تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين قلب‏ها، قلبى است كه ظرفيت بيشترى براى خوبى دارد و بدترين قلب‏ها، قلبى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826900518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم هشدار دهنده بیماری نقص ایمنی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: علائم هشدار دهنده بیماری نقص ایمنی
کد خبر: ۵۰۷۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۴ - 09 June 2015


یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: شناخت علائم هشدار دهنده در تشخیص زودهنگام بیماری نقص ایمنی بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش ایسنا، دکتر مژگان صفری اظهار کرد: عفونت‌های شدید بدن که معمولا دیر بهبود می‌یابد، مننژیت، عفونت مغزی، نوزادی که بند نافش دیر بیفتد و عفونت لثه از علائم هشدار دهنده بیماری نقص ایمنی است، اما به طور قطعی وجود علائم بیان شده دال بر وجود بیماری نبوده و باید مورد بررسی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در بدن هر انسان یکسری فاکتورهایی وجود دارد که با میکروب‌ها و ویروس‌ها مقابله می‌کنند و زمانی‌ که این فاکتورها دچار اختلال شوند می‌گوییم فرد دچار بیماری نقص ایمنی شده است. نقص ایمنی به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شود؛ نقص ایمنی اولیه شایع‌تر بوده و تنها عامل آن ژنتیک است.

وی افزود: علل متعددی می‌تواند در ایجاد نقص ایمنی ثانویه نقش داشته باشد، یکی از این عوامل ورود جسم خارجی به بدن است به عنوان مثال ورود یک شی خارجی به داخل ریه می‌تواند موجب عفونت‌های مکرر شود. همچنین تنگی‌ها و انسداد داخل بدن مانند تنگی مجاری ادراری و تنفسی موجب عفونت بدن می‌شود.

صفری خاطرنشان کرد: بیماری متابولیک مانند دیابت یا هر عامل دیگری که متابولیسم بدن را برهم زند یا خون‌رسانی به اعضای بدن را مختل کند، موجب عفونت بدن شده و سیستم ایمنی بدن را دچار مشکل می‌کند.

وی تاکید کرد: سوء تغذیه نیز شایع‌ترین علت نقص ایمنی ثانویه است؛ به طوری که کمبود برخی مواد و ویتامین‌ها در بدن بویژه در کودکان می‌تواند موجب بیماری نقص ایمنی شود.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی عنوان کرد: بیمارانی که دچار نقص ایمنی هستند، خیلی بیشتر از افراد عادی دچار عفونت می‌شوند و عفونت‌های پوستی، تنفسی، گوارشی مانند اسهال در این بیماران ایجاد می‌شود. همچنین عفونت‌های ساده در این افراد به زودی خوب نمی‌شود و در بیشتر موارد نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک در طولانی مدت پیدا می‌کنند. افرادی که پس از تزریق واکسن دچار عوارض شدید واکسن می‌شوند نیز نیاز به بررسی پزشکی دارند.

وی تصریح کرد: علت نقص ایمنی اولیه، ژنتیک است و ممکن است این ارث به افراد خانواده نیز منقل شود. البته بستگی به شرایط فرد دارد که این ژن از نوع غالب باشد یا مغلوب. افرادی که تحت شیمی درمانی هستند و کسانی که از داروهای خاص مانند کورتون استفاده می‌کنند و همچنین افرادی که دچار سوء تغذیه هستند؛ بیش از دیگران در معرض خطر احتمال ابتلا به بیماری نقص ایمنی قرار دارند.

صفری افزود: بیماری نقص ایمنی ممکن است در هر سنی بروز کند و درمان آن نیز با توجه به علت ایجاد بیماری، انجام می‌شود. به عنوان مثال در فرد مبتلا به عفونت در درجه اول عفونت را برطرف کرده و در نقص ایمنی اولیه نیز که علت آن ژنتیکی است در بیشتر موارد از پیوند مغز استخوان و در برخی نیز از داروهای خاص استفاده می‌کنیم.

وی توصیه کرد: افراد در صورت مشاهده عفونت‌های تکرار شونده در بدن که مدت بهبود آن طولانی است و عفونت‌های مکرر لثه و عوارض ناشی از تزریق واکسن حتما به پزشک مراجعه کنند.

وی در پایان تاکید کرد: وجود علائم بیان شده در همه افراد دال بر وجود بیماری نقص ایمنی نبوده و ممکن است علت دیگری داشته باشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن