واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
خواب شبانه کمتر از ۸ ساعت برای کودکان خطرناک است محققان چینی اعلام کردند: کودکانی که شب ها کمتر از ۸ ساعت می خوابند ، قند خون بالاتری دارند که ممکن است پیش زمینه ابتلا به بیماری دیابت (مرض قند) باشد. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، دکتر یو ، یکی از محققان دانشگاه علوم شانگهای معتقد است این خطر ، نوجوانان چاق را بیشتر از سایر هم سالانشان تهدید می کند. وی اضافه کرد: خواب شبانه کم ، بدون ارتباط با سایر عوامل خطر قند خون بالا چون افزایش سن ، جنس، رژیم غذایی ، بیماری ها و وزن بالا قند خون کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد. این محققان در این مطالعه میزان قند خون و خواب شبانه ی ۶۱۹ کودک چاق و ۶۱۷ کودک متناسب ۳ تا ۶ ساله را مورد ارزیابی قر دادند. نتایج این مطالعه نشان می دهد همانند بزرگسالان ، خواب کافی به بدن کودکان کمک می کند تا وزن و قند خون مناسبی داشته باشند. اما یک کودک از تولد تا پایان نوجوانی به چه میزان خواب در شبانه روز نیاز دارد؟ محققین مقدار خواب مناسب در سنین مختلف از تولد تا پایان نوجوانی را به شرح زیر اعلام می کنند : در ۱ تا ۴ هفتگی: نوزادان معمولا ۱۵ تا ۱۸ ساعت در روز میخوابند، اما فقط در یک دوره کوتاه ۲ تا ۴ هفتهای. نوزادان نارس بیشتر میخوابند و نوزادانی که قولنج میکنند کمتر. از آنجا که نوازادان هنوز ساعت بیولوژیکی داخلی ندارند، الگوهای خوابشان با چرخه روز و شب هماهنگ نیست. در حقیقت آن ها اصلا از الگوی خواب خاصی پیروی نمیکنند. ا تا ۴ماهگی در سن ۶ هفتگی نوزاد شروع به هماهنگ کردن ساعت بیولوژیک بدن خود میکند و شما پیدایش الگوهای منظم خواب را در او خواهید دید. در این زمان، کودک چند بار در شبانه روز و هر بار بین ۴ تا ۶ ساعت می خوابد و کم کم سردرگمی بین روز و شب پایان می پذیرد.
۴ تا ۱۲ ماهگی در حالی که میزان خواب بهینه در این سن ۱۵ ساعت در شبانه روز است، بیشتر نوزادان تا ۱۱ ماهگی فقط در حدود ۱۲ ساعت در روز میخوابند. ایجاد یک الگوی خواب مناسب برای کودک، در این زمان، باید از هدف های اصلی پدر و مادرها باشد. هر قدر که نوزاد بزرگتر میشود اجتماعی تر خواهد شد و الگوی خوابش نیز به بزرگسالان شبیه تر میشود. نوزادان معمولا در طول روز ۳ بار چرت میزنند که این تعداد در ۶ ماهگی به ۲ بار در روز کاهش مییابد. در این سن یا کمی زودتر، کودک میتواند تمام طول شب را بخوابد. ایجاد الگوی زمانی مناسب برای چرت زدن کودک را باید به زمانی که ساعت بیولوژیکی او کامل شده موکول کنید .چرت صبحگاهی کودک معمولا در ساعت ۹ صبح است و یک ساعت طول میکشد. چرت بعدازظهر او بین ساعت ۱۲ تا ۲ است و یک تا دو ساعت طول میکشد و آخرین چرت او بین ساعت ۳ تا ۵ بعدازظهر است. ۱ تا ۳ سالگی در سن یک سالگی و بین ۱۸ تا ۲۱ ماهگی کودک دیگر صبحها چرت نمیزند و فقط یک بار در طول روز می خوابد. کودکان نو پا به ۱۴ساعت خواب در شبانه روز نیاز دارند، اما معمولا فقط نزدیک به۱۰ساعت میخوابند. بیشتر کودکان هنوز در ۲۱ تا ۳۶ ماهگی به خواب نیمروز نیاز دارند که مدت آن بین ۱ تا ۳/۵ ساعت تغییر می کند. آن ها معمولاْ بین ساعت ۷ تا ۹ شب به تخت میروند و بین ساعت ۶ تا ۸ صبح بیدار میشوند.
۳ تا ۶ سالگی کودکان در این سن هم، بین ساعت ۷ تا ۹ شب به تخت میروند و بین ساعت ۶ تا ۸ صبح بیدار میشوند. در ۳ سالگی هنوز بیشتر کودکان در نیمروز استراحت می کنند. در حالی که در ۵ سالگی کمتر این کار را انجام میدهند و خواب نیمروزی کوتاه تر میشود. معمولا کودک بعد از ۳ سالگی نباید هنوز دچار بینظمی در خواب باشد. ۷ تا ۱۲ سالگی در این سن با افزایش روابط اجتماعی، مدرسه و فعالیت های خانوادگی، ساعت خواب شبانه کودک دیرتر میشود، اما هنوز هم برخی کودکان در این سن ساعت ۹ شب میخوابند. اما بیشتر آن ها بین ساعت ۷:۳۰ تا ۱۰ شب به رختخواب می روند. اگر چه کودکان در این سن به ۹ تا ۱۲ ساعت خواب شبانه روز نیاز دارند، میانگین خواب آن ها فقط ۹ ساعت است. ۱۲ تا ۱۸ سالگی خواب مناسب به همان اندازه دوران کودکی برای سلامتی نوجوانان هم لازم است. کارشناسان دریافتهاند که ممکن است نوجوانان بیشتر از زمان کودکی شان بخوابند. اگر چه فشارهای اجتماعی در این سن مانع از خوب خوابیدن نوجوانان میشود، بدن آن ها به ۶ تا ۸ ساعت خواب در شبانه روز نیاز دارد. ارسال توسط کاربر محترم سایت :diba700 /ع
#اجتماعی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 381]