واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جام جم: کارواش ها با آب شرب سیراب می شوند تهران- ایرنا- روزنامه جام جم در شماره روز سه شنبه شانزدهم تیر در توضیح تیتر یک نوشت: سید رسول باقری معاون درآمد و امور مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: 90 درصد کارواش های استان از آب چاه استفاده می کنند و 10 درصدشان از آب قابل شرب. باقری ساده و راحت از کنار عدد 10 درصد گذشت و گفت کارواش ها نیز مثل هتل ها به صورت قانونی انشعاب آب شرب می گیرند و هزینه اش را پرداخت می کنند؛ اما برای ما که همواره در ماه های گرم سال اخبار مربوط به کم آبی و جیره بندی آب را منتشر می کنیم، این عدد کوچک نبود.
این روزنامه با انتشار خبر اوقات فراغت؛ سرمایه ای که هدر می رود، آورد: غنی کردن اوقات فراغت جوانان یکی از دغدغه های اصلی خانواده هاست که با فرا رسیدن فصل تابستان پررنگ تر می شود؛ هر چند مساله اوقات فراغت باید برای تمامی گروه های سنی جامعه بدرستی مدیریت شود. حال در این میان 2 گروه نوجوان و جوان از مدیریت نشدن این حوزه بیشترین آسیب را می بینند. برای نمونه این روزها تعداد نوجوانان یا جوانانی که بی هدف در معابر شهر پرسه می زنند کم نیست یا معضل استفاده نادرست از فضای مجازی به یکی از دغدغه های اصلی خانواده ها بدل شده است. تنها ماندن خانواده ها در بحث مدیریت و برنامه ریزی برای اوقات فراغت فرزندانشان سبب شده آنها کیفیت را فدای کمیت کنند و با ثبت نام کودکان خود در کلاس های زیاد آموزشی به نوعی انرژی آنها را گرفته و در اوقات فراغت ـ که لحظات گرانبهایی برای شکوفایی خلاقیت و کسب مهارت است ـ نتیجه دلخواه نگیرند.
روزنامه جام جم با بازتاب موضوع شبی به وسعت یک عمر، نوشت: یکی از واژگان و لغات رایج قرآن کریم اصطلاح لیله القدر است این واژه از جایگاه بسیار بالایی در قرآن کریم برخوردار بوده؛ به گونه ای که سوره ای خاص درباره آن نازل شده است. افزون بر این سوره، برخی دیگر از آیات شریفه قرآن درباره لیله القدر هم مطالبی را بیان فرموده و این بیانگر اهمیت این شب بسیار بزرگ الهی است. با استناد به تفاسیر و لغتنامه های قرآنی لیله القدر به معنای شب تقدیر امور، شب اندازه گیری رزق و روزی انسان ها و موجودات عالم آمده است.
تربیت دینی با سریال های مناسبتی، تیتر دیگر این روزنامه است. در بازار گرم سریال های مناسبتی رمضان، برخی مجموعه های نمایشی ویژه شب ها و روزهای خاصی تولید می شوند که بیننده خاص خود را دارد. این مجموعه ها که حتی برای لیالی قدر به نمایش در می آید هدف خاصی را دنبال می کنند و آن تعمیق باورهای دینی و پاسخ به عطش معنوی مخاطب است. با توجه به تولید و پخش هر ساله این سریال ها آیا این آثار می تواند بر سطح فکر، دیدگاه و بینش اعتقادی مخاطبان تاثیر بگذارد؟ به تعبیر دیگر، این سریال ها چقدر می تواند سطح اعتقادی و مذهبی مردم را اصلاح کرده و ارتقا داده و در صورت لزوم، زنگار و غبار تحریف و انحراف از آن بزداید؟
روزنامه جام جم با انعکاس عنوان نه بزرگ یونان به اتحادیه اروپا، نوشت: مقامات اروپایی از زمان تشکیل اتحادیه اروپا تاکید و اصرار فراوانی بر همگرایی میان اعضای این اتحادیه داشتند و به آن می بالیدند. اما با گذشت بیش از 2 دهه از شکل گیری این اتحادیه، همه پرسی روز یکشنبه یونان شکافی در این همگرایی ایجاد کرد که ممکن است با گذشت زمان بزرگ تر شده و تبعات منفی بیشتری برای اروپایی ها به همراه داشته باشد. بنا به اعلام وزارت کشور از میان 10 میلیون نفر واجد شرایط رای دادن، بیش از 50 درصد در این همه پرسی شرکت کردند. با شمارش بیش از 85 درصد آرای همه پرسی روز یکشنبه 61.3 درصد از رای دهندگان به پیشنهادات وام دهندگان خارجی رای خیر دادند و تنها 38.6 درصد به پذیرش آن رای مثبت دادند.
این روزنامه یادداشت های «باید ثابت کنیم آب برایمان مهم است» و «آینده یونان پس از همه پرسی» را به ترتیب به قلم محمد درویش و مرتضی ملکی انتشار داد.
«ساعات پایانی ماراتن وین»، «جایگاه مردم در عهدنامه مالک اشتر»، «نشست فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه خزر» و «هما از من جلوتر است» دیگر موضوع های روزنامه جام جم است.
*گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**9165**9131
16/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]