واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مديركل آژانس بينالمللي انرژي اتمي در «باديگارد» حاتميكيا
«باديگارد» هجدهمين فيلم سينمايي ابراهيم حاتميكيا است كه اواخر ارديبهشتماه پروانه ساختش به تهيهكنندگي خود حاتميكيا صادر شد.
نویسنده : حامد مظفري
«باديگارد» هجدهمين فيلم سينمايي ابراهيم حاتميكيا است كه اواخر ارديبهشتماه پروانه ساختش به تهيهكنندگي خود حاتميكيا صادر شد. فيلمبرداري اثر از دهم تيرماه در آشيانه هوايي فرودگاه مهرآباد كليد خورد و تا امروز نيز ادامه داشته است.
جالبترين مورد، حضور «يوكيا آمائو» مدير كل آژانس بينالمللي انرژي اتمي در بخشي از فيلم است. شخصيت اصلي باديگارد، «حيدر» نام دارد و پرويز پرستويي ايفاگر آن و يك محافظ است كه در بخشي از داستان و به هنگام حضور رئيس آژانس انرژي اتمي به تهران در تيم محافظتي وي به كار مشغول ميشود. البته كه اين فقط يك بخش فرعي از باديگارد است و آنچه محوريت فيلم است زندگي «حيدر» و اتفاقاتي است كه به دليل ماهيت شغلش برايش روي ميدهد. حيدر به عنوان مأمور ويژه محافظت از يك شخصيت مهم دولتي انجام وظيفه ميكند. اين شخصيت دولتي حين مأموريتي در يكي از نقاط مرزي تحت حمله انتحاري قرار ميگيرد و تلاشهاي حيدر براي نجات او بيثمر ميماند و اين كارگزار دولتي شهيد ميشود و باديگارد داستان نيز جراحت سنگيني برميدارد. از اينجا به بعد است كه در كنار مقامات مافوق اين باديگارد كه برخي او را به كمكاري در محافظت متهم ميكنند و برخي نيز ميدانند او همه تلاشش را براي نجات جان آن كارگزار انجام داده، خود حيدر هم دچار يك درگيري ذهني ميشود و مرتب عذاب وجدان دارد كه آيا كارش را درست انجام داده يا نه. اين اتفاقات باعث ميشود زندگي خانوادگي حيدر هم دستخوش ناملايماتي شود. البته كه او همسري همراه و دلسوز به نام «راضيه» دارد؛ همسري كه ايفاي نقشش را مريلا زارعي برعهده دارد و ميكوشد سنگصبور حيدر باشد و مرتب او را دلداري دهد كه نگرانياش درباره اتفاق رخ داده بيدليل است. در اولين مأموريت بعد از ماجراي انتحاري، حيدر مسئوليت محافظت از يك دانشمند هستهاي را برعهده ميگيرد. اما مشكل اينجاست كه اين دانشمند اعتقادي به داشتن باديگارد ندارد و فكر ميكند خودش از پس محافظت از خودش برميآيد و براي همين حيدر مجبور ميشود به طور نامحسوس او را زير نظر داشته باشد. از مرور همين جزئيات داستاني ميتوان دريافت كه قهرمان باديگارد حاتميكيا كاملاً شبيه به قهرمانهاي آثاري چون «آژانس شيشهاي»، «به نام پدر» و «موج مرده» است كه از او ديدهايم و درست به مانند آن فيلمها يك همسر صبور و مهربان نيز كنار اين قهرمان وجود دارد. باز هم به مانند آن فيلمها در «باديگارد» هم تعارضات ميان قهرمان با فرزندش كه با زبان نسلي ديگر با او سخن ميگويد، بخشي از وجه اجتماعي درام را شكل ميدهد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]