تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860333301
![نمایش مجدد: عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4) refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4)
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4)
این در حالی است که در کشورهای خارجی، در فضای رقابتی برندها، قیمت ها به نفع مصرف کننده کاهش پیدا می کند. طیف وسیعی از کالاها با کیفیت مطلوب در فروشگاه های بزرگ عرضه می شود.
مجله صدا - فریده عنایتی، زینب کوهیار، سمیرا قزوینی: می گویند، ابرمارکت ها مصرف گرایی را رواج می دهند و ارتباط میان فردی را کم می کنند، اما فعالان اقتصادی خیلی با این مفاهیم و تعریف ها موافق نیستند. در بازار، عرضه و تقاضا مهم است. حالا می خواهد این عرضه و تقاضا در ابرمارکت ها به مصرف گرایی بکشد و یا ارتباط آدم ها را کاهش دهد. این گزارش، نظرات جامعه شناسان، اقتصاددانان، فعالان اقتصادی و مسئولان را درباره پدیده ابرمارکت ها در کشور مورد بررسی قرار داده است.
این در حالی است که در کشورهای خارجی، در فضای رقابتی برندها، قیمت ها به نفع مصرف کننده کاهش پیدا می کند. طیف وسیعی از کالاها با کیفیت مطلوب در فروشگاه های بزرگ عرضه می شود. این باعث فروش بالای این برندها می شود. فروشگاه های کوچک در سطح شهر چون قادر به رقابت با این فروشگاه ها از نظر قیمتی نیستند، کالاهای با کیفیتشان را ارزان می دهند.
از سوی دیگر تولیدکنندگان برای فروش بیشتر، به دنبال کیفیت بهتر هستند تا طیف وسیعی از مصرف کنندگان را جذب کنند. به این ترتیب، در کشورهای توسعه یافته، این فروشگاه ها در همه مناطق شهر هستند و امکان دسترسی تمام اقشار به این ها وجود دارد. خانواده ها به سهولت می توانند از این فروشگاه ها و پارکینگ آن ها استفاده کنند. همچنین هزینه های ساخت بنای فروشگاه ها و سرمایه اولین برای راه اندازی و اداره آن بسیار کمتر از هزینه ساخت چنین فروشگاه هایی در ایران است.
مطالب مرتبط:
عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (3)
عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (2) عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (1)
![عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4) عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4)](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/11/546837_913.jpg)
همین هزینه کم ساخت، خود به تنهایی عاملی برای پایین نگه داشتن قیمت ها به حساب می آید. از طرف دیگر، در فروشگاه های بزرگ کشورهای توسعه یافته، بیشتر نیازهای مختلف و روزمره در نظر گرفته می شود. برای مثال کالاهای لوکس در آن عرضه نمی کنند، جواهرفروشی ندارند یا کیف و کفش های لوکس و تجملی هم نمی فروشند. اما به گفته راغفر، در کشور ما مخاطب این فروشگاه ها بیشتر، همان 30 درصد طبقه بالای جامعه اند.
او می گوید: «نظارت جدی بر برندهایی که توزیع کننده اجناس لوکس در این فروشگاه ها هستند وجود ندارد. یکی از برنامه های تلویزیون نشان می داد یکی از این فروشگاه های 50 درصد تخفیف اعلام کرده بود اما وقتی به آن مراجعه کردند، دیدند یک جفت کفش بعد از 50 درصد تخفیف هنوز به قیمت قابل خریداری برای یک خانواده متوسط نرسیده و درضمن محصول ارائه شده در آن واحد از فروشگاه که ظاهرا عرضه کننده یک برند معتبر از اروپا بوده، تولید چین بوده است.»
البته با این حال، در همه جای دنیا، چنین مراکزی دیده می شود و مردم هم از هرطبقه و قشری می توانند مایحتاج خودشان را تهیه کنند. جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، درباره مزیت این ابرمارکت ها می گوید: «همه جای دنیا به مجتمع های بزرگ تجاری و فروشگاه های بزرگ تمایل دارند.
دلیل این تمایل این است که با خرید در این فروشگاه ها، در وقت صرفه جویی می کنیم، قدرت انتخاب بالاست، می توانیم کالاهای جایگزین و یا مکمل را در یک مکان ببینیم و از نظر قیمت و کیفیت با هم مقایسه و خریداری کنیم. امتیاز دیگر این فروشگاه ها، خدمات جانبی آن هاست. در کنار این فروشگاه ها خدمات فرهنگی مثل سالن های سینما، سالن های ورزشی و... را هم ارائه می کنند که می تواند نیازهای تمام اعضای خانواده را پوشش داده و همه اعضای خانواده را متناسب با سلیقه و سنشان تامین کند. به تعبیر اقتصادی ها، این فروشگاه های بزرگ صرفه جویی های ناشی از خرید را در اقتصاد ایجاد می کنند.»
![عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4) عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4)](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/11/546838_749.jpg)
به گفته قادری، هرچند واحدهای توزیع کننده کنار خیابانی از توسعه چنین فروشگاه هایی متضرر می شوند اما با توجه به امتیازهای فروشگاه های بزرگ و گرایش دنیا به دلیل همین امتیازها به این فروشگاه ها،چنین فروشگاه هایی به نفع ماست. باید بدانیم که خیابان محل رفت و آمد است و محل توقف برای خرید نیست. او می گوید: «به نظر من در کشور ما در مقایسه با دیگر کشورها اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته و استانداردهای لازم رعایت شده. هرچند ممکن است ایرادات و اشکالاتی در کار این فروشگاه ها وجود داشته باشد اما بحث این است که بیشتر کشورهای دنیا در این مسیر حرکت می کنند و ما هم با درنظر گرفتن شاخصه های کمک کننده این فروشگاه ها ناگزیریم به توسعه این فروشگاه ها کمک کنیم.»
همچنین با اینکه بعضی جامعه شناسان و اقتصاددانان معتقدند این ابرمارکت ها، مردم را به مصرف گرایی سوق می دهد، اما به اعتقاد قادری، چنین موضوعی صحت ندارد. چرا که به گفته او، مصرف گرایی را بیشتر در واحدهای شیک و لوکسی می بینیم که گاها در این مجتمع ها هست. این واحدهای توزیع کننده اجناس لوکس، ممکن است کنار خیابان ها هم باشند و وجود آن ها در مغازه های کنار هایپرمارکت ها و سوپرمارکت ها دلیل بر این نیست که این بخش ها به مصرف گرایی و تجمل دامن می زند. این فروشگاه ها متناسب با نیازهای مردم ساخته می شوند. طبیعتا هرچه بزرگ تر باشند و اگر با تنوع بیشتر، همانطور که در کشورهای دیگر هست، کالاها را عرضه کنند، مردم بیشتراز آن ها استقبال می کنند
در کنار قادری، فعالان اقتصادی هم با مال ها و ابرمارکت ها موافق هستند. احمد صادقیان که مدیرعامل شرکت تک ماکارون و عضو هیات نمایندگان اتاق تهران است، او می گوید: «مال ها، خیلی از مایحتاج جامعه را در یکجا عرضه می کنند. از نظر قیمت ها هم چون خرید انبوه دارند و سازمان یافته هستند، معمولا کالاها را با قیمت های خوبی می خرند و با قیمت های خوبی عرضه می کنند. بنابراین، موررد استقبال مردم قرار می گیرند.»
البته او میزان مصرف گرایی این مارکت ها را قبول دارد و ادامه می دهد: «از نظر مصرف گرایی، وقتی شما برای خرید می روید، کالاهای دیگری هم در مقابل دیدتان قرار می گیرد که اشتها و مصرف کاذب را زیاد می کنند. این فروشگاه ها فراگیرتر از سوپرمارکت ها هستند و قطعا رقیب مهمی برای سوپرمارکت ها تلقی می شوند. اما اگر این مال ها کالاهای داخلی و محلی عرضه کنند، خوب قطعا باعث رونق اقتصادی می شود. ولی اگر بخواهند نیازهایشان را به صورت واردات تامین کنند، تاثیر منفی بر اقتصاد می گذارد. اما در نهایت این مال ها پاسخگوی نیازهایی است که جامعه به آن گرایش پیدا می کند. رسانه هایی مثل تلویزیون، بر بسیاری از این نیازها، تاثیر می گذارند و نیاز را در مصرف کنندگان به وجود می آورند.»
![عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4) عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4)](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/11/546839_193.jpg)
در همین باره، حسن فروزان فرد، رییس هیات مدیره صنایع غذایی کامبیز و عضو هیات نمایندگان اتاق تهران معتقد است: «واقعیت جامعه امروز ما در طول سال های گذشته این بوده است که نظام توزیع مویرگی ما دچار یک عدم شفافیت جدی و یک اتفاق غیراقتصادی است که می توان اسم آن را اندازه نامناسب واحدهای توزیعی گذاشت. مشاهده می فرمایید که امروزه در خیابان های شهر مخصوصا خیابان های پرجمعیت تر، تعداد زیادی فروشگاه های توزیع کوچک و تکراری وجود دارد.
توزیع کنندگان کوچک، انتظار دارند، برای موادی که توزیع می کنند، بین 18 تا 20 درصد سود داشته باشند تا بتوانند هزینه هایی مثل اجاره، سرقفلی، سردخانه، برق و... را جبران کنند. در مقابل اتفاقی که برای تولیدکنندگان می افتد این است که توزیع بدین شکل، پرهزینه تر و کم فایده تر است، به خاطر اینکه مقدار باری که هر بار سفارش می دهند، کم است و نیز تولیدکننده برای دریافت پول باید به نفرات بیشتری مراجعه کند، به اضافه اینکه، این فرصت وجود ندارد که شما در همه خرده فروشی ها، حضور داشته باشید و برند خود را معرفی کنید و عملا صاحب فروشگاه، برندی که در آن مطقه فروش می رود را تعیین می کند.»
او همچنین می گوید: «از زاویه نگاه حاکمیتی، مثل شهرداری یا سازمان امور مالیاتی، خرده فروشی ها معمولا نظام خرید و فروش شفافی ندارند. یکی از مشکلات این است که از فروشگاه های کوچک، به خاطر نداشتن ابزارهای کنترلی، نمی توانند مجری مالیات بر مصرف باشند. بنابراین، حاکمیت مجبور می شود، مالیات بر مصرف را درواقع از تولیدکنندگان کالا بگیرد.
![عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4) عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4)](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/11/546840_882.jpg)
در صورتی که، در همه جای دنیا، گروه مایات های بر مصرف همیشه توسط توزیع کنندگان نهایی از مشتری دریافت می شود. بنابراین، ضعف های عمده در حوزه فروشگاه های کوچک شامل بالابودن هزینه های توزیع و درواقع تنوع محدود محصولات، بالارفتن هزینه های حمل و نقل و ترافیکی و نهایتا ناتوانی در ارائه شفافیت و میزان فروش و نداشتن فاکتور فروش و مواردی از این دست است.»
اما، به گفته فروزان فرد، فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای، از زاویه نگاه عرضه کنندگان، می توانند یک متقاضی عمده محسوب شوند. برای تولیدکنندگان حمل کالا و ارائه خدمات به این فروشگاه ها، راحت تر و توجیه پذیرتر خواهدبود. ضمن اینکه، فروشگاه های بزرگ این فرصت را فراهم می کنند که برندهای مختلف بتوانند در کنار هم رقابت سالم تری را داشته باشند. از نظر تقاضا، از آنجا که مصرف کنندگان می توانند، به نسبت خریدی که انجام می دهند، فاکتور رسمی دریافت کنند و جزییات خرید خود را ببینند، فروشگاه های بزرگ می توانند فرهنگ خرید را ارتقا دهند.
به اعتقاد او، عاقبت به خیری ما از آنجایی مطرح شد که سرمایه گذاری خارجی وارد این عرصه شد، نمونه آن هایپراستارت است که تا مدتها توجه همه ما را به خود جلب کرد و اقبال عمومی مردم نسبت به این فروشگاه نشان داد که چه ظرفیت بزرگی در اقتصاد برای این کار وجود دارد که با سرمایه گذاری و رفتارهای دولتی به آن دست پیدا نکردیم.
به هرحال، هرچه که باشد، تولیدکننده ها به دلیل صرفه اقتصادی که این مگامال ها برایشان دارند، از ماجرا استقبال می کنند. البته به شرطی که محصولات داخلی در آنها عرضه شود. مهدی معصومی اصفهانی، مدیرعامل شرکت تلاونگ و عضو هیات نمایندگان اتاق تهران، در این باره می گوید: «در تهران حدود 50هزار سوپرمارکت وجود دارد. اما به عنوان مثال توزیع تخم مرغ به این سوپرمارکت ها سخت تر از توزیع تخم مرغ به 1000 فروشگاه زنجیره ای است.
![عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4) عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (4)](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/11/546841_237.jpg)
مسلما با توزیع کالا در فروشگاه های بزرگ، هزینه های پخش پایین می آید، این فروشگاه ها با توجه به اینکه فروش بالاتری دراند، سود کمتری می گیرند و قیمت تمام شده را پایین می آورند. در فروشگاه های بزرگ حق انتخاب با خریدار است، اما، در سوپرمارکت ها حق انتخاب با فروشنده است. در فروشگاه های بزرگ انواع برندهای یک محصول عرضه می شود و شما هرکدام را که مایل باشید، می خرید. مال ها، باعث می شوند، فروشگاه های کوچک، جذابیت و فروششان کم شود، مگر فقط برای کالاهای اضطراری و دم دستی.»
به اعتقاد معصومی، این مال ها، مصرف را بالا می برد. در نتیجه، چرخ اقتصاد بهتر می چرخد و تولید بیشتر می شود و یا البته واردات بیشتر می شود. این دیگر بستگی به سیاست های دولت دارد که روی کدامیک تمرکز کند. این اتفاق، در کشورهای پیشرفته هم افتاد، در کشورهای پیشرفته هم افتاد و آنها از لحاظ اقتصادی، بسیار پیشرفت کردند. یکی از نکات مثبتی که گسترش این مال ها دارد این است که بار ترافیکی کمتر می شود و هرکس در محل زندگی خودش از مال آن منطقه خرید می کند که درمجموعه اینها به اقتصاد کشور کمک می کند.
به هر حال، هرقشری از جانب خودش در مورد مگال مال ها و ابرمارکت ها نظر می دهد. جامعه شناس ارتباط میان فردی آدم ها را می بیند. اقتصاددان مصرف گرایی را مورد تاکید قرار می دهد و فعال اقتصادی هم به کاهش هزینه هایش نگاه می کند.
پایان
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]
صفحات پیشنهادی
عصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (1)
عصر حکمرانی مال ها نبرد با بازار 1 می گویند ابرمارکت ها مصرف گرایی را رواج می دهند و ارتباط میان فردی را کم می کنند اما فعالان اقتصادی خیلی با این مفاهیم و تعریف ها موافق نیستند در بازار عرضه و تقاضا مهم است حالا می خواهد این عرضه و تقاضا در ابرمارکت ها به مصرف گرایی بکشدعصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (2)
عصر حکمرانی مال ها نبرد با بازار 2 پاساژ نادری جزو اولین مراکز فروش مدرن ایران به حساب می آید و حتی میدان نقش جهان اصفهان را هم می توان از اولین مگامال های مدرن ایران به حساب آورد اما با این وجود جامعه شناسان از وجود چنین مراکزی خشنود نیستند مجله صدا - فریده عنایتی زینب کعصر حکمرانی مال ها؛ نبرد با بازار (3)
عصر حکمرانی مال ها نبرد با بازار 3 چند وقتی بود مردم به جای سرمایه گذاری در بازار مسکن در بازار مراکز تجاری سرمایه گذاری می کردند اما حالا براساس تحقیقات انجام شده رکود بازار مسکن به این مراکز منتقل شده و دیگر مال ها هم سودی برای اموال مردم به ارمغان نمی آورند مجله صدا -بازدید سرزده شهردار تهران از بازارچه خیریه زیرگذر ولیعصر (عج)
سهشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹ ۵۶ شهردار تهران عصر امروز سهشنبه از بازارچه خیریه زیرگذر چهارراه ولیعصر عج که با حضور موسسات خیریه تشکیل شده بازدید کرد به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در این بازدید محمدباقر قالیباف با اشاره به آسیبهای اجتماعی به عنوان یکییکطرفه شدن محور هراز و کندوان از عصر امروز/ عرض کم جاده ها عامل ترافیک در راههای شمالی
سردار مهری در گفتوگوی اختصاصی با باشگاه خبرنگاران یکطرفه شدن محور هراز و کندوان از عصر امروز عرض کم جاده ها عامل ترافیک در راههای شمالی رئیس پلیس راهور ناجا از اعمال محدودیت های ترافیکی در محور هراز و کندوان خبر داد سردار تقی مهری رئیس پلیس راهور ناجا در گفتوگو با خآبنبات ریزان خراسان شمالی با مشکل بازار فروش مواجه هستند
شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۳۷ مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسانشمالی گفت حدود 60واحد آبنبات ریزی در بجنورد از حالت صنفی خارج شده و صنعتی شدند و در شهرک صنعتی این شهر مستقر شده اند محمد علی یوسفی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسانشمالی با اشاره به ایناجمالی/ امامیکاشانی در خطبههای نماز جمعه تهران: سیره عملی امام (ره) قابل تحریف نیست/جمهوری اسلامی به نظام جه
اجمالی امامیکاشانی در خطبههای نماز جمعه تهران سیره عملی امام ره قابل تحریف نیست جمهوری اسلامی به نظام جهانی امامعصر عج وصل خواهد شدخطیب موقت نماز جمعه امروز تهران با تأکید بر اینکه سیره عملی امام ره قابل تحریف نیست نظام جمهوری اسلامی به نظام جهانی امامزمان عج وصل خواحتمال تخصیص 10 میلیارد برای تنظیم بازار/ توزیع تخممرغ در سبد کالای اقشار کمدرآمد
شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۶ مدیرکل دفتر طیور و زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی گفت پیگیری های لازم جهت تخصیص 10 میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها به منظور تنظیم بازار صورت گرفته و قرار است تخم مرغ در قالب سبد کالای اقشار کم درآمد توزیع شود به گزارش خبرنگار ایسنا در قم حبیب امیبورس منطقی ترین بازار برای تامین مالی صنایع پتروشیمی
گزارش بورس منطقی ترین بازار برای تامین مالی صنایع پتروشیمی بازار سرمایه میتواند منطقی ترین بازار برای تامین مالی صنایع پتروشیمی در کشور باشد به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران بالا بودن سهم محصولا پتروشیمی در صادارت غیر نفتی کشور و نیاز بالای ایناز بازار مکاره مهار ریزگردها و بارورسازی ابرها تا تأیید شش مالچ زیستی تا کنون
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۰ دبیر ستاد توسعه فناوری آب خشکسالی فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از تأیید شش مالچ زیستی برای مهار ریزگردها و راهاندازی آزمایشگاه مرجع در این زمینه خبر داد دکتر حسنعلی بهرامی در گفتوگو با خبرنگار فناوری ایسنا خشکسالیها را نآزادسازی بازار مالی ایران و ادغام آن با بازارهای مالی جهانی
از نگاه سرمایهگذاران بینالمللی بررسی شد آزادسازی بازار مالی ایران و ادغام آن با بازارهای مالی جهانی اقدامات لازم نهاد ناظر و ارکان بازار سرمایه به منظور تقویت ادغام با بازارهای جهانی و افزایش فعالیتهای مالی میانمرزی و جریان سرمایه به داخل مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفت بهنبرد شدید نیروهای مردمی عراق با داعش در شمال شرق فلوجه |اخبار ایران و جهان
نبرد شدید نیروهای مردمی عراق با داعش در شمال شرق فلوجه کد خبر ۵۰۴۹۵۸ تاریخ انتشار ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۲۶ - 31 May 2015 نیروهای داوطلب مردمی عراق و ارتش این کشور در شهرستان الکرمه واقع در شمال شرق فلوجه در استان الانبار به شدت در حال نبرد با عناصر داعش هستند به گزارش تابناواکنش احتمالی بازار خودرو به گرانی بنزین
آیا رکود بازار خودرو بیشتر میشود واکنش احتمالی بازار خودرو به گرانی بنزین در حالی که دولت با تصمیم اخیر خود مبنی بر گرانی بنزین شرایط را برای درآمدزایی بیشتر خود فراهم کرد اما پیشبینی فعالان بازار خودرو آن است که رکود بازار بیشتر خواهد شد چراکه تمایل مردم برای خرید خودرو کاهفارس از راهاندازی نخستین مرکز تعمیرات سختافزاری ساری گزارش میدهد شمال ایران گورستانی از تجهیزات پزشکی/کمبود
فارس از راهاندازی نخستین مرکز تعمیرات سختافزاری ساری گزارش میدهدشمال ایران گورستانی از تجهیزات پزشکی کمبود تکنسین برای ورود به بازار کاردر شمال کشور گورستانی از تجهیزات دستگاههای پزشکی وجود دارد که به دلیل فاصله زیاد این استانها تا مراکز تعمیرات دستگاهها خراب باقی ماندهتاکتیک جدید بازاریابی نفت ایران/ انصراف از ساخت پالایشگاه درمالزی
تاکتیک جدید بازاریابی نفت ایران انصراف از ساخت پالایشگاه درمالزی معاون وزیر نفت با تشریح برنامه جدید افزایش امنیت فروش ایران به مشتریان در قالب برنامهای ۲۵ ساله گفت ایران از ساخت پالایشگاههای مشترک نفت در مالزی و سوریه انصراف داده است به گزارش نامه نیوز عباس کاظمی در گفتگومعاون اداری مالی فرماندار کرج خبر داد تشدید نظارت بر بازارها در آستانه ماه مبارک رمضان
معاون اداری مالی فرماندار کرج خبر دادتشدید نظارت بر بازارها در آستانه ماه مبارک رمضانمعاون اداری مالی فرماندار کرج از تشدید نظارتها بر بازارهای کرج در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد محمدرضا کوچکی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت تیمهای نظارتی به مندر سایه بیتوجهی به تولید ملی بازارهای شمال کشور؛ اسیر کالاهای بنجل وارداتی
در سایه بیتوجهی به تولید ملیبازارهای شمال کشور اسیر کالاهای بنجل وارداتیمشخصا در دو سال اخیر واردات کالاهای چینی نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته به طوری که میتوان گفت بیش از ۹۰درصد کالاها و اجناس بازارهای انزلی بازار روس چینی است سایت افق انزلی نوشت بیش از یک دهه-
سبک زندگی
پربازدیدترینها