واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
به کسی که واکسن پیدانکند جایزه میدهیم وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای مصرف دو سال آینده کشور انواع واکسن ذخیره شده است.
به گزارش فرهنگ نیوز، دکتر سیدحسن هاشمی درحاشیه جلسه امروز در بیمه مرکزی، با اشاره به برخی شایعات در باره کمبود واکسن برای واکسیناسیون دانش آموزان سال اول دبستان افزود: هر ساعت مطلب جدیدی از رسانه ها می شنویم و عده ای علاقه مند هستند مردم را نگران کنند.
وی به خبرنگار صدا و سیما گفت: بخش عمده واکسن در کشور تولید می شود و از صد سال قبل ما صادر کننده واکسن بودیم.
هاشمی افزود: واکسن جزو ذخیره های راهبردی است و جای نگرانی نداریم.
وی گفت: اگر در سرحدات و اقصی نقاط کشور یا حتی در نقاط محروم و کم برخوردار ، کسی مرکزی را پیدا کرد که انواع واکسن را نداشته باشد ، جایزه می دهیم.
برخی رسانه ها درباره مسمومیت زائران شیطنت می کنند
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه فوت چند نفر از زائران عربستان در هتلی در مشهد به علت مسمومیت ناشی از سمپاشی بوده است ، گفت: متأسفانه شیطنت های برخی رسانه ها در این زمینه بدون توجه به عواقب بین المللی و منافع ملی بوده که همیشه برای کشور دردسر ساز است.
قاضی زاده هاشمی افزود: براساس گزارشی که به ما دادند علت این حادثه به احتمال زیاد مسمومیت ناشی از سمپاشی و متصاعد شدن گاز ، بسته بودن در اتاق و خواب شبانه بوده است که مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.
وی گفت: تعدادی در آی سی یو هستند و حال تعدادی هم خوب است و متاسفانه تا شب گذشته چهار نفر فوت کردند.
هاشمی افزود: اینکه این حادثه ، عمدی یا سهوی بوده است ، مسئول خودش را دارد و حتماً دادستان مشهد در این باره اظهارنظر خواهد کرد.
وزیر بهداشت گفت: این موضوع ، ملی است و مطمئناً به طور دقیق بررسی و اعلام نظر خواهد شد.
وی توصیه کرد: همه از هر نوع حاشیه سازی پرهیز کنند و قطعاً نظر مسئولان در این زمینه ملاک خواهد بود.
تاکید وزیر بهداشت بر رعایت تعرفه های پزشکی در بیمارستانهای خصوصی
هاشمی گفت: ممکن است شرکت های بیمه متناسب با شرایط استان ها و بیمارستانها قراردادی را منعقد کنند اما ارزش گذاری خدمات درمانی همان طوری که در بخش دولتی رعایت می شود در بخش خصوص نیز باید رعایت شود.
قاضی هاشمی با اشاره به اینکه اجرای کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت الزامی است، افزود: در جلسه امروز با رئیس کل بیمه مرکزی ،مدیران عامل شرکت های بیمه و نمایندگان نظام پزشکی و بیمارستانهای خصوصی مشکلات طرفین مطرح شد.
وی گفت: پرداختهای بیمه به بیمارستانها تا یک ماه پس از ارسال صورت حساب باید انجام شود و طبق قانون رقمی حدود هشتاد درصد از صورت حسابها پرداخت و برخی کسورات در تسویه حساب نهایی لحاظ شود.
وزیر بهداشت افزود: قرار شد هفته های آینده در این زمینه جلسات دیگری برگزار شود و شیوه نامه ای را سندیکای بیمه با کمک نظام پزشکی و بخش خصوصی تدوین کند و ما ابلاغ کنیم.
هاشمی گفت: بیمارستان های خصوصی موظف شدند در مدت مشخصی برای جلوگیری از تاخیر در ارسال اسناد درمانی به بیمه ها ، از نرم افرازهای خاص پیشنهادی بیمه مرکزی استفاده کنند تا زمان رسیدگی به حداقل برسد.
وزیر بهداشت اظهار داشت: بیمارستان های بخش دولتی تا آخر سال فرصت دارند به سامانه ثبت الکترونیک اطلاعات مجهز شوند و با بیمه ها ارتباط آنلاین داشته باشند.
وی افزود: بیمارستانهای خصوصی علاقه مند به همکاری با بیمه ها هم باید این سیستم را عملیاتی کنند و در اینده شاهد همکاری بیشتر بیمارستانها و بیمه های خصوصی خواهیم بود.
تعرفه چشم پزشکی در دوره ما کمترین رشد را داشته است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دوره مسئولیت ما کمترین رشد ضریب k بر اساس کتاب کالیفرنیا (کتاب مبنای تعرفه گذاری در مراکز بهداشتی درمانی) مربوط به چشم پزشکی است.
سید حسن قاضی هاشمی در پاسخ به انتقاد برخی درباره بالا بودن تعرفه های چشم پزشکی افزود: ضریب k چشم پزشکی و رشته قلب از حدود ۲۰ سال قبل که ضریب ان را تنظیم می کردند خوب در نظر گرفت شده بود.
وی گفت: چشم پزشکی جزو رشته های با تعرفه بالاست اما در مقابل تعرفه رشته هائی مانند جراحیهای عمومی، کودکان و قفسه صدری و روانپزشکی پائین است و باید فکری برایشان کرد.
دکتر هاشمی افزود: قرار شد تعرفه رشته هائی مثل چشم پزشکی و قلب تقریبا ثابت بماند و یا رشد کمی داشته باشد و سایر رشته ها که خیلی مغفول مانده بود و تفاوت بسیار زیادی حتی با کشورهای اطراف ما داشت تغییر یابد و به سطح رشته های بهتر برسد.
وزیر بهداشت که خود از چشم پزشکان است تاکید کرد: فرایند تصویب تعرفه های پزشکی سالانه با فرایند سخت است که نهایتا هیئت وزیران در این زمینه تصمیم می گیرد.
وی گفت: نرخ تعرفه ها معمولا باید متناسب با نرخ تورم باشد که در سالهای گذشته هیچ تغییری نداشت اما سال گذشته دولت افزایش داد و امسال هم پائین تر از نرخ تورم افزایش یافته و این افزایش دربخش دولتی بود و در بخش خصوصی ضریب k ثابت ماند و تغییری نکرد.
رئیس کل بیمه مرکزی هم در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: اجرای طرح تحول سلامت برای کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و آرزو داریم رابطه بین بیمار و پزشک وعرضه کنندگان خدمات درمانی همانند دیگر کشورهای توسعه یافته فقط از طریق بیمه ها باشد.
محمد ابراهیم امین افزود: تا رسیدن به شرایط ایده آل فاصله داریم و بیمه ها باید برای پیشبرد اهداف طرح ملی سلامت خود را مسئول بدانند.
وی گفت: باید روابط بیمارستانها و بیمه ها مکانیزه شود تا از تاخیر و حواشی ناشی از تبادل اطلاعات جلوگیری شود.
امین افزود: پایان سال گذشته بیمارستانها اعلام کردند حدود ۸۰ میلیارد تومان از شرکتهای بیمه طلب دارند و امروز اعلام شد که بسیاری از این طلب ها پرداخت شده است.
وی گفت : در جلسه امروز مقرر شد شرکت های بیمه ، ارزیابان خسارت بیشتری به کار بگیرند و تبادل الکترونیک اطلاعات را پیگیری کنند تا صورت حساب ها به صورت مکرر وارد سیستم اطلاعات بیمارستانها و شرکت های بیمه نشود و تا یک ماه نیز پرداخت ها انجام شود.
وی افزود: همچنین قرار شد تعرفه های کتاب نسبی خدمات نیز در قراردادها رعایت شود.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه ممکن است برخی شرکت های بیمه در ضریب ارزشگذاری خدمات درمانی (k) نظر دیگری داشته باشند ، تاکید کرد: مشکل خاصی در رعایت تعرفه های نداریم.
وی گفت : ۸۲ درصد مطالبات مربوط به پنج شرکت بیمه ای است و این مسئله را شخصا پیگیری می کنم تا این حساب ها به روز شود.
94/3/18 - 22:02 - 2015-6-8 22:02:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]