واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ تير ۱۳۹۴ (۷:۳۱ق.ظ)
از سوي رييس سازمان بهزيستي مطرح شد: آخرين وضعيت بيمه تکميلي معلولان/ لزوم تغيير رويکرد شهرداري تهران در ساخت گرمخانه ها موج - رييس سازمان بهزيستي کشور در رابطه با آخرين وضعيت بيمه تکميلي معلولان و مددجويان تحت پوشش اين سازمان توضيحاتي را ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، انوشيروان محسني بندپي در جمع خبرنگاران تصريح کرد: افزايش روحيه مشارکتپذيري، يکي از برنامههاي جديد ما در سازمان بهزيستي است و براي اجرايي شدن هر چهبهتر آن اقدام به راهاندازي سامانه جامع مشارکتهاي مردمي کردهايم.
وي افزود: روحيه کمک به هم نوع، جزو فرهنگ ديني و ملي مردم ايران بهحساب ميآيد و خوشبختانه مردم کشور ما براي کمک به هموطن خود همواره آماده بودهاند.
رئيس سازمان بهزيستي کشور در ادامه به بيان جزئياتي از سامانه مشارکتهاي مردمي که بهتازگي به همت سازمان بهزيستي کشور راهاندازي شده است پرداخت و اظهار کرد: بسياري از خيرين کشور زماني که مبالغي را به سازمان بهزيستي کمک ميکردند، علاقهمند بودند که بدانند پولشان براي چه نوع خدمتي از سوي سازمان بهزيستي هزينه شده است و با راهاندازي اين سامانه ازاينپس بهصورت کاملاً مشخص ميتوان مشاهده کرد که هر ميزان کمک براي چه نوع فعاليتي هزينه شده است.
وي افزود: با راهاندازي اين سامانه اکنون اطلاعات 5 هزار مددجوي سازمان بهزيستي ثبتشده و علاوه بر اينکه منطقه جغرافيايي آنها مشخص است، نيازهايشان نيز کاملاً اعلامشده و ازاينپس خيرين ميتوانند رصد کنند که پولهايي که به سازمان کمک کردهاند در چه زمينهاي هزينه شده است.
محسني بندپي با اشاره به اقدامات صورت گرفتهشده براي ساخت مسکن ويژه مددجويان تحت پوشش اين سازمان خاطرنشان کرد: از سال 89، کار ساخت 200 هزار واحد مسکن مددجويي در سازمان بهزيستي آغازشده و تاکنون 46 هزار واحد به مددجويان تحويل دادهشده است.
وي ادامه داد: با مطالعات صورت گرفتهشده، تاکنون مسکنها به خانوادههايي تعلقگرفته که اصليترين نيازشان در اختيار داشتن مسکن بوده است.
رئيس سازمان بهزيستي کشور در خصوص تفاهم اين سازمان با وزارت راه و شهرسازي، بنياد مسکن انقلاب اسلامي و خيرين مسکنساز براي ساخت مسکن ويژه خانوادههاي داراي 2 معلول به بالا گفت: با تفاهم صورت گرفتهشده با اين نهادها، مقرر شد براي ساخت مسکن ويژه خانوادههاي دو معلول به بالا، 15 ميليون تومان از طريق وزارت راه و شهرسازي، 15 ميليون تومان از طريق بنياد مسکن انقلاب اسلامي، 5 ميليون تومان از طريق جامعه خيرين مسکنساز و 10 ميليون تومان نيز از طريق سازمان بهزيستي پرداخت شود.
وي ادامه داد: ابتدا مقررشده بود 8 هزار و 500 واحد مسکوني در مناطق شهري و روستايي به خانوادههاي داراي 2 معلول به بالا تحويل داده شود اما پس از بررسيهاي صورت گرفتهشده، مقرر شد اين تعداد به 11 هزار واحد برسد که از اين تعداد نيز 8 هزار واحد در شهرها و 3 هزار واحد نيز در مناطق روستايي به خانوادههاي مددجويان اهدا خواهد شد.
محسني بندپي در پاسخ به اين سؤال که اين واحدهاي مسکوني طي چه بازه زماني تحويل خانوادهاي داراي 2 معلول به بالا خواهند شد؟، اذعان کرد: در تلاش هستيم که تمام واحدها تا پايان سال 95 و اوايل سال 96 به خانوادههاي نيازمند تحويل داده شوند.
رئيس سازمان بهزيستي کشور در خصوص آخرين وضعيت بيمه تکميلي مددجويان تحت پوشش سازمان بهزيستي تصريح کرد: بر اساس مصوبه هيئتوزيران، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي مکلف شده از طريق سازمان بهزيستي کشور نسبت به بيمه پايه و بيمه تکميلي همه معلولان اقدام کند و منتظر هستيم که مراحل نهايي اين مصوبه اجرايي و پس از خارج شدن از هيئت دولت در مجلس شوراي اسلامي به تصويب برسد.
وي با اشاره به وعده دادهشده از سوي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در خصوص رايگان شدن هزينههاي درماني کودکان حاضر در مراکز نگهداري سازمان بهزيستي اظهار کرد: بسياري از کودکاني که در شيرخوارگاهها و ساير مراکز تحت پوشش سازمان بهزيستي نگهداري ميشوند بد سرپرست هستند و به همين خاطر نميتوانيم براي آنها شناسنامه و دفترچه بيمه بگيريم.
محسني بندپي افزود: به همين خاطر زماني که اين کودکان براي درمان در بيمارستانها برده ميشدند بايد هزينههاي آزاد برايشان پرداخت ميشد اما خوشبختانه با وعده وزير بهداشت ازاينپس هزينههاي درمان اين کودکان نيز رايگان ميشود.
رئيس سازمان بهزيستي کشور در پاسخ به اين سؤال که آيا سازمان بهزيستي به موضوع دختران فراري ورود پيدا ميکند يا خير؟ خاطرنشان کرد: سازمان بهزيستي بايد مسئوليت تمام موضوعاتي که بهنوعي آسيب اجتماعي تلقي ميشود را بر عهده بگيرد اما تمام شرکا و ذينفعاني در بحث سلامت اجتماعي دخيل هستند نيز بايد به اين موضوعات ورود پيدا کنند.
محسني بندپي با تأکيد بر اينکه بايد نگاهها به توليت سازمان بهزيستي در موضوع تمام آسيبهاي اجتماعي تغيير کند گفت: اکنون شرايط بهگونهاي است که هر يک از نهادهاي متولي ورود به بحث آسيبهاي اجتماعي وقتي موفق به انجام وظايف خود نميشوند، عنوان ميکنند که سازمان بهزيستي متولي آن آسيب بوده و مسئولان اين سازمان بايد به موضوع ورود پيدا ميکردهاند.
وي افزود: سازمان بهزيستي در انجام خدمات با مشکل خاصي مواجه نيست اما براي آنکه بتوانيم از پس تمام آسيبهاي اجتماعي برآييم نيازمند آن هستيم که در کلانشهرها، شهرداريها نيز به موضوعات ورود پيداکرده و زمين لازم براي ساختوساز مراکز موردنياز را در اختيار سازمان بهزيستي قرار دهند.
رئيس سازمان بهزيستي کشور در پاسخ به اين سؤال که آيا گرمخانههاي احداثشده از سوي شهرداري تهران توانسته بخشي از معضل آسيبهاي اجتماعي مرتبط با معتادان پايتخت را حل کند يا خير؟، بيان کرد: در حال حاضر نياز ما در شهر تهران افزايش گرمخانهها نيست بلکه نياز داريم مراکزي راهاندازي شوند که مددکاران ما در آن مراکز بتوانند آموزشهاي لازم را افراد ارائه داده و در صورت لازم توان مداخله داشته باشند.
وي تأکيد کرد: در حال حاضر 60 درصد از معتادان کشور داراي شغل هستند و اصليترين دغدغه در رابطه با معتادان تأمين اشتغال براي آنها نيست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]