تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803973176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايران، هيلاري کلينتون و ژست انتخاباتي!


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۵۱ق.ظ)
ايران، هيلاري کلينتون و ژست انتخاباتي! موج - وزير خارجه سابق آمريکا براي نشان دادن اهميتي که به دغدغه لابي‌هاي صهيونيستي قائل است، تلاش دارد تا با موضع گيري در خصوص ايران «ژست انتخاباتي» وبژه اي از خود به نمايش بگذارد.
با نزديک شدن تدريجي به موسم انتخابات مقدماتي رياست جمهوري آمريکا، کانديداي دموکرات‌ها هيلاري کلينتون مدتي است که بر تحرکات سياسي خود افزوده است. در درون فضاي سياسي آمريکا يکي از راهبردهايي که توسط جمهوريخواهان اتخاذ شده است، نقد سياست خارجي دموکرات‌ها و شخص اوباما در طول 6 سال گذشته است. جمهوريخواهان در فضاسازي رسانه‌اي خود براي تحريک و تاثير بر افکار عمومي آمريکا، سياست خارجي دموکرات‌ها را در قبال روسيه، سوريه، عراق، مصر و همين‌طور پرونده هسته‌اي ايران سياستي ضعيف و منفعلانه توصيف مي‌کنند.
در اين ميان کلينتون که به دليل بيماري در سال 2012 وزارت امور خارجه را به جان کري سپرد، در طول ماه‌هاي اخير حضور پررنگ تري در فضاهاي رسانه‌اي يافته است. يکي از مهم ترين مسائلي که کلينتون اخيرا بدان بيشتر پرداخته، مساله مذاکرات هسته‌اي با ايران بوده است، موضوعي وي سعي داشته تا در آن رويکردي متفاوت از رويکرد اوباما را به نمايش بگذارد.
وزير خارجه سابق آمريکا براي نشان دادن اهميتي که به دغدغه لابي‌هاي صهيونيستي قائل است، ايران را در گذشته ناقض تعهدات خود خوانده بود و با تکرار حرف هاي بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل "به توافق نرسيدن را بهتر از رسيدن به يک توافق بد" اعلام کرد.
اوج اختلاف ديدگاه او با تيم مذاکره کننده هسته‌اي آمريکا آنجايي است که وي پيش تر تحت هيچ شرايطي غني‌سازي اورانيوم توسط جمهوي اسلامي ايران را نمي‌پذيرفت. هيلاري سال گذشته در يادداشتي در هفته نامه آمريکايي ويکلي استاندارد اعلام کرد که در کمپين مخالفان با غني‌سازي ايران است و تصريح کرد: «من هميشه در کمپيني بوده‌ام که ايران حق غني‌سازي ندارد». اين در حالي است که دغدغه به دست آوردن کرسي رياست جمهوري براي هيلاري کلينتون به حدي بود که به نظر مي‌رسيد افکار عمومي در مقايسه با جلب آراء گروه‌هاي ذي‌نفوذ آمريکايي وزن کمتري در نظر وي داشت. چرا که در همان سال (2014) نتايج يک نظرسنجي که از سوي نهاد برنامه مشاوره عمومي و مرکز مطالعات بين‌ المللي و امنيتي دانشگاه مريلند در ايالات متحده آمريکا انجام شد، نشان مي داد 61 درصد از مردم آمريکا خواهان توافق هسته‌اي واشنگتن با ايران هستند و تداوم عملکرد کنوني کاخ سفيد در اين مورد را مي‌پسندند.
کلينتون همچنان در تلاش است تا با اظهارنظر در اين خصوص ژست ويژه اي به خود بگيرد. وي در جديدترين اظهاراتش روز جمعه (12 تير) گفت حتي در صورت موفقيت مذاکرات هسته‌اي ايران و گروه 1+5 باز هم مشکلات اساسي کشورش با ايران پابرجا باقي خواهد ماند. وي گفت: «بسيار اميدوارم که هفته آينده بتوانيم به توافقي برسيم که برنامه هسته‌اي تسليحاتي ايران را محدود مي‌کند.» نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريکا همچنين به حاميان يهودي خود گفت که در صورت رئيس جمهور شدن، براي اسرائيل بهتر از اوباما خواهد بود.
در مورد مذاکرات هسته اي و حل مشکل با ايران بايد گفت که اين خود کلينتون بود که مذاکرات هسته‌اي را به جريان انداخت. وي به همراه اوباما بر سر يک استراتژي دوگانه به توافق رسيده بود؛ به اين معني که تحريم‌هاي سخت‌تر و پايدارتر را در نظر بگيرند؛ در عين حال درهاي مسير ديپلماسي را باز بگذارند. بنابراين با قاطعيت مي توان گفت که وي نسبت به سياست‌هاي جاري مذاکرات هسته‌اي کاخ سفيد صرفا تلاش دارد تا «ژست انتخاباتي» از خود به نمايش بگذارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن