تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802695721




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور: بی‌آبی با پول قابل جبران نیست/ لزوم صرفه‌جویی در ساعت‌های اوج مصرف


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور:
بی‌آبی با پول قابل جبران نیست/ لزوم صرفه‌جویی در ساعت‌های اوج مصرف
معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: مناطقی در کشور وجود دارد که هیچ منبع آبی در آن نبوده و بی‌آبی با پول قابل جبران نیست.

خبرگزاری فارس: بی‌آبی با پول قابل جبران نیست/ لزوم صرفه‌جویی در ساعت‌های اوج مصرف



به گزارش خبرگزاری فارس، حمیدرضا تشیعی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون) اظهار داشت: باید توجه کنیم آب قابل تولید نیست و در صورت همکاری مردم و مدیریت در مصرف می‌توان از چالش کم آبی به سلامت گذر کرد.
وی با بیان اینکه تا 10 تیرماه سال جاری نسبت به سال گذشته 15 درصد و نسبت به درازمدت 21 درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم و این وضعیت کاهش بارندگی در بیشتر استان‌های کشور مشاهده می‌شود، گفت: به عنوان نمونه، در استان هرمزگان نسبت به سال گذشته 69 و نسبت به درازمدت 64 درصد کاهش بارش داشته‌ایم و این کاهش بارندگی‌ها باعث شده که در حال حاضر 49 درصد ظرفیت سدهای کشور خالی باشد.
وی ادامه داد: این در حالی است که ورودی سدها نیز نسبت به سال گذشته 13 درصد و حجم مخازن 6 درصد کاهش داشته است.
معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه رتبه روان آب‌های سطحی در 46 سال گذشته در رتبه آخر است، افزود: این بدترین وضعیت است و علت اصلی آن نیز کاهش 66 درصدی سطح پوشش برفی نسبت به سال گذشته است.
وی با بیان اینکه حجم آب معادل برف نسبت به سال گذشته 71 درصد کاهش داشته ادامه داد: این در حالی است که متوسط دما نسبت به سال گذشته بیش از 1.5 درجه افزایش داشته و به همین نسبت نیز سطح تبخیر بالا رفته و از سوی دیگر مصرف کولرهای آبی نیز بیشتر شده است.
تشیعی با اشاره به اینکه در حال حاضر 547 شهر کشور در شرایط تنش آبی بسر می‌برند و افزایش دما باعث مصرف بیش از حد آب در شبکه‌های توزیع شده است، بیان داشت: در ساعات پیک مصرف برخی شهرها با کاهش فشار آب مواجه هستند.
وی با اشاره به اینکه سه شهر کرمان، بوشهر و بندرعباس از نظر تامین آب در وضعیت قرمز به‌سر می‌برند، افزود: وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌اند، تا با توجه به گرمای بیش از حد هوا و مصرف مضاعف مردم درماه مبارک رمضان قطعی برنامه‌ریزی شده در شهرها نداشته باشیم؛ مگر در اثر مصرف بیش از حد یا افت تولید و یا حوادث که قابل پیش‌بینی نخواهند بود.
وی از مردم خواست در ساعات پیک مصرف بین ساعات 16تا 20 که بیشترین مصرف آب کشور است، با مدیریت در مصرف آب بکوشند میزان مصرف خود را کاهش دهند تا خود و سایر شهروندان دچار مشکل کم‌آبی نشوند. مشاهدات خبرنگار فارس حاکی است، با وجود هشدارهای مسئولان هنوز برخی شهروندان جلوی حیاط، کوچه، مغازه، خودرو، موتور، پارکینگ و حتی دیوار خانه خود را با آب دچار کمبود می‌شویند. آب از ثروتهای عمومی و حق همگانی و مایه حیات است، اگر به واسطه مصرف بی رویه فردی، آب ضروری به فرد و حتی حیوانی در پائین دست نرسد، او ضامن است، یعنی باید به خاطر زیاده مصرف کردن پاسخگو باشد، نمی تواند ادعا کند پولش را می‌دهم، چون آب حق همگانی است، قابل تولید نیست. و بدانیم مصرف بی اندازه آب یعنی تولید بیشتر فاضلاب و یعنی ضربه ای به محیط زیست و عاملی بازدارنده برای احیای طبیعیت است. انتهای پیام/ب
 
ب

94/04/17 - 10:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن