واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعلام خطر پیامکی وضعیت نامناسب محیطی مرغداری ها در شاهرود اختراع شد شاهرود - ایرنا- محققان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود موفق به اختراع اعلام خطر وضعیت نامناسب محیطی سالن های مرغداری ها به صورت پیامکی شدند.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه آزاد شاهرود، اختراع عضو هیات علمی این دانشگاه با همکاری یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد به ثبت رسید و موفق به اخذ تاییدیه علمی از سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران شد.
این اختراع با تلاش دکتر نسرین صالحی عضو هیات علمی گروه فیزیک و مهندس"عقیل کشیر" از دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه انجام شد.
به گفته صالحی ، این اختراع در سالن مرغداری های سنتی ، مدرن، نیمه صنعتی و صنعتی کاربرد دارد و استفاده از روش نوین ارتباط بیسیم آن در صنایع و پزشکی و سیستم های حفاظتی کاربرد فراوان دارد که منجر به افزایش برد ارتباطی می شود.
وی می گوید: این اختراع نتیجه دو سال تحقیق و پژوهش هست که برای ساخت نمونه آزمایشگاهی آن 130 میلیون ریال هزینه شده است .
وی اضافه کرد: از دیگر مزایای این سیستم می توان به مواردی چون بی سیم بودن تمام اجزا و عناصر تشکیل دهنده محصول و برد آن تا یک کیلومتر در محیط نویزی ، کار شبانه روزی در طول هفته با سیستم هوشمند مانیتورینگ در اتاق کنترل ، استفاده از اطلاعات دریافتی از سمت سیستم کنترلر سالن ها بطور هوشمند و پردازش اطلاعات دریافتی ذکر کرد.
وی بیان کرد: در صورتی که پارامترهای محیطی سالن در مرز هشدار باشد اقدام به تهیه متن پیامک توسط سیستم و پیامک به مسئول مربوطه می کند .
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد شاهرود در مورد پیشینه اختراع مذکور در داخل و خارج از کشور هم بیان کرد: از دیر باز که شکل پرورش صنعتی طیور مطرح شد ، به طرق مختلف تولید کنندگان و متخصصان در تلاش برای دست یابی به این امر هستند و در کشور های اروپایی کارهایی در جهت مکانیزاسون سالن ها انجام گرفته است .
وی ادامه داد: سیستم جامع اتوماسیون که پارامترهایی چون دما ، رطوبت و تهویه سالن های مرغداری را به صورت هوشمند کنترل می کند، بدین صورت که سنسورهای تعبیه شده در سالن دما ، رطوبت و میزان گازهای مضر را اندازه می گیرند.
وی ادامه داد: اطلاعات برای دستگاه کنترلی ارسال می شود و دستگاه پس از پردازش اطلاعات و به کارگیری الگوریتم های کنترلی مناسب به اعمال فرامین کنترلی به تجهیزات کنترل شونده از جمله هیترها ، فن های تهویه ، کولر ، اینلت ، رطوبت ساز و ... می پردازد.
وی تفاوت و امتیاز این اختراع را نسبت به موارد مشابه و زمینه های قبلی در اجزا و عناصر تشکیل دهنده محصول ذکر کرد و گفت: این محصول کاملا با توجه به نیاز و دید عملیاتی مزارع پرورش مرغ تهیه شده و با نظر کاربردی سرپرستان سالن های مرغداری بهینه و تکمیل شده است.
در گزارش ارسالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود آمده است:نسرین صالحی 25 مقاله ISI و سه طرح پژوهشی را نیز در کارنامه علمی پژوهشی خود دارد.ک1
2047/
14/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]