واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پرونده بورسیه های غیرقانونی، هوا شد!
جواد هروی که عضو کمیته پیگیری بورسیههای غیرقانونی است از همان ابتدا پای کار بوده و هنوز هم پیگیر ماجراست. وی تأکید دارد چه بخواهیم و چه نخواهیم بخش عمده این دانشجویان حالا مدرک دکترا در جیبشان است و صرفا میتوانیم برای جذبنکردن آنها در هیأت علمی کاری کنیم.
روزنامه شرق: جواد هروی که عضو کمیته پیگیری بورسیههای غیرقانونی است از همان ابتدا پای کار بوده و هنوز هم پیگیر ماجراست. وی تأکید دارد چه بخواهیم و چه نخواهیم بخش عمده این دانشجویان حالا مدرک دکترا در جیبشان است و صرفا میتوانیم برای جذبنکردن آنها در هیأت علمی کاری کنیم.
آقای هروی گویا خبرها چندان مساعد نیست، بالاخره تکلیف بورسیههای غیرقانونی چه میشود؟ البته این روزها برخی به شدت این بورسیهها را قانونی خوانده و از آن دفاع میکنند.
امیدواریم بالاخره بحث بورسهها به جای خیر برسد تا تلاشی که وزارت علوم برای شفافسازی این قضیه کرده راه به جایی برده و خسارت واردشده به بدنه دانشگاه بازپرداخت شود. دانشجویان بورسیهای مورد نظر بدون آزمون سرکلاس نشستهاند و برخی از آنها نیز بدون آزمون استخدامی، استخدام شدهاند.
البته دوستان شما در مجلس میگویند قانونی است.
چطور قانونی است؟ چطور میشود از چنین رانتی دفاع کرد؟ پرونده بورسیهها از اول تا آخر خطا بوده و هر چه بیشتر به عمق رفتهایم، بیشتر تخلفها رو شده است.
ارزیابیتان از پیگیری پرونده چیست؟
امیدوار هستیم که پرونده در نهایت ختم به خیر شود، نه اینکه روی هوا برود و در گروکشیهای سیاسی تقلیل رود.
الان این مسیر به چه سمتی است؟
متأسفانه ماجرای دکترا دیگر قابل پیگیری نیست، چون همه اینها تا به حال دکتر شدهاند و خب الان دیگر نمیشود کاری کرد.
بحث استخدام اینها چطور؟
این نکتهای اساسی است. اگر وزیر نخواهد با صلابت و شجاعت پای پرونده بایستد، مجلس ورود پیدا خواهد کرد. حتی اگر در بحث فارغالتحصیلی کوتاهی شده، مجلس باید در این قسمت برخورد جدی کرده و اجازه ندهد اینها استخدام وزارت علوم و دانشگاه شوند. اینها شکلی از کادرسازی است. رانتی را ایجاد کنیم و بعد افراد نزدیک به طیف خودمان را استخدام کنیم. آن وقت استعدادهای درخشان با معدل بالا به حاشیه بروند و برخی نورچشمیها دکتر و استاد بشوند. کجای این فرایند عدالت است. اگر توجیه دوستان ما قانونیبودن تصمیم وزیر است، پس اخلاق و قضاوت به کجا میرود؟
البته گفتهاند معدل پایینها صرفا صد مورد بوده، آیا این آمار صحت دارد؟
خیر، تعداد خیلی بیشتر از این است و مصادیق را خواهیم گفت.
آقای هروی بوی خوشی از پیگیریها و سرانجام کار به مشام نمیرسد، شما به عنوان نماینده پیگیر چه تدبیری برای ادامه کار در سر دارید؟
همه منتظریم ببینیم وزارت علوم، دیوان محاسابت و سازمان بازرسی وظایف خودشان را انجام دادهاند یا نه. اگر نه، سکوت وزارت علوم و دیگر دستگاههای مسئول در این قضیه تأملبرانگیز خواهد بود.
فکر میکنید آقای فرهادی پای این ماجرا بایستد؟
فعلا امیدواریم، تصمیم ایشان در آینده همهچیز را مشخص خواهد کرد. آقای فرهادی در برابر وجدان بیدار میلیونها دانشجوی ایرانی مسئولاند. اگر قصوری در ارائه اطلاعات و نتیجه نهایی صورت گیرد، تمام مصادیق خلاف قانون را یکبهیک افشا خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]