محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843459212
روایت همسر وزیر دولت پهلوی از رفتار آیتالله محمدی گیلانی با حکم مصادره خانهاش
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روایت همسر وزیر دولت پهلوی از رفتار آیتالله محمدی گیلانی با حکم مصادره خانهاش
آفتاب : روزنامه جمهوری اسلامی خاطره خانم آذر آریانپور همسر دکتر سید شجاع الدین شیخ الاسلام زاده (وزیر بهداشت رژیم پهلوى)، را که در کتاب «پشت دیوارهاى بلند»، منتشر شده و به مرحوم آیت الله محمدی گیلانی است به شرح زیر باز انتشار کرده است:
در حوالى ظهر از دفتر آیتالله محمّدى گیلانى، حاکم شرع دادگاه انقلاب، تلفن بى سابقهاى دریافت کردم که مرا به تعجّب دچار کرد، منشیش به من اطلاع داد که باید براى امر مهمّى عصر همان روز در قم به حضور آیتالله برسم. با توجّه به این مساله که مسافت تهران تا قم بیش از 140 کیلومتر بود، باید هر چه زودتر حرکت مىکردم تا به موقع برسم....
من به احترام بازدید از یک شهر مقدّس چادر نماز سیاهى عاریه کرده بودم که سراپایم را مىپوشاند. هر قدر بیشتر به دعوت ناگهانى حاکم شرع فکر مىکردم مضطربتر مىشدم. منظورش از ملاقات با من چه بود؟ حالا حاکم شرع از جان من چه مىخواست؟ نکند که حبس ابد شجاعالدین را به اعدام تغییر داده باشد؟
از تصوّر این امر بر خود لرزیدم و زیر لب دعایى خواندم. جاده شلوغ تهران به قم را راندیم تا بالاخره گلدستههاى طلاى حرم حضرت معصومه از دور در افق نمایان شد که به شهر قم رسیده بودیم.
خانه آیتالله گیلانى عمارت کهنهاى در یک کوچه قدیمى بود (آبشار). راننده در اتومبیل منتظر ماند و من با دلهره چکش در را به ضربه درآوردم. اندکى بعد صداى قدمهایى شنیده شد و زن جوانى سر پوشیده خود را از لاى در بیرون آورد و پرسید:
ـ «با کى کار دارید؟»
خودم را معرفى کردم و گفتم که از طرف آیتالله گیلانى احضار شدم. زن از جلوى در کنار رفت تا وارد بشوم. به تبعیّت از وى کفشم را درآوردم و به اتاق نشیمن سادهاى داخل شدم. یک دفعه با منظره غیر منتظرهاى روبهرو گشتم. چند زن سیاهپوش یک نفر را که روى قالى از حال رفته بود، محاصره کرده بودند و باد مىزدند. نمىدانستم چه بکنم.
زن جوان آهسته به من گفت: «بفرمایید!»
سلام بلندى کردم و گوشهاى روى قالى نشستم. کسى به من توجه نکرد. زن جوان به زن میانسالى که تازه به هوش آمده بود، نزدیک شد و در حالى که قاشقى شربت به دهانش مىریخت، گفت:
ـ «مادر، این خانم شیخ الاسلام زاده است، شوهرش را ماه پیش محاکمه کردند و حبس ابد گرفت. به دعوت آقاجانم به این جا آمده.»
زن بیمار نیمخیز شد و نگاه غریبى به من انداخت که نتوانستم تحمل بکنم و سرم را پایین انداختم. دختر جوان پیش من برگشت وبا صداى غمزدهاى گفت:
ـ «آقا داداشم چند روز قبل در تصادف اتومبیل شهید شد.(1) ما الآن از سر خاکش برگشتیم.»
گفتم: «خیلى متاسفم. اگر قبلا مىدانستم، امروز مزاحم نمىشدم.»
آهى کشید و گفت: «آقا جانم هنوز سر خاک است و دیرتر مىآید.»
مادرش، آن زن داغدیده مسکین، نگاه غریب دیگرى حواله من کرد و گریهکنان گفت: «نوشدارو پس از مرگ سهراب رسید! وقتى که پسرم، جگرگوشهام چانه انداخت، تازه برایش دکتر آوردند!»
بعد از گفتن این حرف، داغش تازه شد و به جان خودش افتاد وبه سر و رویش چنگ زد. اطرافیان جلویش را گرفتند و زبان به اندرز گشودند.
ـ «با این کارها که پسرت زنده نمىشود. شاید قسمتاش این بود که ناکام از دنیا برود. با قسمت که نمىشود جنگید!»
مادر داغدیده فریاد زد: «نه، قسمت پسرم نبود که ناکام بمیرد. چشمش زدند! نفریناش کردند!»
من از ناراحتى زیر چادر سیاه کز کردم.
مستخدم خانه چاى آورد. یکى هم نصیب من گردید.
اندکى بعد از سرسرا سرفه مردانهاى شنیده شد. زنها با عجله چادرهایشان را روى سرشان کشیدند. دو مرد معمّم «یا اللّه» گویان وارد اتاق شدند. زنها به اتاق مجاور رفتند. دختر گیلانى بچه را به مستخدم داد و بلند شد و به مردى که چهره و موى کم رنگ و چشمهاى آبى داشت و عمامه سفید بر سر نهاده بود، گفت: «آقا جان، خانم شیخ الاسلامزاده از ساعت چهار بعد از ظهر منتظرتان هستند.»
آیتالله گیلانى با صدایى ملایم و شمرده مرا مورد خطاب قرار داد: «همشیره به منزل ما خوش آمدید. ببخشید که قدرى تاخیر کردم. براى مراسم هفت پسر ارشدم که غفلتاً وفات یافته، مراسمى در قبرستان داشتیم و معطل شدم. عذر مىخواهم.»
حاکم شرع، مردى که شوهرم را به حبس ابد محکوم کرده بود، با آنچه تصور مىکردم، تفاوت داشت. خشن و عداوتطلب وسنگدل به نظر نمىرسید و بر اعصاب خود تسلّط داشت. از مرگ پسر ارشد خود چنان به آرامى یاد مىکرد که مرا به حیرت مىانداخت. او ادامه داد:
ـ «پس از وقوع حادثه اتومبیل، همسر شما را از اوین به بالین فرزندم آوردیم ولى متاسفانه کار از کار گذشته بود.»
ناگهان یاد اشاره شجاع در ملاقات آخرمان افتادم که مىگفت او را از اوین به بالین مرد جوان محتضرى برده بودند. در حالى که از نگاه میزبانم حذر مىکردم و به تصویر حضرت على علیهالسلام که تنها زینت دیوار اتاق بود، نظر مىانداختم، با تاثّر گفتم:
ـ «آقا، به شما تسلیت مىگویم. داغ فرزند تسلىناپذیر است.»
حاکم شرع با سر خود حرف مرا تصدیق کرد و گفت:
ـ «مع هذا چون حیات و ممات ما تابع مشیّت الهى است، جاى اعتراض باقى نمىگذارد.»
دامادش که چندان از خودش جوانتر نبود و قیافه سیهچردهاى داشت، دستى به ریش خود کشید و اظهار داشت:
ـ «عمر بشر دست خداست ولى نفرین آدم بدخواه را هم نباید دست کم گرفت!»
حاکم شرع در تایید سخن دامادش افزود: «آخرین حکمى که قبل از شروع ماه مقدس رمضان صادر کردم، مربوط به دکتر شیخ الاسلامزاده بود. خانوادهام معتقد است که محتملا نفرین او دامنگیر ما شده و از جانب ما طلب بخشش واجب است!»
حالا فهمیدم که منظور از احضار من به قم چه بوده است. نفس بلندى کشیدم تا خشم سرکشام فروکش بکند و بتوانم عاقلانه از خودمان دفاع بکنم.
ـ «آقایان، شما شوهرم را آن طور که سزاوار است، نمىشناسید. او بدخواه و کینهتوز نیست و به دشمنانش هم نفرین نمىکند. من هم اهل نفرین نیستم و فقط بعد از حُکم بىدادگرانه شوهرم نسبت به کائنات بدبین شدم و کفر گفتم.»
داماد گیلانى زبان به اعتراض گشود: «همشیره، شما نباید کفر بگویید. دکتر شیخ الاسلامزاده مقصّر بود. او شغل شریف طبابت را ول کرد تا به طاغوت خدمت بکند. کفر شما معصیت کبیره است. استغفرالله بگویید!»
حاکم شرع میانجى شد.
ـ «از حق نباید گذشت. دکتر شیخالاسلامزاده واقعاً طبیب حاذقى است و از این طریق مصدر خدمات موثّرى بوده، در بهدارى اوین هم شبانهروز با صمیمیّت طبابت مىکند. فعالیت او نه تنها شامل افراد زندانى مىشود، بلکه شامل برادران پاسدار هم هست. به همت او وضع درمانگاه خیلى پیشرفت کرده و سبب رضایت خاطر ما شده است.»
سپس به طرف من برگشت و ادامه داد: «همشیره، همسر شما انسان شریفى است. قدرش را بدانید!»
شگفتا! درست پنج هفته بعد از آن که حاکم شرع شوهرم را به عنوان «مفسد فى الارض» به حبس ابد محکوم کرده بود، از او مثل یک قهرمان ستایش مىکرد!
مستخدم دوباره چاى آورد و چراغ اتاق را روشن کرد و رفت. من از پنجره به آسمان کبود شامگاهى نگاه کردم و حدس زدم که هواپیماى حامل بابک باید به پاریس رسیده باشد. کسى نمىتوانست به او آزار برساند.
ناگهان میل شدیدى در من بیدار شد که در باره شوهرم با این مُجریان قانون صحبت بکنم و باطن نیک او را به آنها بشناسانم. چادرم را به دورم کشیدم و با شور بىسابقهاى به بازگو کردن قصه زندگیمان مشغول شدم. از آشنایى و ازدواجم با شجاع، از آرمانهاى اجتماعیمان، از سالهاى اقامت و تحصیل در آمریکا و از بازگشتمان به ایران و تلاش براى معاش سخن گفتم. سپس صحبت را از طبابت خصوصى شوهرم به تاسیس سازمان توان بخشى کشاندم، و به عواملى که به شرکت او در کابینههاى هویدا و آموزگار و سرانجام حبس او منجر شد، اشاره کردم. صادقانه از حس جاهطلبى شجاع که آغشته از اشتیاق شدید او به خدمت خلق بود، تعریف کردم. از کارشکنىهاى دربار و سازمان امنیت شمّهاى شرح دادم. چنان صمیمانه سخن مىگفتم که گویى با دوستان قدیمى به صحبت نشستهام. آیتالله و دامادش با علاقه به من گوش مىدادند. زمان و مکان را فراموش کرده بودم و هر چه دل تنگم آرزو داشت، بى پروا به زبان مىآوردم. خودم را زنى در محضر دو مرد نامحرم نمىدیدم. دادخواهى در محضر حاکمان شرع بودم. نمىدانم چند ساعت بدون وقفه درد دل کردم. دهانم خشک شده بود و گلویم مىسوخت. جرعهاى آب نوشیدم و کلامم را این طور خاتمه دادم:
ـ «زندگى ما با زندگى شما تفاوت داشت: ما در فرنگستان تحصیل کردیم؛ به طبقه بالا تعلق داشتیم و برخلاف شما اهل تعبّد نبودیم. على رغم این تفاوتهاى ظاهرى، ما هم مثل شما افراد شریفى بودیم که به حفظ قانون و رعایت اخلاق اهمیت مىدادیم. ما سزاوار ظلم و بدنامى و تاراج نبودیم.»
خاموش شدم و چادرم را که از سرم افتاده بود، مرتب کردم. آیتالله گیلانى سرفهاى کرد. دامادش به بازى با تسبیح مشغول شد. در همین موقع مستخدم با سفره شام وارد شد. حاکم شرع رو به من کرد: «همشیره، یک لقمه شام با ما صرف بکنید!»
هیچ کدام از ما سه نفر اشتهایى به غذا نداشت. پس از صرف اندکى شام، میزبان، یعنى آیتالله گیلانى، دستهاى خود را به یکدیگر مالید و با تانّى شروع به سخن کرد.
ـ «همشیره، انقلاب ما یک انقلاب اسلامى و ملاک قضاوت ما قرآن کریم است. هر حکمى که دادهایم بر مبناى شریعت اسلام بوده است. در دوران محمّدرضا دین و قرآن را زیر پا گذاشتند و ظلم را از حدّ گذراندند. مال و جان و ناموس مردم پشیزى ارزش نداشت. تصدیق مىکنید؟»
جواب دادم: «از سلطنت که ذاتاً متعدّى است، انتظار مردمدارى نمىرود، ولى حساب انقلاب جداست. انقلاب ما براى ایجاد برابرى و برادرى صورت گرفت نه براى اجحاف. بر فرض که شوهرم گناهکار است، من و پسرم مرتکب چه گناهى شده بودیم که از خانه خودمان بیرونمان کردند؟ کار تهدید کمیته به جایى رسید که مجبور شدم فرزندم را از ایران دور بکنم تا در امان باشد. از برکت انقلاب براى من نه خانه مانده است نه خانواده!»
خطى بر چهره آرام مرد افتاد، پرسید: «همشیره، حالا کجا اقامت دارید؟»
ـ «سربار اقوامم شدهام.»
مرد معمّم آه کوتاهى کشید و دوباره پرسید: «خانه مسکونى شما متعلق به شوهرتان بود؟»
جواب دادم: «زمینش را پدرم به من داده بود. ساختمان آن را قریب ده سال قبل با درآمد طبابت شوهرم بنا کردیم.»
حاکم شرع دستى به عمامه خود کشید و گفت: «من به عنوان یک مسلمان متعهد نمىتوانم شاهد بىخانمانى شما باشم. همشیره، نامهاى به امام خمینى مرقوم دارید تا فردا که به حضورشان مىروم، از طرف شما بدهم و تقاضاى مساعدت بکنم. فهرستى هم از اثاث منزلتان که مصادره شد براى شخص خود من بفرستید تا در مورد استرداد آنها هم اقدام بکنیم. فعلا تا روشن شدن وضعتان، همین جا در بالاخانه مهمان عزیز ما باشید.»
باورم نمىشد که مقامى که دستور مصادره اموال ما را صادر کرده بود، حالا خانه خود را به من تقدیم مىکرد!
مودّبانه دعوت میزبان را رد کردم.
ـ «متشکرم ولى اگر امشب به تهران برنگردم، مادرم از نگرانى دیوانه مىشود.»
حاکم شرع قلم و کاغذى به من داد و با کمک او نامه کوتاهى خطاب به آیتالله خمینى نوشتم و استدعاى استرداد خانهمان را کردم. بعد از جا بلند شدم تا مرخص بشوم. حاکم شرع با علاقمندى پرسید:
ـ «همشیره، این وقت شب چطور به تهران برمىگردید؟»
یک دفعه یاد راننده بیچاره افتادم که در خیابان منتظرم بود. با عجله جواب دادم:
ـ «دوستى در اتومبیل انتظارم را مىکشد. به علاوه خداوند خودش مرا حفظ مىکند!»
حاکم شرع براى نخستین بار تبسّم کرد.
ـ «همشیره، پس از فوت فرزندم، قصد داشتم با رخصت امام خمینى در نجف در جوار حضرت امیرالمومنین متحصّن بشوم. ولى حالا به شما قول مىدهم که در همین مقام بمانم تا شوهر شما را آزاد بکنم. هنوز محاکمه ایشان در اذهان مردم تازه است وتجدید محاکمه و یا عفو مصلحتآمیز نیست.»
از او تشکر کردم و به سرعت خارج شدم. راننده پشت رل خوابش برده بود. بیدارش کردم و عازم تهران شدیم. من تا ابد محبت بىشائبه این دوست را فراموش نمىکنم.
سه روز بعد، حاکم شرع به قول خود وفا کرد و شخصاً به من تلفن زد.
ـ «همشیره، امام خمینى درخواست شما را لبیک گفتند! ان شاءالله منزل مبارک است. از کمیته براى تحویل آن با شما تماس مىگیرند. خدا نگهدارتان باشد!»
حدس مىزدم که آن شب حاکم شرع با وجدان آسودهترى به بستر مىرفت.
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]
صفحات پیشنهادی
روایت همسر وزیر دولت پهلوی از رفتار آیت الله محمدی گیلانی با حکم مصادره خانه اش
روایت همسر وزیر دولت پهلوی از رفتار آیت الله محمدی گیلانی با حکم مصادره خانه اش سیاست > احزاب و شخصیتها - روزنامه جمهوری اسلامی خاطره خانم آذر آریانپور همسر دکتر سید شجاع الدین شیخ الاسلام زاده وزیر بهداشت رژیم پهلوى را که در کتاب پشت دیوارهاى بلند منتشر شدهاطلاعیه دیوان عالی کشور در پی سالگرد درگذشت آیتالله محمدی گیلانی | خبرگزاری ایلنا
اطلاعیه دیوان عالی کشور در پی سالگرد درگذشت آیتالله محمدی گیلانی به مناسبت اولین سالگرد ارتحال ملکوتی آیت الله محمدی گیلانی اطلاعیهای از سوی دیوان عالی کشور صادر شد به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و تشریفات دیوان عالی کشور متن این اطلاعیه به شرح زیر است بسم الله الوزیر علوم دولت احمدی نژاد: حضور جبهه «یکتا» در انتخابات مجلس با توصیه آیتالله موحدیکرمانی/ ما اصول گرا هستیم
وزیر علوم دولت احمدی نژاد حضور جبهه یکتا در انتخابات مجلس با توصیه آیتالله موحدیکرمانی ما اصول گرا هستیم عضو هیأت مؤسس جبهه یکتا گفت با توجه به تاکید آیتالله موحدیکرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز مبنی بر حضور جبهه یکتا در انتخابات ما نیز حتما این را در دستور کار قرارنمایندگان، علاقهمند به استیضاح وزیر آموزش و پرورش نبوده و نیستند/ چوب حراج به تعلیم و تربیت زده شد/ مجلس و دو
در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد نمایندگان علاقهمند به استیضاح وزیر آموزش و پرورش نبوده و نیستند چوب حراج به تعلیم و تربیت زده شد مجلس و دولت باید برنامه اصولی داشته باشند سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و معاون وزیر آموزش و پرورش در گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیماتهدید به ترک ژنو توسط وزیر خارجه دولت فراری
تهدید به ترک ژنو توسط وزیر خارجه دولت فراریتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۸ ۳۰ «ریاض یاسین» وزیر خارجه دولت مستعفی و فراری یمن در ادامه کارشکنیها در مسیر حل سیاسی بحران این کشور جنبش انصارالله را تهدید به ترک نشست ژنو کرد به گزارش مهر به نقلمشروح بررسی استیضاح وزیر آموزش و پرورش در سیما محمدیان: آموزش و پرورش یکی از هزینههای ضروری دولت است/ فیاضی:
مشروح بررسی استیضاح وزیر آموزش و پرورش در سیمامحمدیان آموزش و پرورش یکی از هزینههای ضروری دولت است فیاضی دولت در مواجه با آموزش و پرورش دچار غفلت استاعتبارات لایحه رتبهبندی معلمان واگذاری مدارس دولتی به بخش خصوصی بررسی حقوق فرهنگیان نقش دولت در توجه به آموزش و پرورش و بگزارش یارانهای دولت در سال ۹۳ به روایت جعفرزاده
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۸ عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با انتقاد از عدم تحقق وعده دولت در حمایت از تولید در کشور گفت تنها 4 5 درصد وعده داده شده در بخش تولید در سال گذشته عملیاتی شده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی بکدام وزیران دولت در صف استیضاح مجلس قرار دارند؟
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد کدام وزیران دولت در صف استیضاح مجلس قرار دارند رضا فرجی دانا اولین وزیر دولت یازدهم بود که با نظر نمایندگان بهارستان استیضاح شده و از وزارت علوم برکنار شد اما این پایان ماجرا نبود و چند تن دیگر از وزرای دیگر کابینه تدبیر و امید زیر ذرهبین مجلسیآیتاللهمکارم: دولتهزینه زائران قم را تقبل کند |اخبار ایران و جهان
آیتاللهمکارم دولتهزینه زائران قم را تقبل کند مرجع تقلید شیعیان گفت دولت باید برای زوار هزینهای به قم بپردازد و هزینهها را تأمین کند و هر چه این هزینه بیشتر باشد بازدهی بیشتری نیز دارد کد خبر ۵۰۷۹۳۴ تاریخ انتشار ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۲۳ - 10 June 2015 مرجع تقلید شیعیان گفمجلس نهم به کدامیک از وزیران دولت یازدهم کارت زرد داده است؟/ موضوع سوال نمایندگان چه بود؟
مجلس نهم به کدامیک از وزیران دولت یازدهم کارت زرد داده است موضوع سوال نمایندگان چه بود سیاست > مجلس - مجلس نهم تا امروز به 8 وزیر کابینه حسن روحانی کارت زرد نشان داده است و در این میان 4 وزیر یک کارت و 4 وزیر دو کارت زرد گرفته اند مریم محمدپور- کابینه حسن روحانیآیتالله نوری: رعایت حجاب از بدنه دولت آغاز شود |اخبار ایران و جهان
آیتالله نوری رعایت حجاب از بدنه دولت آغاز شود آیت الله نوری همدانی گفت فریضه امر به معروف و نهی از منکر و توجه به ارزش ها و آموزه های دینی از اصول نظام اسلامی ایران است کد خبر ۵۰۸۵۵۱ تاریخ انتشار ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۵۲ - 13 June 2015 آیت الله نوری همدانی گفت فریضه امر به موزیر دفاع احمدی نژاد: در مراسم تشییع 270 شهید، شعاری علیه دولت نشنیدم
وزیر دفاع احمدی نژاد در مراسم تشییع 270 شهید شعاری علیه دولت نشنیدم سردار وحیدی در رابطه با حواشی مراسم 270شهید گفت من آنجا حضور داشتم اما چنین شعارهایی علیه دولت را نشنیدم به گزارش نامه نیوز وحیدی در حاشیه مراسم درگذشت همسر محمدرضا رحیمی معاون اول احمدینژاد در پاسخ به سوادیدار معاون وزیر خارجه و آیتالله یزدی | خبرگزاری ایلنا
دیدار معاون وزیر خارجه و آیتالله یزدی معاون عربی- آفریقایی وزارت امور خارجه با رئیس مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کرد به گزارش ایلنا٬ حسین امیرعبداللهیان در دیدار با آیتالله یزدی ضمن تشریح اوضاع سیاسی منطقه گزارشی از تحولات اخیر یمن سوریه عراق و بحرین ارائه دادوزیر اطلاعات دولت احمدی نژاد: تمام تلاش دشمنان دوقطبی کردن کشور است/ رهبر انقلاب به تیم مذاکرهکننده تأکید کرد
وزیر اطلاعات دولت احمدی نژاد تمام تلاش دشمنان دوقطبی کردن کشور است رهبر انقلاب به تیم مذاکرهکننده تأکید کردند نگاهشان به داخل باشد رئیس سازمان نشر و حفظ آثار مشارکت روحانیت در دفاع مقدس گفت تمام تلاش دشمنان دوقطبی کردن کشور است و نامگذاری امسال به عنوان همدلی و همزبانی از سنعمتی: استیضاح فانی گروکشی جناحی مخالفان دولت روحانی است/ سه وزیر گذشته باید پاسخ دهند
نعمتی استیضاح فانی گروکشی جناحی مخالفان دولت روحانی است سه وزیر گذشته باید پاسخ دهند سیاست > مجلس - سخنگوی سابق هیئت رئیسه مجلس می گوید که استیضاح وزیر آموزش و پروش گرو کشی جناحی کمیسیون چهره های مخالف دولت یازدهم در کمیسیون آموزش و تحقیقات است بهروز نعمتي در گفتگحمله تند قالیباف به دولت/ سنگ تمام احمدینژاد برای بقایی/ تائید حکم «م. ه»/ اهالی کنسرت در راه دادگاه/ احتمال
حمله تند قالیباف به دولت سنگ تمام احمدینژاد برای بقایی تائید حکم م ه اهالی کنسرت در راه دادگاه احتمال تمدید مذاکرات هستهای با اظهارات شهردار تهران در باره تحریمها و دفاع تمام قد احمدینژاد از معاون بازداشت شده وی روزنامههای آخر هفته خبرها و تحلیلهای داغتری نسبت بهوزیر آموزش و پرورش جنب و جوش لازم در دولت را ندارد
وزیر آموزش و پرورش جنب و جوش لازم در دولت را نداردتاریخ انتشار سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۴۷ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت فرهنگیان و معیشت این قشر از جامعه عنوان کرد وزیر آموزش و پرورش جنب و جوش لازم برای حل مشکلات در دولت را ندارد به گزا-
سیاسی
پربازدیدترینها