تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867804581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تذکر جدی سرافراز در مورد یک سریال


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تذکر جدی سرافراز در مورد یک سریال
تذکر جدی سرافراز در مورد یک سریال با اینکه هزینه هنگفتی بابت این فیلم به کارگردان پرداخت شده بود اما ممنوعیت پخش آن از سوی معاونت وقت سیما رسما اعلام شد.


به گزارش فرهنگ نیوز، رییس رسانه ملی در تذکری به معاونت سیما درخصوص پخش یک سریال توهین آمیز به خانواده ایرانی خواستار ارایه توضیحات وی شد.پارس، محمد سرافراز رییس رسانه ملی در تذکری به علی اصغر پورمحمدی معاونت سیما درخصوص پخش مجموعه تلویزیونیِ توهین آمیز «شمعدونی» خواستار ارایه توضیحات وی در این زمینه شد.

در دوره گذشته معاونت سیما، مجوز ساخت مجموعه تلویزیونیِ «شمعدونی» با فیلم نامه ای مشخص ارایه شد که کارگردان در خلف وعده ای آشکار، برخلاف فیلم نامه مصوب، روایت دیگری را در قالب فیلم تدوین شده، ارایه کرد. همین موضوع باعث شد با اینکه هزینه هنگفتی بابت این فیلم به کارگردان و عوامل پرداخت شده بود اما ممنوعیت پخش آن از سوی معاونت وقت سیما رسما اعلام شد.

در دوره مدیریت جدید معاونت سیما تاکنون هیچ مجموعه جدی تلویزیونی کلید نخورده است و تاکنون صرفا از تولیدات گذشته استفاده شده است از طرف دیگر معاونت جدید سیما دستور پخش برخی سریال های ممنوع مانند «شمعدونی»، «جاده قدیم» و... را داد.

اخیرا برخی مدیران سابق صدا و سیما، انتقاداتی را نسبت به وضعیت کنونی معاونت سیما به سرافراز منتقل کرده اند سرافراز نیز شخصا بعد از بررسی اعتراض نسبت به پخش مجموعه تلویزیونیِ «شمعدونی» نسبت به پخش این سریال اعتراض کرده بود که در پاسخ گفته شد: «این سریال برای دوره قبل بوده است» و وی در پاسخ اظهار داشته «حالا اگر سمی از گذشته به جای مانده بود شما باید بدهید که مردم بخورند. این سریال برای دوره مدیران سابق صدا و سیما بوده و به علت مغایرت آن به سبک زندگی ایرانی و اسلامی در همان دوره اجازه پخش آن داده نشده بود. در دوره جدید با کمبود فیلم های داخلی نمایش می دهید؟!»

کارگردان سریال شمعدونی در سابقه سریال ‌سازی ‌اش اثری مثل ساختمان پزشکان را دارد که از نظر کارشناسان نه‌ تنها ثمره ‌ای برای خانواده‌ ها نداشت بلکه برخی ملاحظات زندگی اجتماعی و خانوادگی را با بدآموزی‌ هایی که در لایه ‌ها و لفافه خنده و طنز پیچیده شده بودند، هم تخریب می‌کرد. نقدهایی که نسبت به سریال ساختمان پزشکان وارد شد، کار را به جلسات و نشست‌ هایی با حضور کارشناسان جامعه و خانواده کشاند و تکرار همان اشتباهات در این سریال اثبات کرد که این شمعدونی لایق خانواده‌های بافرهنگ ایرانی نیست.

پس از تغییراتی که در کادر مدیریتی رسانه ملی ایجاد شد و برخی اصلاحات و جراحی‌ها که ذیل عنوان «چابک‌سازی» صورت گرفت، بارقه‌ هایی از امید نسبت به تغییر رویکرد رسانه ملی در نوع نگاه به نیازهای مخاطب، مقابله با هجمه‌ های ماهواره‌ای نسبت به خانواده و اجتماع، چرخش استراتژی و راهبرد کلی و جزیی صداوسیما از ابن الوقت بودن و تقلیدهای ناشیانه به نوآوری‌های جذاب و حرکت در مسیر سیاست‌های فرهنگی انقلابی و درازمدت و... در حال شکل‌گیری بود. اما متأسفانه حذف محترمانه سریال در حاشیه و جایگزینی سریال شمعدونی نشان داد که بیشتر از مخاطبان، جلب نظر برخی جریان‌های خاص و اصطلاحا دست‌های پشت پرده از درجه اهمیت بیشتری برخوردار است. 

نکته اینکه مشخص نیست کسی مثل کارگردان سریال شمعدونی که سابقه کار نامأنوس و مخرب ساختمان پزشکان را در کارنامه‌اش دارد چرا باید مجددا با همان نگاه و جهت ‌گیری غیرقابل توجیه در آثارش به تلویزیون برگردد؟! آیا طنزسازان همگی به سفر چین و ماچین رفته ‌اند و شهر خالی از طناز شده و مسولان صداوسیما از سر اجبار آزموده‌ای مردود شده را دوباره مورد آزمایش قرار داده‌اند؟! آیا خواست و ذائقه مخاطب اصلاً محلی از اعراب برای این دوستان دارد؟! یا اینکه هنوز موج تغییرات به دهکده‌ های پایین‌ دست صداوسیما نرسیده است؟!




94/4/10 - 10:30 - 2015-7-1 10:30:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن