تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803995335




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش آسیب های اعتیاد و مسیر بهبودی در قزوین برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش آسیب های اعتیاد و مسیر بهبودی در قزوین برگزار شد قزوین- ایرنا- همایش آسیب های اعتیاد و مسیر بهبودی به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و با مشارکت مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین، روز شنبه با حضور رابطین بهداشتی در سالن اجتماعات قائم شهرداری منطقه دو برگزار شد.


به گزارش ایرنا، کارشناس مسوول سلامت روان مرکز بهداشت شهید بلندیان در این مراسم گفت: سوء مصرف مواد مخدر و داروها یکی از بزرگترین آسیب های اجتماعی و معضلات جوامع معاصر است.
دکترمحمدرضا یوسفی افزود: سوء مصرف مواد، الکل و سایر مواد غیرقانونی، باعث مشکلات و آسیبهای اجتماعی دیگری چون دزدی، طلاق، خشونت های خانوادگی، از دست دادن شغل و بیکاری، شیوع ایدز و هپاتیت می شود.
وی با بیان اینکه کشور ما نیز از این بلای اجتماعی در امان نیست، اظهارکرد: سوءمصرف مواد و الکل، تاثیر بسیار عظیمی بر اقتصاد خرد و کلان هر کشور می گذارد که در این راستا برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر مناسب در راستای پیشگیری امری ضروری است.
یوسفی خاطرنشان کرد: مخدرهای امروزی تنها بسته های کوچک کثیف که مخفیانه رد و بدل می شدند نیست، بلکه محصولات اعتیادآور امروزی با ظاهری فریبنده و در مکان هایی لوکس و گرانقیمت با وعده هایی وسوسه انگیز در قالب کرم و پودربدنسازی، عطر و ادکلن، شکلات و آدامس و غیره ارایه می شود.
وی با طرح این سووال که اصطلاح اعتیاد یا وابستگی به مواد کدام صحیح تر است، گفت: در سال 1964 سازمان جهانی بهداشت به این نتیجه رسید که اصطلاح اعتیاد واژه ای علمی نیست و لذا وابستگی به مواد را جایگزین نمود.
کارشناس مسوول سلامت روان مرکز بهداشت شهید بلندیان افزود: وابستگی به مواد را یک بیماری مغزی تعریف می کنند، زیرا مواد شیمیایی مغز، ساختار و عملکرد آن را تغییر می دهد و این تغییرات می توانند بلندمدت بوده و به رفتارهای پرخطری که در سوء مصرف کنندگان مواد دیده می شود، منتهی گردند.
یوسفی گفت: همانند سایر بیماری ها، آسیب پذیری افراد در مقابل وابستگی به مواد نیز از فردی به فردی دیگر تغییر می کند، در مجموع هر چه عوامل خطر فردی، خانوداگی و محیطی – اجتماعی در یک فرد بیشتر باشد، احتمال سوءمصرف و وابستگی به مواد بیشتر است.
وی اظهارکرد: باورهایی نظیر یکبار مصرف مواد کسی معتاد نمی شود، مصرف تفننی مواد صنعتی جدید مثل شیشه کسی را معتاد نمی کند، مواد صنعتی مانند شیشه چون مرفین ندارد پس اعتیادآور نیست، کپسول های خارجی، قرص های مارک دار و آمپول های بسته بندی شده، مواد مخدر یا محرک نیستند و اعتیاد ایجاد نمی کنند و مواد مخدر مانند تریاک، فرد را جوان نگه می دارد، قندخون و فشارخون بالا را درمان می کند کاملا اشتباه است.
وی افزود: به تصور نادردست برخی از افراد، مواد همیشه از سوی یک آدم خلافکار با چهره ای خطرناک به من تعارف می شود، در حالیکه این دیدگاه اشتباه است، در پیشنهاد مصرف هر ماده یا دارو بدون تجویز پزشک، به هیچ کسی اعتماد نکنید.
کارشناس مسوول سلامت روان مرکز بهداشت شهید بلندیان افزود: به تصور برخی از افراد، اعتیاد مختص سنین نوجوانی و جوانی نیست، در حالی که هرگز نباید خود را در برابر اعتیاد ایمن بدانیم.
وی شیوع ایدز، هپاتیت، بیماری های مقاربتی، فقر، بیکاری، افزایش بروز جرم در جامعه همچون دزدی، فحشا و قتل را از دیگر عارضه های اجتماعی اعتیاد برشمرد.
7389/ 6128



13/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن