محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845056908
رؤیای فتح یک جزیره/ آیا آب اصولگرایان با پایداریها در یک جوی خواهد رفت؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد
رؤیای فتح یک جزیره/ آیا آب اصولگرایان با پایداریها در یک جوی خواهد رفت؟
فوندانسیون گفتمانی پایداریها بر ارائه مفهوم غلیظشده از منشور اصولگرایی استوار است. بر همین اساس، هر شخص حقیقی یا حقوقی که در متراژ چارچوبهای ایدوئولوژیکی ایشان نگنجد، به نوعی از دایره واژگان اصولگرایی و حمایتی این جبهه خارج شده است؛ ولو اینکه آن شخص یا گروه سیاسی از سبد رأی قابل قبولی در جامعه برخوردار باشد.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حسام رضایی: طیف اصولگرایی جهت همافزایی نیروهای خود برای حضور در گود انتخابات مجلس دهم، همانند هر گروه سیاسی دیگر، نیازمند وحدت است. نیازی که امروز بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. اصولگرایان طی بازه زمانی سالهای 84 تا 92 توانستند با صلابت تمام بر اریکه قوههای قانونگذاری و اجرایی کشور تکیه بزنند. صلابتی که البته با ایجاد تشکیک در نتیجه انتخابات ریاستجمهوری دهم از سوی بخشی از بدنه اصلاحات و به حاشیه کشیده شدن متعاقب ایشان، دو چندان نیز شد.
در آن سالها، محافظهکاران خود را فارغ از رقیب سنتی میدیدند و همین یکهتازی سیاسی، زمینه پیروزی حداکثری راستنشینان سیاسی ایران در انتخابات مجلس نهم را فراهم ساخت.
اما نکته اساسی اینجاست که پیروزی طیف اصولگرا در پارلمان نهم نه از قِبَل وحدت بلکه ماحصل قهر خودخواسته بخشی از دوم خردادیها با صندوقهای رأی بود؛ نتیجتا اصولگرایان با خالی دیدن عرصه رقابت، میخ ظفر خود را تا توانستند بر زمین مجلس نهم محکمتر کوبیدند. اما آنچه که صدایش بلندتر از کوبیدهشدن میخ پیروزی به گوش رسید، دو شق شدن طیف اصولگرا بود.
برای تفهیم گزاره فوق باید اشارهای گذرا به فعل و انفعالات پیشآمده سیاسی در آستانه انتخابات مجلس نهم کنیم. مردادماه سال 1390، روزنامه کیهان از تشکیل جبههای با عنوان "جبهه پایداری انقلاب اسلامی" خبر داد. افرادی نظیر "کامران باقری لنکرانی"، حجتالاسلام والمسلمین "مرتضی آقاتهرانی" و "صادق محصولی" که به مغضوبین "محمود احمدینژاد" در دولت نهم شهره شدند، جملگی از مؤسسین جبهه پایداری بودند.
یکی از اهداف غایی پایداریها مطابق با آنچه که خود نیز بر آن تأکید داشتند، فارق از توجه به ارزشهای انقلاب اسلامی و تبیین زوایای حوادث سال 88، مقابله با حلقه موسوم به انحرافی حول دولت دهم بود. اما این همه ماجرا نمیتوانست باشد. جبهه پایداری علاوه بر نقد صریح اطرافیان مقرب احمدینژاد، ارائه نوع جدیدی از گفتمان اصولگرایی مبتنی بر "خالصسازی فکری" و "غربالگری اعتقادی" را به عنوان رسالتی بزرگ برای خود ترسیم نمود. رسالتی که سفره پایداریهای جوان را از دیگر اصولگرایان جدا میکرد.
در گفتمان نوظهور پایداریسم، تعداد رأی و همچنین مقبولیت افراد در نزد آحاد جامعه چندان رسمیتی ندارد و تأکید مؤکد بر شعارهای زیربنایی اصولگرایی، تنها مسئله قابل اتکا و اعتنا است. به بیان دقیقتر، فوندانسیون گفتمانی پایداریها بر ارائه مفهوم غلیظ شده از منشور اصولگرایی استوار است. بر همین اساس، هر شخص حقیقی یا حقوقی که در متراژ چارچوبهای ایدوئولوژیکی ایشان نگنجد، به نوعی از دایره واژگان اصولگرایی و حمایتی این جبهه خارج شده است؛ ولو اینکه آن شخص یا گروه سیاسی از سبد رأی قابل قبولی در جامعه برخوردار باشد. اظهارات سال گذشته "محمدرضا باهنر" دبیرکل جبهه پیروان که گفته بود "دوستان پایداری سابقا ما را جز اصولگرایان نمیدانستند" مهر تأییدی بر ادعای مطرح شده است. بر مبنای همین تِز فکری، پایداری ها در گرماگرم انتخابات مجلس نهم، از بیعت با جبهه متحدین اصولگرا، تحت زعامت مرحوم آیتالله "محمدرضا مهدوی کنی" سرباز زدند و از لیست متبوع خود حمایت کردند. کار حتی به جایی کشید که پیش از برگزاری مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس، پایداریها در نقد مواضع جبهه متحد اصولگرایان، بولتن 80 صفحهای نوشته و توزیع کردند.
در نهایت و با اعلام رسمی نتایج، مشخص شد که تنها 40 نفر از 290 نفر نماینده، توانستند با بِرَند پایداری وارد مجلس نهم شوند. جبهه پایداری بدل به اقلیت طیف اصولگرا در پارلمان شماره نه بهارستان شد اما توانست به مدد قرائتی متفاوت از مؤلفههای اصولگرایی، پایگاه اجتماعی و اندیشهای نسبتا ثابت و پای کاری را برای خود فراهم آورد. پایگاهی که عموما از قشر ارزشی و انقلابی جامعه تشکیل شده بود.
پس از انتخابات مجلس نهم، پایداریها خود را به لحاظ فهم مبانی اصولگرایی، تافتگانی جدابافته نسبت به سایر اصولگرایان دانستند و در هر بزنگاه سیاسی سعی در به کرسی نشاندن حرف خود داشتند. نمونه بارز دیگر از جزیرهای عمل نمودن این جبهه، زیر بار نرفتن برای وحدت با سایر جناحهای سیاسی اصولگرا و حمایت تام و تمام از "سعید جلیلی" دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 بود. حمایتی که برای نورسیدههای شجره سیاست ایران، ثمرهای جز کسب رتبه سوم ماراتن پاستور دهم را نداشت.
اما سرکی هم به احوالات امروز اصولگرایان، 8 ماه مانده به انتخابات مجلس دهم بزنیم. برای تحلیل شرایط جاری طیف اصولگرا، لازم است به 2 سال پیش بازگردیم. پیروزی "حسن روحانی" در انتخابات سال 92 و ضمیمه ضمنی و همراه با تردید اصلاحطلبان با این کامیابی، اصولگرایان را پس از سالها به این نتیجه مهم رساند که هیچ سند از پیش امضا شدهای برای اقبال ایشان در عرصه انتخابات وجود نداشته و ندارد و تنها دلیل پابرجایی چندساله این طیف در عرصه سیاست ایران، حکم و قضاوت مردم بوده است. تنفس دوباره اصلاحطلبان پس از بهار سال 92، تحرک افزونتری را در میان راستگرایان سیاستورز برای حصول وحدت به راه انداخت. وحدتی که در قدم اول انتخابات پیشروی مجلس و در قدم بعدی، انتخابات ریاستجمهوری سال 96 را نشانه رفته است.
پس از انتخابات ریاستجمهوری 92، اصولگرایان به ویژه متولیان حزب مؤتلفه اسلامی، جمعیت ایثارگران و جمعیت رهپویان، دیدارهای متعددی را با سران جبهه پایداری جهت عملیاتی شدن پروژه وحدت تدارک دیدند؛ هرچه پیشتر میرفتیم، تنها خروجی رصدشده از این نشستها، نظر مساعد و همراه با امید طرفهای درگیر مذاکره جهت اجرایی شدن اجماع و وحدت بود. حتی در همین راستا پنج همایش از سوی "شورای همگرایی اصولگرایان" به ریاست "سیدرضا تقوی" نایب رئیس جامعه روحانیت مبارز برگزار شد. "فریبکاری" توصیف نمودن جلسات وحدت اصولگرایان از سوی آیتالله "محمدتقی مصباح یزدی" پدر معنوی جبهه پایداری و اظهاراتی از این دست، هرازگاهی فضای اجماع و نزدیکی طیف اصولگرا با پایداری ها را در محاق دوری قرار میداد. با وجود این تفاسیر و با تحلیل گزارههای سیاسی رخ داده در ماههای اخیر، میتوان این گونه برداشت و استنباط کرد که حداقل تاکنون شواهد عینی مبنی بر یک جوی شدن آب جبهه پایداری با دیگر اصولگرایان دیده نشده است.
اتفاقات پیشآمده در آخرین انتخابات هیئت رئیسه مجلس نهم و عدم همراهی و اجماع پایداریهای مجلس با دو فراکسیون "رهروان ولایت" و "اصولگرایان" برای حمایت از "علی لاریجانی" جهت کسب کرسی ریاست پارلمان، تصدیقکننده ادعای مطرح شده است. در حالیکه حتی "غلامعلی حداد عادل" رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در حمایت از ابقای لاریجانی بر مسند سیادت بهارستان کنارهگیری خود را اعلام کرد و در همین راستا با فراکسیون رهروان ولایت هم کاسه شد، پایداریها بار دیگر ساز ناکوک خود را در سمفونی اصولگرایان کوک کردند و با حمایت از کاندیداتوری "روحالله حسینیان"، اقبال خود را برای توفیق در عرصه انتخابات هیئت رئیسه آزمودند. با اعلام نتیجه انتخابات، مشخص شد که سهم کاندیدای متبوع پایداریها تنها 36 رأی در مقابل 205 رأی لاریجانی بوده است. پایداریها خود نیز از قبل به عدم موفقیت حسینیان در مقابله با لاریجانی اشراف داشتند؛ این را میشود از اظهارات "حمیدرضا رسایی" عضو ارشد جبهه پایداری فهمید. رسایی در صفحه گوگل پلاس خود نوشت: بنده و 35 نماینده دیگر، با اینکه علم به رأینیاوردن آقای حسینیان داشتیم، با افتخار در برگه رأی، نام روحالله حسینیان را نوشتیم تا صفبندیمان روشن باشد. صفبندی مورد نظر رسایی، دقیقا همان تفاوت گفتمانی فیمابین جبهه پایداری و دیگر اصولگرایان است که باعث شده تا امروز رؤیای وحدت اصولگرایان تعبیر نشود.
از طرف دیگر "محمدجواد کریمی قدوسی" از اعضای جبهه پایداری در اظهارنظری، تصمیم روحالله حسینیان مبنی بر کاندیداتوری و رقابت با لاریجانی را بیارتباط با جبهه پایداری و آن را تصمیمی شخصی دانست.
الغرض، کماکان سؤالات زیادی حول استراتژی نهایی اصولگرایان برای حضور منسجم در وادی انتخابات مجلس دهم مطرح است. آیا اصولگرایان قادر خواهند بود، نظر مساعد جبهه پایداری جهت همخوانشدن سیاسی را فراهم آورند؟ آیا طیف اصولگرا قید وحدت با پایداری را خواهد زد؟ باتوجه به اظهارات "سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی" سخنگوی جبهه پایداری که گفته بود از نامزدی "سعید جلیلی" در انتخابات مجلس حمایت خواهیم کرد، آیا حمایت از مرد دیپلمات اصولگرا، بار دیگر نقشه راه پایداریها خواهد شد؟ باید منتظر بود و به نظاره نشست که پایداریها چگونه با همقطارانشان در اردوگاه اصولگرایی رفتار میکنند؟
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
کلهر: حضورم در جلسات "دولت سایه" حقیقت ندارد
نتیجه جلسات مشترک جبهه پیروان، جامعه روحانیت مبارز و جبهه پایداری امیدوارکننده است
شرح هاشمی از یک واقعه تلخ در زندگی سیاسی
چه عواملی واقعه خونین هفتم تیر 60 را رقم زد؟/ "بهشتی مثل یک ملت بود برای ملت ما"
۴ بند از سیاستهای کلی محیط زیست در مجمع تشخیص به تصویب رسید
آیا احمدینژاد آستینها را برای انتخابات بالا خواهد زد؟
اگر جامعه توسعه یافته نداشته باشیم افراد مفید انتخاب نمیشوند/ انتخابات در نظامهای مختلف دنیا فصل منازعه است
آیتالله هاشمی رفسنجانی: به نام اخلاق، افراطکاری میشود
جبهه یکتا برای ترویج گفتمان امام(ره) و رهبری تلاش میکند
از حاشیههای داغ مراسم ختم همسر رحیمی تا سیاستزدگی جامعه
از غیب شدن احمدینژاد تا حضور نماینده اصلاحطلب + تصاویر
مشایی: در این دو سال مصاحبه نکردهام و از این به بعد هم مصاحبه نخواهم کرد
خرازی: از دولت یازدهم حمایت مشروط میکنیم/ "ندا" به باورهای اصلاحطلبی مدنظر امام (ره) اعتقاد دارد
از تکذیب عضویت باقری لنکرانی در جبهه "یکتا" تا خارج شدن سیاستهای کلی انتخابات از دستور کار مجمع تشخیص
وزیر بهداشت دولت نهم، حضورش در "حزب یکتا" وابسته به احمدینژاد را تکذیب کرد
ورود زودهنگام به انتخابات برای جامعه هزینه دارد/ سازوکار قانون؛ بهترین شیوه برای تبلیغات انتخاباتی
۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
46 تشکل دانشجویی خطاب به لاریجانی: حضور فعال مجلس در موضوع هستهای عرصه را برای زیادهخواهیها تنگ خواهد کرد
46 تشکل دانشجویی خطاب به لاریجانی حضور فعال مجلس در موضوع هستهای عرصه را برای زیادهخواهیها تنگ خواهد کرد46 تشکل دانشجویی با صدور نامهای خطاب به رئیس مجلس با بیان اینکه آنچه روح را میآزرد و قلب را میفشرد سکوت مجلس در وضعیت کنونی است اعلام کردند حضور فعال و موثر مجلس در موضصفار هرندی:خوراک شفابخش اصولگرایان ترمیم جراحتهایشان است/یکتا نمیخواهد رقیب جبهه اصولگرا باشد
صفار هرندی خوراک شفابخش اصولگرایان ترمیم جراحتهایشان است یکتا نمیخواهد رقیب جبهه اصولگرا باشد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت در جریان انتخابات هر کس میخواهد نان خودش را به تنور بچسباند به گزارش نامه نیوز محمدحسن صفار هرندی در همایش رفتار شناسی آمریکا و متحدانش که در موسسهوزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: یارانه افراد ثروتمند در جهت اشتغال و ایجاد مسکن مددجویان هزینه خواهد شد
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی یارانه افراد ثروتمند در جهت اشتغال و ایجاد مسکن مددجویان هزینه خواهد شدوزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به حذف یارانه افراد نیازمند گفت ما بنا داریم بخش اعظمی از درآمد حاصل شده در این زمینه را صرف جهتگیری در حوزه اشتغال و مسکن مددجویان هزپول جور کنیم مجیدی را جذب میکنیم نظری جویباری: هنوز بازیکنان مدنظرمان را جذب نکردهایم/صادقی اگر میخواهد برو
پول جور کنیم مجیدی را جذب میکنیمنظری جویباری هنوز بازیکنان مدنظرمان را جذب نکردهایم صادقی اگر میخواهد برود باید باشگاهش رضایت استقلال را بگیردعضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال گفت هنوز بازیکنان مدنظرمان را جذب نکردهایم به گزارش خبرگزاری فارس علی نظری جویباری پس از حاحمدی نژاد نمیخواهد ...
احمدی نژاد نمیخواهد احمدی نژاد با این رفتار به دنبال یک هدف اساسی است دو سال از دوران احمدی نژاد میگذرد و شاید عدهای او را به خاطرات سپردهاند و این برای مردی که دوست داشت همیشه تیتر اصلی رسانهها و مورد توجه مردم باشد سخت است به خاطر همین احمدی نژاد با اتخاذ استراتژی حضاتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا: نباید لغو تحریمها را چاره رفع هر مشکل کوچکی دانست/ مذاکرات فرصتی
اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا نباید لغو تحریمها را چاره رفع هر مشکل کوچکی دانست مذاکرات فرصتی برای رسواکردن دشمن استاتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا اعلام کرد باید از فرصت مذاکره برای رسوا کردن دشمنانی که خود را زیر شعارهای زیبا پنهان کردهاند استفادهالجزيره از احتمال تمديد مذاکرات هسته اي خبر داد
الجزيره از احتمال تمديد مذاکرات هسته اي خبر دادتاریخ انتشار سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۴۴ الجزیره انگلیسی از احتمال تمدید زمان گفتگوهای هسته ای خبر داد به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی جان کری وزیر امورخارجه آمریکا می گوید هنوز خیلی زود استبه احتمال قریب به یقین برای چند روز مدت مذاکرات تمدید خواهد شد
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال قریب به یقین برای چند روز مدت مذاکرات تمدید خواهد شد خبرگزاری پانا معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت به منظور جمع بندی و دستیابی به توافقی جامع و مستحکم مذاکرات هسته ای گروه 5 1 با ایران به احتمال قریب به یقین برای مدت چند روز پس ازخرازی:سیاست خارجی در حوزه اختیارات مجلس نیست/ اصولگرایان سنتی راست با پایداری ها مثل آب و روغن هستند
خرازی سیاست خارجی در حوزه اختیارات مجلس نیست اصولگرایان سنتی راست با پایداری ها مثل آب و روغن هستند رییس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت نسبت به احراز مسؤولیت در زیر چتر شورای هماهنگی اصلاحات یا شوراهایی این چنین هنوز به جمع بندی نرسیده ایم و نمیتوانیم اهداف و اولویت های اصلاناصری در گفتوگو با فارس: ابطال انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی غیرقانونی است
ناصری در گفتوگو با فارس ابطال انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی غیرقانونی استدبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد گفت حکم ابطال انتخابات این تشکل توسط هیات نظارت و معاون فرهنگی دانشگاه فردوسی غیرقانونی است علی ناصری دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاهآبشخور داعش و منافقین یکی است/ خودکشی بهترین کار برای رجوی است
عضو جداشده از گروهک منافقین آبشخور داعش و منافقین یکی است خودکشی بهترین کار برای رجوی است عضو سابق گروهک تروریستی منافقین گفت اگر مردم در برابر منافقین مقاومت نمی کردند و توان نیروهای اطلاعاتی- امنیتی ایران نمی بود در غرب ایران نیز اتفاقاتی رخ می داد که امروزه در سوریه و عراقمذاکرات هستهای قطعا به نفع ما تمام خواهد شد
بیادی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران مذاکرات هستهای قطعا به نفع ما تمام خواهد شد دبیر کل حزب آبادگران جوان گفت همانگونه که قطعنامه 598 از سوی حضرت امام خمینی ره برای پایان دادن به جنگ ایران و عراق مورد قبول قرار گرفت و به نفع ایران تمام شد قطعا مذاکرات هستهای نیز به نفع کشوپایان مهلتِ نهایی مذاکرات هستهای؛ دود سفیدِ «توافق» از هتل پله کوبرگ وین بلند خواهد شد؟
پایان مهلتِ نهایی مذاکرات هستهای دود سفیدِ توافق از هتل پله کوبرگ وین بلند خواهد شد نبض مذاکرات هسته ای بار دیگر با عبور از زمان ضرب الاجل نهایی به شماره افتاده است و همه در انتظار اعلام نتیجه سخت ترین و طولانی ترین مذاکرات دیپلماتیک در یک قرن گذشته هستند خدیجه غبیشاوی یکاعتماد بهنفس بالای ایران در مذاکرات/ محاسبات غلط خواهد بود؟
گزارش هافینگتن پست از ادامه مذاکرات اعتماد بهنفس بالای ایران در مذاکرات محاسبات غلط خواهد بود آخرین توضیح آن است که ایرانی ها به شدت به خود اطمینان دارند و شرایط را به نفع خود می بینند و می توانند از این فرصت حداکثر بهره برداری را انجام دهند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز رنگاه به گذشته یا آینده، برجام به کدام نزدیکتر خواهد بود؟
همراه با مذاکرات وین 88 نگاه به گذشته یا آینده برجام به کدام نزدیکتر خواهد بود از میان چندین موضوع مطرح شده یکی از موضوعاتی که مانور زیادی روی آن داده شده است بحث فعالیتهای هستهای گذشته جمهوری اسلامی ایران است بهگزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگبسیج دانشجویی تهران امروز هیچ تجمعی ندارد
بسیج دانشجویی تهران امروز هیچ تجمعی ندارد مسئول روابط عمومی سازمان بسیج دانشجویی اعلام کرد بسیج دانشجویی تهران امروز هیچگونه برنامه تجمعی در هیچ نقطهای از استان و یا دانشگاههای استان تهران ندارد به گزارش نامه نیوز رسول هادیپور مسئول روابط عمومی سازمان بسیج دانشجویی کشورروزنامه کیهان: قطع به یقین هیچ توافقی نخواهد شد!
روزنامه کیهان قطع به یقین هیچ توافقی نخواهد شد حسین شریعتمداری در یاداشت امروز خود در روزنامه کیهان نوشت برخلاف تصور برخی از دوستان که روزهای پیشروی را مرحله پایان مذاکرات تلقی میکنند و احتمال دستیابی به یک توافق را دور از انتظار نمیبینند با قاطعیت و به یقین میتوان گفت که-
سیاسی
پربازدیدترینها