تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862282280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عاشقان در حرم حضرت معصومه(س) نوای الهی العفو را زمزمه کردند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در سومین شب از لیالی قدر/ عاشقان در حرم حضرت معصومه(س) نوای الهی العفو را زمزمه کردند قم - ایرنا - همزمان با شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، عاشقان در حرم مطهر حضرت معصومه(س) با بر سر گرفتن قرآن و ذکر دعا و مناجات ، نوای الهی العفو را زمزمه کردند.


به گزارش ایرنا، زائران بارگاه حضرت معصومه(س) در شبی که از هزاران ماه برتر و بهتر است، به امید بخشش گناهان و رقم خوردن سرنوشتی بهتر، مراسم احیا را بجا آورده و نجوای حزن انگیز خلصنا من النار یا رب را در جای جای این بارگاه قدسی طنین انداز کردند.
امشب مرد و زن، پیر و جوان در حرم حضرت معصومه(س) گردهم آمدند و همنوا با ملائک و همصدا با تمام عارفان و شب زنده داران دعای جوشن کبیر را قرائت کرده و استجابت توبه خود را عاجزانه از درگاه عبودیت خواستار شدند.
دل و دیده هزاران احیاگر با مرثیه سرایی ذاکران اهل بیت(س) به فریاد برآمد و مداحان با صدای حزین حاضران را به ضیافت اشک دعوت کردند و نوای حزن انگیز یارب یارب در سراسر مضجع شریف حضرت معصومه(س) و صحن های اطراف حرم مطهر بلند شد.
پس از قرائت ادعیه و مدیحه سرایی، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه علاوه بر سخنرانی، مراسم احیا و قرآن سر گرفتن را اجرا کرد و زائران حرم مطهر حضرت معصومه(س) در سومین شب از لیالی قدر با واسطه قرار دادن قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در حریم ملکوتی کریمه اهل بیت(س) به درگاه الهی توبه و انابه کردند.
در منهج الصادقین در تفسیر سوره قدر از پیامبر خدا(ص) روایت شده که فرمودند: هر کس شب قدر را احیا دارد و مومن باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامی گناهانش آمرزیده می شود.
مراسم های معنوی دیگری امشب در مسجد مقدس جمکران، مساجد و تکایای استان قم با قرائت آیات قرآن کریم و دعای جوشن کبیر و همچنین مدیحه سرایی مداحان و واعظان تا لحظانی قبل از اذان صبح ادامه داشت.
عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه در مراسم احیای شب قدر در حرم حضرت معصومه(س) با بیان اینکه نقطه اوج شبهای سال، شب قدر است، گفت: بر اساس روایت احتمال اینکه شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان شب قدر باشد، زیاد است و امشب شبی است که پرونده یک سال گذشته ما بسته و پرونده یک سال آینده باز می شود.
حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی با اشاره به روایاتی از اهل بیت(ع)، افزود: پیامبر اکرم(ص) در شب بیست و سوم ماه رمضان صورت اهل خانه را آب می زد و می فرمود: امشب بیدار بمانید تا از فیض شب بیست و سوم محروم نمانید.
وی با بیان اینکه شب قدر شب رحمت خاص خداوند است، بیان کرد: خداوند بر اساس حکمت و مصلحت خود این شب را مخفی نگه داشته تا مسلمانان در عبادت خود تلاش کنند فرصت توبه کردن و جبران گناهان را داشته باشند.
وی در ادامه خطاب به جوانان، گفت: چهار نوع تنبلی عبادی، اخلاقی، اقتصادی و علمی، آفت و آسیب پرخطری در زندگی بشر است که باید با تقویت اراده این آسیبها را از خود دور نگه دارید.
رفیعی افزود: تنبلی عبادی ناشی از عدم نیاز انسان و تنبلی اخلاقی نیز ناشی از بی برنامه گی و ناامیدی است؛ در حالیکه اسلام بن بست ندارد، مسیر بازگشت گذاشته و راه و روش ارائه داده است.
وی با اشاره به تنبلی اقتصادی، گفت: طبق روایات مغبوض ترین افراد کسانی هستند که روزها بیکار می مانند و شبها مانند مرده ها می خوابند و عبادت نمی کنند.
وی تاکید کرد: جوانان باید برای کسب درآمد و موفقیت های اقتصادی تلاش کنند و به واسطه مدرک دانشگاهی داشتن منتظر استخدام های دولتی نمانند.
عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه با انتقاد از پایین بودن سطح مطالعه در کشور، گفت: تنبلی علمی باعث می شود گاهی دست جوانان جواب به شبهات دشمنان خالی بماند و نتوانند از اعتقادات و دین خود دفاع کنند.
وی در پایان از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.ک/4
/2085/ 6133/ 1095



19/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن