واضح آرشیو وب فارسی:پردیس گیم:
همانطور که در قسمت قبل بیان شد کاربران سایتِ PCgamer طبق درخواست سایتشان از خاطراتِ خنده دار و گاهاً شوکِ کننده ی خود در حین کار با کامپیوتر گفته اند از این رو ما در این سری مطالب به بررسی و بازگوکردن این خاطرات از زبانِ این کاربران می پردازیم البته لازم به ذکر است که انتخاب عنوان این سری مطالب تحت عنوان داستان هایِ ترسناک منظور فاجعه هایی است که برخی کاربران از روی سهل انگاری بوجود آورده اند نه اینکه محتوای داستان ها و خاطرات ترسناک می باشد.
"خاطره ای آبی ولی دردآورد" کاربر Team Ireland می گوید: "سالِ پیش من و دوستم تصمیم گرفتیم تا بروی کامپیوترمان یک سیستم خنک کننده ی آبی را پیاده سازی کنیم. ما یک کیسِ بزرگِ Corsair 900d را داشتیم که به دو کارت گرافیکِ 780ti مجهز بود. ما یک کیت خنک کننده ی آبی بزرگِ مسخره را تهیه کردیم که باید در بخشِ جلویی داخل کیس نصب می شد علاوه برآن دو رادیاتور 480 میلی متری که در بالایِ کیس جاسازی شد. ما همه چیز را چک کردیم ، دوبار چک کردیم و مطمئن شدیم که اجزایِ خنک کننده به خوبی محکم شده است ، زمانی که کیت خنک کننده را روشن کردیم تا پمپ کردن مایع را تست کنیم متوجه ی یک نشتیِ خیلی کمی در بخش مخزن مایع شدیم. چیز خاصی نبود اما مُدام ادامه داشت و ما نتوانستیم جلویش را بگیریم و اینجا بود که فاجعه رخ داد... همینجور که مایع در حال پمپ شدن بود دوست من تصمیم گرفت شکافِ مخزنی که نشتی داشت را محکم کند و موفق شد اما به قدری محکم کرده بود که بنظر اتصال لوله با مخزن بیش از حد تنگ شده و ناگهان اتصال ترک خورد و شلنگِ سمتِ راست مخزن آزاد شد و با وجود پُمپاژ مایعِ آبی درونِ کیس جاری شد. واقعاً یادم نیست که چه شد اما با جیغ و داد فراوان سعی کردیم چاره ای برای این فاجعه بی اندیشیم و جلوی مایع را بگیریم اما تقریباً به اندازه ی 2 لیتر از مایع بروی تمامیِ قطعاتِ سیستم از مادربرد گرفته تا پردازنده و یکی از کارتهای گرافیک جاری شد. واقعاً مصیبت بزرگی بود که بر ما وارد شد ، مادربرد کاملاً از دور خارج شد و نزدیک به یک هفته طول کشید تا کیس را خشک و از شر مایع آبی رنگ خلاص کنیم ، البته هنوز آثارِ رنگ آبی بروی بخشی از کیس موجود است اما این اتفاق حدودِ 1000 پوند خسارت به همراه داشت و هر بار که به کیس نگاه می کنم یاد این خاطره ی آبی ولی دردناک می افتم..."
"شوک" نویسنده ی PCgamer کاربر Ian Birnbaum می گوید: "مدتی از خرید کامپیوتر جدیدم نمی گذشت که منطقه ی ما درگیر یک طوفانی همراه با رعد و برق های پی در پی شد که همین امر سبب شوک های الکتریکی و ایجاد نوسان در شبکه ی برقی منطقه شد اما از آنجایی که من مثلِ یک شیر همیشه بالایِ سر کامپیوتر خود می باشم و مراقب همه چیز هستم اتفاقی برای کامپیوتر نیافتاد چون کابل برق کامپیوتر به محافظ نوسان متصل بود ... اما از آنجایی که برخی اوقات کمی ابله هم هستم فکرش را نمی کردم که مودم-روتر متصل به کامپیوتر هم نیاز به محافظ دارد از این رو بعد از اینکه رعد و برق ها افزایش یافت طی یک نوسان برق ، شوک الکتریکی از طریق کابل Lan به مادربردم منتقل شد و ..... اینجا بود که به خاطر یک نادانی مجبور شدم سیستمی جدید برای خود دست و پا کنم و همینطور شماهم بیاد داشته باشید که تمامی وسایل متصل به کامپیوتر باید از شوک الکتریکی در امان باشد..."
"لطفاً بَس کن..." کاربر Alexander Milton می گوید: "پسری در دانشگاهِ ما در رشته ی کامپیوتر تحصیل می کرد و یکی از واحد های درسیِ پایه ی کامپیوتر به نام "مبانی کامپیوتر" را برداشته بود ، در آن زمان او 20 تا 25 سال سن داشت و هدفش این بود که با تحصیل در رشته ی کامپیوتر به یک برنامه نویس وب تبدیل شود. البته این آقا الان یکی از اسطوره های دانشگاهِ ماست. یکی از بخش های این درس سرهم بندی یا اسمبل کردنِ یک سیستم کامپیوتری بود از این رو دانشجویان تمامی ابزار و قطعات مورد نیاز را در اختیار داشتند تا یک کیس کامپیوتری را سرهم کنند و بعد استاد سیستم ها را بررسی کرده و آزمایش کند که آیا همه چیز درست کار می کند یا خیر... اما یکی از تیزهوشانِ کلاس در حین سرهم بندی متوجه شد که CPU در داخل سوکت مادربرد به درستی جا نمی رود بنابراین از جعبه ابزار برای این کار کمک گرفت... این مسئله کاملاً جدی است و اصلاً شوخی در کار نیست. این دانشجویِ نابغه یک چکش برداشت و شروع کرد به ضربه زدن پی در پی و محکم به CPU تا درون سوکت یا شکاف مربوطه جا رود... دیگر نیازی نیست بگویم که سیستمِ او چه وضعیتی در هنگام روشن شدن داشت...."
"پُختن پردازنده" کاربر Marley140 می گوید: "این داستان مربوط به زمانی است که در یک فروشگاهِ کامپیوتر کار می کردم. مشتریی به فروشگاه آمد و توضیح داد که قطعاتِ کامپیوترش را از فروشگاه ما تهیه کرده و بعد از سرهم بندی سیستم مدام با پیغام مبنی بر گرم شدن بیش از حد پردازنده مواجه می شود. طبق گفته ی رئیسم کیسِ این مشتری را باز کردیم و به داخل آن نگاهیی انداختیم و دیدم به ظاهر همه چیز خوب است ، بعد طبق معمول سعی کردم هدسینک و فن CPU را از مادربرد جدا کنم و نگاهیی به پردازنده بیاندازم که ناگهان با چیز جالب مواجه شدم... مشتری خمیرِ سیلیکون یا همان خمیر حرارتی را که شما آن را قبل از نصب فن و هدسینک برویِ CPU اضافه می کنید پاک کرده بود و به همین دلیل پردازنده ی با ارزشِ Core i7 آن تحت گرمایی شدید چندین بار از کار افتاد... ما دوباره خمیر را به روی CPUاضافه کردیم و سیستم را بستیم و مشکل برطرف شد...."
نکته :خمیر سیلیکون یا کرمِ حرارتی یک نوع ماده ی رسانایِ حرارتیِ قوی است که برای انتقال بهتر از یک فلز به فلزی دیگر کاربرد دارد ، از این رو دوستان توجه داشته باشند که این خمیر همیشه باید ما بینِ CPU و هدسینکِ فنِ پردازنده قرار داشته باشد تا گرمایِ CPU به خوبی توسط فن دفعِ شود. در آخر نظرتان در رابطه با این قسمت از سری مطالب "داستان های ترسناکِ کار با کامپیوتر" چیست؟...
1 ساعت پيش
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پردیس گیم]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]