واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل سازمان بنادر در گفتوگو با فارس:
طرح جامع بنادر بازرگانی کشور تدوین شد/ بازاریابی فرصتهای سرمایهگذاری در بنادر
معاون وزیر راه از تدوین طرح جامع بنادر بازرگانی کشور خبر داد و گفت: خروجی مطالعات طرح جامع مشتمل بر محدوده و کاربری اراضی عملیاتی پشتیبانی بنادر است؛ بازاریابی برای فرصتهای سرمایهگذاری و خدمات احداث، مدیریت و بهرهبرداری از رو ساخت و زیرساخت بندری و دریایی از بندهای آن است.
محمد سعیدنژاد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس به طرح جامع بنادر بازرگانی اشاره کرد و توضیح داد: بنادر بازرگانی به عنوان درگاههای مبادلاتی هر کشور در فعالیت اقتصادی و توسعه نقش به سزایی داشته و از اهمیت ویژهای برخوردار هستند، به گونهای که مطابق آمارهای رسمی، حدود ٩٠ درصد از تجارت خارجی ایران از طریق بنادر و مبادی دریایی انجام میشود. وی ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان متولی ساخت و برنامهریزی توسعه آتی بنادر با در نظر گرفتن این مهم و به منظور ساماندهی و یکسانسازی برنامه توسعهای بنادر و جذب سرمایهگذاران در این زمینه، با استفاده از خدمات مهندسان مشاور با تجربه داخلی و خارجی اقدام به تهیه طرح جامع بنادر بازرگانی کشور کرد. معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: مطالعات طرح جامع بنادر بازرگانی ایران در جهت تدوین الگویی مناسب برای توسعه بنادر بازرگانی تحت حاکمیت سازمان بنادر و دریانوردی و ارائه برنامه لازم، طی سه دوره (به شرح زیر) تهیه و تدوین شده و مرحله چهارم آن نیز در دست اقدام است. سعیدنژاد ادامه داد: دوره اول طرح جامع در اوایل دهه ١٣٥٠ توسط مشاور ادیبی-هریس با لحاظ کردن افق ١٥ ساله، چارچوبی را جهت توسعه بلند مدت بنادر بازرگانی کشور ارائه کرد. مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: دوره دوم طرح توسط مشاور JICA در سال ١٣٧٢ تهیه شده که در آن با تفسیر شرایط بین المللی و جایگاه کشور در این ساختار، خطوط کلی توسعه بنادر ترسیم و در نهایت به پیشنهاد اقدامات اجرایی بنادر بازرگانی منجر شد. معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: دوره سوم مطالعات با عنوان طرح جامع بنادر بازرگانی ایران توسط مهندسان مشاور طرح نو اندیشان و HPC از کشور آلمان به طور مشترک در سال ١٣٨٣ در دو فاز انجام شد که این مطالعات به طور مشخص برای دو افق زمانی در سالهای ١٣٨٨ و ١٣٩٤ تدوین شد؛ به طوری که با توجه به تقارن انجام آن با تهیه طرح جامع حمل نقل و برگزاری جلسات کارشناسی بین مهندسان مشاور مرتبط در هر دو طرف، عیناً طرح جامع بنادر بازرگانی تهیه شده جایگزین بخش دریایی طرح جامع حمل و نقل شد. سعیدنژاد ادامه داد: دوره چهارم مطالعات به روز رسانی طرح جامع بنادر بازرگانی ایران با هدف ترسیم محورهای توسعه و تعیین ظرفیت بنادر کشور در افق ١٤٠٤ و با در نظر گرفتن چشمانداز جمهوری اسلامی ایران در سال ١٤٠٤ برای بنادر شهید رجائی، بوشهر، چابهار، انزلی، نوشهر، امیرآباد، امام خمینی (ره)، لنگه، خرمشهر، آبادان و شهید باهنر تعریف شده است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: خروجی مطالعات طرحهای جامع مشتمل بر محدوده و کاربری اراضی عملیاتی پشتیبانی بنادر است که از طریق ادارات کل ستاد و بنادر تابعه سازمان، بازاریابی برای فرصتهای سرمایهگذاری و شناسایی علاقه مندان به مشارکت و ارایه خدمات در زمینه احداث، مدیریت و بهرهبرداری از رو ساختها و زیرساختهای بندری و دریایی برای این فرصتها صورت میگیرد. انتهای پیام/ب
94/04/12 - 11:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]