تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر جوان مؤمنى كه در جوانى قرآن تلاوت كند، قرآن با گوشت و خونش مى آميزد و خداوند ع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871177640




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد آغاز بهار در نزدیک‌ترین شهر ایران به آسمان+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
آغاز بهار در نزدیک‌ترین شهر ایران به آسمان+تصاویر
بهار در فریدونشهر، به دلیل سردسیر بودن منطقه دیرتر از همیشه جان دوباره به طبیعت داده و فضایی دل انگیز و وصف‌ناپذیری در دشت‌های این منطقه به وجود آورده است.

خبرگزاری فارس: آغاز بهار در نزدیک‌ترین شهر ایران به آسمان+تصاویر



به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، بهار برای بسیاری از شهرها از اواخر زمستان آغاز می‌شود، شکوفه‌های سفید درختان و سبز شدن دشت‌ها و دیگر نشانه‌های بهار ظاهر می‌شوند و طبیعت جان دیگر می‌گیرد اما اینجا در مرتفع‌ترین شهر ایران، بهار کمی دیر می‌آید، اردیبهشت که می‌شود تازه طبیعت دست­‌های خودش را از زیر لحاف سفیدش بیرون می‌­آورد و در حالی که خمیازه خواب طولانی‌اش با خنده روی لبهایش است، بیدار می‌شود و شروع می‌کند به جان گرفتن. آری بهار در نزدیک‌ترین شهر ایران به آسمان با رفتن اردیبهشت تازه جان می‌گیرد، سبز می‌شود، سفیدی شکوفه­‌ها جای سفیدی برف روی کوه­‌ها را می‌گیرند، صدای پرنده‌­ها، شنیده می‌­شود و رنگ­‌ها دیده می‌­شوند.

اردیبهشت که دارد تمام می‌شود، رنگ قرمز به طبیعت زده می‌شود و شقایق‌ها خودنمایی می‌کنند، طبیعت بهاری یکی از زیباترین شهرهای ایران، با پایان اردیبهشت ماه تازه دارد جولان می‌­دهد. اینجا فریدونشهر است، بام ایران، زمستان سرد و سخت و سپس باران و برف­‌های بهاری، اجازه زود بیدار شدن طبیعت را نمی‌­دهد، برای همین در حالی که اردیبهشت به پایان رسیده است، همچنان کوهستان‌های منطقه پوشیده از برف است و هوا بسیار خنک است. بهار اینجا برای مردم فریدونشهر تازه آغاز شده است، بارش باران‌­های پی در پی بهاری، چشمه­‌های جوشان و آب­‌های روان را بر پیکره دشت‌­های سبز پر از گل‌­های رنگارنگ جاری ساخته است، صدای جوشش و خروش آب، آواز صبحگاهی پرنده­‌ها، هوای خنک و بوی شکوفه­‌های تازه بیدار شده و تصویر زیبای یک کوه با دامنه سبزش زیر آسمان آبی خداوند، تمام حواست را با خود می‌برد به سمت آرامش و سپس اعجاز آفرینشی که بهار برای تو به ارمغان آورده است. اگر دلت همچنان بهار ناب می‌خواهد، کافی است سری به فریدونشهر در فاصله 180 کیلومتری غرب مرکز اصفهان بزنید.

فریدونشهر با 2هزار و 530 متر، مرتفع­‌ترین شهر ایران است و طبیعتی کوهستانی دارد، وجود چشمه‌­های جوشان فصلی و دائمی، دشت‌­ها و بیشه‌زا­رها و جنگل­‌ها، کوه­‌های مرتفع با قله­‌های سر به فلک کشیده و رودهای روان و خروشان در کنار گونه­‌های مختلف گیاهی و جانوری، محیطی زیبا و دل‌انگیز در فصل بهار به وجود آورده است که دل هر بیننده‌­ای را با خود می‌برد. تمام مناطق بکر طبیعت بهاری فریدونشهر در این فصل زیباست و نمی‌­شود تفاوتی بین تفرجگاه­‌های منطقه قائل شد اما از نقاط دیدنی این شهرستان می­‌شود به آبشار پونه‌­زار در فاصله 15 کیلومتری مرکز شهر، آبشار پشندگان در دهستان پشت­‌کوه، چشمه سراب در مرکز شهر، چشمه ­تنگوله و چشمه ­لنگان در فاصله 20 کیلومتری غرب فریدونشهر، ارتفاعات شاهان‌کوه، مرتفع‌ترین کوه استان اصفهان با 4 هزار و 40 متر ارتفاع، کوه زیبای «تسیخه» با چشمه­‌ها و دشت زیبا در فاصله 5 کیلومتری غرب فریدونشهر، دشت­‌ها و بیشه‌زارها و جنگل­‌های منطقه پشت‌­کوه و پیش­‌کوه در فاصله 100 کیلومتری غرب مرکز فریدونشهر اشاره کرد.

هرچند آب و هوای فریدونشهر به گونه‌ای است که در تابستان هم گرما کم احساس می­‌شود و طبیعت منطقه در اوج گرمای تابستان هم طراوت خاصی دارد اما فریدونشهر را باید در بهار و یا زمستان دید. به این ترتیب باید گفت، بهار تازه در فریدونشهر جان گرفته به طوری که هنوز می‌­توان به آب شدن برف در دامنه کوه‌‌ها رسید و دید و لذت برد. ---------------------------- گزارش از محسن رحیمی ---------------------------- انتهای پیام/63040/س20

94/03/06 - 12:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن