محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844688677
سبک زندگی فیس بوکی و اینستاگرامی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی(3)
سبک زندگی فیس بوکی و اینستاگرامی
آیا دنیای خیلی از ما کاربران دنیای اینترنت، به جهان شبکههای اجتماعی مجازی و پیام رسانهای موبایلی عجین شده است؟ به نظر میرسد، پاسخ مثبت است و سبک زندگی فیسبوک و اینستاگرامی خیلی از مردمان این روزگار، فراتر از عصری است که آلوین تافلر در موج سوم خود، به آن اشاره کرده بود.
برترین ها: در سلسله گفتارهای "سبک زندگی دیجیتالی" در پرتال برترینها، تلاش میکنیم تا کاربران محترم سایت را با چالشها، فرصت و تهدیدات سبک زندگی دیجیتالی امروز که گریبان گیر طیف وسیعی از هموطنان شده است، آشنا کنیم و در این رهگذر، به جامعه شناسی خودمانی نسل اینترنت که نسل معتادان دیجیتال است، بپردازیم.
در گفتارهای قبلی،، غرب زدگی دیجیتالی و انتقاداتی به سبک زندگی آنلاین، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این گفتار، به موضوع مهم سبک زندگی فیس بوکی میپردازیم. سبک زندگی بسیاری از ما، سبک زندگی فیس بوکی شده است و هر روز، با چک کردن اکانت ما در شبکههای اجتماعی و لایک و فالو و چت و امثالهم سپری میشود. سبک زندگی خاصی که سبب شده است، کم تر بخوابیم، کم تر ورزش کنیم و حتی کم تر کتاب بخوانیم.
مطلب مرتبط:
جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی (2)
جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی! (1)
(یک آگهی که به این مورد اشاره میکند که از زمان خلق فیس بوک در 2004، تا کنون عمر مردم جهان تر این سایت لف شده است)
ما خیلیها را بر اساس آی دی و هویت دیجیتالی آنها میشناسیم. برای خیلی از ماها، خیلی از انسانهایی که با آن ها در تماس هستیم، هویت دیجیتالی واضح تر از هویت واقعی در دنیای واقعی دارند. هویت دیجیتالی خیلیها در فضای مجازی، با شادی و شعف و عکسهای فتوشاپی و ادب و نزاکت و... همراه است. اما آیا واقعیت افراد و شخصیتان ها نیز این گونه است یا افراد، پشت هویت دیجیتالی خود پنهان شدهاند؟
آیا سبک زندگی دیجیتالی، هویت واقعی افراد را از آن ها دور کرده است؟ اینها پرسشهایی است که قصد پاسخ دادن به آن را نداریم. اما در این گفتار، نگاهی داریم به سبک زندگی فیسبوکی. فیسبوک با بیش از 1 میلیارد کاربر، یکی از پر جمعیتترین کشورهای جهان است که البته، هویت دیجیتالی دارد. کسب و کاری که زوکربرگ جوان راه اندازی کرد، به واقعیتی غیر قابل انکار در سبک زندگی میلیاردها نفر از ساکنان کره زمین تبدیل شده است. واقعیتی که از آن میتوان به واقعیت مجازی virtual Reality نام برد. واقعیتی که فیسبوک، اخیراً از یکی از محصولات خلاقانهاش (Occulus Rift) هم، رونمایی کرد.
ظهور زندگی فیس بوکی و سبک زندگی دیجیتالی
(همه مشکلات شما را فقط لایک میکنند ....!)
فوریه 2004 بود که سایت فیس بوک پا به عرصه وجود در پهنه جهانی وب گذاشت و تا اواخر سال 2007 میلادی، مورد استقبال فعالان کسب و کار قرار نگرفت، اما از نوامبر این سال، برنامههایی برای ترغیب شرکتها برای تبلیغات و حضوری پر رنگ در این مجموعه رو به رشد اجتماعی در دستور کار قرار داد. این سایت تا اوایل 2009، تنها 150 میلیون کاربر را جذب کرده بود، در حالی که این میزان تا آوریل سال 2015 میلادی به بیش از 1.2 میلیارد کاربر افزایش یافت. در نوامبر 2007، فیس بوک سیستم تبلیغاتی Beacon را معرفی کرد که ابزاری برای حضور قوی تر و گسترده تر شرکتها، محصولات، انجمنها، گروههای هنری، ورزشی و فعالیت افراد مشهور بود. این پایگاه هم اکنون بیش از یک میلیارد کاربر در اختیار دارد که البته حدود 10 درصد آن را اکانت های جعلی و بی هویت تشکیل میدهند. فیس بوک پایگاهی هست که اجتماعی شدن1 در محیط مجازی را بر اساس قابلیتهای فنی و کارکردی خود، ترغیب کرده و کاربران را برای گسترش ارتباطات واقعی خود در دنیای مجازی تشویق میکند.
به هر حال این شبکهها که به شبکههای اجتماعی (Social Networks) مشهور هستند، در حال تغییر ساختار روابط اجتماعی افراد در جوامع امروزی هستند. گذار از رسانههای سنتی به رسانههای دیجیتال، الگوهای ارتباطی و حتی ادبیات ارتباطات انسان را دستخوش تغییرات اساسی کرده است. الگوهای ارتباطاتی و حتی زبان و ادبیات ارتباطات با گذار رسانههای سنتی به عصر دیجیتال تغییر کرده است. همانطور که پیش تر گفتیم، ما امروزه بیش تر پیامک میزنیم تا تلفن و دیدار حضوری و ارسال نامه و کارت تبریک به دوستان و آشنایان.
این یعنی تغییر در الگوها و انتظارات ارتباطی و اطلاعاتی ما به زبان ساده. فیس بوک به عنوان یک پروژه دانشگاهی مطرح شد، اما امروزه تبدیل به یک پدیده شده است که در دسترس همه افراد در سراسر جهان قرار گرفته است. در واقع کاربران فیس بوک یا Facebookers جمعیتی به اندازه کشور چین دارند و محیطی را تشکیل دادهاند که با میلیونها مخاطب از سراسر جهان، رسانه ای تاثیرگذار را در اختیار صاحبان سرمایه و مراکز جاسوسی غرب پدیدار کردهاند. شبکههای اجتماعی به عنوان ابزارهای رسانه ای جدید، نسلی جدیدی از انسانها را به وجود آورده است که هویت آنها توسط ارتباطات و محتوایی که در محیطهای مجازی تولید میکنند، شناسایی میشود.
در واقع در عصر موج سوم2 بر خلاف موج اول (عصر کشاورزی) و موج دوم (عصر صنعت)، هویت افراد بیش از آن که بر اساس مراتب خانوادگی، قومی، قبیله ای و نژادی تعیین شود، بیش تر در محیطهای مجازی (Virtual Communities) قابل شناسایی و نمود است. شبکههای اجتماعی در محیط وب را میتوان در قالب کارکردهای تعامل انسان با کامپیوتر3 مورد بحث و بررسی قرار داد. بر اساس آن چه آبراهام مازلو در تئوری سلسله مراتب نیازهای انسان بر شمرد، نیاز برای دوست داشتن و عشق، نیازی است که انسان همواره به دنبال آن بوده است و به نظر میرسد ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطی امروزی را میتوان ابزاری در ارضای این نیاز آدمی دانست. نیاز برای شناساندن علایق خود به دیگران و ترغیب دیگران به دوست داشتن علایق و نیازهای ما. امری که حتی میلیونها انسان کره زمین را حتی در زمانهایی که نوت بوک در اختیار ندارند و از طریق اپلیکیشن های موبایل به سایتهای اجتماعی متصل میشوند، به خود مشغول میکند.
متغیرهای مختلفی منجر به ترغیب کاربران به استفاده از ارتباطات کامپیوتر محور4 (CMC) در دنیای امروزی شده است که از آن جمله میتوان به ناشناس ماندن، دسترسی آسان و سریع، ارتباطات محافظت شده و غلبه کردن بر محدودیتهایی که در ارتباطات face-to-face ایجاد میشود، اشاره نمود.
شبکههای اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و اینستاگرام، در واقع تلاشی هستند برای حفظ انسانها در محیطی دیجیتالی و صفر و یکی تا در محیطی که ارتباطات آسان و سریع و رایگان است، فعالیت کرده و آگهی الکترونیکی بیش تر ببیند و کلیک بیشتر و لایک و کامنت بیش تر بزارند و سهام امپراطوری های آنلاین را در بورسهای نیویورک و توکیو و پاریس و لندن، افزایش دهند. به قول مونیگا لوینسکی، ما در عصر زورگیریهای مجازی )Cyber bulling) زندگی میکنیم. عصری که نمایش بیش تر آگهی با هر روشی، اخلاقی یا غیر اخلاقی، کمیسیون تبلیغاتی بیش تری را به همراه میآورد!
اما قضیه فقط به این جا ختم نمیشود.
سبک زندگی دیجیتالی و چالشها
مخاطرات این شبکههای نوظهور بر روی روان و فکر آدمی، هشدارهایی را برانگیخته است. خیلی از ماها به شبکههای مجازی تا شبکههای واقعی بیش تر علاقه داریم و از انگیزه بهتری برای استفاده از این ابزارها برای توسعه روابط اجتماعی خود برخورداریم. استفاده آسیب زا5 از اینترنت و شبکههای اجتماعی آن، موضوعی است که از سال 2000 میلادی به این سو، مورد توجه محققان علوم روانی و ارتباطات قرار گرفته است. برخی از پژوهشگران معتقدند استفاده نامعقول از اینترنت و در حقیقت استفاده آسیب زا از اینترنت، مشکلاتی چون: تنهایی6 ، خشونت7 ، اعتیاد8 ، درون گرایی9 و افسردگی10 را برای شخص به همراه داشته باشد و این معضلی است که شبکههای اجتماعی میتوانند در گسترش آن نقش موثری ایفا کنند). دانیل میلر، استاد انسان شناسی در دانشگاه کالج لندن اخیراً کتابی درباره داستانهایی از فیس بوک نوشته است که در آن، به ارائه داستانهای کوتاهی از سرنوشت و سرگذشت و تجربه افراد مختلف در استفاده از این پایگاه پرداخته است. او معتقد است برای خیلیها، فیس بوک یک ابر دوست11 به حساب میآید و بعضیها اینقدر غرق فیس بوک بازی هستند که بهتر است بنویسند Marrigae to Facebook!.
آری! خیلی از ماها هشت ساعت خوابیم و هشت ساعت کار میکنیم و دو سه ساعت با همسر و نزدیکان و بقیه را به شبکههای اجتماعی و اینترنت میپردازیم. فیالواقع با این شبکهها عجین شدهایم و ادعای میلر درباره ما صحیح است. کارت تبریکها یا کارت دعوتهای زیادی دیدهام که نشانی اینترنتی عروس و داماد بر روی شبکههای اجتماعی نیز بر روی آن درج شده بود!! خیلی تعجب نکنید! عصر دیجیتال است و به زودی همین کارت هم تا ده سال یا بیست سال آینده برای شما ارسال نمیشود و از طریق یک event اینترنتی در شبکههای اجتماعی از مراسمات با خبر میشوید!! فلورانس دتلور، پیرزن 102 ساله ای است که از وی به عنوان مسنترین فیس بوک باز دنیا نام میبرند و او اخیراً با بنیانگذار این پایگاه دیدار کرد12. این خانم خیلی خوش شانس است که سنش سه رقمی شده است و تازه به جمع باشگاه معتادان عصر دیجیتال راه یافته است. آن هم در سن صد و دو سالگی. نه در سن ده سالگی!!
به هر حال شهروندان امروز دهکده جهانی، فارغ از سن و نزاد و ملیت، هویت دیجیتالی در این شبکهها دارند و زمانهای زیادی را به چرخیدن و گشت زدن در این محیط اختصاص میدهند. این حضور آنلاین و فعالیت در دنیای مجازی، اگر گذری و اعتیاد آور نباشد، به نظر میرسد تأثیرات مخرب بر روی روح و روان افراد ندارد. اما مسئله اینجاست که خیل عظیمی از کاربران شبکه وب، نمیتوانند وقت کمی را به این شبکه پر زرق و برق و مهیج اختصاص دهند. دکتر شیلا کیگان، از متخصصان معروف علوم روان شناسی در انگلیس معتقد است استفاده طولانی مدت از اینترنت حتی میتواند موجب نقض عملکرد مغزی شود. وی معتقد است افرادی که ساعات بسیار زیادی از عمر خود را صرف کار با اینترنت میکنند، مغزشان در شیوه تفکر و تمرکز دستخوش تغییرات جدی میشود که آسیب مزمن مغزی یکی از عوارض آن میباشد13.
در واقع شبکههای اجتماعی که یکی از دلایل تمایل روز افزون افراد به استفاده از اینترنت و محیط دیجیتال هستند را باید در فهرست دلایل مؤثر در توسعه اعتیاد و آسیبهای مغزی در دنیای امروزی نیز گنجاند. اعتیادی که در واقع پیچیده تر و فراگیر تر از اعتیادهای سنتی مانند اعتیاد به الکل و سیگار است. رئیس سازمان نظام روانشناسی خراسان جنوبی، در مصاحبه با یکی از خبرگزاریها گفته بود14: افرادی که دچار اعتیاد به اینترنت میشوند، بسیار سختتر از معتادان مواد مخدر آن را ترک میکنند. در واقع اعتیاد به اینترنت طوری است که بسیاری از دانشآموزان به طور مخفیانه و بهدوراز چشم والدین ساعتها از وقت خواب خود را پشت میز آن مینشینند، در نتیجه روز بعد در کلاس درس خواب هستند. البته تنها خواب آلودگی بعد از اتصال مکرر به اینترنت و شبکههای اجتماعی، تنها ناهنجاری پیش روی نیست.
سعی کنیم، وقت کم تری را به زندگی دیجیتالی خود بپردازیم و زمان بیش تری را صرف زندگی در زندگی واقعی و غیر مجازی خود بکنیم. سخت است، اما غیر ممکن نیست!
Sociability -1
2- موج سوم (Third wave) اصطلاحی است که آلوین تافلر، آینده پژوه سرشناس آمریکایی برای توصیف دنیای اطلاعات و ارتباطات، در اواخر قرن بیستم میلادی ارائه کرد.
Human Computer Interaction -3
Computer-Mediated Communication -4
5- (Problematic Internet Use (PIU
6- Loneliness
Aggression -7
Addiction -8
Introversion -9
10- Depression
11- Meta-friend
12،13،14- خبرگزاری ایسنا
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]
صفحات پیشنهادی
تغییر سبک زندگی
اگر بعضی از عادت ها را کنار بگذاریم زندگی رنگ بهتری به خود خواهد گرفت البته در اینجا قصد نداریم کارهای خارق العاده ای را انجام دهیم و تنها پنج دقیقه برای این کارها کافی است با رعایت و بهره گیری از این روش ها سبک زندگی تان تغییر خواهد کرد و شیوه زندگی روزمره تان دگرگونی اساسی خواتهیه طرح ملی «سبک زندگی در عصر رسانه»
تهیه طرح ملی سبک زندگی در عصر رسانه معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت نمیتوانیم انتظار داشته باشیم رفتار جوان امروز مانند رفتار جوانان نسلهای قبل باشد که حتی پایشان را جلوی پدر و مادرش دراز نمیکردند در حال حاضر اگر والدین به جوان توجه کافی نکنند و او را نپسبک زندگی ایرانی - اسلامی در نمایشگاه قرآن
سبک زندگی ایرانی - اسلامی در نمایشگاه قرآن تهران - ایرنا - بازدیدکنندگان از بیست و سومین نمایشگاه قرآن کریم تهران امسال در کنار بازدید از این رویداد قرآنی با سبک زندگی ایرانی - اسلامی نیز آشنا می شوند به گزارش روز شنبه خبرنگار معارف ایرنا بانی این فعالیت کمیته کودک و نوجوان بیسبک زندگی آنلاین و دو کلمه حرف حساب!
جامعه شناسی خودمانی دیجیتالی 2 سبک زندگی آنلاین و دو کلمه حرف حساب آری یهویی اینطوری شد یهویی یک تبلت و گوشی هوشمند در اختیار شما قرار گرفت و عین تسبیح مادر بزرگها از پیش شما دور نشد این همدمهای دیجیتالی مردمان روزگار ما تهدید است یا فرصت ما محکومان عصر دیجیتال هستیمشاد زندگی کردن به سبک مستر بین را بیاموزید
شاد زندگی کردن آرزوی هر شخصی است و تلاش های بسیاری برای آن می کند این بار شما به روش های مستربین زنگی شادی داشته باشید در دنیای کمدی هنرپیشه ای انگلیسی وجود دارد که او را با نام مستربین Mr Bean می شناسیم از آنجا که فیلم هایش در تلویزیون خودمان هم بارها پخش شده است حتمامحور آثار راهیافته به ایبییو سبک زندگی است
مدیر رادیو ایران محور آثار راهیافته به ایبییو سبک زندگی است تاریخ انتشار سه شنبه 2 تیر 1394 ساعت 11 39 | شماره خبر 1991390831942205487 تعداد بازدید 1 پ پ مدیر شبکه رادیویی ایران گفت ۲ اثر از ۳ اثر راهیافته به جشنواره تولیدات رادیو و تلویزیونهای آسیا و اقیانوسیه متعلقمروری بر زندگی اینستاگرامی جواد کاظمیان/ مارکو رویس از بچگی پرسپولیسی بود
مروری بر زندگی اینستاگرامی جواد کاظمیان مارکو رویس از بچگی پرسپولیسی بود ورزش > لیگ برتر - بازیکن سابق پرسپولیس همچنان عاشق تیم سابقش است و دوست دارد دوباره در این تیم بازی کند زاوش محمدی-خبرآنلاین جواد کاظمیان فوتبال حرفهای خود را با تیم جوانان سایپا شتجربۀ سبک زندگی دینی در «شبهای نورانی مصلی»
تجربۀ سبک زندگی دینی در شبهای نورانی مصلی شناسهٔ خبر 2785453 - سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۷ دین و اندیشه > قرآن و متون دینی شبهای نورانی مصلی عنوان نمایشگاه قرآنی است که این روزها در مصلای تهران برپا شده و مخاطبان را به سوی خود کشیده است به گزارش خبرگزاری مهر قرآن محورسبک زندگی و بروز افسردگی در افراد
مهمترین عامل ایجادکننده افسردگی در افراد می تواند سبک زندگی و بی تحرکی باشد که خود عامل ایجاد کننده استرس در آنان است پژوهش های مختلفی ارتباط نشستن مداوم با کاهش سلامتی را بررسی کرده اند سبک زندگی بی حرکت منجر به تضعیف ماهیچه ها اختلال در گردش خون بیماری های مزمن مانند بیماریتغییر سبک زندگی مردم ایران با رویکرد تجمل گرایی
تراز رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی جامعه سبک زندگی به سمت تجمل گرایی در میان خانواده ها سوق یافته است و ساده زیستی از میان رفته است گفت بانوان ما باید حقوق اسلامی خود را در خانواده بشناسند و تنها بر معیار و ملاک فرهنگ وارداتی غرسجادی در گفتوگو با فارس مطرح کرد آشنایی با سبک زندگی قرآنی در نرمافزار خانواده موفق
سجادی در گفتوگو با فارس مطرح کردآشنایی با سبک زندگی قرآنی در نرمافزار خانواده موفقمسئول مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از عرضه نرمافزار خانواده موفق در نمایشگاه بینالمللی قرآن خبر داد و گفت این نرمافزار راهکارهای تحقق سبک زندگی اسلامی و قرآنی را به کاربران آموزش میدهدنامه فیس بوکی حبیب گردانی به هواداران تراکتورسازی
بچه تبریز باقی می مانم نامه فیس بوکی حبیب گردانی به هواداران تراکتورسازی مدافع فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی اعلام کرد با آرزوی موفقیت برای تیم شهرم از این تیم جدا می شوم اعتقادم این است بعضی زخم ها باید باقی بمانند تا راهت را گم نکنی به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز حبیب گنشست خبری اختتامیه دور دوم مسابقه «کتاب و زندگی»/ نیلی: در «کتاب و زندگی» ترویج سبک زندگی اسلامی مدنظر است/ مک
نشست خبری اختتامیه دور دوم مسابقه کتاب و زندگی نیلی در کتاب و زندگی ترویج سبک زندگی اسلامی مدنظر است مکرمی توزیع کتاب خانواده اقدام ملی بودمدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی گفت ترویج سبک زندگی اسلامی و انقلابی و مؤمنانه در کتابهای این طرح مدنظر است این کار با همکاری رنمايش سبك زندگي ايراني، اسلامي با گويش مازني
نمايش سبك زندگي ايراني اسلامي با گويش مازني سريال پايتخت تنها مجموعه تلويزيوني است كه بهرغم توليد در چند سال پياپي نهتنها از كيفيت توليد آن كاسته نشده بلكه هرچه جلوتر ميرويم بر قوام سريال و پختهتر شدن كاراكترها افزوده ميشود نویسنده محمدصادق عابديني سرتجربه سبک زندگی دینی در «شبهای نورانی»
تجربه سبک زندگی دینی در شبهای نورانینمایشگاه شبهای نورانی با برگزاری برنامههای مختلف به ویژه برای کودکان و نوجوانان سعی در تشویق افراد به تحقق سبک زندگی دینی دارد که برای این امر بخشهای مختلفی نیز با مضامین قرآن و عترت تدارک دیده است به گزارش خبرگزاری فارس نمایشگاه «شسبك زندگي تغيير نكند سرطان فراگير ميشود
سبك زندگي تغيير نكند سرطان فراگير ميشود معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت آمار ابتلا به سرطان در كشور قابل توجه است و در صورت رعايت نكردن مسائلي همچون تغيير سبك زندگي اين بيماري در ايران همچون ساير نقاط جهان فراگير خواهد شد به گزارش ايرنا دكتر رضا مبرگزاری نمایشگاه سبک زندگی اسلامی در حاشیه اجرای «فصل شیدایی»
برگزاری نمایشگاه سبک زندگی اسلامی در حاشیه اجرای فصل شیدایی نمایشگاه سبک زندگی اسلامی با عرضه کتاب محصولات فرهنگی پوشاک و تولیدات هنری مخاطبان را به استقبال از نمایش میدانی فصل شیدایی میبرد و سالن انتظار این نمایش به شمار میرود به گزارش خبرگزاری فارس عرضه و فروش کتاب&zw-
سبک زندگی
پربازدیدترینها