واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۲۱ق.ظ)
راه اندازي مرکز بسيج سازمان اوقاف با حضور سردار نقدي موج - رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به تشکيل مرکز بسيج سازمان اوقاف و امور خيريه گفت: هر دستگاهي که از ظرفيت مردمي بسيج در فعاليتهاي خود استفاده کرد، به خير و برکت رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، سردار محمد رضا نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين در مراسم معارفه فرمانده مرکز بسيج سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به اينکه ظرفيت بسيج به عنوان يک نهاد مردمي در دستگاههاي نظام وارد ميشود، اظهار داشت: هر دستگاهي که از ظرفيت مردمي بسيج استفاده کرد، به خير و برکات دست يافت و در سازمان اوقاف هم بر اين باوريم همکاري خوبي شکل خواهد گرفت.
وي با اشاره به اينکه مسائل فرهنگي در اوقاف با محوريت قرآن شکل ميگيرد، افزود: بسيج ميتواند در اين زمينه فعال شود و پيشرفتهاي خوبي را رقم بزند.
نقدي با اشاره به اينکه يکي از مسائل مهم احداث و توسعه مساجد است، افزود: بخش زيادي از شهرستانهاي کشور فاقد مسجد و يا روحاني است که در اين زمينه اين دو دستگاه ميتوانند تعامل و همکاري خوبي داشته باشند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينکه از ظرفيت بسيج سازندگي ميتوان در زمينه احداث مساجد، احياي بقاع متبرکه و مرمت و بازسازي آنان بهره برد، گفت: در احياي بقاع متبرکه و امامزادگان هم در زمينه سخت افزاري و هم تجهيز و مرمت و بازسازي بسيج سازندگي ميتواند نقش تاثيرگذاري ايفا کند.
وي با اشاره به اينکه بسيج ميتواند در راستاي فعاليتهاي فرهنگي خود در زمينه تبليغ و ترويج سنت حسنه وقف نيز گامهايي را بردارد، افزود: اين ظرفيتهاي گسترده امکان انعقاد يک تفاهم نامه مشترک همکاري ميان دو سازمان بسيج و اوقاف را فراهم ميکند.
نقدي با اشاره به اينکه در رويکرد جديد بسيج اقشار با توجه به بيانات مقام معظم رهبري، بسيج وزارتخانهها و سازمانها به بسيج اقشار واگذار شد، افزود: در اين راستا بهطور مثال بسيج وزارتخانه بهداشت به بسيج پزشکي واگذار شد و به همين صورت مرکز بسيج سازمان اوقاف زير نظر بسيج محلات فعال خواهد بود.
سردار يعقوب سليماني، مسئول سازمان اردويي و راهيان نور بسيج هم در اين نشست با اشاره به اينکه مراکز اردويي بسيج بستر مناسبي براي کارهاي فرهنگي محسوب ميشود، تصريح کرد: از اين فضاها ميتوان با کمک سازمان اوقاف در راستاي ترويج فرهنگ قرآني بهره برداري کرد.
وي با اشاره به اينکه سالانه حدود 5 ميليون نفر از مراکز عملياتي جنوب در قالب کاروانهاي راهيان نور بازديدمي کنند، گفت: ميتوان با برنامه ريزيهاي مناسب از ابتدا تا انتهاي اين سفر، در طول مسير، در اقامتگاهها و ... برنامههاي قرآني ويژه اعم از آموزش روخواني و روانخواني اجرا کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]