واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش؛
حکایت قطار واردات با مسافران عجیب / ازکراوات و کارت پستال تا ریش و ابرو
حکایت این روزهای واردات به کشور کمی عجیب است در جاییکه هزاران فارغ التحصیل بیکار در کشور وجود دارد و تولیدکنندگان نیز در کما هستند، اسب واردات به خوبی میتازد.
به گزارش خبرنگار حوزه تجارت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها انتقادهای فراوانی به واردات کالا به کشور واردشده و تولیدکنندگان معتقدند که این واردات بی رویه به جهت قیمت ارزان موجب کسادی بازار تولیدات داخلی شده است.
اگرچه فعالان اقتصادی و مسئولان معتقدند که نمیتوان دور کشور را به دلیل حمایت از تولید داخل حصار کشید و درهای کشور را به روی واردات بست، و باید وارد بازارهای جهانی شد اما نگاهی به آمار واردات کشور نشان میدهد که در واردات کالا به کشور منافع ملی در نظر گرفته نشده و تنها منفعت واردکنندگان مد نظر است.
بررسی آمار گمرک از واردات کالا در سه ماهه ابتدایی سال حاکی از آن است که 31 هزار و 222 کیلوگرم خلال چوب کبریت به ارزش 56 هزار و 248 دلار به کشور وارد شده است.
همچنین در مدت یاد شده سه هزار و 614 کیلو گرم کره جغرافیایی به ارزش هفت هزارو 441 دلار و 21 هزار ونیز 657 کیلو عکس برگردان شفاف به ارزش 53 هزار و 263 دلار و همچنین 22 هزار و 289 کیلو گرم عکس برگردان غیرشفاف به ارزش 212 هزار و 590 دلار به کشور وارد شده است.
بر اساس این گزارش؛ 844 کیلو گرم کارت پستال به ارزش هزار و 689 دلار و نیز دو هزار و 165 کیلوگرم کراوات و پاپیون و دستمال گردن به ارزش سه هزار و 192 دلار به کشور وارد شده است.
در فصل بهار همچنین 39 هزار و 479 کیلوگرم چتر سایبان باغ به ارزش 44 هزار و 498 دلار و 398 کیلو گرم کلاه گیس کامل به ارزش سه هزار و 186 دلار به کشور وارد شده است.
این گزارش میافزاید: بر اساس آمار گمرک هفت هزار و 191 کیلو گرم ریش و ابرو و مژه مصنوعی به ارزش 32 هزار و 763 دلار به کشور وارد شده است.
همچنین چهار هزار و 79 کیلوگرم مجسمه و سایر اشیا تزیینی چینی به ارزش 14 هزار و 195 دلار و همچنین 12 هزار و 40 کیلو توپ تنیس روی چمن به ارزش 73 هزار و 875 دلار به کشور وارد شده است.
این آمارتنها گوشهای از واردات کالا به کشور است و اگر چه گفته میشود که عمده واردات به کشور کالاهای مورد نیاز واحدهای تولیدی است اما میتوان گفت: تدبیر دولت امید بر واردات اثر کمتری داشته و این بخش هنوز نیازمند مدیریت بیشتر است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
تأثیر مشوقهای صادراتی در رونق صنعت
جولان بدلیجات چینی در ایران
توضیحات گمرک درباره واردات 720 ميليارد دلاری در زمان تصدی دولت نهم و دهم
حکایت حال ناخوش این روزهای تولیدکنندگان / سایه بیمهری واردکنندگانی که تمام شدنی نیست
افزایش چشمگیر واردات کالا از آمریکا
اعمال محدودیت غيرتعرفهای بر واردات غيرقانونی است/ حمايت از توليدکننده و مصرفکننده دو روی سياستهای تجاری
خروج ارز برای واردات کالاهای غیر ضروری/ واردات مانکن خیاطی، جوراب زنانه و بادام زمینی
حکایت برندهایی که قاچاقی به کشور وارد میشوند/ فعالیت غیررسمی 60 برند
۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]