واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مستشرقان و قرآنپژوهان برجسته در نمایشگاه قرآن معرفی شدند
بخش آثار مکتوب نمایشگاه قرآن برای نخستین بار در حوزه نمایشی به معرفی برجسته ترین مستشرقان تأثیرگذار قرآن پژوه و مهمترین آثار قابل نقد آنها در زمينه علوم قرآن پرداخت.
به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بخش آثار مکتوب بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن برای نخستین بار در حوزه نمایشی، به منظور آشنایی مخاطبان با خاورشناسان به معرفی برجسته ترین مستشرقان تأثیرگذار قرآن پژوه و مهمترین آثار قابل نقد آنها در زمينه علوم قرآن پرداخت.
غلامرضا نوعی مدیر بخش آثار مکتوب در این باره گفت: از جمله کسانى که در سدههاى گذشته، به ویژه عصر حاضر به مطالعات وسیعى درباره قرآن دست زده و منشا آثار گوناگونى شدهاند، مستشرقان هستند.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع کمیته مکتوب در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، به نمایش آثار موثر در مطالعات قرآنی که توسط غیر مسلمانان و مستشرقان انجام شده، اقدام کرده است. در این بخش علاوه بر معرفی مستشرقان برجسته، آثار و ترجمه آثار آنها نیز به نمایش بازدیدکنندگان درآمده است.
نوعی در ادامه به معرفی برخی از این مستشرقان که در بخش نمایشی آثار مکتوب معرفی شده اند، پرداخت و گفت:مقدمهاي بر شناخت قرآن اثر "رژی بلاشر" یکی از آثار به نمایش درآمده در این بخش است که به دو زبان فارسی و فرانسوی ترجمه شده است. "تئودورنولدکه" صاحب اثر تاریخ قرآن یکی دیگر از این مستشرقان است. ترجمه های کتاب وی از آلمانی به عربی و از آلمانی به ترکی استانبولی از دیگر آثار به نمایش درآمده در بخش مکتوب است.
وی ادامه داد:آرتور جفری نویسنده قرائتهای قرآن همراه با ترجمه فارسی، ژول لابوم و کتاب تفصیل الآیات وی به عنوان نخستین فهرست موضوعی قرآن، ایگناس گلدتسیهر و کتاب روش هاي اسلامي در تفسير قرآن او همراه با ترجمه های عربی، عربي به فارسي و آلماني به ترکي استانبولي، ریچارد بل با آثاری از وی همچون مقدمهاي بر شناخت قرآن، مقدمهاي بر شناخت قرآن (ترجمهي اسپانيولي) و ترجمهي قرآن همراه با ترتيبي نو و انتقادي از سورهها، جان ونزبرو همراه با اثر وی با عنوان مطالعات قرآني، رودی پارت با آثاری همچون تفسير و واژهنامهي قرآن و ترجمه آلماني قرآن، اندروریپین و کتاب رهيافتهايي به تاريخ تفسير قرآن و قرآن و سنت تفسير آن وی، ویلیام مونتگمری وات و آثار وی با عنوان مقدمهي ريچارد بِل بر شناخت قرآن و ترجمه از انگليسي به فارسي و از انگليسي به اندونزيايي، قرآن متني از دوران باستان متأخر با رهيافتي اروپايي به شناخت قرآن، ترجمه و تفسيري بر نخستين سور مکي و شاعرانهي قرآن، بررسيهايي درباب ساخت و ترکيب سورههاي مکي، بررسيهايي درباب ساخت و ترکيب سورههاي مکي ، زمينه و سياق قرآن ، گوستاو ویل با آثاری از وی با عنوان عهدين، قرآن و تلمود قصههاي توراتي در ادبيات و متون اسلامي، عهدين، قرآن و تلمود قصههاي توراتي در ادبيات و متون اسلامي (ترجمهي انگليسي)، مقدمهاي تاريخي ـ انتقادي بر قرآن، درآمدي بر قرآن، استفان فیلد و اثر وی قرآن به مثابهي متن، عبدالله يوسف علي و اثر وی با عنوان متن، ترجمه و تفسيرِ قرآن کريم از دیگر مستشرقان و آثار به نمایش درآمده از آنها در این بخش است.
مدیر بخش آثار مکتوب در ادامه با اشاره به اینکه استقبال از بخش آثار مکتوب قابل توجه است، گفت:بیشتر بازدیدکنندگان از این بخش متخصصین، دانشجویان و اساتید دانشگاه هستند.
وی در پایان گفت:حضور فرهیختگان خارجی و آشنایی بازدیدکنندگان با اندیشه های فرامرزی ایرانی از مهمترین دلایل بازگشایی این بخش بوده است.
اخبار مرتبط
ویژه برنامههای آموزش و پرورش برای دانشآموزان استثنائی در نمایشگاه قرآن
فعالیتهای قرآنی در کدام مناطق تهران بیشتر است؟
مسابقه کتابخوانی "غدیرشناسی" در نمایشگاه قرآن کریم برگزار میشود
ویژهبرنامههای نمایشگاه قرآن کریم در شبهای قدر
آیین اختتامیه دومین مسابقات قرآنی شهرداری برگزار شد
نمایشگاه کتاب سال آینده در باغ موزه دفاع مقدس برگزار میشود
راهاندازی کتابخانه قرآنی نابینایان نیازمند حمایت نهادهای مسئول است
10 هزار جلد قرآن نو و فرسوده در نمایشگاه قرآن امسال تعویض میشوند
اهتزاز پرچم گنبد حرم مطهر حضرت عباس(ع) در نمایشگاه قرآن کریم + عکس
۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]