واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سرمایهگذاری در 4 معدن طلای مهم آذربایجانشرقی/ سرمایهگذاران خارجی با 40 میلیون دلار آماده سرمایهگذاری
قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی گفت: سرمایهگذاری در 4 معدن طلای مهم انجام میشود که در سفر رئیس جمهوری به آذربایجانشرقی مقدمات این امر فراهم شد.
سیدمرتضی نیرومند امروز در نشست خبری، با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار داشت: با توجه به تاکید استاندار آذربایجانشرقی هیچ پروژهای بدون تایید دانشگاه اجرا نمیشود. وی افزود: تمام استخراج معادن و اکتشاف معادن نیز با تایید و حضور اعضای نظام مهندسی معدن است که اکثر این اعضا دارای رتبههای دانشگاهی و اعضای هیئت علمی دانشگاهها هستند. قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی، گفت: پس از اجرای طرح پایش که برای نخستین بار در کشور اجرا شد نقطه نظرات مختلفی ابراز شد و با وجود سیاهنماییها اطلاعات برنامه پایش به دانشگاهها ابلاغ شده است. وی افزود: جلسات مختلفی با انجمنهای دانشگاهی برگزار کردیم اما نظری از طرف دانشگاهها دریافت نکردیم. نیرومند یادآور شد: کمبود منابع مالی در زمینه طرح های تحقیقاتی از علل عدم ارتباط گیری مناسب بین دانشگاه و صنعت است اما در حالت کلی نیازمند استفاده از نظرات علمی دانشگاهها هستیم. وی افزود: توان علمی مراکز صنعتی محدود است و بدون کمک دانشگاهها صنعت نخواهد توانست در این زمینه اقدام عملی کنند. قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی با اشاره به میزان حضور سرمایهگذاران خارجی در استان گفت: سرمایهگذاران خارجی با 40 میلیون دلار سرمایه خارجی آماده حضور در استان هستند که این سرمایهگذاران از کشورهای روسیه و چین هستند. نیرومند یادآور شد: برخی معادن طلا و معادن دیگر به علت بیتوجهی در آستانه تعطیلی قرار گرفتند که در این زمینه نیازمند همراهی بیشتری از سوی بخشهای مختلف و نیز رفع مسائل زیست محیطی هستیم. وی گفت: 4 معدن طلای مهم در استان وجود دارد که از دید مسئولان اجرایی مهم کشوری و استانی پنهان نمانده و در سفر رئیس جمهور به آذربایجانشرقی نیز بر این امر سرمایهگذاری خارجی تاکید شده و شخص وزیر و معاونان مربوطه نیز 120 نامه در حوزه صنعت و معدن دریافت کردند. نیرومند با بیان اینکه در دولت قبلی توجه زیادی به امر معادن و سرمایهگذاری صورت نمیگرفت، اظهار داشت: دولت با پرهیز از عوام فریبی در تلاش است تا با مطالعات دقیق و کارشناسی شده و ژئو فیزیکهای هوایی در این زمینه قدم بردارد. نیرومند یادآور شد: به طور یقین در سالهای آینده نتیجه این مطالعات در اکتشافهای جدید معادن خود را نشان خواهد داد و باید منتظر نتایج عملی باشیم. وی با تاکید بر جایگاه بخش معدن در سند تدبیر و توسعه استان و وجود معادن غنی مس و طلا در استان اظهار داشت: از سرمایهگذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی در این زمینه حمایت میکنیم. قائم مقام صنعت و امور معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، گفت: یکی از راهها برای ارتقا شاخصهای اقتصادی استان وجود برنامهریزی برای توسعه معادن است. وی لازمه احداث کارخانههای فرآوری مواد معدنی را، ایجاد اطمینان خاطر سرمایهگذار از تامین مواد اولیه دانست و ادامه داد: با اکتشافات جدید و زمینهسازی برای استخراج و فرآوری مواد معدنی و به تبع آن ایجاد صنایع پایین دستی جدید، فرصتهای اشتغال قابل توجهی فراهم میشود. نیرومند با اشاره به وجود انواع سنگهای تزئینی در استان، گفت: کمک به افزایش میزان واحدهای فرآوری سنگهای تزئینی در استان یکی از برنامههای راهبردی ما در این بخش است. نیرومند از اجرای برنامههای اکتشافی و مطالعاتی در استان خبر داد و گفت: با همکاری سازمان زمین شناسی کشور طرح ژئوفیزیک هوائی در جهت شناسائی پتانسیلهای معدنی استان انجام میشود.
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]