محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832458559
نظام پزشکی حافظ منافع چه کسانی است؟ |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نظام پزشکی حافظ منافع چه کسانی است؟
روزگاری آنقدر تعداد پزشکان ایرانی کم بود که حتی مجلس حاضر نشد لایحه تشکیل انجمنهای پزشکی را بررسی کند و به آن رای بدهد. حالا پس از گذشت هفتاد سال، پزشکان ایرانی دارای یکی از بزرگترین و در عین حال قویترین نهاد صنفی هستند که از حق و حقوق آنها حمایت میکند.
کد خبر: ۵۱۰۵۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۸ - 21 June 2015
روزگاری آنقدر تعداد پزشکان ایرانی کم بود که حتی مجلس حاضر نشد لایحه تشکیل انجمنهای پزشکی را بررسی کند و به آن رای بدهد. حالا پس از گذشت هفتاد سال، پزشکان ایرانی دارای یکی از بزرگترین و در عین حال قویترین نهاد صنفی هستند که از حق و حقوق آنها حمایت میکند.
به گزارش جام جم، سازمان نظام پزشکی حالا تقریبا در همه شهرهای کشور، دفتر نمایندگی دارد و تلاش کرده ضمن استقلال کامل از دولت، مشکلات و دغدغه های پزشکان را حل کند. اگرچه از دهه 20 تا دهه 40 شمسی، قوانین متعددی برای تشکل های پزشکان تدوین شد، اما هیچ کدام از آنها نتوانست در مقام عمل، قوانین نظام پزشکی را به صورت نظام مند تدوین کند و همه پزشکان را زیر چتری واحد و قانونی، گرد هم آورد.
به همین دلیل شاید بتوان گفت که سازمان نظام پزشکی، به شکل رسمی و طوری که بتوان آن را سازمانی مردم نهاد با پشتوانه قانونی نامید، از سال 1348 تاسیس شد.
در شرایط فعلی، سازمان نظام پزشکی وظایف گسترده ای را به عهده دارد که بخش های مختلف این سازمان، هرکدام گوشه ای از کار را به عهده گرفته اند.
تعیین تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی در بخش خصوصی، یکی از مهم ترین وظایف این سازمان است البته تعرفه هایی که سازمان ارائه می دهد، بیشتر در حد پیشنهاد است و تصویب نهایی آن به عهده شورای عالی بیمه و هیات دولت خواهد بود.
صدور پروانه مطب برای شاغلان در بخش خصوصی و تمدید آن هم رسالت دیگر این سازمان است و هیچ پزشکی نمی تواند بدون داشتن این پروانه در داخل کشور طبابت کند.
علاوه بر این، نظام پزشکی موظف است که بر نحوه تبلیغات حوزه پزشکی نیز نظارت داشته باشد. پذیرش اعضای جدید در سازمان و ارائه برخی خدمات رفاهی به شاغلان عرصه سلامت هم یکی دیگر از حوزه های کاری نظام پزشکی است. همچنین اجرای برنامه های بازآموزی برای پزشکان هم کار دیگری است که این سازمان، به طور متناوب آن را انجام می دهد.
اما رسیدگی انتظامی به تخلفات حرفه ای پزشکان را می توان یکی از وظایف حساس و در عین حال بسیار پرچالش سازمان نظام پزشکی به حساب آورد.
این سازمان وظیفه دارد به تخلف های پزشکی که به سازمان نظام پزشکی ارجاع می شود، به طور علمی و حرفه ای رسیدگی کند و در صورت اثبات تخلف، پزشک را با رای نهایی قاضی به طور موقت یا دائم از ارائه خدمت پزشکی به مردم محروم کند.
این بخش از وظایف سازمان نظام پزشکی در بین کارشناسان و مسئولان نظام سلامت، همواره با بحث و جدل های مفصل و طولانی همراه بوده است و هراز گاهی هم در رسانه ها، این موضوع به بحث داغ روز تبدیل می شود.
حال سوال اینجاست که چه اتفاقی افتاده که برخی کارشناسان نظام سلامت اصرار دارند نباید نظارت و بررسی تخلف های پزشکی بر عهده سازمان نظام پزشکی باشد؟
اما نحوه نظارت بر تعرفه ها و تخلفات پزشکی به عنوان مهم ترین چالش حقوقی این روزهای سازمان نظام پزشکی مطرح است. خیلی ها عقیده دارند که ارائه دهنده خدمت، نباید بر کار خودش یا همکارانش نظارت کند. یعنی صنف پزشکان نباید در فرآیند نظارت ها و رسیدگی به تخلفات پزشکان، کوچک ترین نقشی داشته باشد، بلکه این قوه نظارتی باید از افرادی خارج از مجموعه سازمان نظام پزشکی انتخاب شود.
البته این دیدگاهی است که مسئولان سازمان نظام پزشکی، آن را قبول ندارند و بارها تاکید کرده اند که بهترین مرجع کنترل و نظارت بر تخلفات پزشکان، خود پزشکان منتخب این صنف هستند.
بازی با جان بیماران، بدون اعلام اسامی متخلفان
تخلفات پزشکی که منجر به نقص عضو یا حتی مرگ بیمار بشود، کم نیست. در این بین خیلی ها به دلیل نجابت بیش از حد یا ناآگاهی از حق و حقوق خود از پزشک متخلف شکایت نمی کنند، اما برخی بیماران آسیب دیده هم هستند که ماه ها و حتی سال ها به دنبال پرونده قصور پزشک راه می افتند تا بتوانند از حقوق از دست رفته خود دفاع کنند.
البته اگر به آمارهایی که در ادامه می آید نگاه کنیم، متوجه می شویم که نتیجه خیلی از همین پرونده ها به تبرئه پزشکان منجر می شود.
چندی قبل هم رئیس سازمان پزشکی قانونی به رسانه ها اعلام کرد که تعداد پرونده های موجود مربوط به قصور پزشکی در سال گذشته، 6838 مورد است که بیشترین تعداد پرونده ها نیز مربوط به جراحی زنان و زایمان با 1075 فقره است.
البته به گفته احمد شجاعی، از این مجموع 719 مورد تبرئه و 356 پرونده نیز محکوم شده اند.
بر اساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی، جراحی های ارتوپدی نیز با 656 مورد در رتبه بعدی قرار دارد که از این تعداد نیز 446 مورد تبرئه و 210 پرونده نیز رای محکومیت صادر شده است. بخش جراحی عمومی نیز با 644 پرونده، سومین حوزه به لحاظ بیشترین پرونده های مربوط به قصور پزشکی در سازمان پزشکی است که از این مجموع نیز 370 فقره تبرئه و 274 مورد نیز محکوم شده اند.
نکته بسیار مهم این است که در این پرونده ها، هرگز به نام متخلفان اشاره نمی شود. یعنی در حالی که گاهی پزشک با قصور پزشکی اش، مسیر زندگی و سلامت بیمار را ویران می کند، اما کوچک ترین نامی از پزشک متخلف برده نمی شود.
مثلا در حالی که قوه قضاییه، گاهی نام مجرم یا متهم را با حروف ابتدایی نام و نام خانوادگی اش به رسانه ها اعلام می کند، اما نام پزشکان متخلف، حتی در همین حد هم به رسانه ها اعلام نمی شود.
اعلام نشدن اسامی پزشکان متخلف، ناخودآگاه این احساس را در جامعه برمی انگیزد که پزشکان متخلف، تافته ای جدابافته هستند که نباید خدشه ای به شهرت و قدرت آنها وارد کرد.نبود نظارت های جدی، برخورد ضعیف با پزشکان متخلف و اعلام نشدن اسامی متخلفان، موجب شده که قصور پزشکی در حال افزایش باشد و بیماران بیشتری، دچار نقص عضو شوند؛ به گونه ای که چندی قبل هم رئیس بخش روانپزشکی سازمان پزشکی قانونی بصراحت به تسنیم گفت که قصور پزشکی در بیشتر زمینه ها و تخصص های پزشکی رو به افزایش است.
تجویز اشتباه دارو، عمل های جراحی ناموفق و پراشتباه و محقق نشدن وعده جراحان پس از اتمام عمل های جراحی مثل عمل های زیبایی، عمده تخلفات پزشکی است که جان و سلامت مردم را نشانه گرفته است و تا سطح نظارت ها افزایش پیدا نکند، به نظر نمی رسد که این روند متوقف شود.
ابهام در وظایف نظارتی سازمان
آن طوری که محمد جهانگیری، معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی در تشریح وظایف نظارتی این سازمان به فارس توضیح داده، تاکنون برای تخلف ۳۰ پزشک زیرمیزی بگیر و مؤسسات درمانی متخلف، پرونده تشکیل شده است.
اما سلیمان عباسی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت وگو با جام جم تاکید دارد که اگرچه در این مدت با برخی پزشکان زیرمیزی بگیر هم برخورد شده، اما با توجه به بودجه های سنگینی که صرف افزایش تعرفه ها و نظارت بر تخلفات شده است، سازمان نظام پزشکی نتوانسته است به درستی به وظایف نظارتی خود عمل کند.
از آن سو، دکتر علی فتاحی، معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی، این حرف ها را قبول ندارد و در حمایت از عملکرد و وظایف نظارتی این سازمان به جام جم می گوید: ما از هیچ تخلف پزشکی کوتاه نمی آییم و به هر شکایتی اعم از تخلفات تعرفه ای و یا سایر تخلفات پزشکی با عدالت رسیدگی خواهیم کرد.
نکته ای که فتاحی روی آن تاکید دارد این است که در وقوع برخی حوادث پزشکی، هیچ کسی مقصر نیست، اما بیمار گمان می کند که حتما پزشکش مقصر است. مثلا به گفته او گاهی پیش می آید که با تزریق یک آمپول، فردی دچار ناشنوایی شده است. این اتفاقی است که به ندرت اتفاق می افتد و هیچ دلیل منطقی هم نمی شود برای آن آورد. حالا اگر به بیمار بگویید که واقعا پزشک در این زمینه مقصر نبوده است، او اصلا این حرف را قبول نمی کند و فکر می کند که ما از آن پزشک حمایت می کنیم.
فتاحی درباره این که اصلا چرا باید سازمان نظام پزشکی به تخلفات پزشکی رسیدگی کند، حق را کاملا به این سازمان می دهد و می گوید: هروقت تخلفی در هر صنفی اتفاق بیفتد، نظر کارشناسی آن صنف گرفته می شود و سپس رای می دهند.
سازمان نظام پزشکی چنین نقشی را دارد و البته نباید فراموش کنیم که هم در بحث نظارت بر تعرفه ها و هم در بحث رسیدگی به تخلفات پزشکی، این سازمان همه کاره نیست و خیلی از نهادهای دیگر مثل قوه قضاییه هم در رسیدگی به تخلفات، نقش قانونی دارند.
با این وجود، عباسی مخالف این نظر است و معتقد است که نقش این سازمان در برخورد با تخلف ها بسیار پررنگ تر از بقیه نهادهاست، اما این سازمان نتوانسته است به درستی به وظایف نظارتی خود عمل کند و در بحث نظارت بر تعرفه ها و مقابله با زیرمیزی، عملکرد قابل قبولی نداشته است.
حتی این نماینده مجلس می گوید که حالا مردم از دو ناحیه ضربه می خورند. یعنی یک بار در آبان سال قبل که به دلیل مقابله با زیرمیزی مجبور شدند که افزایش تعرفه ها را تحمل کنند و حالا هم که باید با همین تعرفه های بالا، زیرمیزی هم بدهند.
به تعبیر او، اگر در گذشته فقط مردم از زیرمیزی ضربه می خوردند، اما حالا هم از زیرمیزی آسیب می بینند و هم از افزایش تعرفه ها.
راه حل کشورهای توسعه یافته
شکی نیست که باید سازمان نظام پزشکی برای حمایت از حقوق بیماران و دفاع از پزشکان پاک دست، با متخلفان به شکل جدی تری برخورد کند.
جدای از این الزام حیاتی، کشورهای توسعه یافته برای حل همه این مناقشه ها و کاهش چشمگیر شکایت های پزشکی، راه حلی بسیار منطقی و پرکاربرد به کار بسته اند که به زبان خودمانی تر، در آن نه سیخ می سوزد و نه کباب. یعنی در آن هم پزشک، هم بیمار و هم متولیان نظام سلامت، راضی هستند و شکایت های پزشکی در پایین ترین سطح ممکن قرار دارد.
حذف رابطه مالی بین پزشک و بیمار و افزایش تعهدات بیمه ای موجب می شود که بین بیمار و پزشک، هیچ رابطه پولی وجود نداشته باشد و هر دو فقط با بیمه سروکار داشته باشند. بدیهی است که وقتی پزشک به طور مستقیم از بیمارش پول نمی گیرد و هیچ رابطه مالی بین آنها برقرار نیست، در نتیجه دیگر گرفتن زیرمیزی هم به صفر نزدیک می شود. در این حالت، هم تخلف های تعرفه ای کمتر می شود، هم وظایف نظارتی سازمان های مسئول زیر سوال نمی رود و هم رابطه بین پزشک و بیمار هم مبتنی بر احترام متقابل خواهد شد.
البته همه اینها منوط به این است که نظام بیمه درمانی در کشور آنقدر قوی باشد که بیمه به عنوان نهاد تامین کننده منابع درمان، بتواند رابطه مالی بین پزشک و بیمار را قطع کند.
همچنین نباید از خاطر برد که این شیوه صرفا برای کاهش شکایت های تعرفه ای جواب می دهد، اما برای بقیه شکایت های پزشکی ـ مثل این که فردی از نتیجه عمل جراحی اش راضی نباشد ـ فقط با افزایش نظارت های بیطرفانه و سختگیرانه می توان حجم این گونه شکایت ها را کاهش داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 268]
صفحات پیشنهادی
جدالوزارتبهداشت و نظامپزشکیبرسرتعرفهها |اخبار ایران و جهان
جدالوزارتبهداشت و نظامپزشکیبرسرتعرفهها انتقاد وزیر بهداشت از نحوه نظارت سازمان نظام پزشکی بر تعرفه های پزشکی با واکنش مسئولان ارشد این سازمان مواجه شد کد خبر ۵۰۶۹۳۰ تاریخ انتشار ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰ ۲۶ - 08 June 2015 انتقاد وزیر بهداشت از نحوه نظارت سازمان نظام پزشکی برنظام پزشکی حافظ منافع چه کسانی است؟
نظام پزشکی حافظ منافع چه کسانی است روزگاری آنقدر تعداد پزشکان ایرانی کم بود که حتی مجلس حاضر نشد لایحه تشکیل انجمنهای پزشکی را بررسی کند و به آن رای بدهد حالا پس از گذشت هفتاد سال پزشکان ایرانی دارای یکی از بزرگترین و در عین حال قویترین نهاد صنفی هستند که از حق و حقوق آنهاپای «عشرتآباد» به دادسرای نظامی باز شد |اخبار ایران و جهان
پای عشرتآباد به دادسرای نظامی باز شد کد خبر ۵۱۰۱۲۶ تاریخ انتشار ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۶ - 19 June 2015 اینبار چکش عدالت دادسرای نظامی تهران به نفع عشرتآباد کوبیده شد و برای سومینبار حکم توقف هر نوع ساختوساز در حریم منظری این عمارت تاریخی ابلاغ شد به گزارش ایسنا اس12000شکایت پزشکی در سالی که گذشت |اخبار ایران و جهان
12000شکایت پزشکی در سالی که گذشت کد خبر ۵۰۶۴۵۸ تاریخ انتشار ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۱ - 06 June 2015 معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی چگونگی رسیدگی به تخلفات و شکایتهای پزشکی را توضیح داد به گزارش ایسنا دکتر فتاحی در نشستی خبری ضمن اشاره به روند رسیدگی به شکایتهای حوزه پزشکی در ستجارتي بهنام دندانپزشكي در ايران |اخبار ایران و جهان
تجارتي بهنام دندانپزشكي در ايران در حوزه بیمههای پایه میزان پوشش متاسفانه کم است بیمههای پایه اگر خدماتی را پوشش دهند هفتاد درصدش را میپردازند اما تعداد خدمات کم است کد خبر ۵۰۹۰۳۰ تاریخ انتشار ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۳۳ - 15 June 2015 نتايج تحقيقات وزارت بهداشت نشان ميدهدبا جامعه پزشکی در نیفتید |اخبار ایران و جهان
با جامعه پزشکی در نیفتید کد خبر ۵۱۰۱۶۹ تاریخ انتشار ۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۳ - 19 June 2015 دبیر مجمع انجمنهای علمی گروه پزشکی ایران گفت به کسانی که این روزها در رسانهها علیه جامعه پزشکی حرف میزنند میگوییم با پزشکان ناشیانه برخورد نکنید و در نیفتید اگر هم مشکلی هست خود جامعتسهیلات نظام وظیفه برای بنیاد ملی نخبگان |اخبار ایران و جهان
تسهیلات نظام وظیفه برای بنیاد ملی نخبگان معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان خارج از کشور گفت به دلیل اهمیت نظام وظیفه بنیاد برای نخبگان کشور تسهیلاتی در نظر گرفته است کد خبر ۵۱۰۰۳۷ تاریخ انتشار ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۵۴ - 18 June 2015 معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نوظیفه نظارت بر عهده نظام پزشکی است |اخبار ایران و جهان
وظیفه نظارت بر عهده نظام پزشکی است کد خبر ۵۰۷۰۵۵ تاریخ انتشار ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۱ - 08 June 2015 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه نظارت جزو وظایف اصلی سازمان نظام پزشکی است گفت با توجه به اینکه این سازمان متشکل از مجموعه ای از پزشکان است لذا نباید این ملاحبیکارترین رشتههای تحصیلی کدامند؟ |اخبار ایران و جهان
بیکارترین رشتههای تحصیلی کدامند نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد نرخ بیکاری مردان تحصیل کرده ۱۸ ۹ درصد و بیکاری زنان به ۳۳ درصد رسیده و دولت به شدت نگران اتمام تحصیل ۴ ۵ میلیون دانشجویی است که بهزودی متقاضی کار خواهند شد کد خبر ۵۱۰۴۱۷ تاریخ انتشار ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۰ - 20پشت پرده ورود کارگران چینی به کرمان |اخبار ایران و جهان
پشت پرده ورود کارگران چینی به کرمان ورود کارگران چینی به شرکت فولاد زرند موضوعی عجیب ولی واقعی است حالا دیگر باید در بازارهایمان علاوه بر اجناس چینی شاهد کارگران چینی هم باشیم کد خبر ۵۰۹۷۴۵ تاریخ انتشار ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۵ - 17 June 2015 ورود کارگران چینی به شرکت فولاداولويت هاي پرداخت مطالبات به سپرده گذاران ميزان |اخبار ایران و جهان
اولويت هاي پرداخت مطالبات به سپرده گذاران ميزان کد خبر ۵۰۶۷۰۳ تاریخ انتشار ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۳ - 07 June 2015 دادستان عمومي و انقلاب مشهد از استقرار هيئت تصفيه سپرده گذاران شرکت تعاوني ميزان در شعبه مرکزي اين شرکت خبر داد و روند پرداخت مطالبات مردم را تشريح کرد به گزارش خراسمشاوره املاک شغلی خطرناک درآمریکا |اخبار ایران و جهان
مشاوره املاک شغلی خطرناک درآمریکا مقامات پلیس امریکا اعلام کردند که شغل مشاورین مسکن از شغل های خطرناک در آمریکا محسوب می شود و آمار نشان می دهد در سالهای اخیر بیش از 20 مشاور مسکن هنگام بازدید از املاک به قتل رسیده اند کد خبر ۵۰۶۲۹۸ تاریخ انتشار ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۰ - 06 Juاولين گره اسيد پاشي اصفهان باز شد |اخبار ایران و جهان
اولين گره اسيد پاشي اصفهان باز شد کد خبر ۵۱۰۲۵۸ تاریخ انتشار ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۳۷ - 20 June 2015 پس از پيگيري يک ساله براي شناسايي عامل جنايت اسيدپاشي اصفهان سرنخ هاي متقن و مورد تاييدي درباره کلاف سر درگم پرونده اسيدپاشي پيدا شده که حدس هاي موجود را به يقين نزديک کرده ابازداشت مدیر 23 گروه واتسآپ و لاین |اخبار ایران و جهان
بازداشت مدیر 23 گروه واتسآپ و لاین شخصی که به نشر اکاذیب و مسائل غیراخلاقی در گروههای مجازی شبکههای اجتماعی دست میزد به دام افتاد کد خبر ۵۰۷۴۹۸ تاریخ انتشار ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹ ۰۸ - 09 June 2015 شخصی که به نشر اکاذیب و مسائل غیراخلاقی در گروههای مجازی شبکههای اجتماعی دستتبلیغ تورهای لحظه آخری ممنوع شد |اخبار ایران و جهان
تبلیغ تورهای لحظه آخری ممنوع شد مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران تبلیغ در سایت تورهای لحظه آخری last second ir را ممنوع اعلام کرد کد خبر ۵۰۸۷۷۲ تاریخ انتشار ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۱ - 14 June 2015 مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران تبلیغ در سایت تورهای لحظه آخرازگشایی از قتل هولناک مرد میلیاردر و پسرش |اخبار ایران و جهان
رازگشایی از قتل هولناک مرد میلیاردر و پسرش کد خبر ۵۰۸۷۷۳ تاریخ انتشار ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۲ - 14 June 2015 همزمان با کشف جسد پسر 14 ساله در پردیس قاتل پسر و پدر میلیاردر به قتل اعتراف و صحنه جنایت را بازسازی کرد به گزارش جام جم 23 دی ماه سال گذشته مردی با مراجعه به پلیس آگاهیشرط وزارت بهداشت برای واردات دارو |اخبار ایران و جهان
شرط وزارت بهداشت برای واردات دارو مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با تاکید بر توجه جدی بر افزایش تولید داروهای مورد نیاز بیماران در داخل کشور گفت برای رفع نیاز بیماران داروهایی که در کشور تولید نمیشوند را وارد میکنیم و در صورت رفع تحریمها نیز شرایط-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها