تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844392642




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«خوشابه‌حالت ای‌روستایی» دیگر گوش‌نواز نیست |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: «خوشابه‌حالت ای‌روستایی» دیگر گوش‌نواز نیست
طلاق در جوامع روستایی بالاتر از جوامع شهری است.
کد خبر: ۵۰۹۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۲ - 16 June 2015


به گفته «اکبر سوری» طلاق در جوامع روستایی بالاتر از جوامع شهری است .سوری معتقد است که چون در جوامع روستایی مردم از خدمات مشاوره بهره‌مند نمی‌شوند و مهارت‌های لازم را کسب نمی‌کنند؛در زندگی مشترک با مشکل مواجه می‌شوند

به گزارش تابناک همدان، مدتی است که هر وقت میکروفن در برابر مسئولان سازمان ثبت احوال قرار می‌گیرد، خبرهای خوشی برای خانواده‌های ایرانی ندارند. مسئله افزایش طلاق و کاهش ازدواج امری است که جامعه ما با آن دست به گریبان است و در این میان آنچه که بیشتر خودنمایی میکند؛ طلاق و جدایی در جوامع روستایی است.

آنچه که در بدو امر به نظر میرسد این است که روستا مکانی آرام و به دور از مشکلات و گرفتاری هاست اما آمار وارقام نشان می‌دهد این روزها روستاها نیز متاثر از آسیب‌های شهری، با افزایش روزافزون طلاق و کاهش ازدواج دست و پنجه نرم می‌کنند.

برطبق منتشره در رسانه های محلی ؛جامعه روستایی استان همدان مانند برخی دیگر از استان ها همچون مازندران و اذربایجان شرقی گرفتار این مشکل است و امار طلاق در روستاهای ان تامل برانگیز است.

در این رابطه، ایسنا به نقل ازمدیرکل بهزیستی استان همدان  نوشت: میزان طلاق در جوامع روستایی را بالاتر از جوامع شهری اعلام کرد.

اکبر سوری، اظهار کرد: طلاق در جوامع روستایی بالاتر از جوامع شهری است چرا که در جوامع روستایی مردم از خدمات مشاوره بهره‌مند نمی‌شوند و مهارت‌های لازم را کسب نمی‌کنند بنابراین در زندگی مشترک با مشکل مواجه می‌شوند.

سوری تصریح کرد: در جوامع شهری خانواده‌ها قبل از ازدواج و یا بعد از آن از خدمات مشاوره بهره‌مند می‌شوند اما با این حال باید رقم طلاق را تا حد امکان به صفر برسانیم.

وی با بیان اینکه در سال 93 در هر شبانه روز 11 طلاق به ثبت می‌رسد، عنوان کرد: در سال 94 نیز در هر شبانه روز هشت طلاق به ثبت می‌رسد که این رقم نشان دهنده کاهش طلاق در سال‌جاری است.

مهرداد نادری‌فر که در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان همدان سخن میگفت, اظهار داشت: در سال ۹۲ در استان همدان تعداد ۳ هزار و ۷۹۷ فقره طلاق ثبت شده و در مناطق روستایی روند طلاق افزایش داشته است.

وی افزود: نرخ طلاق در نقاط شهری استان تقریباً متوقف شده است اما در نقاط روستایی طلاق افزایش داشته است.

نادری‌فر با اشاره به ثبت ۳۹۶ مورد طلاق در نقاط روستایی در سال عنوان کرد: در سال گذشته ۴۵۶ مورد طلاق در مناطق روستایی استان ثبت شده است.

آنچه از گفته میتوان یافت این است  که میزان وقوع طلاق در روستاهای استان همدان با افزایش همراه بوده و بررسی‌ها نشان می‌دهد که پای طلاق به روستاها به‌عنوان نماد سبک زندگی سنتی نیز رسیده است تا آنجا که به نظر می‌رسد وقوع پدیده طلاق روستایی در حال پیشی گرفتن از شهرهاست.

به طور کلی میتوان گفت که منشاء اصلی طلاق در روستا؛ بحران های اقتصادی،فرهنگی و اجتماعی نظیر رسانه؛ بیکاری؛ اختلافات فرهنگی و تفاوت سطح تحصیلات و اعتیاد از جمله عوامل موثر بر طلاق روستایی است که قدرت و تاثیری انکار ناشدنی و شگرف بربافت و ساختارجوامع روستایی داردکه به طور طبیعی طلاق در روستا بیشتر از شهر میشود.

دراین میان برای رفع مشکل فرهنگی در روستاها ؛ مدیرکل بهزیستی استان همدان و مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان معتقدند که با توجه به افزایش طلاق در مناطق روستایی برنامه های آموزشی و پیشگیرانه از طلاق در مناطق روستایی اجرا شود تاروستاییان بیشتر از خدمات مشاوره بهره‌مند شوند.

راهکار های این دو مقام مسئول در رفع منشاء فرهنگی طلاق در روستاها ممکن است در کاهش طلاق موثر باشد؛ اما منشاء اقتصادی و اجتماعی که دو رکن از ارکان سه گانه طلاق است و به گفته روانشناسان و جامعه شناسان عوامل اصلی طلاق در روستا به شمار می آیند؛ را با کدام راهکار میتوان حل کرد؟؟ آیا مسئولین برای رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی جوانان نیز راهکاری ارائه داده اند؟؟؟؟











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن