محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832413370
بگذاريد بر عهده اروپا باشد: چرا مساله ايران تنها برعهده آمريکا نيست
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۵۱ق.ظ)
سلسله رصد تحليل هاي اقتصادي (1): بگذاريد بر عهده اروپا باشد: چرا مساله ايران تنها برعهده آمريکا نيست بر اساس ضرورت آشنايي فعالان اقتصادي با نگاه انديشمندان و کارشناسان مسائل راهبردي اقتصاد در غرب، سلسله رصد تحليل هاي اقتصادي از سوي خبرگزاري موج منتشر مي شود.
دفتر مطالعات رسانه اي اقتصاد اسلامي موج در سلسله رصد هاي راهبردي از مراکز مطالعاتي و انديشکده هاي بين المللي بر آن است هر هفته به صورت کامل متن يادداشت تحليل گران اين مراکز را منتشر کند.
هدف از انتشار اين يادداشت ها آشنايي افراد و صاحبنظران در زمينه اقتصادي با ديدگاه نويسنده در موضوع مطروحه است. از سويي اين يادداشت ها مي تواند موجب آن شود که تصميم گيران مسائل اقتصادي به ويژه بخش خصوصي نسبت به موضوع غرب آگاهي بيشتري پيدا نمايند. هدف ديگري که دفتر مطالعات بر عهده دارد تنظيم اين گزارش ها و نمايشي از تهديدات اقتصاد مقاومتي است.
يادداشت ذيل اثر کارنليوس آديبار است که توسط انديشکده ي کارنگي منتشر شده است. اين يادداشت علاوه بر مسئله ي هسته اي نسبت به موضوع آمريکا و برنامه هاي هسته اي ايران مي پردازد.
دفتر مطالعات رسانه اي خبرگزاري موج بدون تاييد محتوا و ادعاهاي مطرح شده در اين گزارش، ترجمه کامل آن را صرفا براساس اهداف ذکر شده منتشر ميکند و دروغ پراکني، اطلاعات غلط و يا القائات ديگر در اين يادداشت را برعهده نمي گيرد.
کارنليوس آديبار :با وجود اينکه توافق هسته اي ايران هنوز به مرحله امضا نرسيده است، گفت و گو ها در واشنگتون حاکي از تاثيرات منطقه اي توافق احتمالي است. اما نتايج تاکنون مذاکرات هسته اي مي تواند به خوبي به توضيح اين امر بپردازد که ايالات متحده نبايد رهبري تلاش هاي بين المللي براي تعامل منطقه اي با ايران را در دست گيرد. در واقع واشنگتن بايد اجازه دهد طرف اروپايي اش اين مسوليت را بر عهده گيرد.
روي هم رفته اين اتحاديه اروپا- خصوصا فرانسه، آلمان و بريتانا- بود که زمينه چنين فعاليت ديپلماتيک را از سال 2003 فراهم کرد. اين دولت ها سپس چين، روسيه و آمريکا را وارد صحنه کردند و با هماهنگي فرااقيانوسي تنگاتنگي روش دوجانبه تحريم و ديپلماسي را دنبال کردند که به وضعيت کنوني مذاکرات هسته اي ختم شد.
درثاني، هر دو طرف ايراني و آمريکايي گفتمان رايج در کشور مقابل را پذيرفته اند. در خصوص ايران داستان ازين قرار است که کميته بين المللي انرژي اتمي آماده پذيرش خواسته هاي ايران مبني بر صلح آميز بودن برنامه هسته اي ايران است که دراين ميان برداشتن تحريم ها و نوين سازي برنامه هسته اي نيز محتمل به نظر مي رسد. از طرفي در آمريکا گفت و گوها حاکي از آن است که امتيازهاي قابل توجهي از ايران گرفته شده است که در تطابق با محدوديت هاي نسبي و دوره اي قابل توجهي در برنامه هسته اي اين کشور هستند.
سومين عامل موفقيت مذاکرات در تفکيک سازي و غير سياسي سازي قرار دارد. در واقع با تمرکز بر مساله هسته اي- و مستثني قرار دادن هر مساله ديگري از حقوق بشر گرفته تا تروريسم- هدف يافتن راهکاري خلاقانه اما ماندگار است که با آن بتوان به مسايل سياسي فراگيرتر نيز گريزي زد.
به طور قطع مي توان گفت دوعامل نخست در خصوص همکاري هاي منطقه اي جايگاهي نخواهند داشت. به اين ترتيب واشنگتون بايد بپذيرد که ايران نقش – اساسي اي- در منطقه دارد. ايران نيز بايد مخالفت ها را کنار گذاشته و حتي با عربستان سعودي بر اساس زمينه هاي جغرافياي سياسي و حزبي به گفت و گو بنشيند. هر دو طرف بايد آمادگي آن را کسب کنند تا نقطه نظرات کاملا متفاوتشان را ناديده بگيرند، حداقل به اين دليل که چالش بين آنها- با نقش بازي کردن اسراييل و کشورهاي حاشيه خليج فارس- به سازش نسبتا آساني در زمينه هسته اي ختم نمي شود.
علاوه بر اين، اصرار بر مواضع در مذاکرات هسته اي ممکن است انگيزه پذيرش طرف مقابل- هم براي تهران و هم براي واشنگتون- را از بين ببرد.
اين دقيقا زماني است که اتحاديه اروپا وارد ميدان مي شود. با ايجاد چهارچوبي چندجانبه تمرکز اتحاديه اروپا بايد بر سومين عامل باشد که آن غيرسياسي سازي و تفکيک سازي زمينه هاي ممکن براي همکاري است.
امنيت دريايي خليج فارس و موقعيت غزه مثال هايي از چنين مسايل کاربردي هستند که اتحاديه اروپا بايد در خصوص اين موارد ايران را وارد عرصه کند.
يک سازمان امنيت دريايي منطقه اي متعاقبا براساس کنوانسيون قانون دريايي سازمان ملل( که نه ايران و نه آمريکا آن را نپذيرفته اند) خواهد بود. اين قانون زمينه هاي غير نظامي همکاري را همچون امنيت دريايي، حفاظت شيلات، حفاظت محيط زيست دريايي و امنيت بنادر به رسميت مي شناسد. اين روش همچنين با بيانيه ماه گذشته جي.سون سازگار است که اساس آن بر تقويت فرماندهي دريايي با روشي قانون بنياد در سطح منطقه اي و جهاني است.
اشاره به معضلات غزه درحقيقت به معناي وارد کردن ايران در اقدامات بين الملل به منظور ايجاد دولت متحدي است که فلسطينيان بر آن توافق دارند اما اين امر هنوز ميسر نشده است. بلکه اين همکاري جزيي کاربردي مي تواند مانعي سخت براي عبور باشد حتي قبل از انديشيدن درمورد حل معضل يمن و سوريه.
با توجه به نا به ساماني هاي داخلي و خارجي قاره کهن، انتظار از بروکسل به منظور ارايه چارچوبي براي همکاري هاي منطقه اي با ايران ممکن است ساده لوحانه به نظر آيد. با اين وجود، با علايم واضحي از سوي واشنگتون که به حمايت رهبري اروپايي درشرايط بعد از توافق مي پردازند، اتحاديه اروپا و کشورهاي عضو آن بايد از اين پيروي خرسند باشند.
اقدامات سابق اتحاديه اروپا به رهبري آمريکا شامل قراردادهاي 1975 هلسينکي مي شود که به بنيان گزاري همکاري هاي امنيتي بين ابرقدرت هاي جنگ سرد( آمريکا و شوروي سابق) و مادريد و اسلو کمک کرد. اين گفت و گو ها منجر به توافق اسراييل-فلسطين در اوايل دهه 1990 شد. اگرچه اين موارد حاکي از آن است که توافق تضميني براي موفقيت هميشگي نيست، بازگشايي ديپلماتيک که يک توافق ميتواند با احيايش به همراه داشته باشد، اهميت دارد.
با اين حال حرکت هاي اين چنيني نيازمند يک جهت است. تنها يک توافق هسته اي هم نمي تواند باعث تغييرات اساسي در منطقه اي باشد که با کشمکش هاي مذهبي، منازعات حزبي و اداره ضعيف از هم گسيخته است. به علاوه، اين حقيقت که آمريکا وارد فصل پيش-انتخاباتي شده است به وضوح تبيين مي کند که اتحاديه اروپا به عنوان واسطه ي -اغلب درحاشيه گماشته شده- مذاکرات هسته اي موظف است همکاري هاي منطقه اي را بعد از توافق احتمالي پيش برد.
آمريکا با رضايتمندي از هدايت منابع سطح اول ديپلاماتيکش به سمت ديگر بحران هاي سوزان، بايد از چنين اقدام طرف اروپايي اش استقبال و حمايت کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]
صفحات پیشنهادی
کارشناس علوم سیاسی مرکز مطالعات سیاسی پاریس: آمریکا و اروپا به نهایت نفوذ خود در خاورمیانه رسیدهاند/ ایران تن
کارشناس علوم سیاسی مرکز مطالعات سیاسی پاریس آمریکا و اروپا به نهایت نفوذ خود در خاورمیانه رسیدهاند ایران تنها قدرتی است که به طور مشخص در حال مبارزه با داعش استیک کارشناس علوم سیاسی در مرکز مطالعات سیاسی پاریس در مصاحبه اختصاصی با یک نشریه فرانسوی اعلام کرد که آمریکا و کشورهایپنج ساعت مذاکره ایران، آمریکا و اروپا برای تکمیل متن توافق جامع/ نشست عمومی 1+5 فردا (جمعه)
مذاکرات وین پنج ساعت مذاکره ایران آمریکا و اروپا برای تکمیل متن توافق جامع نشست عمومی 1 5 فردا جمعه معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا پنجشنبه پنج ساعت در دو نشست برای رفع اختلافات و تکمیل متن توافق جامع مذاکره کردند بغولهای نفتی آمریکا در راه ایران/ رفت و آمد اروپاییها به تهران
غولهای نفتی آمریکا در راه ایران رفت و آمد اروپاییها به تهران اقتصاد > انرژی - مهر نوشت رئیس کارگروه اصلاح قراردادهای وزارت نفت با تشریح آخرین وضعیت بازگشت غولهای نفتی آمریکا به ایران اعلام کرد رفت و آمد هیاتهای نفتی اروپایی به تهران شتاب گرفته استچرایی تغییر استراتژی آمریکا در عراق |اخبار ایران و جهان
چرایی تغییر استراتژی آمریکا در عراق نشانه های این تغییر را میتوان در تصمیم اخیر آمریکا برای بررسی افزایش پایگاههای نظامی این کشور در عراق جستجو کرد در حقیقت هشدار سازمان بین المللی انرژی درباره قیمت نفت و اهمیت افزایش تولید نفت عراق میتواند اصلی ترین دلیل تغییر دوباره اولویتپنج ساعت مذاکره ایران ، آمریکا و اروپا برای تکمیل متن توافق جامع
پنج ساعت مذاکره ایران آمریکا و اروپا برای تکمیل متن توافق جامع روز نو معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنج شنبه پنج ساعت در دو نشست برای رفع اختلافات و تکمیل متن توافق جامع مذاکره کردند دومین نشست سید عباس عراقچیگفتگوهای سه جانبه ایران، آمریکا و اتحادیه اروپا آغاز می شود
ساعت 14 به وقت تهران گفتگوهای سه جانبه ایران آمریکا و اتحادیه اروپا آغاز می شود شناسهٔ خبر 2776347 - پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۲۰ سیاست > سیاست خارجی نشست سه جانبه معاونان وزیر امور خارجه کشورمان با هلگا اشمیت و وندی شرمن ساعت ۱۱ ۳۰ به وقت محلی آغاز میشود به گزارش خبرنگادفاع وزیر آمریکایی از توافق هستهای با ایران در میان سوت زدن اسرائیلیها: تنها چند هفته تا امضا فاصله داریم
دفاع وزیر آمریکایی از توافق هستهای با ایران در میان سوت زدن اسرائیلیها تنها چند هفته تا امضا فاصله داریم وزیر خزانه داری آمریکا در نشست حامیان اسرائیل خواستار امضای توافق هسته ای با ایران شد آفتاب جاکوب لو وزیر خزانه داری آمریکا روز یکشنبه در سخنانی در نشستی در نیویورک خنشست سه جانبه معاونان ايران، آمريکا و اتحاديه اروپا
۲۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۴ ۴۷ب ظ نشست سه جانبه معاونان ايران آمريکا و اتحاديه اروپا موج - نشست سه جانبه معاونان ايران آمريکا و اتحاديه اروپا در هتل کوبورگ وين آغاز شد به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج نشست سه جانبه سيد عباس عراقچي مجيد تخت روانچي معاونان وزير خارجه ايران وندي شرمن معاوچرایی تعامل ایران و اروپا
چرایی تعامل ایران و اروپا محمود محمدی روز نو روابط دیرینه جمهوری اسلامی ایران با اروپا همواره دستخوش فراز و نشیبهایی بوده است این امر نیز تحت تاثیر روابط سیاسی اروپا و ایران بود هر زمان که روابط سیاسی دچار تنش میشد روابط پارلمانی منفعل بوده و هرگاه روابط سیاسی فعال شده روچراغ قرمز بهارستان برای تجویز داروهای تکنسخهای/ کفش آهنی دانشجویان ایرانی برای مبارزه با آپارتاید علمی اروپا
در پیک نیمروزی مطرح شد چراغ قرمز بهارستان برای تجویز داروهای تکنسخهای کفش آهنی دانشجویان ایرانی برای مبارزه با آپارتاید علمی اروپا صوت در پیک نیمروزی ضميمه تحليلی خبر ساعت 14 راديو ايران را میشنوید به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران در پیک نیمروزی ضميمه تحآیتالله صدیقی: آمریکا تنها درصدد توطئه علیه ایران و اسلام است
آیتالله صدیقی آمریکا تنها درصدد توطئه علیه ایران و اسلام استامام جمعه موقت تهران گفت این تفکر غلطی است که اگر با آمریکا دوست شویم و تحریمها برداشته شود مشکلات تمام میشود آمریکا هیچگاه با ما دوست نخواهد بود و تنها درصدد توطئه علیه ایران و اسلام است به گزارش خبرگزاری فارس ازنگاهی به سه دوره حضور ایران در فدراسیون جهانی تهیه کنندگان خصوصی عایدی «فیاپف» برای سینمای ایران چه
نگاهی به سه دوره حضور ایران در فدراسیون جهانی تهیه کنندگان خصوصیعایدی فیاپف برای سینمای ایران چه بوده است چرا تهیهکننگان ایرانی باید حق کپی رایت خود را از امریکا یا کشورهای اروپایی بگیرند اینکه سینمای ایران توانسته است در چند سال اخیر یک کرسی ثابت در فیاپف فدراسیون جهانی تهیهداعش مسئولیت انفجار صنعاء را برعهده گرفت |اخبار ایران و جهان
داعش مسئولیت انفجار صنعاء را برعهده گرفت داعش با انتشار بیانیهای مسئولیت انفجار نزدیک یکی از مساجد صنعاء را برعهده گرفت کد خبر ۵۱۰۶۴۳ تاریخ انتشار ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۹ - 21 June 2015 داعش با انتشار بیانیهای مسئولیت انفجار نزدیک یکی از مساجد صنعاء را برعهده گرفت به گزارش ایساتاق های فکر آمریکا بررسی کردند:چرا آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند؟
اتاق های فکر آمریکا بررسی کردند چرا آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند چه به مذاق نخبگان آمریکایی خوش بیاید و چه نیاید ایران قدرتی اجتناب ناپذیر در خاورمیانه امروز است نفوذ جمهوری اسلامی ایران به خاطر پایبندی این کشور به استقلال و نظم اسلام گرایانه و مشارکتی این کشور است مرکزچرا مذاکره تنها گزینه روی میز آمریکاست
چرا مذاکره تنها گزینه روی میز آمریکاست ایران اسلامی در سایه عنایات حضرت حق چنان در طول سالهای گذشته بر آمریکا چیره شده است که این کشور ناگزیر شده است که بر سر میز مذاکره بنشیند و با تمام وجود میز مذاکره را تنها گزینه برای مهار انقلاب اسلامی بپندارد به گزارش فرهنگ نیوز اگر نگاهداستان های ساختگی رسانهها و سیاستمداران آمریکایی از ایران/ چرا باید تحریم ها برداشته شود
داستان های ساختگی رسانهها و سیاستمداران آمریکایی از ایران چرا باید تحریم ها برداشته شودبخش خارجی الف 20 خرداد 94تاریخ انتشار چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۶ ۰۰ برخلاف شایعات بیاساس و داستانهای ساختگی که دائماً در رسانههای آمریکایی در باره نقش مخرب ایران در مكاپیتان آمریكا: چرا در ایران همه آیفون دارند؟
تعجب لی از آیفون های مدل بالای كشورمان كاپیتان آمریكا چرا در ایران همه آیفون دارند کاپیتان تیم ملی والیبال آمریکا گفت چقدر آیفون اینجا طرفدار دارد نکند کارخانه آیفون در ایران است به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز دیوید لی کاپیتان تیم ملی والیبال آمریکا برخورد بسیار گرمی با-
گوناگون
پربازدیدترینها