تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833656114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حجت‌الاسلام موحد ابطحی مطرح کرد نکاتی از زندگانی آخرین راوی صحیفه سجادیه


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حجت‌الاسلام موحد ابطحی مطرح کرد
نکاتی از زندگانی آخرین راوی صحیفه سجادیه
برادر آیت‌الله سید محمدباقر ابطحی گفت: ایشان آخرین راوی صحیفه سجادیه است که ۲۷۰ دعای حضرت سجاد(ع) را در «صحیفه سجادیه الجامعه» جمع‌آوری کرد.

خبرگزاری فارس: نکاتی از زندگانی آخرین راوی صحیفه سجادیه



به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام سیدحسین موحد ابطحی برادر آیت‌الله سید محمدباقر موحد ابطحی در برنامه ضیافت شبکه قرآن سیما در رابطه با ابعاد زندگی این عالم فقید به گفت‌وگو پرداخت. متن زیر بخش‌هایی از سخنان اوست:  

  * سیدمحمدباقر شفایافته حضرت ابوالفضل(ع) بود آیت‌الله مرتضی موحد ابطحی پدر ما، هفت فرزند داشتند که آسید محمدباقر ابطحی فرزند بزرگتر ایشان بود. مرحوم جد مادری ما صاحب کتاب مکیال المکارم هستند. کتابی که به دستور و امر امام زمان(عج) نوشته شده، یعنی خودشان در عالم رؤیا فرمودند به پدربزرگ ما فرمودند که آن کتاب را به عربی بنویس و نامش را مکیال المکارم فی الفوائد الدعا للقائم(عج). این کتاب در کشورهای مختلف منتشر شده است. آسید محمد باقر وقتی به دنیا می آیند در کودکی مریض می‌شوند، مادرم همان موقع در عالم رؤیا حضرت قمر بنی هاشم(ع) را می بینند که می فرمایند ما فرزند شما را شفا دادیم، ولی میوه و داروی او هندوانه است و تا آخر عمر ایشان برای عزای برادرم امام حسین(ع) مشکی بپوشد. لذا آیت‌الله سید محمدباقر ابطحی تا آخر عمر ماه محرم و صفر قبا یا لباسشان مشکی بود. ایشان پس از سپری تحصیلات خود در نزد آیت‌الله های بزرگ، و رسیدن به درجه اجتهاد، به سفارش مرحوم والد ما جز شاگردان علامه طباطبایی می‌شوند. خود آسید محمد باقر می‌گویند که با این که من مسلط به فلسفه بودم و آقای طباطبایی به من اجازه تدریس دادند ولی وقتی با قرآن و حدیث بیشتر آشنا شدم فهمیدم راه من راه قرآن و حدیث است. منزل ایشان در خانه بحار بود، در این منزل اتاق بزرگی وجود داشت که آن را مرکز تحقیق کردند و حدود سی نفر به آن جا می رفتند و کارهای تحقیقی می کردند و مؤسسه الامام المهدی(عج) را پیش از انقلاب تأسیس کردند که تاکنون نیز فعالیت خود را ادامه داده است. * سید محمد‌باقر تا زنده بود دوست نداشت که نامش با القاب بر روی کتاب بیاید ایشان نظرشان این بود که باید کتاب‌های خطی علما احیاء شود، کتاب عوالم العلوم خطی بود و برخی از مجلدات آن ها در منزل شخصی افراد در اصفهان بود، من به همراه پدر به خدمت این فرد رفتیم، البته طبیعتا نمی‌گذاشتند که این نسخ از منزل خارج شود لذا یک نفر مأموریت پیدا کرد تا به منزل این فرد برود و از این کتاب‌ها عکاسی کند، بسیاری از این کتاب عوالم اصلش یا نوشته نشده یا این که پیدا نشده و گم شده است. اولین کتاب عوالم آسیدمحمد باقر، کتاب عوالم حضرت فاطمه(س) بود که سیصد صفحه‌ای هم بود. اخوی بنده این کتاب را با استدراکی که خود داشتند به دو جلد تبدیل شد که تقریبا 1600 صفحه شده است. ایشان تا زمانی که خودشان زنده بودند دوست نداشتند که نامشان بر روی کتاب‌ها با القاب باشد، بنابراین تنها نامشان را بر روی کتاب‌ها می نوشتند. * آخرین راوی صحیفه سجادیه بود دعاهای امام سجاد(ع) توسط افراد مختلف از نسلی به نسل بعد رسیده است.یک شجره نامه‌ای از راویان صحیفه سجادیه تنظیم شده است. آخرین راوی در این شجره نامه آیت‌الله سیدمحمد باقر هستند. صحیفه سجادیه‌ای که مشهور است 54 دعا دارد، اما صحیفه سجادیه الجامعه که ایشان دعاهای امام سجاد(ع) را در آن جمع اوری کردند 270 دعا دارد. این کتاب برکات زیادی داشت به طوری وقتی رسید به سوریه و به حافظ اسد داده می‌شود دستور می دهد که دعاهای ماه رمضان را از این صحیفه انتخاب کنند و بعد هم در کتابخانه ملک برای شناخت حضرت سجاد(ع) در سوریه کنگره‌ای گذاشتند که خود آیت‌الله ابطحی هم به عنوان سخنران دعوت کردند.
انتهای پیام/ک

94/04/09 - 10:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن