تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860343607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیلم جنجالی رستاخیز در حاشیه نمایشگاه قرآن 94 رونمایی می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران:
فیلم جنجالی "رستاخیز" در حاشیه نمایشگاه قرآن 94 رونمایی می‌شود
نمایشگاه قرآن امسال از روز چهارشنبه سوم تیر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز به کار می کند و به مدت بیست روز از ساعت 7 بعدازظهر الی 12 شب دایر خواهد بود.


به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران حاضر در محل؛ برزین ضرغامی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران صبح امروز یکم تیر در نشست خبری بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهار داشت:نمایشگاه قرآن امسال از روز چهارشنبه سوم تیر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز به کار می کند و به مدت بیست روز از ساعت 7 بعدازظهر الی 12 شب دایر خواهد بود.


وی با اشاره به اینکه فضای سرپوشیده نمایشگاه قرآن سال گذشته کوچک و ناکافی بوده است، افزود: امسال نمایشگاه قرآن در دو بخش فضای باز و سالنی در باغ موزه دفاع مقدس و محیط هشت هزار متری باغ کتاب مجموعه فرهنگی عباس آباد برگزار می شود و مجموعه فعالیت های هنری در خیابان گذر فرهنگ هنر که حد واصل این دو مکان است، به نمایش در خواهد آمد.


ضرغامی در خصوص تمهیدات و تسهیلات لازم برای ارائه خدمت به بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن گفت: در چهار نقطه از شهر تهران اتوبوس های ویژه حمل بازدیدکنندگان تعبیه شده و جلساتی با پلیس راهور برای اعمال محدودیت در مسیرهای متنهی به نمایشگاه برگزار شده است.


دبیر بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ادامه داد: بخش حوزوی نمایشگاه امسال میزبان 80 مؤسسه در قالب 23 غرفه نمایشگاهی است که محصولات جدید و جذاب یک ساله حوزه های علمیه را در معرض نمایش بازدیدکنندگان می گذارد.


وی تصریح کرد: رونمایی از 9 اثر قرآنی، تجلیل از خادمان قرآن و عترت و حضور 70 مشاور در بخش های مختلف نمایشگاه برای پاسخ به سئوالات و شبهات در زمینه های مختلف از جمله خانوادگی، ازدواج و اجتماعی از دیگر فعالیت های کمیته حوزوی است.


مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران افزود: امسال حدود  45 نهاد دولتی و موسسه برتر قرآنی در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم حضور خواهند داشت و روزانه سه کارگاه آموزشی در مباحث خانوادگی، اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی توسط این کمیته تشکیل می شود.


ضرغامی با بیان اینکه امسال در کمیته هنری نمایشگاه قرآن 114 اثر هنری در رشته‌های نقاشی، نقاشی خط، خوشنویسی، آثار حجمی، سفال و سرامیک، عکاسی و هنر مفهومی از هنرمندان پیشکسوت کشور به نمایش گذاشته می شود، گفت: تاکنون بیش از سه هزار اثر برای مسابقه آثار هنری به دبیرخانه نمایشگاه ارسال شده و این کمیته امسال از همه دوره های قبلی نمایشگاه پربارتر و فاخرتر خواهد بود.


وی تصریح کرد: خیمه سینما از دیگر بخش های جانبی کمیته هنری نمایشگاه قرآن است که به بررسی مسیر تولید فیلم های دینی و قرآنی در سال های پس از انقلاب اسلامی می پردازد و در این راستا اولین اکران فیلم رستاخیز نیز بیست و چهارم تیر در نمایشگاه صورت می گیرد.


دبیر بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهار داشت: قطعاً عوامل فیلم به ممیزی و ملاحظاتی که برای نمایش چهره حضرت ابوالفضل العباس (ع) در فیلم رستاخیز وجود داشت، توجه کرده اند.



ضرغامی از حضور بیست مهمان خارجی در نمایشگاه قرآن 94 خبر داد و گفت: 12 هنرمند از کشورهای مختلف از جمله عراق، بوسنی، سوریه، ترکیه و اندونزی و 8 میهمان از قرآن پژوهان کشورهای خارجی در بخش بین الملل نمایشگاه حضور خواهند داشت که این کمیته به مدت یک هفته به فعالیت می پردازد.


مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ادامه داد: برای نمایشگاه قرآن امسال 3.5 میلیارد تومان بودجه تخصیص داده شده که این رقم نصف بودجه سال گذشته و یک چهارم بودجه سال های پیش تر نمایشگاه است.



وی یادآور شد: شعار نمایشگاه امسال با نگاه به فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان همدلی و همزبانی در پرتو قرآن تعیین شده و به جای برگزاری یک همایش یا نشست خاص، این موضوع زمینه و تم اصلی همه کمیته ها در عرضه فعالیت ها است.






انتهای پیام/



اخبار مرتبط

نداشتن نگاه راهبردی مسئولین نمایشگاه قرآن/ در نمایشگاه باید محصولات جدید ارائه شود
نبود هماهنگی بین سازمان‌ها مشکل اصلی نمایشگاه قرآن
ارتباط زنده مراجع تقلید با نمایشگاه قرآن 94 از طریق ویدئو کنفرانس
90 قاری برجسته بین‌المللی در محافل انس با قرآن حضور می‌یابند
نویسندگان و کتاب های برگزیده قرآنی در حوزه قصص قرآنی معرفی می شوند
حفظ قرآن سبب قرآنی شدن زندگی مردم می شود
نمایشگاه قرآن کریم دهه نخست ماه مبارک رمضان گشایش می یابد
مسابقه تصویرگری آثار قرآنی پس از 10 سال مجدداً برگزار می‌شود
اولین فراخوان حمایت از پایان‌نامه‌های میان رشته‌ای قرآن کریم




۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن