واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ خرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۵۰ق.ظ)
رئيس اداره زکات استان فارس خبر داد: اجراي ۸۰۰ پروژه عمراني از محل پرداخت زکات در استان فارس موج-شيراز-رئيس اداره زکات کميته استان فارس گفت: از سال ۱۳۸۷ تاکنون بيش از ۸۰۰ پروژه عمراني در راستاي فقرزدايي از آغاز تا پايان به برکت زکات دريافتي در استان فارس اجرايي شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام خوشنويس گفت: ميزان مطالبات زکات دريافتي در هر استان براساس سند چشمانداز و برنامه پنج ساله تعيين ميشود که براي تعيين مطالبات حجمي زکات هر استان سطح زير کشت آن استان بررسي و ميزان برداشت محصول به ازاي هر هکتار محاسبه ميشود.
وي افزود: بر مبناي ميزان برداشت محصول در هر هکتار زمين زراعي ميزان زکات قابل جمعآوري در هر استان تعيين و پيشبيني ميشود و درآمدها و هزينههاي کشاورزان نيز در اين محاسبه درنظر گرفته ميشود.
حجتالاسلام خوشنويس تاکيد کرد: در سال گذشته ميزان حجمي زکات مطالبه شده از سوي مرکز از استان فارس 250 ميليارد ريال بوده است که نه تنها تحقق يافت بلکه اين ميزان در استان به 300 ميليارد ريال نيز افزايش يافته و استان فارس براي نخستين بار در سال گذشته موفق شد ميزان زکات بيشتري نسبت به حجم مورد مطالبه مرکز جذب کند.
حجتالاسلام خوشنويس تصريح کرد: افزايش حجمي زکات در سال گذشته در استان فارس نسبت به سال 92 گوياي چند نکته اساسي است که ميتوان گفت اين موضوع افزايش اعتماد مردم نسبت به کميته امداد امام خميني(ره) را نشان ميدهد که اين اعتماد مردم يک سرمايه براي امداد است و افزايش سالانه ميزان زکات جمعآوري شده در استان فارس نشان از اين دارد که سرمايه اجتماعي کميته امداد هر سال در حال افزايش است.
رئيس اداره زکات استان فارس تاکيد کرد:سياست امسال اداره زکات استان فارس اين است که علاوه بر انجام امور همانند سال گذشته درصد بيشتري از زکات بر سر سفره نيازمندان و مستمندان قرار گيرد.
وي افزود: در حال حاضر از ترکيب حجمي زکات استان فارس بيشتر در اجراي پروژههاي عمراني استفاده شده است و از سال 1387 تاکنون بيش از 800 پروژه عمراني از آغاز تا پايان به برکت زکات در استان فارس اجرا و عملياتي شده است که شامل تأسيس، تعمير و تجهيزات عمراني در راستاي فقرزدايي در استان بوده است که اين حجم از کارهاي عمراني در نوع خود بينظير است اما امسال اولويت اداره زکات استان فارس پرداختن به پروژههاي عمراني نيست و از امسال 60 درصد زکات براي فقرا و 40 درصد براي ساير هزينهها از جمله امور عمراني صرف ميشود.
وي اظهارداشت:زکات در منابع ديني مانند کتاب و سنّت در رديف نماز و جهاد قرار گرفته است و يکياز پنج ستون دين اسلام به شمار ميرود زيرا اگر زکات اموال براساس آنچه که در فقه اسلامي آمده پرداخت و در مسير تعيين شده هزينه شود بيشتر کمبودهاي اقتصادي، فواصل طبقاتي و نيازهاي مستمندان جوامع اسلامي برطرف شده و سبب استقرار عدالت اجتماعي در جامعه ميشود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]