محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852855069
چرا مشتریان چلوکبابی ها باید از کل فاکتور مالیات بدهند؟ سازمان مالیاتی: همه دریافتی ها قانونی است
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
چرا مشتریان چلوکبابی ها باید از کل فاکتور مالیات بدهند؟ سازمان مالیاتی: همه دریافتی ها قانونی است جامعه > مشکلات مردم - معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور در نشست خبری خود به سئوال کاربران خبرآنلاین درباره نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده برخی اصناف مانند چلوکبابی ها و طلافروشیها، پاسخ داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا طاری بخش در بخشی از نشست خبری خود، درباره سئوالات مکرر کاربران خبرآنلاین پاسخ گفت که البته برخی از این سئوالات توسط خبرنگار ما و برخی نیز توسط سایر خبرنگاران مطرح شد. در ادامه، پرسشها و پاسخهای طاری بخش معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور درباره کامنتهایی که کاربران در سرویس مشکلات مردم اعلام کرده اند، منتشر شده است: برخی از پیتزا فروشها، مالیات 9 درصد ارزش افزوده را صورت جدای از فاکتور و نقدی می گیرند. این قانونی است؟
از امسال رستورانها و سالنهای پذیرایی، سفره خانه های سنتی و تالارهای پذیرایی و تنها اغذیه فروشی های زنجیره ای فراخوان شده اند. اگر پیتزافروشی جزء اغذیه فروشیهای زنجیره ای نیست، فراخوان نشده و دریافت مالیات از مردم غیرقانونی است.
این مصداق گرانفروشی است و وقتی فردی مشمول مالیات بر ارزش افزوده نیست، در حقیقت نرخ را افزایش داده و این را می توان به تعزیرات حکومتی شکایت کند. مردم می گویند برخی اصناف مانند آژانسها و رستورانها، مالیات را از مردم می گیرند ولی به سازمان مالیاتی پرداخت نمی کنند. اینها چقدر باید بگیرند؟ آیا همگی پرداخت می کنند؟ این سئوال دو بخش دارد، یکی رستورانها و یکی آژانسهای حمل و نقل. درباره اغذیه فروشی ها و رستورانها، تا سال 89 تالارهای پذیرایی و رستورانها فراخوان نشده بودند و از نیمه دوم 89 فراخوان شدند. در سال 94 رستورانها، چلوکبابی ها، سالنهای پذیرایی و رستورانهای سنتی را فراخوان کردیم. ممکن است مودی مالیاتی تخلف داشته باشد ولی بررسی های ما نشان می دهد اصناف سال 89 مالیات را به ما داده اند، گرچه ممکن است با واقعیت منطبق نباشد. از اول امسال نیز این اصناف را فراخوان کرده ایم.
درباره آژانسهای مسافرتی نیز باید گفت اینها تماما از مالیات معاف است و طرح موضوع برای آنها موضوعیت ندارد و اخذ مالیات از سوی آنها غیرقانونی است.
چقدر می شود مطمئن شد اصناف، مالیاتی را که گرفته اند، می پردازند؟
اولا اظهارنامه ابرازی آنها برای ما اعتبار دارد. بعد هم اگر احساس کنیم مودی مالیاتی ارزش افزوده ای را که داده با مالیات مستقیم همخوانی ندارد، هیات های ما این مالیات را تشخیص می دهند و پس از قطعی شدن، وصول می کنیم. اگر مودی واقعیت را اظهار نکند، در حسابرسی خود، این مسئله را بررسی می کنیم.
سرنوشت نهایی طلافروشی هایی که به قانون مالیات بر ارزش افزوده تمکین نکرده اند چه می شود؟
درباره بحث طلافروشیها، با توجه به فراخوان، اکثریت آنها ثبت نام کرده اند و با توجه به میانگین همه این طلافروشان، مالیات برای هر دوره، 900 هزار تومان است و شاید این با واقعیت منطبق نیست ولی همین که رو به افزایش است، قابل توجه است. درباره زمستان 93 این مبلغ بوده و اعتقاد داریم قانونی نیست.
در ماده 3 قانون مالیات بر ارزش افزوده، تعریف شده که ارزش افزوده، تفاوت قیمت خرید (استحصال) و فروش است، ولی می بینیم که اصناف، روی کل فاکتور مالیات می گیرند و شما هم این مالیات را از آنها دریافت می کنید و به این روند غیرقانونی صحه می گذارید، چرا از تفاوت بین قیمت خرید و فروش مالیات نمی گیرید و از همه فاکتور مردم، مالیات 9 درصد دریافت می شود؟
این تعریف برای حلقه های قبل از مصرف نهایی است. یعنی فردی که کالایی را وارد می کنند در گمرک، طبق قانون باید مالیات را پرداخت کند. اصل قیمت، هزینه های بیمه و حمل و نقل است. از نظر قانون، کل قانون ارزش افزوده تلقی می شود. فرض کنید همین فرد قرار است کالا را بفروشد. این وارد کننده اگر خوب دقت کنید، همان مالیاتی که در گمرک پرداخت کرده را کم می کند، بقیه را بر اساس قیمت فروش پرداخت می کند. مودی که وارد کننده بود، در مرحله فروش کالا، پرداختی قبلی مالیات خود را را کم می کند، اگر شما این را محاسبه کنید از مالیات متعلق فروش کم می شود، تفاوت قیمت خرید و فروش است که 9 درصد را دریافت می شود که معادل قانونی میزان پرداخت شده توسط مصرف کننده نهایی است. لذا لازم است خریدار بر اساس کل فاکتور مالیات را پرداخت کند. شما وقتی از مخابرات خدمات می گیرید باید طبق قانون، هزینه میزان مصرفی را پرداخت کنید و مالیات کل آن را نیز بدهید. در بحث حلقه های قبلی یعنی قبل از مصرف کننده نهایی مالیات بر ارزش افزوده، موضوعیت دارد.
به نظر می رسد 9 درصد بر کل فاکتور کالا نسبت به سایر مالیات هایی که کشورها می گیرند خیلی زیاد است. آنها مالیات را از تفاوت قیمت خرید و فروش می گیرند، نه از کل فاکتور. نظر شما چیست؟
حدود 150 کشور دنیا، ارزش افزوده را دریافت می کنند و میزان آن 15 و 20 درصد است و این بر سود است نه کل فاکتور. در ایران، در ابتدا مالیات بر ارزش افزوده 3 درصد بود و الان 9 درصد شده باز هم فکر می کنیم پایین تر از سایر کشورها هستیم. در همه جای دنیا، محاسبه نرخ همینطور است . بر اساس سود، مالیات بر ارزش افزوده حلقه های قبلی منهای حلقه آخر عینیت می یابد. فردی که تولید کننده، وارد کننده یا عمده فروش است، تفاوت خرید و فروش را محاسبه می کند، این را ضرب در نرخ کنید، این منهای قیمت خرید و فروش می شود. مکانیزم قیمت محاسبه در کل دنیا، شبیه ایران است که روش تفریقی غیر مستقیم است. نرخ 9 درصد یا 10 درصد که پیش بینی شده، منطقی و عادلانه است.
در کشورهای دیگر دنیا با تمام ظرفیت مالیات را وصول می کند. در ایران، مالیاتی واقعی به آن صورت وصول نمی شود. با ظرفیت واقعی فاصله داریم. چون مالیات واقعی بر اساس ظرفیت وصول نمی شود، نیاز به تعدیل نرخ های مالیاتی نیست. این اثر شدید دارد.
جاهایی که صندوق فروش ندارند از جمله طلافروشیها، میزان خرید و فروش مشخص نیست. محاسبه این اصناف را چه می کنید؟
من نگفتم تفاوت خرید و فروش را وصول می کنیم. این مکانیزم قانونی است. فرض کنید یک طلافروش 10 میلیون تومان فروش دارد، این را ضربدر 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده امروز می کنیم. بعد می گوییم چقدر در مرحله قبلی مالیات داده اید؟ این میزان را از 9 درصد او کم می کنیم. این را که چطور می توانید بگوییم واقعی است یا نه، یکی از شاخصها، فاکتورهای فروش است. اگر احساس کنیم مالیات ابراز شده درآمد واقعی بنگاه نیست، از سوابق گذشته استفاده می کنیم و تطبیق می کنیم و اگر هم قابل تطبیق نبود، طبق قاعده تخمین و علی الارس که در قانون فعلی وجود دارد، مالیات را محاسبه و دریافت می کنیم.
در بحث صندوقهای فروش، این منحصر به طلافروشیها نیست، 30 صنف را فراخوان کردیم و قرار بود صندوق فروش نصب کنند. به دلیل عدم ضمانت، استقبال خوبی نشده. موضوع بحث شفافیت در اقتصاد این است که ما باید اطلاعات کامل را از جمله گردش مالی، فروش، خرید، واردات، دریافت ارز و ... را نداشته باشیم، اتفاق شفافیت نخواهد افتاد. وقتی صندوق فروش کارایی دارد که ما اطلاعات را از همه جا جمع آوری کنیم. چطور به فاکتورهای جعلی مالیات بر ارزش افزوده، سروسامان می دهید؟
بایدگردش مالی مودیان شفاف شود. معمولا مودیان با علم و آگاهی به کدفروشان، مراجعه می کنند. مودی برای اینکه اعتبار مالیاتی بیشتر دریافت کند، درصدی از فاکتور صوری را پرداخت می کند و الباقی را به صورت جعلی، وارد در اظهارنامه خود می کند. اصلا او کالایی نخریده و طبیعتا پولی پرداخت نکرده. او نباید انتظار کمک از ما داشته باشد و ماطبق قانون در صورتی که متوجه شویم با او برخورد می کنیم. سازمان مالیاتی مالیات را بر اساس قانون مطالبه می کند. طبق تفسیر شما از ماده 3 قانون که گفته باید تفاوت بین قیمت خرید و فروش مبنای محاسبه مالیات باشد، همه فاکتور را شامل این مالیات می کنید. ولی چرا فقط صرافی ها را به صورت قانونی با یک تفاهم نامه، مبنای مالیاتشان را تفاوت بین خرید و فروش قرار داده اید؟
پول وسیله مبادله کالاست و کالا محسوب نمی شود. پول مشمول ارزش افزوده نیست. صرافی ها یک ارزی را می خرند و به متقاضی می فروشند. نوعا پول نباید مشمول مالیات شود. دلار یا ارز از این محاسبه خارج می کنیم و فقط کارمزد طرف را در این تعریف می آوریم. خدمات صرافی را مشمول مالیات می کنیم. نباید از کل ارز، مالیات بگیریم. ولی بخشی که صراف به عنوان درآمد، حق العمل کسب می کند مشمول مالیات می دانیم و دریافت می کنیم.
23231
کلید واژه ها: مشکلات خوانندگان - مالیات بر ارزش افزوده -
دوشنبه 8 تیر 1394 - 12:11:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]
صفحات پیشنهادی
معاون سازمان امور مالیاتی: طلافروشان بالاخره به مالیات ارزش افزوده گردن نهادند/اخذ مالیات ارزش افزوده از موسسا
معاون سازمان امور مالیاتی طلافروشان بالاخره به مالیات ارزش افزوده گردن نهادند اخذ مالیات ارزش افزوده از موسسات غیرمجازمعاون سازمان امور مالیاتی با بیان این که تقریبا تمام طلافروشان برای مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام کردهاند گفت 55 درصد تولید ناخالص داخلی مشمول مالیات ارزش افزوروایت رئیس سازمان مالیات از فرار مالیاتی برخی پزشکان، اصناف، بیمهها و مناطق آزاد
روایت رئیس سازمان مالیات از فرار مالیاتی برخی پزشکان اصناف بیمهها و مناطق آزاد علی عسکری رئیس سازمان امور مالیاتی از فرار مالیاتی برخی اصناف پزشکان شرکت های بیمه و مناطق آزاد خبر داد و گفت سالی ۱۳۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم به گزارش نامه نیوز علی عسکری در برنامعاون سازمان مالیاتی در گفتوگو با فارس خبر داد تحقق ۹۸ درصد درآمدهای دو ماهه مالیات ارزش افزوده/ تخلف برخی اص
معاون سازمان مالیاتی در گفتوگو با فارس خبر دادتحقق ۹۸ درصد درآمدهای دو ماهه مالیات ارزش افزوده تخلف برخی اصناف در عدم نصب صندوق مکانیزه فروشمعاون سازمان مالیاتی گفت ۹۸درصد درآمدهای مالیات ارزش افزوده دو ماهه امسال محقق شده است علیرضا طاریبخش در گفتوگو با خبرنگارانتقاد سازمان امور مالياتي از تسليم اظهارنامههاي غيرواقعي
انتقاد سازمان امور مالياتي از تسليم اظهارنامههاي غيرواقعي معاون سازمان امور مالياتي كشور گفت موارد متعددي وجود دارد كه وقتي اسناد مؤديان مالياتي شناسايي شده اظهارنامه واقعي چند برابر اظهارنامه تسليمي بوده است به گزارش مهر حسين وكيلي گفت در فصل دريافت اظهارنامه زماني كه در مانتقاد سازمان مالیاتی از اظهارنامههای غیر واقعی
تراز معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت موارد متعددی وجود دارد که وقتی اسناد مودیان مالیاتی شناسایی شده اظهارنامه واقعی چند برابر اظهارنامه تسلیمی بوده است به گزارش تراز حسین وکیلی معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت در فصل دریافت اظهارنامه زمانی که در مواردی به اطلاعات صرئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفتوگوی تلویزیونی:/ 4 ۱۸ سال حبس و رد مال و جزای نقدی برای وکیل ۳۲ میلیاردی/۷۶
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفتوگوی تلویزیونی 4۱۸ سال حبس و رد مال و جزای نقدی برای وکیل ۳۲ میلیاردی ۷۶ هزار میلیارد مالیات معوق از سال ۹۰ تا ۹۲ در تهرانرئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به صدور حکم بدوی برای پرونده وکیل ۳۲ میلیاردی گفت این فرد به ۱۸ سال حبس و پرداخت ۱۴ ممعاون سازمان مالیاتی در گفتوگو با فارس مطرح کرد ارائه اظهارنامههای مالیات ارزش افزوده فصل بهار تا 15 تیرماه
معاون سازمان مالیاتی در گفتوگو با فارس مطرح کردارائه اظهارنامههای مالیات ارزش افزوده فصل بهار تا 15 تیرماهمعاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان مالیاتی از ارائه اظهارنامههای مالیات ارزش افزوده فصل بهار تا ۱۵ تیرماه سال جاری خبر داد علیرضا طاری بخش در گفتوگو با خبرنگار اقتصانتقاد سازمان مالیاتی از تسلیم اظهارنامههای غیرواقعی
مالیات واقعی 100 برابر اظهارنامه انتقاد سازمان مالیاتی از تسلیم اظهارنامههای غیرواقعی شناسهٔ خبر 2779277 - دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۰ اقتصاد > اقتصاد ایران معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت موارد متعددی وجود دارد که وقتی اسناد مودیان مالیاتی شناسایی شده اظهارنامه واقعرئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خبر داد ارسال بیش از 25 میلیون پیامک به خدمتگیرندگان ثبتی از ابتدای سال تا
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خبر دادارسال بیش از 25 میلیون پیامک به خدمتگیرندگان ثبتی از ابتدای سال تاکنون وصول مالیات معوق 10 هزار شرکت تجاریرئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از وصول مالیات 10 هزار شرکت تجاری خبر داد و گفت تاکنون بیش از 25 میلیون پیامک به خدمتگیرندگانانتقاد سازمان مالياتي از تسليم اظهارنامههاي غير واقعي
۲۵ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲ ۵۴ب ظ انتقاد سازمان مالياتي از تسليم اظهارنامههاي غير واقعي موج - معاون سازمان امور مالياتي کشور گفت موارد متعددي وجود دارد که وقتي اسناد موديان مالياتي شناسايي شده اظهارنامه واقعي چند برابر اظهارنامه تسليمي بوده است به گزارش خبرگزاري موج حسين وکيلي گفت داولويت سازمان امور مالیاتی،ترويج فرهنگ مالياتی
اولويت سازمان امور مالیاتی ترويج فرهنگ مالياتی مديرکل امورمالياتی استان چهارمحال و بختياری اظهار داشت ترويج فرهنگ مالياتي از اولويت هاي اصلي اين اداره کل میباشد به گزارش خبرنگار حوزه اقتصاد کلان گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رسانه مالیاتی کشور بهمنی مديرکل امورمعاون سازمان امور مالیاتی: اخذ مالیات ارزش افزوده در داروخانهها و مراکز درمانی خلاف قانون است
معاون سازمان امور مالیاتی اخذ مالیات ارزش افزوده در داروخانهها و مراکز درمانی خلاف قانون استمعاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان اعلام کرد دریافت مالیات بر ارزش افزوده از اقلام دارویی و خدمات درمانی غیرقانونی است به گزارش فارس به نقل از رسانه مالیاتی ایران معاون مالیات بر ارزشرئیس قوه قضائیه در گفتوگوی تلویزیونی/5 رفع تصرف از ۲۵۰ هزار هکتار اراضی در ۵ سال/موضوع برخورد با زمینخواری ن
رئیس قوه قضائیه در گفتوگوی تلویزیونی 5رفع تصرف از ۲۵۰ هزار هکتار اراضی در ۵ سال موضوع برخورد با زمینخواری نیازمند همکاری همه سازمانهای متولیرئیس قوه قضاییه با اشاره به این مطلب که در مدت ۵ سال از حدود ۲۵۰ هزار هکتار از مورد تصرف رفع تصرف شده است گفت موضوع برخورد با زمینخواریسازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران اعلام کرد آغاز جمع آوری اظهارنامههای مالیاتی صنف فناوری اطلاعات و ارتب
سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران اعلام کردآغاز جمع آوری اظهارنامههای مالیاتی صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات اطلاعاتی از مالیات پرداختی صنف دردست نیستسازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران در راستای پیگیری معافیت مالیاتی صنف رایانه از اعضای خود درخواست کرد تا اظهارنامه هااخذ معوقات مالیاتی ۱۰ هزار شرکت تجاری
از طریق کنترل سیستمی شرکتها محقق شد اخذ معوقات مالیاتی ۱۰ هزار شرکت تجاری رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اینکه از ابتدای مهر امسال ثبت اثرانگشت در ۳۱ استان اجرایی می شود گفت درسال ۹۳ معوقه مالیاتی بیش از ۱۰ هزار شرکت تجاری وصول شد به گزارش گروه اجتماعی باشگاپديده فاكتورفروشي براي فرار مالياتي |اخبار ایران و جهان
پديده فاكتورفروشي براي فرار مالياتي اينكه يك موسسهاي آگهي كند كه گزارش حسابرسي مورد قبول بانك ميدهد در حالي كه فقط اعضاي جامعه حسابداران رسمي مجاز به اين اقدام هستند حق آگهي هم ندارند جاي سوال دارد کد خبر ۵۰۸۷۲۸ تاریخ انتشار ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۰۰ - 14 June 2015 تا يكسالرئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفتوگوی تلویزیونی:/۳ چرایی واگذاری رسیدگی به پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی به یک
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در گفتوگوی تلویزیونی ۳چرایی واگذاری رسیدگی به پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی به یک قاضی دیگر درخواست مهدی هاشمی از قاضی سراج بعد از صدور حکم بدویرئیس سازمان بازرسی کل کشور چرایی واگذاری رسیدگی به دو پرونده مهم به یک قاضی دیگر را تشریح کرد و گفت مهدی هاش-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها