واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۱۸ب.ظ)
ايوبي: جشنواره فيلم فناوري و صنعتي يکي از جشنوارههاي جدي کشور است موج - رئيس سازمان سينمايي:برگزاري چنين جشنوارههايي، براي ما نيز دل گرمي است، چون به دنبال اين هستيم که پاي سينما را در بخشهاي مختلف کشور باز کنيم و فرهنگ و هنر را در بخشي مانند صنعت ببينيم.
به گزارش خبرگزاري موج، سومين جشنواره ملي فيلم و عکس فناوري و صنعتي (فردا)، روز گذشته جمعي از اعضاي شوراي سياستگذاري و ستاد اجرايي سومين جشنواره ملي فيلم و عکس فناوري و صنعتي با حجتالله ايوبي، رئيس سازمان سينمايي ديدار کردند و پيرامون مسائل مهم در حوزه ارتباط بين فناوري، صنعت و هنر با وي سخن گفتند.
حجتالله ايوبي با ابراز خرسندي از برگزاري اين جلسه مشترک، برگزاري جشنواره فيلم فناوري و صنعتي را يک اتفاق مهم خواند و گفت: مطمئناً يکي از ظرفيتهاي ايران توليد علم است. اگر روزگاري دست يافتن به برخي صنايع آرزو بوده است اما حالا در صنعت و فناوري حرفي براي گفتن داريم. شايد اگر خودمان را با کشورهاي غربي مقايسه کنيم، خيلي اين پيشرفتها محسوس نباشند، اما اگر نگاهي به کشورهاي همسايه داشته باشيم، ميبينيم که ايران در سي سال گذشته به دستاوردهاي بزرگي در حوزه علم و صنعت دست پيدا کرده است.
رئيس سازمان سينمايي با تاکيد بر اهميت ارتباط ميان کالاي فرهنگي سينما با نخبگان جامعه، بيان کرد: جشنواره فيلمهاي فناوري و صنعتي، توجه نخبگان علمي و فعالان صنعتي کشور را به سمت فرهنگ جلب ميکند و من معتقد هستم اين ارتباط دو سويه براي اين فعالان هم اثر مثبتي خواهد داشت.
حجتالله ايوبي در پايان سخنانش تصريح کرد: جشنواره تخصصي فيلم فناوري و صنعتي در نظر سازمان سينمايي، يکي از جشنوارههاي جدي کشور است که ظرفيتهاي زيادي دارد.
حبيب ايلبيگي معاون نظارت و ارزشيابي سازمان سينمايي هم که از جمله حاضران در اين جلسه بود، با تاکيد بر اينکه بايد سينماگران را با موضوعات مهم علمي درگير کنيم، اظهار کرد: پيشنهاد ميکنم در مدت برگزاري جشنواره، از صنعتگران موفق بخواهيم که در نشستهايي که براي جوانان و هنرجويان فيلمساز به خصوص در انجمن سينماي جوانان ايران پيش بيني شده است، حاضر شوند و با سينماگران جوان ارتباط داشته باشند و انتقال تجربه صورت بگيرد.
در ادامه، آرش اميني مديرکل امور بين الملل سازمان سينمايي نيز، پيشنهاداتي درباره زمان برگزاري جشنواره در دورههاي آتي ارائه و مشورتهايي را در اين زمينه مطرح کرد.
بر اساس اين گزارش، در بخشي از اين جلسه، مهدي فيض معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي نيز با اشاره به اينکه برگزاري جشنواره صنعتي تنها يک حرکت علمي نيست، اظهار کرد: برگزاري جشنواره نقطه تلاقي ميان علم و فرهنگ است. در واقع، ايجاد روحيه اعتماد به نفس در دانشگاهها، از اهدافي که جهاد دانشگاهي به دنبال آن است.
بهزاد رشيدي رييس جهاد دانشگاهي واحد هنر نيز گفت: معتقديم که جشنواره بايد نگاه حاکميتي داشته باشد و قدمي براي فرهنگسازي بردارد، تا اينکه تبليغاتي باشد. چرا که طي بررسيهاي ما، متاسفانه بسياري از توليدات اين حوزه، خيلي سطح مطلوبي ندارند و نگاه صنايع ما به فيلمهاي صنعتي بيشتر تبليغي است و ارتباط بين هنر و صنعت به خوبي شکل نگرفته است.
سعيد پورعلي مشاور رسانهاي رييس جهاد دانشگاهي هم در سخناني خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت و فناوري، اتفاقات مهمي رخ ميدهد و توليدات خوبي داريم و بايد با اين مستندها، اين بخش از وجه علمي و صنعتي ايران را برجستهتر کنيم، چرا که اين فيلمها ميتواند در فرآيند معرفي کشورمان مؤثر باشد.
در اين جلسه، مسعود نجفي دبير سومين جشنواره فيلم و عکس فناوري و صنعتي هم به ارائه توضيحاتي درباره جزييات برپايي اين دوره جشنواره و آثار ارسالي پرداخت و اظهار کرد: در اين دوره علاوه بر بخشها مختلفي که براي شرکت مخاطبان در نظر گرفته شده است، برنامههاي جنبي مانند بررسي فيلمهاي صنعتي روز دنيا و برگزاري کارگاهها و تورهاي آموزشي فيلم و عکس در نظر گرفتهايم که بيش از انتظار مورد توجه علاقمندان و مخصوصان دانشجويان قرار گرفته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]