واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۳۲ق.ظ)
ايجاد شرکتهاي دانش بنيان در حوزه سلولهاي بنيادين موج - سورنا ستاري اظهار کرد: بايد به سمتي پيش برويم که حوزه پژوهش و تحقيقات نيز در سطح دانشگاهها رشد مطلوبي داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور ادامه داد: زيرساختهاي خوبي براي حمايت از شرکتهاي دانش بنيان از جمله معافيتهاي مالياتي، گمرکي و بهره مندي از تسهيلات کم بهره در نظر گرفته شده و حتي جوانان و فعالان شرکتهاي دانش بنيان و کساني که در توسعه اين شرکتها نقش کليدي داشته باشند، معافيت سربازي ميگيرند.
وي با بيان اين که ستادهاي فناوري در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري تشکيل شده است، افزود: دولت براي حمايت از شرکتهاي دانش بنيان و مراکز رشد آمادگي کامل دارد.
ستاري تاکيد کرد: استانها بايد نشستهايي به منظور همکاري با اين ستادها و آگاهي از فهرست پروژهها و نحوه حمايتها داشته باشند.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور و رييس بنياد ملي نخبگان کشور در ادامه گفت: ايجاد شرکتهاي دانش بنيان در حوزه سلولهاي بنيادين تجهيزات پزشکي و گياهان دارويي بسيار مؤثر است.
ستاري با بيان اين که در حال حاضر مرزهاي علم برداشته شده و بسياري از طبقه بنديها در اين زمينه به هم خورده است، ادامه داد: اکنون مرزها در حوزه پژوهش بي معني شده و اين حوزه در تمام دنيا مرز و حدي نميشناسد.
وي با بيان اين که پروژههاي پژوهشي بايد خروجي و جنبه عملي و کاربردي داشته باشد، گفت: پژوهش نيازمند حمايت بخش خصوصي است؛ زيرا باعث توسعه تجارت و درآمدزايي ميشود.
ستاري با تاکيد بر ضرورت اصلاح فرهنگ پژوهش در کشور گفت: بايد در اين راه با برنامه و اصول منطبق بر پژوهش وارد عرصه شد تا پژوهشگران را به سوي موفقيت رهنمون سازيم.
بر اساس اين گزارش قائم مقام وزير بهداشت و رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام نيز در اين ديدار گفت: استان ايلام در زمينههاي پژوهشي ظرفيتهاي ويژه اي دارد که با توجه و جديت بيشتر ميتوان از آنها به بهترين وجه بهره برداري کرد.
علي دل پيشه افزود: در حال حاضر سه مرکز تحقيقاتي ميکروب شناسي باليني، پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و گياهان دارويي در سطح دانشگاه علوم پزشکي ايلام فعال هستند که اين مراکز علاوه بر انجام پژوهشهاي خاص خود، تربيت دانشجوي مقطع phd نيز انجام ميدهند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام با بيان اين که اين دانشگاه در زمينههاي پژوهشي و تحقيقاتي دستاوردهاي شايسته اي در سطح کشور داشته است، بيان کرد: در دو سال گذشته دانشجويان اين دانشگاه به خوبي در عرصه پژوهش کشور درخشيدهاند و دو سال پياپي به رتبه نخست کشوري در کميته تحقيقات دانشجويي دست يافتهاند.
وي ابراز داشت: در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکي ايلام توانست در زمينه تحقيقات دانشجويي در جشنواره رازي رتبه برتر کشوري و در بين دانشگاههاي هم تراز در کشور رتبه دوم را به خود اختصاص دهد.
دل پيشه در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکي ايلام با دارا بودن کمترين اعضاء هيات علمي و دانشجو توانسته اين عناوين برتر کشوري را کسب نمايد که نشانگر رشد و بالندگي در زمينه پژوهش در اين دانشگاه هست.
وي کمبود نقدينگي و مشارکت فعال براي تأسيس مرکز رشد و پارکهاي فناوري را يکي از مشکلات دانشگاه علوم پزشکي در عرصه پژوهش عنوان و اظهار اميدواري کرد که حضور معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در استان ايلام منشأ خير و انگيزه اي براي رشد و بالندگي در حوزه پژوهش استان و دانشگاه علوم پزشکي ايلام باشد.
در ادامه اين جلسه معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشکي ايلام گزارشي از حوزه پژوهشي دانشگاه ارائه داد و در ادامه نيز معاون علمي و فناوري رئيس جمهور به همراه استاندار ايلام و رئيس دانشگاه علوم پزشکي از مرکز تحقيقات ميکروب شناسي و گياهان داوريي اين دانشگاه بازديد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]