تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869822991




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره‌ها باید جهت‌دهی فرهنگی مشخصی داشته باشند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مجتبی راعی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
جشنواره‌ها باید جهت‌دهی فرهنگی مشخصی داشته باشند
کاگردان «ترنج» گفت: برای شناخت و درک بهتر معضلات جامعه و حل کردن آن‌ها باید کنار هم و با صداقت کامل ایستاد و در خصوص آن‌ها حرف زد.


مجتبی راعی کارگردان سینما در خصوص برگزاری جشنواره به عناوین مختلف و کمک آن به سینمای ایران به خبرنگار سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران، گفت: اگر هدف جشنواره‌ها فقط حضور فیلم، انتخاب، نمایش و دادن جایزه باشد، در واقع انگار یکی هستند و نیازی به چند تا شدن نیست، در عین حال جشنواره سوری را بین اهالی سیما و هنر ایجاد می‌کند که حتی اگر تکراری باشد باعث شده هنرمندان و مخاطبان بیشتر به سوی هنر کشیده شوند و ذهنشان به فضای هنر نزدیک‌تر شود و شورانگیزتر به دنبال کارکردن در رشته های مختلف هنری بروند. 


وی افزود: اما بهترین و درست‌ترین کار این است که هر کدام از جشنواره‌ها تعریف خودش را پیدا کند و با تعریف خاص خودش وارد صحنه شود، یعنی این جشنواره‌ها باید بعد از چند سال به لحاظ اهداف فرهنگی که دارند آنقدر با هم فرق کنند که فیلم‌سازان تشخیص دهند که فیلمشان مربوط به کدام جشنواره است و فکر نکنند که فیلم آنها متعلق به همه‌ی جشنواره ها است. 
 
راعی ادامه داد: شاید آنقدر فیلم تولید نمی‌شود که همه جشنواره‌ها با تعداد زیادی فیلم برگزار شوند، درعین حال اگر جشنواره‌ها اهداف فرهنگی روشنی داشته باشند، حتی اگر 10 عدد فیلم هم انتخاب کنند با آن ده اثر می‌توانند جهت‌دهی فرهنگی مشخصی برای حضور فیلم‌هایی متناسب با اهداف خود پیدا و حضور دهند و از آنها حمایت کنند. 


راعی در ادامه بحث و در خصوص اینکه پس دغدغه افرادی که به معضلات اجتماعی جامعه می‌پردازند چه می‌شود و انگار جشنواره‌ها ماهیت این را ندارند که دغدغه آن‌ها را به طور جدی مطرح کنند بیان کرد: واقعیت اینجاست، اگر واقعی به این مشکلات بپردازند این مشکل پیش می‌آید که باعث نگرانی برخی افراد می‌شوند، کسانی که معتقدند همه چیز در جامعه خوب پیش می‌رود و نگرانی و دغدغه‌ای وجود ندارد. 


وی افزود: اما باید بدانیم که هنر اکسیری است که با کمی آزادی ماهیت آن مشخص می‌شود و بدون آن به نظر من چیز پیش پاافتاده‌ای می‌شود. 


راعی عنوان کرد: برای شناخت بهتر درک معضلات و حل کردن آن ها باید کنار هم و با صداقت کامل ایستاد و در مورد مشکلات حرف زد و نباید فضایی به وجود آید که اگر کسی خواست کوچک‌ترین انتقادی کند سریعاً دهان او را خورد کنیم، البته منظور من این نیست که هرکسی هرکاری دلش خواست انجام دهد  و راجع به هرچیزی هرجور دلش خواست صحبت کند. 


این کارگردان افزود: خود مردم عرف‌هایی دارند که اگر شما از این عرف‌ها تخطی کنید، خود مردم شما را تنبیه می‌کنند، مملکت هم قوانینی دارد که اگر کسی از این قوانین تخطی کند، عکس العمل نشان می‌دهد ولی در کل باید یک حیطه سالم و صادقانه وجود داشته باشد. 


راعی ادامه داد: اگر به طور دائم از یک نفر تعریف و تمجید کنند و به بگویند که همه‌ی خصایص نیکوی انسانی را دارد، رشد نخواهد کرد، جامعه هم همین‌طور است، اگر شب و روز از زندگی و اتفاقات روزمره تعریف کنیم و همه اتفاقات را خوب بشماریم، اتفاق خاصی رخ نداده و جامعه پیشرفت نخواهد کرد. 


وی افزود: یک مثل قدیمی است که می‌گوید شما احتیاج به رفیقی دارید که بعضی مواقع سیلی و تلنگر به شما بزند و جلوی برخی کارهای بد شما را بگیرد و چون شما به صداقت دوست خود واقفید به حرف‌هایش عمل می‌کنید. 


راعی در خصوص ایجاد راهکار برای برخی سینماگران که متوجه ماهیت برگزاری جشنواره نیستند و فقط هدف آن‌ها حضور در جشنواره است، گفت: جشنواره باید یک سیاست فرهنگی روشن داشته باشد و آن‌ها را اعلام و دنبال کند، که این کار آسانی نیست.






انتهای پیام/ 





اخبار مرتبط

فرهنگ عرصه زور آزمایی نیست
امام خمینی (ره) حق بزرگی بر گردن سینما دارد
درخواست دبیر جشنواره از مسئولان فرهنگی/گلایه ملاقلی پور از هیات داوران
معرفی داوران فیلم‌های کوتاه جشنواره بین‌المللی شهر/ رقابت 366 اثر در بخش‌ مسابقه ایران و بین الملل
هیات داوری فیلمنامه نویسی جشنواره بین المللی شهر معرفی شدند
وقتی که سخنان «جلیلی» تهدیدی بر بیکار شدنش می‌شود
نخستین جشنواره فیلم کوتاه سماء برگزیدگان خود را شناخت




۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن