشتری نماید و در این راستا از هرگونه کمکی که لازم است دریغ نخواهیم کرد.
رضایی در ادامه اظهار داشت: هنوز افرادی هستند که نسبت به توجه زیاد به فرهنگ های بومی و قومی حساسیت دارند و ما وظیفه داریم که استدلال های قوی برای ایرادهای آنها داشته باشیم تا ثابت کنیم که هرگونه فعالیت در زمینه مسائل قومی در راستای همبستگی ملی است.
وی در پایان لزوم برگزاری کنگره هایی را در این راستا برشمرد و گفت: از تجارب کنگره هایی که با این موضوع در دیگر استان ها برگزار گردیده استفاده کنید و کنگره ای در شأن و جایگاه کرمانشاه برگزار نمایید و دولت هم هرگونه کمکی که در این راستا لازم است را در اختیار بنیاد قرار خواهد داد.
در این نشست دکتر خرمشاهی مسوول بنیاد کرمانشاه شناسی، به بیان اهداف و برنامه های این بنیاد و نیز برگزاری کنگره کرمانشاه شناسی پرداخت و صدور مجوز تاسیس فرهنگستان زبان و ادبیات کردی در کرمانشاه و تدریس زبان کُردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه های کرمانشاه را از مهمترین خواسته های این بنیاد در کنگره مزبور عنوان کرد.
دکتر ابراهیم رحیمی زنگنه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز کرمانشاه را مهد ادبیات کُردی عنوان کرد و خواستار برگزاری همایش های ادبی در سطح مناطق کردنشین با محوریت کرمانشاه شد.
دکتر سلیمان محبی مدیرکل آموزش و پرورش هم در این نشست، آموزش به زبان کردی را که در قانون اساسی نیز پیش بینی شده است در جهت تقویت این زبان ایرانی مهم ارزیابی کرد.
8066



20/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن