واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ خرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۴ب.ظ)
رئيس شوراي اسلامي چمستان تاکيد کرد: لزوم توجه ويژه به توسعه زيرساخت هاي گردشگري چمستان موج - ظرفيت هاي بکر و طبيعت زيباي منطقه چمستان ايجاب مي کند که توجه ويژه اي به توسعه زيرساخت هاي گردشگري و حمايت از طرح هاي عمراني اين منطقه شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، چمستان يکي از شهرهاي استان مازندان و واقع در شهرستان نور بوده که از شمال و غرب به شهر نور و از جنوب به بخش بلده و کوهپايه هاي البرز مرکزي محدود مي شود.
شهر چمستان به لحاظ موقعيت، بين دو رود لاويج رود از غرب و وازرود از شرق محدود است و در قسمت بالادست (جنوبي) به بخش جنگلي (دامنه البرز مرکزي) و در پايين دست (شمالي) به پارک جنگلي نور محدود مي شود.
از اماکن مهم شهر در بخش مذهبي مي توان به تکيه سيد الشهدا، امامزاده ذکريا سلطان، امامزاده قاسم، مسجد جامع، مسجد صاحب الزمان (عج) و در بخش تاريخي بقعه و گنبد مقبره بالوي زاهد، حمام ميرزا کاظم خان نظام الملک نوري، تکيه حاج يحيي خان نوري، امامزاده ذکريا سلطان، تپه قديمي همت آباد، تپه قديمي قلعه کتي، امامزاده سيد حسين سازيک، امامزاده کيا موسي، بخش قديمي آبادي هلاپون و شهر فراموش شده واتاشان و در بخش جاذبه هاي گردشگري و تفريحي مي توان به پارک جنگلي کشپل و پارک جنگلي توسکا (چمستان)، آبگرم و روستاهاي ييلاقي لاويج، حرام او، فيل سنگي لاويج و آسياب قديمي (اودنگ) روستاها و ييلاقات: ميرخمند، ايزه وا، واز، گزناسره، نوجمه، خوش واش اشاره کرد.
اين شهر در 10 سال گذشته با اقبال گسترده گردشگران داخلي و خارجي روبرو بوده است. طبيعت جنگي اين منطقه و نزديک بودن به دريا فرصت بي نظير گردشگري را براي اين منطقه ايجاد کرده است و مسئولان اين شهر انتظار دارند تا با توسعه زيرساخت هاي گردشگري بتوانند گام مهمي در توسعه اشتغال و ارتقاي جايگاه اين شهر بردارند.
درباره فعاليت ها، دستاوردها، مشکلات و انتظارات اين شهر، خبرنگار خبرگزاري موج گفت و گويي را با سيد علي موسوي، رئيس شوراي شهر چمستان انجام داده است که چکيده اين گفت و گو را در ادامه خواهيد خواند:
آقاي موسوي مهم ترين فعاليت هاي عمراني شهر چمستان در سال گذشته چه بوده است؟
طرح هاي عمراني مهم از جمله پروژه احداث جايگاه سي ان جي، طرح توسعه پارک کشپل، پروژه زيرگذر سه راه لاويج، احداث کنارگذر 24 متري، بازگشايي 20 متري شورا، طرح ساماندهي رودخانه وازرود، پيگيري معضلات طرح جامع و تفصيلي شهر، ساماندهي ميادين و تقاطع هاي شهر بويژه دو ورودي شهر از سمت نور و آمل، نصب و ساماندهي تابلوهاي راهنماي شهري، خريد و نصب ست هاي ورزشي، لايروبي رودخانه ها، مديريت بحران سفيد (بارش برف و سرماي شديد سال 92)، مخلوط ريزي، تسطيح و زيرسازي معابر شهر با مساحت 20 هزار مترمربع، آسفالت معابر شهر به مساحت بيش از 10 هزار مترمربع ( ترميم و آسفالت معابر جديد) از مهمترين اقداماتي است که در اين دوره با همت شهرداري و نظارت شوراي اسلامي شهر انجام پذيرفته است.
از ديگر اقدامات شهرداري و شوراي اسلامي شهر در اين دوره، اجراي طرح جمع آوري آبهاي سطحي با اعتباري بالغ بر 4 ميليارد ريال بود که با هدف کنترل و ساماندهي آبهاي سطحي شهر چمستان و جلوگيري از سيلاب و آب گرفتگي معابر در فصول پر باران سال با تلاش شبانه روزي و به طول 1970 متر اجرا و همزمان با سي و ششمين جشن پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي با حضور مسئولان شهري و شهرستاني افتتاح شد.
طرح احداث جايگاه سي ان جي شهرداري نيز از جمله طرح هاي مهمي است که در اين دوره کلنگ افتتاح آن به دست مسئولان به زمين زده شد و با اعتباري بالغ بر 17 ميليارد ريال هم اکنون مراحل تکميل نهايي را پشت سر گذاشته و آماده واگذاري به پيمانکار بهره بردار است.
با توجه به موقعيت گردشگري شهر چمستان، فرصت هاي سرمايه گذاري در اين شهر را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
موقعيت جغرافيايي شهر چمستان به لحاظ خلق چشم اندازهاي بکر طبيعي و جذب گردشگر وضعيت خاصي را براي آن ايجاد کرده است. از اين حيث فرصت هاي سرمايه گذاري بي بديلي براي اين شهر فراهم شده که حقيقتاً در نوع خود بي همتا است. با روي کار آمدن دوره جديد مديريت شهري چمستان (شهرداري و دوره چهارم شوراي اسلامي شهر) اين تيم جديد مديريتي سعي کرد در جهت جذب سرمايه گذاران بومي و غير بومي و رونق بخشيدن به اين بخش اقداماتي را انجام دهد. در همين راستا با دعوت از سرمايه گذاران بخش خصوصي و بازديد ميداني از نقاط متعدد شهر که داراي استعداد بالقوه جهت تبديل شدن به طرح هاي سودآور اقتصادي و خدمات عمومي بودند، مقدمات و گام اوليه در اين مسير برداشته شد. در اين بخش اشاره به پتانسيل قابل توجه پارک کشپل ضروري به نظر مي رسد.
همچنين شهرداري و شوراي اسلامي شهر با دعوت از مسئولان شهرستاني و استاني سازمان منابع طبيعي و برگزاري نشست هاي متعدد نسبت به ارائه طرح توسعه عرصه ي پارک کشپل اقدام کرد. در اين طرح پيشنهاد الحاق پارسل 101 و توسعه عرصه اين پارک از 23 هکتار به 86 هکتار مطرح شد که طي نشست هاي متعدد با مسئولان اداره منابع طبيعي شهرستان نور و اداره کل منابع طبيعي استان مازندران موافقت اوليه آن کسب گرديد و هم اکنون در حال طي مراحل اداري از طريق سازمان جنگلداري است.
طرح ساماندهي رودخانه وازرود از ديگر طرحهاي شهرداري و شوراي اسلامي شهر است که با هدف توسعه گردشگري و طرح توريستي تفريحي، در دستور کار قرار گرفته و فعلا با تعيين مشاور و تهيه نقشه هاي بنيادين طرح، در حال پيگيري است.
درخواست و انتظارات شما از مسئولان استاني و کشوري چيست؟
تنها درخواست شوراي اسلامي شهر به عنوان نماينده آحاد مختلف شهر چمستان از مسئولان شهرستان، استاني و کشوري، توجه بيشتر به مسائل و مشکلات اين بخش است چراکه با وجود سپري شدن ساليان متمادي از تجربه مديريت شهري در اين منطقه و با عنايت به اين نکته که زيرساخت هاي شهري و گردشگري در اين منطقه مطابق نيازهاي روز و مقتضيات آينده نگرانه طراحي و پياده سازي نشده و منابع زيرساختي فعلي حتي پاسخگوي نياز مردم بومي منطقه نيست و اين امر توسعه آتي اين بخش را با چالش روبرو مي سازد، ياري و حسن توجه مسئولان امر در جهت رفع محدوديت هاي فعلي ضروري به نظر مي رسد.
بي ترديد پيشرفت طرح و برنامه هاي توسعه شهري بدون مشارکت و همراهي شهروندان امکانپذير نبوده و اعتماد و همگامي آنان در لحظه لحظه ي اين راه باعث دلگرمي خدمتگزاران صديق آنان خواهد بود. شوراي اسلامي شهر چمستان با تقدير از همکاري و بردباري شهروندان در طول دو سال گذشته، خاضعانه همراهي آنان را براي ادامه اين راه طلب مي نمايد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]