واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: مترو به عبدل آباد رسید
زیربنای ایستگاه عبدل آباد ۱۱ هزار متر مربع که شامل ۸۲ هزار متر مکعب خاکبرداری ، ۴ هزار تن میله گرد ، ۲۷ هزار مترمکعب بتن و ۲۵ هزار متر مربع قالب بندی است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، ایستگاه عبدل آباد در بخش جنوبی خط ۳ مترو ، با حضور شهردار تهران به بهره برداری رسید.
خط 3 متروی تهران با هدف اتصال جنوب شرق تهران و شمال شهر و کاهش ترافیک شهری در حال احداث است .
این خط با عبور از نقاط ترافیکی مانند میدان راه آهن، میدان ولیعصر، تقاطع بهشتی و شریعتی نقش عمده ای در جابجایی مسافر بر عهده دارد.
خط 3 متروی تهران از جنوب غرب تهران آزادگان آغاز و به شمال شهر شهرک قائم منتهی می شود .
طول خط 3 مترو 37 کیلومتر با 28 ایستگاه است که صبح امروز یازدهمین ایستگاه آن به بهره برداری رسید .
زیربنای ایستگاه عبدل آباد 11 هزار متر مربع که شامل 82 هزار متر مکعب خاکبرداری ، 4 هزار تن میله گرد ، 27 هزار مترمکعب بتن و 25 هزار متر مربع قالب بندی است.
ایستگاه عبدال آباد در بزرگراه شهید چراغی محدوده خیابان ورزش بین ایستگاههای نعمت آباد و شهرک شریعتی واقع شده است و دو ورودی دارد.
این ایستگاه به پله برقی و آسانسور مخصوص معلولین از سطح خیابان تا سکو مجهز است.
در تلاشیم خط 3 مترو را به اسلامشهر ببریم.
شهردار تهران در مراسم بهره برداری از ایستگاه عبدل آباد در خط 3 مترو گفت: در تلاشیم با هماهنگی شهرداری و شورای شهر اسلامشهر ادامه خط 3 مترو را به این شهر ببریم.
محمد باقر قالیباف افزود: مترو حومه تهران همیشه دارای فراز و نشیب هایی بوده است؛ در دولت قبلی مترو حومه تهران را از شهرداری گرفتند و گفتند خودمان می سازیم.
وی گفت: متأسفانه یک متر هم در حومه در این سالیان که پشت سر گذاشتیم از جمله در ورامین ، اسلامشهر ، پردیس و هشتگرد مترو احداث نشده است.
قالیباف افزود: در سال آخر دولت قبل دولتمردان تصمیم گرفتند که این کار را دو مرتبه به شهرداری بدهند و شهرداری تهران به جد احداث مترو فرودگاه و ورامین را پیگیر شد.
شهردار تهران گفت: دوباره بحث هایی مطرح شد که دولت مجدداً خودش دست به کار شود.
قالیباف افزود: در روزهای گذشته با همفکری همکاران به این جمع بندی رسیدیم که اگر شرایط فراهم شود و شهرداری و شورای شهر اسلامشهر همکاری کنند ادامه خط 3 را به اسلامشهر ببریم.
وی گفت: اسلامشهر حدود 2 میلیون نفر جمعیت دارد و بخش عمده این جمعیت به شهر تهران رفت و آمد می کنند.
شهردار تهران افزود: با احداث خط مترو در این بخش، جمعیت قابل توجهی جابجا خواهد شد و در مصرف سوخت و کاهش آلودگی مطمئناً تأثیرگذار خواهد بود.
قالیباف گفت: ظاهراً ثابت شده است که هماهنگی با شهرداری و شورای شهر حومه با ثبات تر است گرچه اگر دولت بخواهد در این زمینه کمک کند ما با جان و دل کمک مالی آنها را قبول می کنیم.
از مجلس و دولت برای احداث مترو کمک می خواهیم.
شهردار تهران گفت: از مجلس و دولت برای احداث ادامه مترو کمک می خواهیم ولی شرط کار ما پول نیست و با قدرت و مصمم همچنان طرح های عمرانی را به پیش خواهیم برد.
محمد باقر قالیباف افزود : مردم بدون شک می دانند که افتتاح ایستگاه ها و احداث هر کیلومتر از خطوط مترو به لحاظ فنی، اجرایی ، طراحی و تجهیزات سختی های بسیاری دارد.
وی با اشاره به اینکه گاهی توجه دولت به موضوع احداث مترو در کلانشهرهای تبریز ، مشهد ، اصفهان و شیراز بیشتر از تهران است ، گفت: از این موضوع خوشحالیم زیرا ساخت مترو هر کجا باشد به اقتصاد ملی کمک می کند و مصداق اقتصاد مقاومتی است.
قالیباف افزود: در 10 - 15 سال گذشته کلانشهرها تلاش های بسیاری کردند که اگر این تلاش ها را جمع کنیم به اندازه طرح هایی که در روزهای آینده در تهران به بهره برداری خواهد رسید نمی رسد.
وی گفت: همه مشکلات ما در زمان تورم و رکود است که تأثیر بسیاری در قیمت تجهیزات مترو خواهد گذاشت.
شهردار تهران افزود: با همه مشکلات به مردم قول می دهیم که این موانع هیچ تأثیری در کار نداشته باشد و مصمم به قول و وعده های خودمان هستیم.
دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]