واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
وقتی مرغ تولیدکننده بیرونی برای ادارات کهگیلویه و بویراحمد غاز میخواند
همزمان با بازدید معاون شرکت شهرکهای صنعتی کشور از برخی واحدهای تولیدی کهگیلویه و بویراحمد، این گونه معلوم شد که برخی ادارات به جای خرید از واحدهای تولیدی درون استان، کالای خود را با کیفیت پایینتر از بیرون استان وارد میکنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، بعد از ظهر امروز فرشاد مقیمی معاون شرکت شهرکهای صنعتی کشور به همراه سهراب بنام مدیرعامل این شرکت در استان کهگیلویه و بویراحمد و تعدادی از خبرنگاران از واحدهای تولیدی مشکلدار در شهرک صنعتی یاسوج 3 بازدید کردند. در این بازدید چند ساعته، مقیمی به خواستهها و مشکلات صاحبان صنایع مشکلدار در این شهرک صنعتی گوش فرا داد و همچنین قول پیگیری مشکلات این واحدها را در حد توان شرکت شهرکهای صنعتی داد. در یکی از بازدیدها که از کارگاه سازنده تابلوهای راهنمایی و رانندگی صورت گرفت، کارگران با مشقت بسیار در حال تولید تابلوهای راهنمایی و رانندگی و علائم هشدار دهنده برای یکی از استانها «فارس» بودند. در این دیدار و در واحد رنگآمیزی به قدری دمای هوای محل کار گرم و کشنده بود که مسئولان بازدید کننده و خبرنگاران تاب حضور چند دقیقهای در محل کار را نداشتند. به گزارش فارس، برای چسباندن علائم به تابلوهای فلزی به چنین دمای بالایی نیاز است که در این میان فعالیت دو بانوی کارگر در این قسمت از واحد تولیدی نشان دهنده زحماتی بود که صاحبان واحد و کارگران شاغل، برای تولید و اشتغال متقبل میشدند.
چرخه عجیب تولید و مصرف در کهگیلویه و بویراحمد اما نکته حائز اهمیت که مورد تعجب معاون شرکت شهرکهای صنعتی نیز واقع شده بود خرید تابلوهای مورد نیاز استان از استانهای دیگر بود که ادارات دولتی از جمله شهرداری یاسوج کالای بیرون استان را به تولید درون استانی ترجیح داده بودند.! فرشاد مقیمی معاون شرکت شهرکهای صنعتی کشور در همین خصوص از مدیرعامل شرکت شهرکها در استان خواست تا زمینه بازاریابی و امکان فروش کالای تولیدی در درون استان برای همه شرکتها فراهم شود. سهراب بنام مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان هم گفت: استاندار این استان دستور اکید داده که همه ادارات و دستگاهها باید خرید خود را از تولیدات داخل استان انجام دهند که عدم خرید از این واحد تولیدی و استفاده از کالای سایر استانها با کیفیتی پایینتر محل تعجب است. اما یکی دیگر از نکات جالب در این بازدید تأکید یکی از تولید کنندگان بر عدم استفاده از تسهیلات بود چرا که اعتقاد داشت به دنبال تسهیلات در این استان رفتن به مثابه کنار گذاشتن و تعطیلی کار و زندگی است. حمیدرضا کرمی مدیر شرکت تولیدی «گل زرشک مارگون» در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: کسانی که به صنعت در این استان روی آوردهاند بیشتر آنها صنعتگر نبودهاند به همین دلیل است که اکثرا ورشکست شدهاند. وی گفت: این عده نه از تولید چیزی میدانستند و نه از فروش چیزی میدانند به همین دلیل در تولید و بازاریابی درمانده شدهاند. این تولید کننده در شهرک صنعتی یاسوج 3 با بیان اینکه یکی از مشکلات به سرمایه در گردش برمیگردد، تصریح کرد: اما در استان به قدری این کار سخت است که عطای گرفتن وام را به لقایش بخشیدهام و وقت و زندگی خود را صرف سرگردانی در بانکها نمیکنم و ترجیح میدهم که با تولید و فروش بیشتر پول مورد نیاز برای راهاندازی فازهای دیگر را به نوعی جمع و جور کنم. انتهای پیام/2571/ذ40
94/03/19 - 19:05
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]