محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852673583
موانع جذب سرمايه گذاري خارجي در بازار سرمايه
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۴۹ق.ظ)
در همايشي با همت کانون کارگزاران بررسي شد؛ موانع جذب سرمايه گذاري خارجي در بازار سرمايه موج - کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار گردهمايي را با عنوان «بررسي موانع جذب سرمايه گذاري خارجي در بازار سرمايه و راهکارهاي رفع آن» برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سخنرانان اين گردهمايي احمد جمالي مدير کل دفتر سرمايه گذاري خارجي، جمشيد منوچهري مديرعامل گروه مشاوران استراتژي سرمايه گذاري (EMS consulting group)، سلطاني نژاد مديرعامل شرکت سپردهگذاري مرکزي و پور نعمت مدير عامل شرکت کارگزاري فيروزه آسيا بودهاند.
در اين گردهمايي جمشيد منوچهري، مديرعامل گروه مشاوران استراتژي سرمايه گذاري در بازارهاي نوظهور، به بيان سه مبحث اصلي پيش روي سرمايهگذاران خارجي، از جمله انتظارات آنها و چالشهاي پيشرو و راهکارهاي آن پرداخت.
وي بيان کرد: وجود قراردادهاي شفاف و قابل اجرا براي سرمايه گذاران خارجي حائز اهميت است، همچنين اطمينان از وجود شرايط برابر بين آنها و سرمايه گذاران داخلي و آزادي عمل براي ورود و خروج در بازار سرمايه از موارد مهم ديگر به شمار ميرود.
مديرعامل گروه مشاوران استراتژي سرمايه گذاري در بازارهاي نوظهور در مورد چالشهاي پيش روي سرمايه گذاران به ريسکهاي سياسي و منطقهاي اشاره کرد و يکي از علل عدم ورود را عدم ثبات در سياست گذاريها دانست و گفت: با تغيير سريع قوانين، سرمايه گذاران خارجي نميتوانند با ديدگاه ثابت و مشخصي چشم انداز مناسبي براي برنامه ريزي جهت سرمايه گذاري ايجاد کنند.
دکتر منوچهري همچنين ادامه داد: ساختارهاي نامتعارف و غيرقابل تحليل و الزامات در مورد ضمانتهايي درحوزه صکوک و بانک از تفاوت سرمايه گذاري در کشور ما با ساير کشورهاست که خود از موانع ورود سرمايههاي خارجي است. علاوه برآن عدم وجود نرخ شناور در بازار موجب ناتواني محاسبه ريسک موجود در بازار است.
منوچهري با تاکيد بر موانع ورود سرمايه گذاران خارجي، يکي از مهمترين دلايل آن را عدم تعامل فرهنگي و زبان مشترک کاري دانست و در ادامه به فقدان ساختارهاي فناوري اطلاعات مشابه ودسترسي آنلاين مانع اطلاع رساني به موقع ميشود.
وي همچنين در خصوص راهکارهاي موجود براي موانع ذکر شده بيان کرد: اولين اقدام نزديک شدن به مقررات بازار سرمايه بين المللي است. در اين راستا شفاف سازي و تدوين سياستها در بازار سرمايه و بهره گيري از نظرات شرکتهاي بين المللي ضرورت دارد.
وي در خاتمه سخنان خود خاطر نشان کرد: البته تحقق اين موضوعات در کوتاه مدت امکان پذير نيست و ورود سرمايه گذاران خارجي به مرور محقق ميشود. برخي سرمايه گذاران پيشگام در اين امرخواهند بود از جمله شرکتهايي که ميخواهند کالاي خود را بفروش برسانند، پس از آن نيز شرکتهايي که قصد سرمايه گذاري مستقيم دارند. در مراحل بعد سرمايه گذاراني که از طريق پرتفو وارد بازار خواهند شد و آخرين گروه کساني هستند که قصد سرمايه گذاري از طريق خريد سهام شرکت خاصي را دارند.
مشکلاتي براي جذب
سخنران ديگر اين گردهمايي پورنعمت مدير عامل شرکت کارگزاري فيروزه آسيا، به نمايندگي از اعضاي کانون کارگزاران بود که به بيان برخي مشکلات در حوزه جذب سرمايه خارجي پرداخت.
پورنعمت در ابتدا به بررسي بازار بورس ترکيه پرداخت و بيان کرد، اين کشور بعد از بحران 2001 در عرض کمتر از 5 سال توانست سرمايههاي جديد جذب کند و همچنين تورم موجود را به کمتر از 10 درصد برساند، باتوجه به اين مطلب ميتوان با بهره گيري از تجارب کشورهاي مشابه در بازار مالي، فرايند جذب سرمايه گذاري را سرعت بخشيد.
وي مساعدت بخش دولتي را در جهت تسريع فرايند ورود سرمايه به داخل را بسيار حائز اهميت خواند و در ادامه بر بازنگري در قوانين و مقررات که لازمه حرکت به سمت جذب سرمايههاي خارجي است تاکيد کرد.
مدير عامل کارگزاري فيروزه آسيا يکي ديگر از مشکلات موجود را فرآيند احراز هويت برشمرد و وجود تفاهم نامه اي براي حل اين مشکل را مفيد دانست. پورنعمت همچنين اختلاف ساعت و تفاوت در زبان را مطرح کرد و گفت: بايد براي دسترسي سرمايه گذاران خارجي تدابيري اتخاذ شود که اين دو مشکل پوشش داده شود.
در اين جلسه، احمد جمالي، مديرکل دفتر سرمايه گذاريهاي خارجي سازمان سرمايه گذاري و کمکهاي اقتصادي و فني ايران، يکي از مهمترين موانع در راه رسيدن جذب سرمايههاي خارجي را عدم بازاريابي مناسب توسط ذينفعان اصلي در بازار سرمايه عنوان کرد.
وي افزود: يکي از مقدمات بازاريابي بينالمللي، بازنگري جدي در آييننامه سرمايه گذاري خارجي است که بايد زير ساختهاي قانوني به عنوان ابزار اصلي بازاريابي در اين حوزه به روز شود.
وي همچنين يکي از مهمترين مزيتهاي ورود سرمايه گذاران خارجي را مشارکت در توسعه اقتصادي کشور، تأمين مالي، ارتقا سطح فناوري و مهارتهاي مديريتي برشمرده است که در جهت تحقق اين اهداف، بايد کليه ريسکهاي سياسي سرمايهگذاران تحت پوشش قرار گيرند.
وي به نقش تاثيرگذار سازمانهاي تشويق سرمايه گذاري اشاره کرد و گفت: ارائه تصوير شايسته از کشور ميزبان، مديريت پروژه، همراهي سرمايهگذار در طي دوره سرمايه گذاري و ارائه خدمات پس از سرمايه گذاري از جمله مواردي است که به پايدار بودن اين امر کمک ميکند.
جمالي با تاکيد بر اهميت نقش تشکلهاي اقتصادي و سياسي افزود: بازنگري در آئين نامهها و دستورالعملها، انجام مذاکرات مستقيم با سرمايه گذاران و انعکاس مشکلات سرمايه گذاري خارجي به دولت و نهادهاي زيربط و نهايتاً نظارت بر عملکرد اعضا از جمله کارکردهايي است که تشکلهاي اقتصادي در راستاي تحقق اين هدف بايد انجام دهند.
وي همچنين در ادامه افزود: لازمه حرکت به سوي جذب سرمايه گذاري خارجي و حضور در صحنه بين المللي، پيوستن به زنجيره توليد از طريق سرمايه گذاري خارجي است. جمالي درحوزه آسيب شناسي بازار به نقش کانون کارگزاران اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفيت بالقوه موجود در کانون کارگزاران با همکاري ساير نهادهاي مالي، ميتوان تحقيقات توسعه اي در زمينه شناسايي و رفع اين آسيبها انجام داد.
در ادامه سلطاني نژاد، مديرعامل شرکت سپردهگذاري مرکزي، به اين مطلب اشاره کرد که ايران بيستمين اقتصاد بزرگ دنيا به شمار ميرود و توان رسيدن به رتبه دوازدهم را نيز دارد، اما رتبه ايران در جذب سرمايه گذاري خارجي 70 است که اين رتبه جايگاه مناسبي تلقي نميشود.
وي در تعريف از گشايش بازار سرمايه به روي سرمايهگذار خارجي گفت: بايد شرايطي فراهم شود که سرمايهگذاران آزادانه بتوانند در بازار سرمايه ورود کنند لذا جهت فراهم آوردن اين شرايط بايد فرايندهاي ورود سرمايه اصلاح شوند تا کشور از مزاياي رونق اقتصادي و رشد حاصل از سرمايه گذاري بهره مند شود.
وي در ادامه به آثار و تبعات مثبت ورود سرمايهگذاران خارجي در کشورهاي همسايه ازجمله تخصيص بهينه منابع از طريق سبدي از فرصتهاي سرمايه گذاري، بهبود فعاليت نهادها و وضعيت اقتصاد کلان از طريق انتقال دانش فني اشاره کرد و يکي از عوامل اصلي عدم توفيق گشايش بازار سرمايه را فقدان زيرساختهاي مناسب، کوچک بودن اندازه اقتصاد، فقدان استانداردهاي بين المللي، نوسانات نرخ ارز و تحريمها برشمرده است.
سلطاني نژاد ادامه داد: باتوجه به اينکه در برخي کشورها صندوق پوشش نوسانات نرخ ارز براي کاهش ريسک سرمايهگذار خارجي وجود دارد، ايجاد آن را براي اقتصاد ايران قابل تأمل دانسته است.
مديرعامل شرکت سپرده گذاري مرکزي بسترهاي لازم جهت محيا شدن بازار سرمايه در جذب سرمايه گذاري خارجي را آمادهسازي سايت و اطلاعرساني به زبانهاي رايج دنيا، رفع مسائل مربوط به انتقال وجوه به داخل و خارج کشور، رفع مشکلات مربوط به توزيع سود تقسيمي، رفع مشکلات اخذ کد اقتصادي و ايجاد امکان احراز هويت در دفاتر اسناد رسمي کشور مبدأ و سفارتخانهها بر شمرده و اين اقدامات را مهم و اجتناب ناپذير در جذب سرمايه گذاري خارجي دانسته است.
وي همچنين درباره نقش کارگزاران بورس در گشايش بازار سرمايه نيز گفت: افزايش کارايي و کاهش هزينههاي سرمايه گذاري، تسهيل و تسريع فرايندهاي معاملاتي و امکان معاملات الکترونيکي از جمله عواملي است که زمينه ورود سرمايه گذاران فراهم ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
مدیرعامل سمات گردهمایی موانع جذب سرمایه گذار خارجی و راهکارهای رفع آن؛ ایران بیستمین اقتصاد بزرگ دنیا است/افزا
مدیرعامل سمات گردهمایی موانع جذب سرمایه گذار خارجی و راهکارهای رفع آن ایران بیستمین اقتصاد بزرگ دنیا است افزایش نقدینگی و حداکثر سازی سود از نتایج سرمایهگذاری خارجی استمدیرعامل سمات گفت با گشایش بازارهای مالی قدرت نقدشوندگی بالا استفاده از فرصتهای مختلف سرمایه گذاری تخصیص بهیفارس گزارش میدهد سقوط ۲۵ پلهای جذب سرمایهگذاری خارجی در دو سال/ لزوم تقویت و شفاف سازی فضای کسب و کار
فارس گزارش میدهدسقوط ۲۵ پلهای جذب سرمایهگذاری خارجی در دو سال لزوم تقویت و شفاف سازی فضای کسب و کارسقوط ۲۵ پلهای جذب سرمایه گذاری خارجی طی دو سال عمر دولت یازدهم موجب شد تا سکوت خبری سازمان متولی آن اجرای سیاستها و شاخصهای اقتصادی را در جهت منافع سیاسی توجیه کند بمیزان خروج سرمایه از کشور ٤ برابر شد/ کنگو و غنا در جذب سرمایهگذاری خارجی بهتر از ایران!
میزان خروج سرمایه از کشور ٤ برابر شد کنگو و غنا در جذب سرمایهگذاری خارجی بهتر از ایران شرق کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل آنکتاد هرساله برآورد خود از میزان سرمایه گذاری خارجی در کشورهای مختلف جهان در سال قبل را جمع آوری و در قالب گزارشی موسوم به گزارش سرمایه گذاری مستافزایش سرمایه گذاری خارجی در ایران
افزایش سرمایه گذاری خارجی در ایران سازمان سرمایه گذاری خارجی ازافزایش سرمایه گذاری خارجی در سه ماهه اول امسال به میزان سه میلیارد دلار خبر داد ایران باوجودتحریم های ظالمانه بینالمللی فقط در سال ۲۰۱۴ بیش از دو میلیارد و ۱۰۵ میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی جذب کرده است ببا پیام ناظر بازار روی داد حراج مجدد پارس خزر،سرمایهگذاری مسکن شمال، محدودیت حجمی قاسم ایران
با پیام ناظر بازار روی دادحراج مجدد پارس خزر سرمایهگذاری مسکن شمال محدودیت حجمی قاسم ایرانبرخی نمادهای بورسی و فرابورسی با پیام ناظر بازار مشمول توقف بازگشایی محدودیت دامنه نوسان و یا حراج تک قیمتی شدند به گزارش خبرگزاری فارس بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه شرکت مدیریت فناوربا پیام ناظر بازار روی داد توقف نماد سرمایه گذاری توسعه ملی، بازگشایی نماد صنعتی مینو
با پیام ناظر بازار روی دادتوقف نماد سرمایه گذاری توسعه ملی بازگشایی نماد صنعتی مینوبرخی نماهای بورسی و فرابورسی با پیام ناظر بازار مشمول توقف بازگشایی محدودیت دامنه نوسان و یا حراج تک قیمتی شدند به گزارش خبرگزاری فارس بر اساس اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاعرسانی شرکت مدیریتدبیر دولت در سرمایهگذاری خارجی+ آمار
تدبیر دولت در سرمایهگذاری خارجی آمار گزارشها نشان میدهد که دولت یازدهم در ۲۳ ماه اخیر علاوه بر کاهش ۵۰ درصدی آمار سرمایهگذاری خارجی در بخشهای صنعت و کشاورزی موفق به جذب هیچ سرمایه خارجی نشده است به گزارش فرهنگ نیوز تیرماه امسال در حالی آغاز شد که همه منتظر گزارش سازمانبورس عربستان،موش آزمایشگاهی ایران می شود؟/بازارسرمایه ایران وراهکارهای استقبال ازسرمایه گذاران خارجی
بورس عربستان موش آزمایشگاهی ایران می شود بازارسرمایه ایران وراهکارهای استقبال ازسرمایه گذاران خارجی اقتصاد > اقتصاد کلان - همزمانی تقریبی مذاکرات هسته ای ایران و گشایش بورس عربستان بر روی سرمایه گذاران خارجی فرصت مغتنمی را برای سنجش آثار حضور خارجی ها بر بازار سرمارقابت سرمایهگذاران خارجی برای ورود به بازار ایران
رقابت سرمایهگذاران خارجی برای ورود به بازار ایران ایران بازاری است با 80 میلیون جمعیت که بخش عمدۀ این جمعیت جوان است از سوی دیگر GDP ایران برابر با کشور ترکیه است به گزارش حوزه بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از برنامه تلویزیونی بورس بارتلی می هگ مدیر شرکت ایتاثیر قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور بر بازار سرمایه
تاثیر قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور بر بازار سرمایهقانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام مالی کشور صرفا با هدف رشد بازار سرمایه نوشته نشده اما از پتانسیل آن استفاده میشود انتشار صکوک و اوراق مشارکت که دغدغه همیشگی دولت بوده است در آن به صورت مبسوط دیدهگزارشی از وضعیت سرمایهگذاری در بازار تولید لامپهای LED
مزایا از زبان صاحبنظران گزارشی از وضعیت سرمایهگذاری در بازار تولید لامپهای LED سالها پیش وقتی ادیسون برای نخستین بار توانست نور الکتریکی را اختراع کند حتی فکرش را هم نمیکرد امروزه بعد از گذشت نزدیک به یکونیم قرن بشر بتواند اینچنین زندگی خود را با انواع نور و لامپهای متنایب رئیس اتاق بازرگانی تهران: نسخه بخش خصوصی برای اقتصاد کشور در شرایط پساتحریم/ ضرورت بازنگری در قانون سرمای
نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران نسخه بخش خصوصی برای اقتصاد کشور در شرایط پساتحریم ضرورت بازنگری در قانون سرمایهگذاری خارجینایب رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت با لغو تحریم و آزاد شدن پولهای بلوکه شده افزایش درآمدهای نفتی و سیل سرمایهگذاران خارجی مواجه خواهیم بود که باید بخش خصواولویتهای ایران برای جذب سرمایهگذاری نفتی پس از توافق
دوشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۷ تنها یک روز به پایان مهلت تعیین شده برای حصول توافق هستهای میان ایران و 1 5 باقی مانده است و این در حالی است که شرکتهای مهم نفتی دنیا مراوداتی را با همتایان ایرانی خود داشتهاند تا بتوانند در صورت توافق هسته ای همکاری های خود را با ایران از سر بگیرندمدیرعامل سازمان بنادر در گفتوگو با فارس: طرح جامع بنادر بازرگانی کشور تدوین شد/ بازاریابی فرصتهای سرمایهگذا
مدیرعامل سازمان بنادر در گفتوگو با فارس طرح جامع بنادر بازرگانی کشور تدوین شد بازاریابی فرصتهای سرمایهگذاری در بنادرمعاون وزیر راه از تدوین طرح جامع بنادر بازرگانی کشور خبر داد و گفت خروجی مطالعات طرح جامع مشتمل بر محدوده و کاربری اراضی عملیاتی پشتیبانی بنادر است بازاریابكمترين ميزان جذب سرمايه خارجي در چه دورهای بود؟
كمترين ميزان جذب سرمايه خارجي در چه دورهای بود تاریخ انتشار سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۳۰ آمارهای رسمی حكايت از آن دارد كه در خلال سالهاي ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱ بيشترين حجم سرمايهگذاري خارجي در كشور انجام شده است به گزارش تابناک مقايسه آمار سرمايه گذاري خارجي در دوره هاي ممجوز سرمایه گذاری خارجی در آزادراه تبریز- بازرگان صادر شد | خبرگزاری ایلنا
مجوز سرمایه گذاری خارجی در آزادراه تبریز- بازرگان صادر شد مجوز سرمایه گذاری یک شرکت ترکیه ای به ارزش تقریبی 1 3 میلیارد دلار در پروژه آزادراه تبریز - مرند - بازرگان از سوی اداره امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی صادر شد به گزارش ایلنا در اجرای ماده شش قانون تشویق و حمایت ازانتشار ابعاد جدیدی از سرمایهگذاری خارجی در دولت تدبیر؛ سهم صنعت و کشاورزی صفر!
انتشار ابعاد جدیدی از سرمایهگذاری خارجی در دولت تدبیر سهم صنعت و کشاورزی صفر بخش اقتصادی الف 7 تیر94در دولت یازدهم طی ۲۳ ماه اخیر علاوه بر کاهش ۵۰ درصدی آمار سرمایهگذاری خارجی در بخشهای صنعت و کشاورزی هیچ سرمایه خارجی جذب نشده چرا دولت میترسد جزئیات را منتشر کند تاریخ ا-
اقتصادی
پربازدیدترینها