واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ خرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۲۲ق.ظ)
با اعتباري بالغ بر ۳۰ ميليارد تومان؛ اجراي بيش از ۳۵ پروژه عمراني در سکونتگاههاي غيررسمي موج - مدير کل دفتر ستاد ملي بازآفريني شهري پايدار شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران از اجرا يا انعقاد قرارداد بيش از ۳۵ پروژه عمراني با هدف ساماندهي سکونتگاههاي غير رسمي در دو سال اخير از سوي اين شرکت و وزارت راه و شهرسازي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، نريمان مصطفايي، مدير کل دفتر ستاد ملي بازآفريني شهري پايدار شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران، احيا و نوسازي بافتهاي فرسوده و ناکارآمد شهري در کل کشور در يکي دو سال اخير گفت: اقدامات ما در کل در دو بخش تئوري و اجرايي بخشبندي ميشود که ميتوان گفت در اين دو حوزه روند خوب و مثبتي داشتهايم.
مدير کل دفتر ستاد ملي بازآفريني شهري پايدار در تشريح اين مطلب افزود: بيش از ۳۵ پروژه عمراني با هدف احياي سکونتگاههاي غير رسمي در شهرهايي چون سنندج، اروميه، خوي، قم، اراک، ساوه، سبزوار، مشهد، خمينيشهر، بوشهر، کرج، ايلام و اردبيل با اعتبار بالغ بر ۳۰ ميليارد تومان داريم در مرحله اجرا يا انعقاد قرارداد قرار دارند.
مصطفايي ادامه داد: تشکيل ستادهاي استاني بازآفريني شهري در سراسر کشور (يک هزار و ۱۲۲ ستاد در کل کشور) يکي ديگر از برنامههاي ما در اين بخش است که از ابتداي فعاليت دولت يازدهم تاکنون نزديک به ۱۳۰ جلسه با حضور مسوولان استاني در اين ستادها برگزار شده است.
اين مقام مسوول همچنين افتتاح هشت پروژه آموزشي، بهداشتي و بهسازي در سکونتگاههاي غير رسمي قم، افتتاح کلانتري شهرک فاطميه در اين استان و کلنگزني کتابخانه در دوگنبدان با حضور محمد سعيد ايزدي، معاون وزير راه و شهرسازي و مدير عامل شرکت مادر تخصصي عمران و بهسازي شهري ايران، را از ديگر اقدامات اين شرکت برشمرد.
مصطفايي در بخش ديگري از سخنانش بيان کرد: برگزاري همايشهاي علمي بازآفريني شهري و همايش تجليل از مرمتگران در استان فارس از اقدامات قابلملاحظه وزارت راه و شهرسازي در بخش تئوري فعاليتها در حوزه ساماندهي بافتهاي فرسوده و ناکارآمد شهري به شمار ميرود.
وي در ادامه مصوبات وزارت راه و شهرسازي را امري مثبت ارزيابي کرد و گفت: مصوبه ارائه تسهيلات بانکي، تدوين سند ملي بهسازي، نوسازي و توانمندسازي بافتهاي فرسوده و ناکارآمد شهري و همچنين آييننامه اجرايي تبصره ۲ ماده ۷ قانون حمايت از احيا و بهسازي و نوسازي بافتهاي فرسوده از جمله آنها است. تصويب اين آييننامه اجرايي با هدف ارائه روشهاي مختلف تأمين منابع مالي براي اجراي طرحهاي بهسازي شهري انجام شد.
مدير کل دفتر ستاد ملي بازآفريني شهري پايدار شرکت عمران و بهسازي شهري ايران همچنين از امضاي تفاهمنامههاي هماهنگي با نهادهاي داخل کشوري ياد کرد و گفت: اين اقدام با هدف افزايش همکاري با نهادهاي گوناگون در اجراي برنامههاي مشترک در حوزه ساماندهي و بهسازي شهري انجام گرفته که ايجاد تفاهمنامه با معاونت امور زنان و سازمان فني و حرفهاي کشور و همچنين انجمنهايي چون مددکاران اجتماعي ايران از جمله آنها محسوب ميشود.
وي درباره بحث تأمين اعتبارات لازم براي اجراي طرحهاي عمراني و بهسازي نيز بيان کرد: با توجه به کم بودن اين ميزان اعتبارات، اقدامات لازم در بخشهاي مختلف انجام شده که در حال حاضر برخي از آنها در دست اجراست و برخي ديگر آماده شروع عمليات هستند.
مصطفايي همچنين از تهيه طرح نوسازي و بهسازي بافتهاي فرسوده براي ۱۵ شهر کشور خبر داد و در تشريح اقدامات و فعاليتهاي شرکت عمران و بهسازي تحت نظارت مستقيم وزارت راه و شهرسازي گفت: سياستگذاري، هوشمندسازي و توسعه و ارتقاي داراييهاي فکري، مديريت برنامهها و اقدامات نرمافزاري با رويکرد ظرفيتسازي و توانمندسازي و همچنين مديريت برنامهها و اقدامات سختافزاري با رويکرد محرک برنامههاي بازآفريني شهري سه اقدام مهم از سوي شرکت عمران و بهسازي شهري در اين بازه زماني محسوب ميشود.
مصطفايي در اين بخش تشکيل کارگروههاي محرک توسعه و همسانسازي را نمونهاي در بخش سياستگذاري، تهيه طرح و برنامههاي عملياتي بازآفريني شهري را نمونههايي از اقدامات نرمافزاري و هدايت و راهبري بهسازي و نوسازي مسکن را مثالي براي اقدامات سختافزاري اعلام کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]