محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832551285
اتاق های فکر آمریکا بررسی کردند:چرا آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند؟
واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
اتاق های فکر آمریکا بررسی کردند:چرا آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند؟
چه به مذاق نخبگان آمریکایی خوش بیاید و چه نیاید، ایران قدرتی اجتناب ناپذیر در خاورمیانه امروز است. نفوذ جمهوری اسلامی ایران به خاطر پایبندی این کشور به استقلال و نظم اسلام گرایانه و مشارکتی این کشور است.
مرکز نشنال اینترست در گزارشی به قلم زاکاری کک Zachary Keck با عنوان « راهبرد بزرگ ایران برای شکست آمریکا در یک جنگ » به نقل از اتاق های فکر متعدد آمریکایی نوشت:باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از زمان رسیدن به قدرت در سال 2009 ، به صورت مداوم اعلام کرد آمریکا برای جلوگیری از دست یابی ایران به یک سلاح هسته ای علیه این کشور گزینه حملات را روی میز دارد. در حقیقت، تهران قادر خواهد بود هزینه های گزافی را بر ارتش آمریکا تحمیل کند، حتی قبل از آن که آنها وارد مرزهای ایران شوند. به گزارش پایگاه بصیرت، نشنال اینترست دلایل برتری نظامی ایران بر آمریکا را در موارد زیر خلاصه کرده است: از نظر آمریکا تنها اقدام نظامی که به راستی می تواند مانع از دست یابی ایران به یک سلاح هسته ای شود ، حمله به این کشور و اشغال آن و روی کار آوردن رژیمی در ایران است که با آمریکا رابطه ای دوستانه داشته باشد و در پی حفظ یک موضع غیر هسته ای باشد. با وجود حمایت های گسترده در آمریکا در این باره که باید مانع از ساخت یک سلاح هسته ای توسط ایران شد، این گزینه تقریبا هیچ گاه از سوی ناظران جدی پیشنهاد نشد. بخشی از این موضوع مطمئنا منعکس کننده فرسایش آمریکا در پی جنگ ها در عراق و افغانستان است. با این حال، اوضاع دشوارتر از آنی است که تصور می شود و با این که سطح ارتش ایران به مراتب پایین تر از ارتش آمریکاست، نیروهای مسلح آمریکا قادر نخواهند بود سریعا و با هزینه هایی به مراتب کمتر از جنگ عراق و افغانستان ، ایران را شکست دهند.
در حقیقت، تهران قادر خواهد بود هزینه های گزافی را بر ارتش آمریکا تحمیل کند، حتی قبل از آن که روند اشغال دشوار این کشور آغاز شود.
توانایی ایران در دفاع از خود در مقابل تهاجم آمریکا با شرایط جغرافیایی دشوار ایران آغاز می شود. همان گونه که استراتفور - شرکت اطلاعاتی خصوصی - اعلام کرده است :« ایران همانند یک دژ است. ایران از سه طرف تحت محاصره کوهستان قرار دارد و از سوی چهارم نیز اقیانوس آن را در بر گرفته است و زمینی بایر در مرکز آن واقع شده است. به همین دلیل شکست دادن ایران کار بسیار دشواری است.»
به سبب آن که آبها مانع بزرگی برای تهاجم محسوب می شوند؛ کشور مهاجم ترجیح می دهد از طریق حملات زمینی اقدام کند و با توجه به مشکلات موجود در زمینه استفاده از مهمات هدایت شونده دقیق ، حملات آبی و خاکی به صورت ویژه ای چالش برانگیز شده است. به همین دلیل، آمریکا ترجیح می دهد از طریق یکی از مرزهای زمینی ایران به این کشور حمله کند ، درست همانند همان کاری که در سال 2003 در عراق انجام داد.
در نظر اول، به نظر می رسد انجام حمله از طریق غرب افغانستان، محتمل ترین گزینه خواهد بود ، به ویژه با توجه به این که ارتش آمریکا همچنان در این کشور نیرو دارد. اما این گزینه ای جدی نیست. از نقطه نظر لجستیکی، ایجاد یک نیروی تهاجمی بزرگ در غرب افغانستان یک کابوس محسوب می شود، به ویژه با در نظر گرفتن این موضوع که در حال حاضر روابط آمریکا با روسیه به شدت رو به وخامت گذاشته است.
اما مهم تر از همه موضوع مرزهای جغرافیایی منطقه است. نخست این که، برخی مرزهای منطقه ای را کوهستان ها تشکیل می دهند. دشوارتر از همه آن که عبور از مرز افغانستان و رسیدن به شهرهای مهم ایران مستلزم عبور از دو منطقه بیابانی بزرگ است: دشت لوت و دشت کویر.
دشت کویر منطقه ای مخوف است زیرا بیابان های این منطقه مملو از شن های روان است. همان گونه که استراتفور خاطرنشان کرده است:« دشت کویر شامل لایه های نمک است که با لایه گِل ضخیم پوشیده شده است و حرکت در لایه های گل و نمک بسیار دشوار خواهد بود و این منطقه یکی از مشقت بارترین مناطق جهان محسوب می شود.»این موضوع توانایی آمریکا را برای استفاده از نیروی نظامی مکانیزه پیاده نظام در هر حمله ای محدود می کند.
مرزهای غربی ایران نیز منطقه ای مناسب برای انجام حمله نیست. در حالی که ایران از شمال غربی با ترکیه - هم پیمان آمریکا در ناتو - هم مرز است و آنکارا از صدور مجوز برای آنکارا به منظور استفاده از مرزهایش برای حمله به عراق خودداری کرد. قطع نظر از این موضوع، کوه های زاگرس که تعریف کننده مرزهای ایران با ترکیه و بیشتر بخش های عراق است؛ حمله از این منطقه را بسیار دشوار می سازد.
یک استثنا در مرزهای ایران وجود دارد و آن هم در منطقه ای جنوبی واقع شده است ، جایی که رودهای دجله و فرات به یکدیگر متصل شده اند. این همان مسیر تهاجمی است که صدام از آن در دهه 1980 استفاده کرد. متأسفانه، همان گونه که صدام نیز متوجه شد ، این منطقه باتلاقی است و دفاع از آن کاری آسان است .
علاوه بر این، هر گونه نیروی تهاجمی پس از عبور از این منطقه وارد کوه های زاگرس می شود. این منطقه نیز همواره از نقاط ضعف ایران محسوب می شد ، به همین دلیل ایران تلاش های فراوانی را برای استیلا بر شیعیان در عراق و دولت این کشور اختصاص داد. اگر هر رئیس جمهور آمریکا بخواهد به ایران حمله کند ، تهران در این تلاش هایش بسیار موفق عمل کرده است ، بدین ترتیب آمریکا دیگر نمی تواند از این کشور به عنوان پایگاهی برای حمله به ایران استفاده کند.
از این رو، آمریکا مجبور است از طریق سواحل جنوبی ایران به این کشور حمله کند ، که 800 مایل طول دارد و بین دریای عمان و خلیج فارس واقع شده است.ایران در حال آماده شدن برای احتمال وقوع چنین سناریویی است. به ویژه این که این کشور در تلاش برای دستیابی به قابلیت های راهبردی است تا مانع از دسترسی آمریکا به سواحل خود شود . ایران شمار زیادی موشک های هدایت شونده با دقت بالا، قایق های جنگی ، هواپیماهای بدون سرنشین، زیردریایی و مین در اختیار دارد.
ایران همانند همیشه به سبب شرایط جغرافیایی مناطق ساحلی خود از مزیت هایی بهره می برد . رابرت کاپلان تحلیل گر مسائل سیاسی می گوید:« ایران جزایری در اختیار دارد که می تواند از آنها برای مخفی کردن قایق های پر سرعت و انتحاری استفاده کند.» او حتی گفته است ایران می تواند در این مناطق موشک پنهان کند.
مایکل کانل مدیر برنامه مطالعات ایران در مرکز سی ان ای اعلام کرد:« جغرافیا عنصری مهم در برنامه ریزی دریایی ایران محسوب می شود.فضای محدود خلیج فارس که عرض آن در بسیاری از مناطق کمتر از 100 گره دریایی است ، قدرت مانور کشتی های بزرگ از جمله ناوهای هواپیمابر را محدود می کند . اما عنصری تقویتی برای نیروی دریایی ایران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محسوب می شود . سواحل شمالی خلیج فارس مملو از خورهای کوچک است که برای عملیات قایق های کوچک بسیار مناسب است. ایرانی ها همچنین جزایر زیادی در خلیج فارس دارند که در دو سوی خطوط اصلی کشتی رانی واقع شده اند.»
مرکز ارزیابی های راهبردی و بودجه ای در سال 2012 اعلام کرد:« ایران در حال توسعه راهبردی نامتقارن برای مقابله با عملیات آمریکا در خلیج فارس است. این راهبرد ممکن است با تاکتیک های نامنظم و برخی تسلیحات پیشرفته ادغام شود که مانع از دسترسی ارتش آمریکا به این پایگاه ها می شود و در عین حال قدرت مانور آمریکا را در تنگه هرمز محدود می کند. ایران می تواند به بهره برداری از عناصر سیاسی و جغرافیایی در منطقه خلیج فارس میزان اثر بخشی عملیات نظامی آمریکا را کاهش دهد. چنین رویکردی ممکن است به نوبه خود راهبردی پیروزی بخش برای ایران باشد. »
همچنین باید به این نکته اشاره کرد که بیشتر شهرهای مهم ایران در شمال این کشور واقع شده است و رسیدن به آنها تحت بهترین شرایط هم کاری پر چالش خواهد بود. موضوع مهم تر آن که ایران کشوری پهناور است. همان گونه که استراتفور اعلام کرد:« ایران هفدهمین کشور بزرگ جهان محسوب می شود. ایران یک میلیون و 648 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد. این بدان معناست که وسعت ایران بسیار بزرگتر از مجموع مساحت فرانسه، آلمان، هلند، بلژیک، اسپانیا و پرتغال است.»
البته باید گفت نیروهای آمریکایی تحت بهترین شرایط دست به عملیات نخواهند زد. در حقیقت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران همواره بر روی عملیات چریکی در مناطق کوهستانی برای مقابله با نیروهای مهاجم کار کرده است .
برنامه دفاع تلفیقی به ایران اجازه می دهد از شرایط جغرافیایی خود بیشترین بهره را علیه نیروهای مهاجم ببرد . نخست از ارتش متشکل از واحدهای رزهی، پیاده نظام و و واحدهای مکانیزه برای دفاع در مقابل نیروی مهاجم استفاده خواهد شد. نیروهای سپاه پاسداران از آنها حمایت خواهند کرد اما آنها در عین حال هسته اصلی مقاومت مردمی را تشکیل می دهند . سپاه و نیروهای بسیج رزمایش های مشترکی برای مقابله با حملات دشمن برگزار کرده اند. آمریکا تصور می کرد حمله به عراق و افغانستان کاری آسان است اما خلاف آن ثابت شد. در حالی که اشغال ایران دست کم به اندازه عراق و افغانستان دشوار خواهد بود اما حمله به این کشور با چالش های بی شماری مواجه خواهد شد. در حالی که شکست ایران بادوام ترین راه جلوگیری از دست یابی این کشور به سلاح هسته ای است اما بعید به نظر می رسد آمریکا بخواهد به این زودی ها آن را امتحان کند. به گزارش پایگاه بصیرت،پایگاه نشنال اینترست همچنین در گزارشی به قلم فلینت لورت و هیلاریمان لورت با اشاره به جایگاه برجسته ایران در خاورمیانه و نیاز آمریکا به ایران نوشت: اینکه جایگاه آمریکا در خاورمیانه رو به افول است، و تنها راه برون رفت از این وضعیت، بازسازی روابط آمریکا با جمهوری اسلامی ایران است.
در مورد آمریکا، تلاش برای بازسازی و در نهایت مطیع کردن خاورمیانه از طریق اجرای سلسله عملیات نظامی و دیگر اشکال مداخله اجباری نه تنها شکست خورده است، بلکه به جایگاه راهبردی آمریکا به شدت آسیب زده است. آمریکا با تلاش برای سلطه بر منطقه - و در راستای آن تحمیل ماموریتهای مختلف به نیروهای مسلح آمریکا که حتی قدرتمندترین ارتش جهان نیز از عهده آن بر نمیآید-، تلف کردن منابع گسترده انسانی و مادی به حدی که حتی بزرگترین اقتصاد جهان نیز از عهده تامین آن بر نمیآید، و از بین بردن مشروعیت اهداف آمریکا در نظر شمار زیادی از مردم خاورمیانه - موجب ضعیفتر شدن خود شده است.
واشگتن برای بهبود جایگاه خود باید از راهبردی جدید در خاورمیانه استقبال کند - راهبردی که هدف آن سلطه با توسل به زور نیست، بلکه توازن قدرت پایدار و باثباتی را دنبال میکند که بر اساس آن کشورهای بزرگ منطقه میتوانند انگیزهها و اقدامات نسنجیده احتمالی یکدیگر را کنترل کنند.
چنین راهبردی به دو چیز نیاز دارد.
نخست اینکه واشنگتن باید با همه بازیگران مهم منطقه تعامل مثبت و فراگیری داشته باشد. دوم اینکه واشنگتن باید روابط خود را با متحدان سنتی خود در خاورمیانه - به ویژه اسرائیل و عربستان- دوباره تنظیم کند. گشایش دیپلماتیک قاطع در برابر ایران نیز برای این دو کار لازم است. منابع قدرت ایران عبارتند از : چه به مذاق نخبگان آمریکایی خوش بیاید و چه نیاید، ایران قدرتی اجتناب ناپذیر در خاورمیانه امروز است. نفوذ جمهوری اسلامی ایران به خاطر پایبندی این کشور به استقلال و نظم اسلام گرایانه و مشارکتی این کشور است.
نفوذ این کشور در زمینههای مخلتف در منطقه رو به افزایش است - و این نفوذ همزمان با دسترسی بیشتر مسلمانان خاورمیانه به سیاست مشارکتی ادامه و افزایش خواهد یافت.
در واقع، نفوذ ایران با حمایت از گروههایی که به خطر ساختارهای قدرت ناعادلانه به حاشیه رانده شدهاند، افزایش یافته است.
ایران شیعیان را در عراق و بحرین یا جمعیت شیعه لبنان را ایجاد نکرده است؛ این کشور جامعه زیدی یمن را ایجاد نکرده یا سرزمین فلسطینیان را اشغال نکرده است. بلکه این کشور به سازماندهی این گروهها برای احقاق حقوق مشروع خود کمک کرده است - به طوری که هر گونه گسترش مشارکت سیاسی در این کشورها موجب تقویت متحدان ایرانی میشود.
اتخاذ چنین رویکردی باعث شده است تشخیص محدوده نفوذ ایران در طول زمان غیرممکن باشد. آمریکا باید این نفوذ را یک واقعیت غیرقابل انکار در سیاست منطقه بداند.
واشنگتن نه تنها برای مبارزه با دشمنان مشترک همچون دولت اسلامی عراق و شام (داعش)، بلکه برای تقویت امنیت واقعی در منطقه به روابط مثبت با ایران نیاز دارد.
واشنگتن برای دستیابی به این هدف باید هشیارانه تاثیر منطقهای متحدان خود را زیر نظر بگیرد. امروزه، نه اسرائیل و نه عربستان واقعاً نماینده کسانی نیستند که بر آنها حکومت میکنند. همچنین نه اسرائیل و نه عربستان نمیتوانند با سیاست مشارکتی بیشتری در منطقه موافقت کنند.در عین حال، هیچ یک از اسرائیل و عربستان نمیتوانند با ظرفیت ایران برای اعمال نفوذ سیاسی مثبت و تسهیل حل و فصل واقعی درگیریها در کشورهای جنگ زده منطقه رقابت کنند. اسرائیل و عربستان به خودی خود تنها میتوانند موجب بدتر شدن اوضاع شوند. همچنین صرف نظر از برداشت بخشهای مختلف طبقه سیاسی آمریکا، اسرائیل و عربستان سیاستهایی را دنبال میکنند که به ضرر آمریکاست (برای مثال، اشغال بیپایان سرزمینهای فلسطینی توسط اسرائیل و موضع نظامی تهاجمی آن؛ حمایت عربستان از افراط گرایان سنی خشونت طلب و سرکوب اسلام گرایان سنی میانه رو در منطقه که خواستار رقبات برای کسب قدرت سیاسی از طریق انتخابات هستند.)
واشنگتن برای کاهش خسارتهای فزایندهای که اسرائیل و عربستان به جایگاه آمریکا در خاورمیانه وارد کردهاند، باید وابستگی خود را به اسرائیل و عربستان کاهش دهد. منبع: پایگاه بصیرت انتهای متن/
94/04/01 - 00:15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]
صفحات پیشنهادی
هیچ نامزد انتخاباتی در آمریکا نمیتواند توافق بینالمللی هستهای با ایران را لغو کند
بهشتیپور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران هیچ نامزد انتخاباتی در آمریکا نمیتواند توافق بینالمللی هستهای با ایران را لغو کند یک کارشناس مسائل هستهای گفت دولتهای چین فرانسه آمریکا و همگی به توافق متعهد خواهند بود چرا که اگر قرار باشد هر کدام از این کشورها دولتشان عوض شودرئیس سازمان بسیج اساتید: آمریکا از مذاکره با ایران به دنبال بازگشت وجهه خود در دنیاست/ آمریکا نمیتواند ادعای
رئیس سازمان بسیج اساتید آمریکا از مذاکره با ایران به دنبال بازگشت وجهه خود در دنیاست آمریکا نمیتواند ادعای کدخدایی دنیا را بکندرئیس سازمان بسیج اساتید گفت آمریکا از مذاکره با ایران به دنبال بازگشت وجهه کشورش در دنیا است به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد سهراب صلاحی امشب در مراس«دنیا بداند تا رهبری و شهادت طلبی در ایران هست، هیچ قدرتی نمی تواند به این کشور حمله کند»
دنیا بداند تا رهبری و شهادت طلبی در ایران هست هیچ قدرتی نمی تواند به این کشور حمله کند فرمانده سابق سپاه در آئین تشییع پیکرهای مطهر ۲۷۰ شهید غواص و گمنام دفاع مقدس گفت دنیا مطمئن باشد تا رهبری و ولایت فقیه و شهادت طلبی در این کشور هست هیچ قدرتی نمی تواند به ایران حمله کند بهسنای آمریکا هفته آینده پیامدهای لغو تحریم ها را علیه ایران بررسی می کند
سنای آمریکا هفته آینده پیامدهای لغو تحریم ها را علیه ایران بررسی می کند بین الملل > خاورمیانه - واحدمرکزی خبر نوشت سایت سنای آمریکا گزارش داد کمیته روابط خارجی سنای آمریکا دوشنبه پانزدهم ژوئن 2015 جلسه توجیهی را با عنوان لغو تحریم های ایران پیامدهای عملی برگزار میآمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند + صوت
آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند صوت پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI IR کلیپ صوتی آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند را درباره مخالفت با مذاکره زیر شبح تهدید منتشر میکند به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI IR کلیپ صوتی آمریکا هیچ غلطی نمیتواننیویورک تایمز: آمریکا میتواند پیش از توضیحات ایران تحریمها را لغو کند
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۰۶ روزنامه نیویورکتایمز با اشاره به اظهارات جدید وزیر امور خارجه آمریکا نوشت جان کری برای اولینبار نشان داد که آمریکا آماده است تا تحریمهای ایران را پیش از حل کامل مساله ابعاد نظامی احتمالی لغو کند به گزارش خبرگزای دانشجویان ایران ایسنا و به نوشسنای آمريکا 25 خرداد پيامدهای لغو تحريمهای ايران را بررسی میکند
سنای آمريکا 25 خرداد پيامدهای لغو تحريمهای ايران را بررسی میکند کمیته روابط خارجی سنای آمریکا هفته آینده جلسهای را درباره پيامدهای لغو تحریمهای ایران برگزار میکند به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران پایگاه اینترنتی سنای آمریکا گزارش داد کمیته روابط خارجی سنامهرداد بذرپاش: آمریکا از پنجره هستهای در پی ورود به صنعت نظامی ایران است/ واشنگتن هیچگاه تحریمها را لغو نمی
مهرداد بذرپاش آمریکا از پنجره هستهای در پی ورود به صنعت نظامی ایران است واشنگتن هیچگاه تحریمها را لغو نمیکند فروش اطلاعات کشور توسط افراد خودفروختهعضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه آمریکا از پنجره هستهای در صدد ورود به صنعت نظامی کشور است گفت واشنگتن هیچگاه تحریمها راصوت/ آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند
صوت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند رهبر معظم انقلاب جوانها مطمئن باشند که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند بیخود صحبت این که اگر دخالت نظامی مگر آمریکا میتواند دخالت نظامی در این مملکت بکند امکان برایش ندارد اشکال در بارگذاری پخش کننده آمریکا هیچ غلطی نمیتواندایران با دبه آمریکا میز مذاکره را ترک نمیکند
بهروز نعمتی ایران با دبه آمریکا میز مذاکره را ترک نمیکند خبرگزاری پانا عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با اشاره به سنگ اندازی ها و دبه های آمریکایی ها در مسیر مذاکرات هسته ای ایران با گروه 1 5گفت 1 5 به خصوص آمریکاییها باید بدانند همه شرایط برای یک توافق بردسناي آمريکا تا ساعاتي ديگر پيامدهاي لغو تحريمهاي ايران را بررسي مي کند
سناي آمريکا تا ساعاتي ديگر پيامدهاي لغو تحريمهاي ايران را بررسي مي کند کمیته روابط خارجی سنای آمریکا تا ساعاتی دیگر در نشستی غیرعلنی پیامدهای لغو تحریم های ایران را بررسی می کند به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران پایگاه اینترنتی کمیته روابط خارجی سنای آمریکا اعلام کرد ااشتاینتز گزارش وزارت خارجه آمریکا را دستاویز قرار داد: به ایران و مهار برنامه هستهای این کشور نمیتوان اطمینا
اشتاینتز گزارش وزارت خارجه آمریکا را دستاویز قرار داد به ایران و مهار برنامه هستهای این کشور نمیتوان اطمینان کردیک مقام ارشد رژیم صهیونیستی با استناد به گزارش کذب وزارت خارجه آمریکا درباره ایران مدعی شد نمیتوان به جمهوری اسلامی اعتماد کرد به گزارش گروه بینالملل خبرگزارحرکت چراغ خاموش آمریکا برای تنگتر کردن تحریم ایران
حرکت چراغ خاموش آمریکا برای تنگتر کردن تحریم ایرانتاریخ انتشار سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ ۳۴ ظاهرا دولت آمریکا دستور جدیدی صادر کرده که طبق آن مبالغ حواله شده از کشورهای همسایه ایران به بانکهای سایر کشورها باید مورد استعلام قرار گیرد تا اطمینان حاصل شود این مبلغ به ایرآمریکا: ایران باید قبل از توافق PMD را حل کند
آمریکا ایران باید قبل از توافق PMD را حل کند سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری گفت ایران بایستی قبل از هر گونه توافق نهایی با گروه ۱ ۵ مسئله موسوم به ابعاد نظامی احتمالی برنامه هستهای خود را حل کند خبرگزاری فارس جان کربی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری اظهفرید زکریا پاسخ می دهد: چرا عربستان نمی تواند به سلاح هسته ای دست پیدا کند؟
فرید زکریا پاسخ می دهد چرا عربستان نمی تواند به سلاح هسته ای دست پیدا کند بین الملل > خاورمیانه - روزنامه واشنگتن پست باارائه دلایلی ثابت کرده است که چرا عربستان سعودی نمی تواند به سلاح اتمی دست پیدا کند به گزارش خبرآنلاین به نقل از وب سایت روزنامه واشنگتن پست&nbsداستان های ساختگی رسانهها و سیاستمداران آمریکایی از ایران/ چرا باید تحریم ها برداشته شود
داستان های ساختگی رسانهها و سیاستمداران آمریکایی از ایران چرا باید تحریم ها برداشته شودبخش خارجی الف 20 خرداد 94تاریخ انتشار چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۶ ۰۰ برخلاف شایعات بیاساس و داستانهای ساختگی که دائماً در رسانههای آمریکایی در باره نقش مخرب ایران در مبا حمله آمریکا به عراق، ایران به خاورمیانه مسلط شد
نامزد جدید ریاستجمهوری آمریکا در اولین نطق انتخاباتی با حمله آمریکا به عراق ایران به خاورمیانه مسلط شد یک سیاستمدار دیگر که روز سهشنبه به جمع پر ازدحام جمهوریخواهان حاضر در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا پیوست در اولین نطق انتخاباتی خود درباره ایران اظهاراتی را مطرح کرد به گز-
گوناگون
پربازدیدترینها