تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834210492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افت تحصيلي محصول جديد شبكه‌هاي اجتماعي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: افت تحصيلي محصول جديد شبكه‌هاي اجتماعي
نویسنده : محمدرضا هادیلو 
چند روز پيش آماري از وضعيت تحصيلي دانش‌آموزان در سال گذشته منتشر شد كه قابل‌تأمل بود. بر اساس گزارش آموزش و پرورش، بيش از يك ميليون و ۳۰۰ دانش‌آموز در امتحانات نهايي سال گذشته شركت كردند كه ۸۰ درصد اين دانش‌آموزان با ميانگين نمره ۱۲ قبول شدند.
نمره 12 در امتحانات، آن هم براي بيش از 80درصد از دانش‌آموزان بيانگر اين موضوع است كه آنها به شدت با افت تحصيلي روبه‌رو هستند. هرچند پايين آمدن كيفيت آموزش طي سال‌هاي اخير بر هيچ‌كس پنهان نيست اما بايد مسئله ورود دانش‌آموزان به فضاي مجازي و سرگرم شدن در شبكه‌هاي اجتماعي و بازي‌هاي اينترنتي را نيز يكي از دلايل مهم اين افت در نظر داشت.
يك گوشي همراه يا تبلت، چند هزار تومان شارژ و ساعت‌ها حضور در شبكه‌هاي اجتماعي و بازي‌هاي رايانه‌اي؛ اين تمام ماجراست اما پشت همين چند كلمه فجايعي خوابيده كه فقط زمان مي‌تواند عمق آنها را نشان دهد.
متأسفانه اپراتورهاي تلفن همراه نيز در ايران با تخفيف‌هاي ويژه و خاص! آتشي را شعله‌ور مي‌كنند كه نوجوانان و جوانان بيشتري را به كام خود خواهد كشيد. ارائه بسته‌هاي ويژه براي آناني كه وقت بيشتري براي پرسه زدن در كوچه و پس كوچه‌هاي اينترنت صرف مي‌كنند يا اينترنت و دانلود ارزان از 12 شب تا 6 صبح از جمله خدماتي است كه در نهايت به يك اتفاق منتهي مي‌شود و آن هم اينكه پس از اعتياد فرد به دنياي مجازي، ديگر نمي‌توان او را به دنياي واقعي بازگرداند.
در همين راستا و طبق پژوهش بنياد علوم رفتاري كه از ابتداي سال ۹۲ تا پايان سال ۹۳ بين ۴ هزار و ۶۵۰ نوجوان ۸ تا ۱۴ ساله در تهران، اصفهان، ابهر، رودبار، رشت و كاشان انجام شده، مشخص شده ۳۰ درصد نوجوانان به بازي‌هاي رايانه‌اي اعتياد دارند.
بر پايه اين پژوهش، وضعيت مالي خانوادگي با بازي‌هاي پيشرفته ارتباط مستقيم دارد و در خانواده‌هايي كه پدر و مادر هر دو شاغل هستند، كودكان چهار برابر بيش از همسالان ديگر براي بازي‌هاي فوق وقت صرف مي‌كنند.
حال با اين پيش‌فرض كه آشنايي نوجوانان و جوانان با تكنولوژي و نرم‌افزارهاي جديد نه تنها لازم بلكه مفيد است، مي‌توان علاقه وافر دانش‌آموزان به انواع بازي‌ها را قابل‌تأمل دانست، هرچند كه اين وابستگي‌ها هم ميزان مطالعه آنان را كاهش داده و تأثير مستقيمي بر افت تحصيلي شان دارد اما موضوع وقتي خطرناك يا بهتر بگوييم، به يك فاجعه تبديل مي‌شود كه آنان معتاد فضاي مجازي مي‌شوند و بدون اطلاع از آسيب‌هايي كه تهديدشان مي‌كند، خود را اسير دست و پا بسته آن مي‌كنند.
هرچند مسئولان وزارت آموزش و پرورش با شبكه‌هاي اجتماعي موجود مخالف هستند و معتقدند بايد شبكه اجتماعي بومي راه‌اندازي شود و در همين راستا حميدرضا كفاش، معاون فرهنگي و پرورشي آموزش و پرورش نيز از راه‌اندازي شبكه اجتماعي دانش‌آموزي(شاد) در سال تحصيلي ۹5- ۹4 خبر داده و گفته «دانش‌آموزان موفق و ممتاز در رشته‌هاي مختلف فرهنگي، هنري، قرآني و علمي با در اختيار گرفتن فضايي آثار خود را در زمينه‌هاي مختلف به نمايش مي‌گذارند و با دانش‌آموزان ديگر ارتباط برقرار مي‌كنند» اما بايد ديد چنين شبكه‌اي در مقابل هزاران شبكه‌اي كه مطابق با نيازها و غرايز نوجوانان و جوانان طراحي و به نيت ضربه زدن به اين قشر برنامه‌ريزي شده است چقدر موفق خواهد بود و مهم‌تر اينكه شبكه اجتماعي (شاد) كه كاربران خاص خود را خواهد داشت آيا در جذب دانش‌آموزان موفق خواهد بود يا خير؟

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن